Header

Hei alle søte!
Jobbhelgen er over, og frestillingsuken er i ferd med å begynne! Denne uken skal de siste på plass, det skal finpusses, settes lys og plasseres på scenen og på fredag viser vi Exception på scenen i Kulturhuset midt på Sergels Torg i Stockholm.
Jeg har nettop gjort unna en virkelig jobbhelg, og kan ikke kalle meg utvilt før den kommende uken, men jaja. Det blir penger av det, OG det er utrolig moro. Så hvorfor ikke, liksom?! Ikveld etter jobb var planen å dusje, smøre på litt selvbruning og pakke litt mer på flyttelasset som går over til norge med mamma og pappa i helgen! Alt er klart, og jeg kjenner meg i fase med pakkingen så jeg slapper av før jeg tror jeg bli hentet av kjæresten og skal sove hos han en siste natt før han reiser og jobber igjen. Det skal bli fint å få han tilbake allerede på onsdag denne gangen!


på bildene over så ser det ut som min helg har vært et eneste kostymeparty og det har det. Men til en forklaring også så er det sånn at Cowboyklærne er mine jobbklær, fordi jeg jobber på et Steakhouse med wild West tema. De andre kostymene er meg og Julia som kjører barneshow inne på lekelandet i Exploria aktivitetsenter. Utrolig moro å ha dette som jobb!Glem ikke å følge oss på Snapchat: NorwegianBlogs

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

... Reading
Jeg har nettop startet på boken "Youre A Badass" av Jen Sincero "How to start doubting your greatness and start living an awesome life"

... Watching
SKAM. Jeg har en tendens til å fokusere helt inn i Skam på grunn av bloggen. Så jeg oppdaterer meg hele tiden på hva som skjer, samtaler dem imellom og alt. Det tar liksom over hele hverdagen.

... Starting
Jeg er i gang med å starte et nytt liv. Jeg er ferdig på skolen om to uker, og skal flytte i slutten av juni. Cant Wait for this new life to begin1

... Focusing on
Forestillingen på kulturhudet. Etter turneen er det fult fokus på den. I tillegg har jeg også et ønskemål om å fokusere på bloggen oppe i alt dette også. Jeg går spennende tider imøte!

... Looking forward to
Å bli ferdig med utdanningen, stå der siste skoledag med diplomet i ene hånden og rosen i den andre med et smil om munnen utenfor Balettakademiens dør.

Likes

Comments

Hei alle søte!
Været kunne ikke vært bedre idag, så det gjør litt vondt i sjelen at jeg sa ja til å jobbe hele kvelden. Det fine er at jeg elsker jobben, storkoser meg der og at det faktisk blir penger ut av det. Men som plaster på såret har jeg valgt å ta med meg dataen ut på en fellesbalkong i bygget og sitter i solen og skriver dette. Det er så utrolig varmt og herlig så jeg nyter det så godt jeg kan til jeg må gå.

Gårsdagens små gleder:

Å våkne sammen med kjæresten, som også gir deg skyss hjem på morningen.
Å få pakke i posten med en bukse og et par sko(skal vises på bloggen senere).
Solen steker virkelig idag.
Skulle få litt utfordring på jobben og spille barneshow på scenen.
At det er helligdag.
Generelt at folk er glade.
At jeg har tatt meg tiden til å smøre meg med selvbruning og kjenner meg fresh!Glem ikke å følge oss på Snapchat: NorwegianBlogs

Likes

Comments

- Hvor høy er du?
167.

- Foretrekker du å ring eller tekste?
Tekste. Men det kommer an på. Ringer heller kjæresten og mine bestevenner, tekster heller alle andre.

- Mitt favorittsted?
Stockholm. Jeg er litt småforelsket i denne byen altså. Jeg har besøkt mange fine steder, men Stockholm har fått en spesiell plass i mitt hjerte.

- Hvor mange puter har du i sengen?
Akkurat nå har jeg en. Pleier å ha to.

- Foretrekker du sko, sokker eller barfota?
Sokker. Alltid, alla dagar i veckan!

- Liker du kaffe?
En kopp om dagen, minst! Bra for sjelen

- Hvem var din favorittlærer på vgs?
Medielæreren. Hun likte meg, jeg likte henne!

- Kan du noen andre språk enn norsk?
Engelsk, og svensken begynner å bli ganske bra også nå.

- Foretrekker du havet eller basseng?
Jeg elsker havet, men bader helst i et varmt basseng.

- Er du sosial?
Ja, jeg trives i andres selskap. Men jeg har en tendens til å ubevisst trekke meg vekk fra folk når jeg er sliten og trøtt.

Likes

Comments

Hei alle søte! Jeg har en supernyhet å dele med dere!
For noen dager siden ble jeg kontaktet av en jente som ønsket å starte en Snapchatkonto med flere norske bloggere, tanken var å gi leserne et innblikk i ens hverdag bakom kameralinsen, så man kan komme enda mer på dypet av hvem man er. Jeg synes dette var en super ide og en utrolig mulighet.

Så vi er 8 norske bloggere, som alle blogger for Nouw. Det kommer til å bli slik at hver blogger har kontoen en dag hver, og så rullerer vi på det. Det skal bli så spennende for jeg kjenner ikke disse jentene fra før, så det skal bli like moro for meg å følge dem også og bli kjent med dem!

Så jeg håper virkelig at dere er like gira som meg!
Kontoen finnes allerede, og på søndag kommer en liten introduksjon og på mandag er den virkelige oppstarten!

Snapchat - Norwegianblogs

🌸Ida -Tiril - Anniken - Cecilie - Stine - Guro - Marthe - Meg🌸

Likes

Comments

Malibu - Miley Cyrus

First Time - Ellie Goulding, Kygo

Got a Little Drunk - Madcon

Thunder - Imagine Dragons

Rocket - Miriam Bryant

Hey Mama - Sunstroke Project


Likes

Comments

- Å få kjæresten til å le. - Trærne i parkene som blomstrer i hvitt eller rosa. - Solen som tvinger seg igjennom det tynne skylaget som ligger over Stockholm. - Pappas game olajakke. - Å få danse. - Å gå å vente på en pakke fra Nelly.com. -

Likes

Comments

Hei alle vakre sjeler!
Igår var en fullspekket dag med bare kos. Jeg sov hos kjæresten igår og vi startet dagen med en 6 km lang promenad. Så utrolig hærlig. Resten av dagen bydde på Rosevin og en øl i solen og senere ble det hockeykveld på O´learys med Emils kompiser. Sverige i VMfinale mot Canada. Jeg kan ikke kalle meg hockeyfan, men det var en hyggelig kveld med god mat og hyggelig selskap.

Idag er livet i gang igjen, og jeg har klart å bli syk. Men på skolen må man uansett. Vi skal repe igjen idag og det blir spennende å se hva tanken er å gjøre disse ukene, vi har jo allerede stått på scenen med verkene flere ganger og de sitter som en smekk! Finpuss, finpuss før vi står på scenen i Kulturhuset i Stockholm 2-4 juni.

Likes

Comments

En og kun en. Om kun et menneske blir trollbundet eller inspirert av det jeg driver med så er jeg fornøyd og har gjort jobben min. Jeg har valgt et liv der jeg skal leve på å gjøre inntrykk på andre mennesker, la andre mennesker gå ut av det med tanker og inspirasjon i hodet. Jeg har valgt et liv der jeg vier all min tid til å glede andre, til å gjøre andres liv variert og morsomme. Jeg har valgt et liv med lite betalt, lange arbeidsdager, mye konkurranse og få plasser. Livet som danser kan til tider være vanskelig, hardt og kravstort. Det er store krav til hvordan du skal se ut, hvordan du danser og teknikken din. En dansers dag kan begynne tidlig om morningen, med morgenklasser for å trene teknikk og andre klasser utover dagen. Etter kanskje noen timer allerede meddans, må man farte vidre for å gå på scenen å underholde, og glede et publikum. Og lønnen er kanskje så du akkurat har til å overleve. Ofte ikke det en gang. Men hvorfor velge en slik karriere da?

Det er så mye mer som kommer med det å velge en karriere som danser. Tenk deg å kunne drive med det du elsker aller, aller mest, til å glede andre? Tenk det å ha det du elsker mest som din egen måte å uttrykke deg på følelsesmessig? Tenk deg å kunne gi et eneste menneske en grunn til å smile, eller et eneste menneske en grunn til å huske akkurat deg? eller tenk å inspirere et annet menneske til å drømme om å jobbe mot det samme målet som deg? Kun et menneske er nok for meg, da er jobben min gjort. For meg betyr det mer enn en lusen lønn og en slitsom dag. Det å kunne få gode tilbakemeldinger på det jeg driver med å vite at jeg kan utgjøre en forskjell i et menneskes liv er en så mye stårre lønning og glede enn jeg noen gang kunne drømt om. Nå drømmer jeg bare om en karriere som danser, og en mulighet til nettop å trollbinde og inspirere et menneske

Likes

Comments

Hei alle søte!
Nå begynner det å bli en stund siden sist. Jeg har hatt fullt opp med å reise Norden rundt de siste to ukene. Jeg har krysset landegrenser seks ganger og vært i tre ulike land. Nå er turneen over og det kjennes litt deilig. Nå skal jeg ikke reise noe på en stund, slik planen ser ut ihvertfall. Vi har hatt en helt fantastisk turne, og jeg har fått minner for livet, med venner som jeg kommer til å ha for livet. Å få stå på scenen med klassen i tre ulike land, reise utallige timer i bil, Fikse problemer og ha det moro med klassen. Minnene kommer jeg til å bære med meg som en skatt resten av livet. Nå begynner snartlivet som proffanser. Tre uker igjen!


Men vi har fortsatt siste stopp igjen. Kom å se oss 2-4 Juni på Kulturhuset i Stockholm

Nå som ting blir litt roligere så har jeg lovet meg selv å fokusere på bloggen og få den opp å gå igjen. Jeg gleder meg virkelig til å kunne sette meg ned med bloggen og skrive og ta bilder og dele inspirasjon med dere igjen.

Likes

Comments