Header

Gonna put on my new blue jeans

Jeg er så forelsket i disse busene. Jeg fant de på salg på BikBok for 149,- igår. Og jeg tenkte jeg kunne prøve dem på, og jeg forelsket meg helt i dem. Litt annerledes, unike og superkule. Jeg gleder meg til å kunne ha de på med en singlett eller en cropped top til sommeren. men føre det skal jeg ha dem til vinterjakken og en genser i steden, de er minst like kule til det.

Likes

Comments

Miss Independent - Eirin Kristiansen // May LouMinizer - The Balm // Anastasia Dip Brow Pomade // Versace - Eros Pour Femme // Nail Polish H&M -Space Jam // Naked 1 - Urban Decay

Jeg har lenge tenkt på å starte med månedens favoritter igjen, men jeg har kommet fram til at jeg tester ikke nok med nye produkter på en måned til å kunne finne nye favoritter til hver måned. Så da vil heller ting gå igjen og det er jo litt kjedelig. Så jeg tenkte heller å komme med sånne her oppdateringer når jeg kjenner at jeg har nok å komme med.

Likes

Comments

Ukens opptur:
Overaskelsen jeg fikk da kontordamen på skolen kom med en blomsterbukett, levert med bud til skolen og som skulle til meg. Tårene presset på da. Hele Valentines var en helt underbar dag, og jeg kjente meg så uendelig bra og satt pris på. Kjente meg rett og slett som en prinsesse.

Ukens nedtur:
Kroppen min er utrolig sliten nå, og gjør vondt. Så jeg kjemper mot litt småskader og ømme, trøtte muskler.

Ukens låter:
It Ain´t Me (with Selena Gomez) - KYGO
Helium - Sia

Ukens matopplevelse:
På valentines tok Emil meg med meg for å spise på en restaurant her i Stockholm. Vi spise tre retter, kamskjell til forrett.. en drøm(!!) virkelig, og fantastisk godt. Virkelig luksus!

Noen blikk på min snapchat denne uken

Likes

Comments

Denne uken har jeg vært et eneste stort smil, føles det som. Jeg kjenner meg lett til sinns og gjør tilogmed små hopp og skutt i ny og ne, fordi jeg bare går rundt å er glad. Jeg har begynt å sette pris på de små tingene igjen, smiler av små ubetydelige saker og det kjennes som jeg er tilbake igjen, etter en periode hvor humøret har vært langt nede.

- Synet av den vakre blomsterbuketten jeg fikk til valentines.
- Jeg løfter blikket og ser på bygningers fasade
- Billig take away kaffe fra Panini
- Solen som skinner
- Krøllene som satt i håret noen dager
- Mine nye jenas jeg fant på salg på BikBok
- Å gå med øreringer
- Lange telefonsamtaler hver kveld om alt og ingenting
- Helium - Sia
- Vegetarisk mat
- Min nye glittrende neglelakk

Likes

Comments

Det er sol i Stockholm, det er lørdag og det er fint å være meg. Det er virkelig fantastisk idag. Jeg får ting gjort kjenner jeg. Jeg ahr allerede ryddet plass på macen til mer bilder, ryddet litt og snakket med mamma og pappa på telefon. Så jeg er fornøyd med livet. Idag er planen å gå en tur på systembolaget, for ikveld skal vi feire en i klassen så vi skal nok ut på byen en tur. Det skal blir utrolig moro. Det begynner å bli en stund siden sist jeg gjorde det.

Jeg tenkte også å få gjort litt bloggjobb. Jeg kjenenr meg inspirert om dagen, men det er vanskelig å holde bloggen oppdatert. Jeg er jo på skolen fra 9 til 5 så det å få tatt lyse fine bilder er venskelig. Men jeg vil prøve å bruke tiden denne helgen til å få tatt litt bilder i alle fall.

Likes

Comments

Aubergine Dream - Bordeaux - Go-To Greige - Cloudburst - Masala Chai - The Real Teal - Muave it - Chocolate Fondant

Likes

Comments

Hvilken fantastisk eventyrdag. I hele går kjente jeg meg som en prinsesse. Jeg har ikke nevnt det på bloggen enda, men jeg har truffet verdens mest underbara kille. Og han overgikk alt av forventninger igår. Han gjør meg så himla glad, hver eneste dag. Men gårsdagen overgikk alle forventinger. Emil, for tusende gang, takk!
Dagen startet med helt vanlige klasser på skolen, en yogaklasse og en balettklasse. Så var det lunsjtid. Så vi setter oss ned å spiser lunsj. Når vi har spist bestemmer vi oss for å gå ut til butikken å handle litt mat og da kommer en av damene på kontoret med en bukett med blomster med en lapp med mitt navn. Tenk at han sendte blomsterbud til skolen. Så der stod jeg, med gledestårer i øynene og somemrfugler i magen, med verdens vakreste blomsterbukett.

14. Februar 2017

Jeg fikk ikke til noe annet enn å smile hele dagen, fra jeg våknet, til jeg sovnet. Jeg kjente meg som en prinsesse.

Likes

Comments

- Når noen fikser håret mitt. - Drikke vin og ha lange dype samtaler. - Når jeg har god tid om morningen og kan bare sitte stille og nye frokosten. - Å få danse hele dagen. - Friske blomster i leileigheten. - Lyse dager. - Telefonsamtaler med folk, uten spesiell grunn. - Å oppholde meg på en flyplass. Å ha en reise fremfor seg. - Take Away Kaffe. - Å ha på seg normale hverdagsklære og kjenne seg fin. - Få danse til en sang jeg liker veldig godt. - Pannekaker. - Å tenne levende lys i stua, sent på kvelden. - Solregn. Skjeldent og magisk.

Likes

Comments

Iløpet av det siste året har jeg blitt en skikkelig glitter-, glam- og glow-girl. Jeg og flere i klassen prater om ting som glitrer og skinner og er helt opphengt i highlighters og glittrende øyenskygger Og ikke minst pljettklær. Jeg kjenner meg helt teit, men det er vell en yrkesskade. Jeg tror vi bare drømmer om å få komme ut av skolen og få kle opp oss på scenen i glitterkjoler og med masse scenesminke. (Jeg lengter i alle fall). Så jeg har lagt mye fokus på min glow, og highlight. Så her har dere mine tre favorittprodukter som får meg til å skinne.

Make Up Mekka, Shimmer Body Lotion // Make Up Mekka, Glow Girl Liquid Highlighter // The Balm, Mary Lou Manizer

Likes

Comments