Header

Danset alene på et dansegulv på en klubb. Flydd Stockholm-Oslo. Drukket rødvin og snakket shit, sammen med gode venner. Kost med katten. Sett ned på Drammen. Danset på en bar i Stockholm. Gått på kafe med nesten hele klassen. Tatt med en svensk venninne til Norge. Spist andebryst. Vært med å lage dansefilm. Kjørt opp en spiraltunell. Hatt Workshop i Dansfilm. Drukket for mange kopper kaffe med bestemor. Tatt bilder i høstløvet. Fryst på hendene.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Å komme opp til toppen av hjembyen å få titte ned og ut på utiskten får meg til å kjenne meg ganske liten. Liten i en stor sammenheng. Alle menneskene som lever sine liv der nede, bor, handler, spiser, jobber. Og jeg har bare forlatt alt det her, den "store" byen, til fordel for en enda større by i et større land. Men med en sjanse for en større suksess også, om jeg lykkes.

Jeg blir litt skremt av den tanken på et sett. Enda større by enn dette? Det betyr at jeg er enda mindre i sammenhengen og det er enda lettere å forsvinne. Tenk om jeg forsvinner, i et eneste stort virrvarr av system, rutiner og normer.

Man jo bare gå opp til taket av byen og kikke ned, det setter i gang tankene. Det er fint med nye perspektiv.

Likes

Comments

5 saker du alltid har i kjøleskapet
- Spinat, egg, melk, ost og syltetøy(siden det aldri går ut på dato)

4 saker du ikke kan leve uten
- Mobilen min(Detsverre), dans, mat og drikke

3 saker du vil gjøre i fremtiden
- Leve av dansen, reise og se alle kontinenter og slå meg til ro med en familie(om mange år)

2 saker som gjør deg glad
- Morgenkaffe og kaustisk musikk om høsten

1 sak du gjør flere ganger i uken
- Ta oppvasken

Likes

Comments

​Jakke// Lindex
Bukse//Gina Tricot
Skjerf//Primark
Caps// H&M
Sko//Bianco

Disse dagene er fulle av tanker, kjenner jeg. Om hva jeg vil både med livet og hva jeg vil med de neste ukene. Hva jeg skal gjøre med mitt kjærlighetsliv ser også ut til å være en tanke som dukker opp gang på gang. Jeg tenker rett og slett så mye at jeg nesten sliter ut meg selv, og mitt eget hode.

Likes

Comments

Spist kylling- og brokkoli-pai. Danset meg til hovne føtter og ankler. Drukket masse te. Tent lys i hele stua. Hørt på akustisk musikk. Sett frem mot å reise hjem neste helg. tenkt mye. Smilt på danseklasse. Sett på dans i operaen. Krøllet håret. Gått tur i kveldsmørket. Spist frokost på kafe på en helt vanlig fredag med en god venninne. Kvelder hjemme i sengen, med en serie og godis. 

Likes

Comments

​Idag vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. Denne søndagen kjennes som en av disse drømmesøndagene som jeg går å tenker på hele uken. Jeg var våken allerede klokken 8 men hadde allikevel en treg start på dagen i sengen. Nå sitter jeg på teppet på gulvet i stua og redigerer bilder og ser frem mot den kommende blogguken, for inspirasjonen kjennes på topp! Det kjennes som at denne uken skal jeg få ting gjort. Og på torsdag reiser jeg til Norge, da er alltid inspirasjonen på sitt max. Så jeg håper virkelig dette blir bra!

Likes

Comments

​Det ser ut til at ting har begynt å snu litt de siste dagene og livet smiler litt på ekte igjen. På fredag var vi så heldige at vi fikk tilbringe nesten hele dagen i Operaen og fikk komme inn i salen for å se på en repetisjon av en Ballett. Vi fikk altså slippes inn i en verden av kostymer, kulisser og dansere på et nakent og ekte sett. Vi fikk se de sidene vi også får oppleve hver dag, som ikke en "vanlig publikummer" får oppeleve. Som dansere som markerer en hel del fordi de ikke kan gjøre alle saker, folk som skader seg og går av, kulisser som ikke er til stede eller bare er halvferdig. Et eventyr synes jeg. Nakent og ekte. Veien til et ferdig produkt. 

Likes

Comments

- Føle meg stilig og fin oftere. Bruke tid på meg selv før jeg går ut.
- Bli flinkere på å oppdatere spillelistene mine med ny musikk
- Spise vegansk. Bra for kropp og sjel, og fint for smaksløkene.
- Snakke oftere med familien. Ringe bare for å prate, ikke nødvendigvis bare når det er noe spesielt. Og også ringe til bestemor.
- Blogge. Jeg vil legge ned mer tid på denne lille bloggen her.
- Gjøre ting for min egen skyld. uten å tenke på hva andre vil. Sette meg selv først innimellom. Og ikke minst si ifra når jeg vil, hva jeg vil og hva jeg ikke vil.
- Sette av tid til lugne stunder for meg selv, hjemme, i sengen med en kopp te og noe fint på skjermen, eller kanskje en bok?
- Lese bøker. Jeg gjør dette i perioder og jeg trives jo med det, så jeg burde bli flinkere på å lese mer.
- Gå å se danseforestillinger. Det trengs innimellom for å få det kretive i gang og for inspirasjonens skyld.


Likes

Comments

​.. En varm kopp kaffe i sengen.
.. En treg morgen med tid for å ta inn masse inspirajson
.. Et magasin å lese i. 
.. Akustisk musikk på i bakgrunnen
.. En gjennomtenkt og god frokost med litt sjel
.. En liten, kort men fin gåtur, gjerne i høstsolen i den krispe luften
.. Varme og mye matrealer. Strikk i myke matrealer, ull og en varm dyne

Likes

Comments

​Altså jeg har blitt forelsket, i denne joggedressen om man kan kalle det, det. Jeg fant den helt tilfeldig da jeg var innom Cubus her om dagen, i barneavdelingen. Ikke spør om hvordan jeg forvillet meg inn der, var nok ganske trøtt. Men der stod jeg, og fikk øye på denne litt søte joggedressaken og tenkte for meg selv "Du er jo ganske liten. Kanskje den kan passe?" Og den satt som et skudd. Det er ikke siste gang jeg er i barneavdelingen hvertfall.

Likes

Comments