Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har länge velat göra om mitt rum. Byta färg på väggarna, ut med gammalt och in med nytt osv.. (Äntligen) tog jag tag i det!! Men samtidigt känns det lite onödigt då jag ska flytta hemifrån om 10 månader haha 😅 men men.. Nu är iallafall hela rummet tapisserit i en ljus grå tapet. Fått in lite möbler, väntar på att leveransen av min garderob ska komma, lister ska upp m.m. Trodde verkligen inte det var såhär mycket jobb med att "bara" göra om "lite", tänkte till en början "men dethär klarar jag helt själv" slutade med att pojkvännen och pappa gjorde typ allt och jag servade dem med grejer haha

Likes

Comments

S kom ner till Boden under helgen! En så mysig och lugn helg vi fick tillsammans, strosat runt på stan, kollade "Det" på bio och hemma kväll framför Idol 😍 Sen hjälpte han även mig med renoveringen ☺️

Likes

Comments

Likes

Comments

En välbehövligt lugn och mysig helg tillsammans med mitt hjärta. Det är sällan vi har absolut inget oplanerat inför en helg :)
Nu sitter jag i tåget påväg hem igen. Ännu en fullspäckad vecka väntas.

Likes

Comments

Sitter just nu påväg till tågstation för att tillbringa min helg tillsammans med bästa S 😚 Efter helgen så ska jag (äntligen) börja planera mitt rum, ska nämligen göra en total makeover!! Ska beställa en kall grå tapet, kanske byta fönster, in med en garderob/ny byrå m.m.
Känns samtidigt lite onödigt att lägga pengar och energi på ett rum som jag ändå kommer lämna om mindre än ett år 🙈

Likes

Comments

Lång och lugn helg uppe i Kiruna hos mitt hjärta ❤ Nu sitter jag på tåget påväg hem, ytterligare en fullspäckad vecka väntar.

Likes

Comments