Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk att de redan gått ett helt år sen han friade till mig ❤ Så mycket vi hunnit göra, som exempel alla resor, allt vi upplevt tillsammans, upp och ner gångar vi krigat oss igenom, massor med planeringar inför vår stora dag, vår första flytt tillsammans, vår första lägenhet och sååå mycket mer 😍

Likes

Comments

Så typsikt oss att inte köpa allt då vi väl är i butiken, nu hade vi köpt för lite av material för att få skenorna hela bra och även ett packet för lite av gardiner haha. Nu väntar vi på en beställning och sedan kan färdigställa detta fönster :) Men tänk er två till gardiner vid väggen och en till på höger sida. Lägga ihop gardinerna mer. Så snyggt det kommer bli!!

Likes

Comments

Firade nyår hemma i Boden och Luleå med väldigt bra sällskap!! Först hade vi en galet god nyårs-middag och efterrätt i lägenheten, kollade på Bodens laser show. Vidare till Luleå där vi spenderade resten av kvällen med bland annat bröllop och raketer!

Likes

Comments

Firade två jular, en hemma i Sverige (några dagar innan jul), eftersom att nästintill alla i familjen skulle vara hos deras respektive under jul. När julledigheten kom, så åkte jag och S till hans familj och firade jul där :) Mys!

Likes

Comments

Börjar vara en stund sen vi for iväg med första flyttlasset. Har äntligen börjat få ordning, men de är fortfarande mycket att fixa här. Det är verkligen mer än vad man tror!

Likes

Comments

När vi som sagt fick reda på att vi hade fått en lägenhet, så var Ikea väldigt högt upp på listan.. Vart en hel del, men ska fara en till vända och köpa mer möbler som exempelvis till hallen m.m :)

Veckan innan jag fyllde 19, så for vi till Ikea och på samma resa så gjorde mina föräldrar ett bilköp åt mig, till födelsedagspresent :) Super bra stadsbil!!

Likes

Comments

Vi har länge letat efter en bostad, men vi har verkligen inte haft något flyt med att hitta en bra bostad.. Vi har varit på många visningar, men ingen har fallit oss i smaken. Så glädjen och lättnaden då Wikstens Fastigheter hade en lägenhet på ett bra område och hyfsat stor så kändes det verkligen "dethär är våran lägenhet", men då var det samtidigt många före oss i kön.

När vi hade tappat "hoppet" om att få den lägenheten så ringer dem och frågar ifall vi fortfarande är intresserad. Det känns så bra att äntligen ha en lägenhet!! Vi får nytt golv och nya tapeter i hela lägenheten. Endast köket som dem inte renoverar. På fredag går första flytt lasset. Ska bli så kul att få se slutresultatet :)

Likes

Comments