Header

Idag var det virkelig hardt å stå opp, og en skikkelig kamp skulle det bli. Vekkeklokken ringte klokken 7 og jeg tenkte "fuck it... jeg sover videre", men så skulle jeg skjekke timeplanen og vi hadde en annen lærer enn vi pleier så jeg tenkte at jeg fikk karre meg ut av sengen. Allerede hadde jeg kjemet hardt så kom snøen, så var nøklene borte også var jeg plutserlig sent ute. WOW tenkte jeg.. Hvilken dag. Jaja..

Vel fremme på skolen så får jeg tidenes SLAP i trynet. Læreren er hard, ærlig og rå. Jeg kjenner meg tatt på senga og kjenner meg igjen i alt han sier. "Om du har innstillingen stakkars meg, så er det ingen som kommer til å synes synd på deg". Japp, det passet min mentale tilstad akkurat nå, og fyfaen som den traff. Som en perfekt bitch slap. Jeg gikk derfra vettskremt og klar for en skikkelig kamp mot meg selv, dette funker ikke mer. Mitt tankesett MÅ endres


I got bitch slapped with words this morning!

Its time for some changes

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Tenk at denne uken er over. Endelig! Denne uken har vært en sor berg og delbane, men om jeg skal være ærlig så har det for det meste vært en utfordring. Jeg har hatt store problemer med å holde humøret oppe, jeg har hatt utrolig vondt og jeg har møtt på store mentale utrofringer. Jeg har grått foran hele klassen på danseklasse, og ligget sammenkrøllet i sengen med store smerter. Men jeg lever enda, og jeg venter på at neste uke skal starte og jeg håper på at det kommer til å bli bedre.

Snart kommer mandag, med en ny uke og ny energi. A fresh start!

Likes

Comments

- Skjekke banksaldoen regelmessig
- Meatless monday
- Legge bort telefonen når du er med andre mennsker
- Spise mindre sukker
- Drikke vann
- Aldri handle på tom mage
- Sykle om det er for langt å gå
- Bruke solbeskyttelse
- Hør på koppen din
- Få nok søvn. Prioriter søvn
- Vask hendene ofte
- Smøre seg med bodylotion etter en dusj
- Tell til ti når du blir sint
- Google aldri symptomer
- Ha små "danceparties" helt alene, helst i undertøyet
- Ikke vask håret hver dag
- Spis ALLTID frokostLikes

Comments

Hallo alle søte!
Jeg lever, sånn halvveis. Idag har jeg vært en av de her dagene som er en hverdag, men ikke med de faste rutinene. Jeg stod opp forholdsvis tidlig, til at jeg ikke trengte å gå ut av døra før klokken 12. Og planen var å få gjort en del greier. Men tror dere ikke skrulla var så sliten at jeg stort sett satt å bare stirra ut i lufta. Nå sitter jeg på stuegulvet med morgenkåpe over klærne fordi jeg var kald og stort sett bare venter på at det ikke skal være for tidlig til å legge seg. jeg er så himla trøtt og sliten om dagen..

Likes

Comments

Hei alle søte!
Dagens to-do liste var lang, men jeg har på magisk vis klart å være effektiv på tross av at jeg har vært trøtt og sliten. Det har vært de her små kjipe greiene som har ventet idag, telefonsamtaler, svare på mail.. ja dere vet.. De er kjipe greiene som får en att innse at voksenlivet ikke kan utsettes en dag til(spesielt ikke etter en langhelg hjemme). Så livet ruller på her i Stockholm.

Noen ting som fikk meg til å smile idag:
- Smoothie fra kafeen på skolen
- Selv om jeg kjenner meg sliten har jeg gjort en bra insats på skolen
- Heisen, jeg ler meg alltid i hjel når vi presser oss inn i heisen. Ingen vil gå trappen
- Mine taletfulle klassekamerater


Det beste med denne mandagen er at det er tirsdag...

Likes

Comments

Tenk at denne påsken allerede har kommet til slutten. Jeg sitter nå på toget tilbake til Stockholm. Nå venter tre helt utrolig intensive uker, før vi reiser på turne. Jeg kjenner at jeg gleder meg, men på samme tid er det litt skummelt at vi er så nære slutten. Det kommer også til å bli slitsomt og intenst. Lange dager og det kreves mye både fysisk og mentalt.

Denne påsken har jeg:

Tilbragt skærtorsdag på skolen. Tatt en spontan tur på byen. Vært fyllesyk. Slappet av. Vært på hytta med familien. Ladet opp. Redigert bloggbilder. Fått påskeegg av mamma og pappa(Man er aldri for gammel til sånt), Shoppet med lillesøster. Spist middag hos bestemor. Spist store mengder godteri. Gått igjennom mammas 80´s klær. Kjørt bil, med mumford and Suns på anlegget i bilen. Drukket kaffe med en gammel venn. Spist pizza hos en venninne. Drukket Aass. Truffet igjen venner jeg ikke ahr sett eller snakket med på lang tid.

Likes

Comments

​Jeg elsker virkelig denne jakken. Jeg så den på Bok Bok for ganske lenge siden og tenkte "OMG! vilken dröm" men jeg hadde ikke penger til å kjøpe den med meg hjem. Men for noen uker siden fant jeg den på salg og var overlykkelig. Jeg måtte ha en diskjosn med meg selv, for jeg eier en liten samling bomberjakker nå, men den var absolutt verdt de ussle 99 kronene jeg betalte. Så jeg er storfornøyd og bor i denne om dagen!

Likes

Comments

ENDELIG kom torsdagen. Denne uken har vært utfordrende på så utrolig mange plan. Kroppen har jeg kjørt helt ut, og siste rest av energi går med til å holde seg våken mens jeg reiser hjem for å feire påske. Etter mye om og men ble det påske hjemme likevel. Jeg tror det skal bli fint med noen late dager på hytta sammen med familien, og med tilgang til bil så jeg kan kjøre til Drammen å treffe venner om jeg vil det.
Denne uken har vært en av de mest krevende ukene jeg har hatt på lenge. Igår var jeg så sliten at jeg stod å gråt på butikken, fordi jeg ble oppringt og mottok litt kjærlighet. Det var som å sette på kranen. Men nå skal jeg ville og lade opp batteriene. Snart reiser vi på turne!
En oppdatering om turneen kommer til neste uke, stay tuned!

Likes

Comments

1. Jeg vil ta med meg gode veninner ut i solen og spise frozen yoghurt ved vannet.

2. Finne en fin måte å markere påsken. Mest sannsynelig helt for meg selv, i Stockholm. Men jeg gleder meg. Jeg skal unne meg selv tid til å kose meg. Drikke vin kanskje, og se film. Gå en tur. Stoppe opp å nyte!

3. Se de rosa blomstene på trærne i Kunsträdgården om de blomstrer før måneden er omme.

4. Fokusere på skole. Vi reiser på turne i mai. Nå er det fult fokus på å få alle nummer så bra som mulig til vi reiser.

5. Jeg vil gå lange turer på kvelden, med musikk på ørene, ingen mål bare gå rundt. Det gir meg så mye klarhet, det er som om jeg tenker klarere når jeg er ute å går.

6. Fokusere på alle mulighetene jeg har.. Begrensningene behøver ikke stå i fokus.

7. Kjøpe blomster. Det gir en sånn enorm glede å ha friske blomster fremme.


Likes

Comments