Header

Hej alla söta!
Idag har jeg jobbet hele dagen. Og skal jobbe et passe langt pass imorgen også. Så noen spennende dag har det ikke vært. Det har faktisk vært helt ekstremt stille idag. Resturangen var stort sett tom faktisk. Men det handler kanskje om at det er lønning på mandag? Tenkte kikke innom å si at jeg lever. Det er ganske stille fra meg om dagen og det er ikke meningen. Skal forsøke å komme tilbake i bloggvanen, men kjenner jeg ikke har så mye inspirajson om dagen. Men om en uke skjer det spennende saker. Da skal jeg samle prøve å få til en del!

Skjekk denne utrolig deilige genseren forresten. Altså, jeg elsker den og kjenner meg som en påskekylling. Litt småkär i den altså, den er så utorlig deilig og ikke minst varm! Jeg har vært litt redd for gult i mange år, men jeg tenkte bare "ææssj, jag kör! Lever ju bara en gong" og kjøpte den med. Og jeg angrer faktiskt ikke i dette ellers triste og gråe høstværet.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle søte!
Idag er livet helt ok. Har vært noen timer på jobb, og nå sitter jeg på Joe And The Juice og forsøker å få litt orden på bloggingen igjen. Jeg tok med meg kameraet på jobb, noe som var en bra ide for på veien ut tok jeg med kameraet på knipset noen bilder. Så smart! Så jeg kjenner meg glad for det.


Endelig fikk jeg tak i en fjernkontroll til dette kameraet også, noe som gjør livet som blogger veldig mye enklere. Jeg er virkelig fornøyd med det kjøpet altså. Jeg har ikke brukt den velidg mange ganger, men det kommer til å komme tusenvis av anledninger. Det merker jeg nå.

Likes

Comments

1. Få ordning og reda på denne bloggen

2. Forsøke å balansere jobb med et normalt liv.

3. Søke jobber.

4. Sette pris på de jeg har rundt meg.

5. Jobbe på et lite spennende prosjekt.

6. Ta på meg tykkere klær og nyte at høsten kommer.

7. Høre på Taylor Swifts gamle album

Likes

Comments

Hei alle söte!
Idag er den store dagen. Valgdagen er her og jeg er ikke i Norge. Her i Sverige er det en helt vanlig lugn dag, selv om jeg skjekker nyheter og koser meg med å holde meg litt oppdatert. Jeg er så spent på å se utfallet av denne helt utrolige valgkampen. Jeg er faktisk glad for at jeg har fått litt avstand fra det altså.

Godt valg!

Likes

Comments

Ukens opptur
En utrolig koselig kveld og hyggelig middag i Stockholm her om dagen, med en Nordmann. Det var utrolig hyggelig og vi så litt av Stockholm før vi spiste en bedre Asiatisk middag.

Ukens nedtur
Stressen. Jeg kjenner på alt for mye stress om dagen. Jeg går rundt og er stresset for veldig mye, hele tiden. Dette gjør at jeg er helt utslitt om dagene og det byr jo på utofrdringer

Ukens flause
Idag var jeg og en venninne ute å shoppet. Hun skulle gå og kikke på noe annet og jeg bel stående igjen, så merker jeg at noen står ved siden av meg og begynner å prate til henne. Jeg snur meg og det viser seg å være en random dame og ikke venninnen min. Vi lo ganske godt.

Ukens mat
Hamburgere. Jeg har spist hamburgere denne uken. Utrolig mange hamburgere!

Ukens hårfrisyre
Denne hårfrisyren har gått igjen denne uken. elsker den virkelig. Kjenner meg ganske cool


Likes

Comments

Gå med min kape/poncho. Den er spuerfin, men litt for kald for det meste og litt for varm. Så den passer ikke alle anledninger. September og tidlig oktober kan den brukes mye håper jeg.

Gå på kino. Kino kjennes som en koselig høstaktivitet og er perfekt nå i september! En koselig film, en regnfull kveld. Bare glemme alt utenfor og bare nyte en film.

Legge bort sommerklærne og ta fram strikkagensere og lue. Jeg kunne ikke helt akseptere det, men jeg kjenner at jeg blir mer og mer klar for det for hver dag som går.

Sortere ordne og systematisere. Det er veldig mye ting og veldig lite plass hjemme nå. Så jeg vil finne smarte løsninger og legge greier i systemer. Det kjennes som at det behøves.

Søke ny jobb. Jeg er på leting etter et nytt sted å jobbe. Så jeg skal søke som en galning denne måneden.

Likes

Comments

En gang iblant når jeg kjenner noe veldig sterkt, så tar jeg fram pennen og skriver så pennen spruter. Det er så moro å finne igjen disse i notatbøker og på random ark. En gang ibland bestemmer jeg meg for å poste dem her.

"Følelsen av å skulle skrive tre ting jeg vil, jeg tar pennen men klarer ikke. Jeg klarer ikke å skrive noen ting. Ingenting. Tankene virrer. Det går trill rundt, samtidig ingenting. Vil jeg leve av dansen? Vil jeg? Tør jeg? Jeg vil jo reise, men tør jeg? Tør jeg reise jorden rundt? Jeg vet ikke. Eller vil jeg? Jeg vet ikke. Hva vil jeg? Hva skal jeg? Alt kjennes usikkert nå, vippende. Et sjansespill. Vil jeg at det skal være det? Vil jeg virkelig ha det sånn? Kanskje jeg ikke kan skrive hva jeg vil fordi alt kjennes usikkert og jeg ikke vet om det kommer til å hende, kanskje? Usch, alle disse tankene, usikkerheten og utryggheten"

Jeg må begynne å skrive ned dato på når jeg skriver sånt som dette. Men dette er fra en morgen sent i juni. Jeg satt i Stockholm, og visste at alt var i bevegelse, alt forandret seg.

Likes

Comments

Hei alle!
Idag var en så utrolig deilig dag. Jeg har tatt alt i mitt eget tempo og jeg kjenner det er utrolig deilig. Jeg stresser ikke lenger rundt fra ting til ting og tar meg faktisk tiden til å stoppe opp, nyte og være i nuet. Det er lenge siden sist men nå gjør jeg det. Jeg har i alle fall tid til å kjenne etter litt. Og det betyr mye, etter den sommeren jeg har hatt i år. Imorgen skal jeg jobbe en ganske lang vakt igjen så det blir spennende å se hvordan det går. Jeg håper jeg klarer meg fint.

Likes

Comments

I sommer har det skjedd mye i mitt liv, jeg har vokst mye, jeg har lært veldig mye. Jeg har fått slag i trynet fra det ene og det andre, og vært tvungen å oppføre meg voksent og profersjonelt i noen av mine vanskeligeste tider og i vanskeligeste sitasjoner. Jeg startet denne sommeren som en prinsesse, det har jeg alltid vært. Søt, alltid glad og ganske naiv. Denne sommmeren har jeg lært meg å ta vare på meg selv og blitt mye mer selvstendig. Jeg kjenner meg som en Queen nå. Fått mye mer selvtillit og tror på meg selv.

Det begynte som tull, nå står det Queen på ryggen min i paljetter

Likes

Comments