Nu har det gått nån vecka sen vi tog beslutet att låta vår fina Hector somna in. Sista tiden har han enbart legat i sin bädd, inte velat ut på promenader, ont i sina leder, ögonen har geggat och även började spy en hel del. Så det var ett rätt beslut som togs, men han mådde helt enkelt inte bra.

Likes

Comments

Nu börjar UF-året 2016/2017 lida mot sitt slut. Vi var på uf-mässa under Onsdag och Torsdag. Vi fick så mycket bättre resultat på försäljning än vad vi hade väntat oss. Det har verkligen varit ett lärorikt år med uf, mycket nytt jag lärt mig som jag kan ta med mig senare i livet.

Vanligaste frågorna har varit "vad säljer ni egentligen?" eller "vad är det här för något?".. Vi har ju verkligen inte den största produkten som syns direkt på längre håll på visning. Det vi säljer (fortfarande) är en kabelhållare som är till för att underlätta din vardag genom att du placerar hållaren antingen på ditt nattduksbord, vid kontorsbordet eller i bilen för att du ska få ordning/veta vars dina kablar är.

Är du intresserad av en kabelhållare så kontakta mig på veronica.wallgren@hotmail.com, skriv namn, adress och vilken/vilka färger du vill beställa.

Trots att detta år har även varit riktigt jobbigt med det stoora arbetet innan man kan sätta igång med det roliga, så har vi valt att göra det en gång till. Så till hösten startar vi ett nytt företag med en ny produkt, nya mål och självklart kommer vi tillbaka mycket mycket bättre.

Likes

Comments

Under veckan så bestämde jag mig att boka en synundersökning då jag har märkt väldigt starkt på det senaste månaderna att min syn bara blir sämre. Ser knappt skyltarna då jag kör (haha), ständig huvudvärk när jag är utanför huset osv.. Så nu till veckan ska jag som sagt kolla upp synen och därefter kolla efter ett par glasögon.

Uppskattar verkligen att alla under 20 år på smarteyes med synfel får ett par glasögon gratis varje år.

Likes

Comments