Header

Ukens opptur:
Tenk deg å få komme hjem til familien og de byr på et sommereventyr ut av en annen verden? Båttur, grill og jacuzzi før den første dagen er over.

Ukens låt:
Party On The West Coast (feat. Snoop Dog) -Matoma

Ukens mat:
Grillet Haloumi. Altså nordmenn, nå må dere skjerpe dere. Det er nesten ingen som har hørt om det en gang. Jeg kjenner jeg blir skikkelig skuffa! Så utrolig godt og enkelt å bare kaste på grillen.

Ukens lættis:
Du vet når du har en venninne, og dere bare ler? Av alt? På onsdag kom vi gang på gang inn til kjøkkenet på jobb og vi bare lo, av småting eller av store ting. Vi bare lo. Alle i kjøkkenet lurte på hva vi hadde røyka, svaret var ingenting. Vi bare er sånn.

Ukens obsession:
Nå har det gått opp for meg hvor sterk min kaffeobsession er. Altså, jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med meg selv. Dagen er faktisk ødelagt om jeg ikke får i meg kaffe.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det er bedre sent enn aldri sier dem. Det begynner jo å bli en stund siden jeg var på ikea og jeg sa jo at jeg skulle vise dere hva jeg hadde kjøpt. Men i alt mitt jobbekaos og alt som skjer så viste det seg å ikke være så enkelt å finne tid til det. Men nå har jeg endelig satt av tiden til å gjøre det.

Kopper 10,- STK - Underlegg - 10,- - Putetrekk 249,- - Corkboard 39,- (?)

3 STK Vaser 39,- - Klas vase 5,-

Likes

Comments

Idag

Rekesmørbrød. Båttur. Idyll. Holmsbu. Stille vann. Softis med sjokoladestrø. Jacuzzi. Sol og sommer. Tid i solen. Mitt nye kamera. Smil om munnen. Ro i sjelen. En svett biltur. Mumford and Suns. Kos. Kuleis. Perfeksjon. Smil fra fremmede. Cola i solen. Musikk.

Likes

Comments

Garsdagen var perfekt! Når jeg kom fram til hytta, fikk hilst på familien og fått i meg mammas mat så sovnet jeg i solen i en halvtime. Jeg våknet helt sjukt groggy og hadde vindt i kroppen, men etter litt tid var jeg oppe og gikk igjen. Så vi tok tak i livet og reiste ut på sjøen med båten. Solen skinte og halvet var speilblankt. Det var altså helt perfekt. VI dro handlet og spiste is. Når vi kom tilbake ventet grillmat og vi hoppet i jacuzzien som en perfekt avsluttning på dagen!

Likes

Comments

Hei alle søte!
Jeg vet ikke helt om jeg har nevnt det, men jeg er på vei til Norge. I skrivende stund sitter jeg godt planetet i togsetet, og har to timer igjen av togreisen. Jeg sitter å hører på to svensker bak meg som sitter å planlegger hva de skal se i Oslo og har tatt fram kart og greier(haha, så søte). Jeg derimot hopper rett i bilen til pappa og reiser til hytta. Jeg klarer nesten ikke vente, og kan ikke tro at jeg har en hel uke framfor meg, i vakre Norge! Livet smiler.

Jeg skal bruke tiden på å treffe gamle venner, og bekjente, sove ut og vile og tilbringe kvalitetstid med familien. Ingenting mer og ingenting mindre håper jeg! Jeg har jobbet helt utrolig mye den siste tiden og kroppen skriker etter en reel pause. Så den tar jeg nå.

Likes

Comments

Disse bildene er kanskje noe av det vakreste jeg har delt med dere på lenge. Jeg er virkelig helt forelsket i resultatet på dem. Jeg har endelig fått tak i en 50 mm linse og jeg kjenner meg mer fornøyd med det enn jeg hadde trodd at jeg skulle bli! Jeg er virkelig forelsket i den altså. Jeg prøver fortsatt å venne meg til den og lære meg den, men dette er jo helt fantastisk. Disse bildene er jo underbare!

Likes

Comments

Hei alle!
For dere som følger meg på snap idag så er jo ikke dette sjokkerende nyheter, men jeg startet dagen med å hive meg på t-banen og reise inn til IKEA. Det fikk jeg handlet litt smågreier og kikket litt og må nok ta meg en tur til dit innen kort tid. Ellers er planen å hise sge på t-banen andre veien og reise å handle en kameralinse og treffe en kompis etter det. Jeg tar med meg kameraet så jeg kan prøve å ta litt bilder og greier på kvelden!


Likes

Comments

- Kafeer med marmorbord. Det er noe så utrolig classy og rent over det, som jeg elsker.
- En fin utsikt. En takterrasse, skybar, eller en fjelltopp. Dagtid eller kveldstid, jeg finner så mye ro i det.
- Mumford And Sons. Jeg hadde nesten glemt dem en periode nå. The Cave er den låten som har fulgt meg lengst i livet.
- Julen. Ja, jeg vet det er juli. Og ja, jeg elsker sommeren. Men julen er så varm og koselig.
- Smilet og latteren fra en fremmed om man ikke kan bestemme seg for hvilken side men skal krysse hverandre på gaten.
- Det å kunne gi noen bare litt ekstra glede, et lite smil om munnen.

Likes

Comments

Ukens opptur: At jeg kjenner meg så utrolig glad. Jeg kjenner meg glad igjen, på dypet. Det er typ det eneste jeg snakker om, og jeg gjentar sikkert megselv, men jeg er glad igjen! Ting faller virkelig på plass!

Ukens nedtur: Jeg vet ikke om det har vært så mange nedturer, isåfall må det være at en av kokkene på jobben skal slutte og reise fra Sverige. Han er fra New Zealand så det er ikke sikkert han kommer tilbake hit heller.

Ukens happening: Poolparty på lørdagen med foolk fra gruppen Norske Jenter i Stockholm. Det var så utrolig koselig, grilling og basseng, fint vær og hyggelig selskap. Virkelig ukens happening!

Ukens mat: Kokkene og sjefen hadde funnet et stort kjøttstykke i fryseren og tilbredte det så godt de kunne, og det var faktiskt så utrolig godt og kjentes som litt ekstra luksus å få det på en hverdag som personalmat på slutten av dagen.

Ukens latter: Jeg hadde løpt stresset rundt bak scenen på jobb, føreet barneshow og fant ikke shortsen jeg skulle ha på meg, så stressa som jeg var tok jeg noen andre shorts og hoppet i det. Gir signal til min kompis om at jeg er klar, hopper i SVØMMEFØTTENE(skulle spille en dykker) og åpner døren for å gå ut på scenen når jeg kommer på at jeg ikke har på meg noen mic. Så jeg løper ned fire trappetrinn, hiver på meg micen og gør det jeg må for å komme meg raskest mulig opp en trapp med svømmeføtter og hiver meg inn på scenen. Vi lo godt etter det showet altså!

Små gleder i uken som gikk:

Frokost med kaffe. Den gamle mannen som tok opp nøklene mine for meg når jeg mistet dem på gulvet. Favorittlåten min som kom på helt random når jeg stod i solen og ventet på t-banen. Mine tre turer ned til vannet for å se solnedgangen. Latteren til tårene trillet. Alle historene jeg får høre fra gamledager. At jeg står opp tidlig kun for å komme i gang med dagen, ikke fordi jeg må.


Likes

Comments

1. Ta en drink på en rooftop bar i solnedgangen
2. Gå på fjärilshuset å se på sommerfugler og haier
3. Oppleve Stockholm på nye måter. Å tilbringe sommeren her er noe jeg aldri har gjort før
4. Gå hjem i soloppgangen
5. Ha piknik i en park med gode venner
6. Kjøre goCart og spille Bowing med kollegaene etter jobb, opp til flere ganger
7. Komme meg på plass i mitt nye hjem
8. Bli bedre på å blogge og kjøpe en 50 mm linse i gave til meg selv

Likes

Comments