Mycket tvivel och tankar om vad jag ska göra efter skolan.. Till hösten går jag på mitt sista år på gymnasiet, under senaste året har jag börjat känna att jag går fel linje, vill inte jobba inom butik osv. Jag vill in istället inom fastighet, så kollade upp hur lång utbildning det är till mäklare, men det var dock två år och känner att jag är väldigt skolless så skulle nog inte orka ens börja plugga ytterligare två extra år. Så började fundera om jag ska söka till nån fastihetsbyrå, kanske fotograf som fotar olika lägenheten eller en som har hand om lägenheter osv.. Såå kluven hur jag ska göra! En av mina drömmar är att ha något eget eller iallafall jobba med något jag älskar hemifrån.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Världens underbaraste pappa fyllde 49 år idag. Vart en del nyttigheter istället för tårta, eftersom många i familjen går på dieter osv. Men SÅ gott ändå!!

Likes

Comments

Slarv bilder på outfiten idag, så skön men ändå stilren!

Likes

Comments

Igår var vi och firade lilla sessan som fyllde hela 3 år, så fort åren går!!

Likes

Comments

Älskar verkligen den här gratängen, så god! Har tidigare försökt mig på olika dieter och även LCHF, men har aldrig riktigt vetat vad jag ska laga för mat så har lätt blivit bara mycket ägg och kött. Men nu när jag har en app med fullt av goda LCHF recept, så är det riktigt kul att lära sig laga bra mat och kunna variera sin kost. Rekommenderar starkt den här gratängen även om du inte håller på med LCHF.

Recept

600 g köttfärs

2 st gula lökar

1,5 dl riven ost

2 dl grädde eller greme fraiche

2 st ägg

1/2 dl tomatpuré

Salt och peppar

Lite paprikapulver

1 pkt bacon

Gör så här

1. Hacka löken och fräs den tillsammans med köttfärsen.

2. Klippa/skär mindre bitar av baconet och låt det fräsa med köttfärsen en stund. Krydda med salt och peppar.

3. Lägg över köttfärsen i en ugnsfast form och strö över den rivna osten.

4. Vispa samman ägg, grädde och tomatpuré.

5. Häll äggstanningen över köttfärsen och grädda i ung, 200 grader i ca 20 minuter.

6. Servera tillsammans med gröna bönor eller en krispig grönsallad.

Likes

Comments

Under helgen tog jag ett beslut tillsammans med Sebastian, nämligen att köra LCHF. Tanken är att vi ska köra ca ett halv år, men jag vill få det till en livsstil då jag mår såå mycket bättre när jag går efter LCHF. Jag har alltid haft en känslig mage mot vetemjöl och mjölk m.m.

Recept till LCHF ostfralla

2 st ägg

3 mask

1 msk fiberfusk

1 msk mandelmjöl

1 tsk bakpulver

2 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt på ungen på 200 grader.

2. Rör ihop samtliga ingredienser i en bunke (men spara ca 0,75 dl ost till garnering) och låy sedan degen vila i 5 min.

3. Forma 2 st frallor och lägg dom på ett bakplåtspapper på e bakplåt. Toppa med riven ost och grädda i mitten av ungen i 10-15 min.
Likes

Comments