verkligen super kul att få träffa mina tjejer igen, har saknat dom såå mycket,, bara sitta och äta och dricka gott och babbla om allt som har hänt under tiden vi inte träffats, kan inte fatta att vi sågs varje dag innan och nu har vi bara splittrats så., sjukt tråkigt och saknar verkligen dagarna med dom

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder från idag, väldigt blandade bilder!

Likes

Comments

ni hittar min blogg HÄR

Likes

Comments

Idag har Alice varit vaken nästintill hela dagen, hon har endast tagit 30 mins sömn. Nu sover hon igen och förhoppningsvis så sover hon för natten. 

Just nu sitter jag har och pustar ut och väntar på mannen som e på G hem :D. ska bli sååå mysigt och få se han :)❤

Likes

Comments

De har varit väldigt tyst här ett tag nu. orsaker till de är väl att min data e sönder och att vi för någon vecka sedan flyttade till en större lägenhet.  Nu har jag iallafall börjat sno Marcus data medans han e och jobbar, så jag hoppas på en bättre uppdatering😃

Likes

Comments

Igår va vi på kalas hos marcus pappa. Där.vi käka och hade pingisturnering vilket Alice tyckte va jätte kul :)

Likes

Comments

ikväll har kararna lämnat sina fruat. min pappa e och jobbar och marcus e ute och äter och kollar fotboll med sin pappa.bror och farfar. så ikväll tillbringar jag kvällen hos mamma och min bror. just nu håller vi på med maten och sen ska vi ha lite spelkväll och bara mysa :)Likes

Comments

Sex är roligt, lustfyllt, skönt och, om man ska tro forskarna, väldigt hälsosamt. Här är sex fördelar med att ligga mycket.

 

1

Gravidillamående

Om du mår som en sjösjuk zebra på morgonen ska du satsa på oralsex. Jo det är sant. I alla fall om man ska tro färsk forskning från USA. Tydligen mår din kropp bra av sperma från mannen som gjorde dig gravid. Detta kan ju kännas helt sinnessjukt, varför skulle man vilja ha oralsex när det enda man längtar efter är att bli ett med toalettstolen. Men det är kanske värt ett försök?

 

2

Orgasm botar hicka

Får du ofta hicka? I sådana fall ska du testa att ha sex. Enligt studier botar orgasm hick-besvär så ta tag i partnern så fort det sätter igång, eller ha sex för att förhindra att det händer.

 

3

Sex botar förkylning

Att ha sex har också visat sig vara bra mot förkylningar. Samlaget gör att immunoglobalin A som är en antikropp höjs i kroppen och viruset bekämpas.

 

4

Sex får dig att sova gott

Efter sex frigörs oxytocin som är det så kallade 'myshormonet' som gör att du oftast får mycket enklare att somna. Så om du ligger vaken och räknar får nätterna i ända ska du testa att ligga lite. Om du inte har någon att ligga med kan du alltid ta hand om det själv.

 

5

Sex botar mensvärk

Sex kan också hjälpa mot menssmärtor. När du får orgasm drar musklerna ihop sig och gör att hjärnan släpper ifrån sig kemikalier som fungerar som naturlig smärtlindring och som i sin tur kan mildra ditt magont.

 

6

Sex kan bota depression

Känner du dig som en deppig fläck och att livet är ganska så trist? Då är det ett gyllene tillfälle att sexa loss. Studier visar att när du har sex frisätter kroppen en massa må-bra-hormoner så som endorfiner och oxytocin. Färska studier visar också att sperma innehåller kemikalier som verkar antidepressivt.

Likes

Comments