Header

Nytt sengetøy. En tur på Ikea. Duftlys. En lang og lat morgen. Donuts. Henge opp juletrelys. Selvbruning. Chips. En tur på ica. Pannekaker. skrive blogginnlegg. Julemusikk. Tårer. Latter. Alene. Dans. Hendle julepynt.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ukens opptur:
Jeg begynner å få ganske bra koll på alt på jobben nå. Så deilig. Jeg kjenner at jeg begynnerå mestre å få til mer og mer.

Ukens tanke:
Drinker, vin og øl. Jeg har stått mye i baren så har forsøkt å ta inn og lære meg alt jeg kan!

Ukens nedtur:
Jeg jobber veldig mye kvelder. Så jeg ser ikke så mye annet folk enn de på jobben. Som er koselig det. Men vil kunne treffe venner også

Ukens låt:
Definitivt All Falls Down - Alan Walker!

Ukens kultur:
Jag fikset internettproblemet! Det betyr at jeg har sett ekstremt mye Youtube. Vlogger! helt sykt mye vlogs!

Ukens mat:
Min kollega spurte om å lage min personalmat igår. Jatakk, sa jeg og fikk et chevremåltid som var såååååå godt!

Likes

Comments

Hei alle dere nydelige sjeler her inne. Håper dere har en strålende fredag. Jeg titter innom etter å ha tatt på meg sminke og fikset meg, skal snart ut døren og mot jobben. Jeg gleder meg faktisk til å jobbe idag. Det er fredag så det kommer nok til å bli en del å gjøre. jeg slutter veldig sent ikveld, tror jeg slutter kl 23, så det blir ikke så mye som kjer for min del denne fredagskvelden.

Jeg har sittet å sett så utrolig mange videoer oå youtube de siste dagene og jeg elsker virkelig å se vlogger. Tenkte derfor å høre med dere hva dere tenker om at jeg gjør et forsøk på å vlogge neste uke? Tanken bare slo meg og det kunne være veldig moro å få til en vlog, om det er noe dere synes er lite moro som jeg.

Neste uke kommer nok til å være en litt morsommere uke, kommer nok til å ta litt danseklasser, skal jobbe en del, men jeg har også bursdag. Så tenkte det kunne være en passende uke om stemningen er der.

Likes

Comments

Jeg kjenner meg glad, et lugn som jeg ikke har kjent på lenge. Ikke bare på ytan, men liksom på dypet. Det er så mye å glede seg over, som jeg har blitt påminnet i de siste dagene. Det er snart jul, jeg omgir meg med helt fantasitske mennesker, jeg trives faktisk med den jobben jeg har og livet går mer og mer med og ikke mot meg. Jeg kjenner at jeg smiler når jeg er alene igjen. Jeg tar meg tiden til å stoppe opp. Tiden til å bare puste og være. Jeg tar meg også tiden til å ptioritere. Ikek gjøre alt, ikke kreve alt av meg selv. Slipper det litt, slipper litt på noe og holder på annet.

Likes

Comments

Ukens tanke:
Behøver jeg virkelig denne? Jeg forsøker å tenke mer nøye igjennom mine innkjøp om dagen og det funker. Jeg har handlet mye mindre enn jeg pleier. Tenker igjennom alt mye mer nøye

Ukens opptur:
NORGE! En helg i Norge er så undervurdert, Note to self. Det er terapi. VIrkelig, og med det beste sellskapet noen sinne så ble turen hjem virkelig minneverdig. Take Me Back please

Ukens nedtur:
mine mentaletillstand fikk en enda dypere dip. Men Norge reddet meg(håper jeg)

Ukens låt:
Freakum Dress - Beyonce. Torsdagskvelden fikk jeg leke Beyonce på danseklasse til denne låten, shit Jeg kan absolutt gjøre det til en vane å være Beyonce på torsdager. HAHA!

Ukens mat:
Pappas middag på lørdag. Altså, ingenting er som å komme hjem og pappa disker opp med en skikkelig luksusmiddag. Etterfulgt av Skal Vi Danse i stua. FINFINT altså.

Ukens "jeg gleder meg til"
Nå er julen virkelig rett rundt hjørnet. Jeg kan nesten ikke vente! Det skal bli så bra å se alle vinduer fulle av stjerner og lys overalt. Juletrær med lyst i hele byen, og julebelysning i gatene.

Ukens fineste øyeblikk
solnedgang, på operataket. Behøver jeg si mer enn at lyset var en drøm, alt så ut som en drøm. Jeg var i en drøm!

Likes

Comments

Jeg har kanskje ikke skrevet det her før. men jeg har hatt litt problemer med internettet hjemme, eller det vil si, min plan gikk ikke som planlagt. Men nå er det på plass! ENDELIG. Så nå har jeg internett hjemme også. Tidligere har jeg måttet begrense internettbruken veldig mye, men nå er det fikset og klart. Så jeg håper virkelig på å få bloggen noen hakk bedre.

Men når vi først er inne på disse tekniske greiene, jeg har nemlig et problem med at macen har fullt minne om dagen.. Så det er umulig å overføre bilder. Derfor går liksom alt litt trengt og det tar på motivasjonen. Skal snart slutte å klage og ta tak i problemet, jeg lover!

Kan vi også ta et kort øyeblikk og sette pris på disse bildene fra operataket. Jeg virkelig elsker dem!!

Likes

Comments

Om jeg tror på kjærlighet ved første blikk? Det var det med denne jakken, det var ingen tvil. Jeg og veninnen min var å kikket på HM og denne beautyen hang der, pent og pyntelig. Etter noen dager var den min. Altså, jeg elsker den!Jeg elsker at jeg faktisk har funnet verdens største jakke, som ser dødskul ut også! Har fått flere komplimenter på den og kjenner meg dødskul når jeg sprader rundt i gatene iført denne kamerfargede beautyen! Jeg tror kanskje at jeg har vist dere noen bilder tidligere, men denne er så utrolig underbar!

Likes

Comments

hei alle søte!
Det ble noen dager av bloggen i helgen, og om jeg skal være helt ærlig så var det nydelig. Norge bød på alt fint og koselig denne helgen og jeg sitter nå i sengen i sverige og et lettere till sinns enn på lenge. Jeg kjenner meg klar for å ta fatt på en ny uke

... Sittet i bil opp spiraltunnellen og gått ned. Vært på hytta. Gått på opertaket. Ledd helt sykt. Spis pappas og mammas mat. Gitt pappa en farsdagsgave. Drukket kaffe, Aass øl og julebrus. Gått over Ypsilon i båda dagslys og mørket. Drukket varm sjokolade.

Likes

Comments

.. Snill, omtenksom, virrete, rar, barnslig, jålete, slitsom, redd for å gå uten sminke, danser, stygg, pen, usikker, sikker, blond, abisiøs, dagdrømmende, positiv, modig, redd, redd for å gå meg bort, trøtt, utvilt, danser, spontan, skiftende, kompleks, kvinne, ung, naiv, undrende, spørrende, usikker.. og mer usikker, redd.. ja redd det er jeg.


Jeg er meg

Likes

Comments

som jeg oppdaterer idag, men kunne ikke la være å skrive at jeg reiser imorgen. Norge, hjemme, Drammen står for tur. Kan nesten ikke vente altså! Tenk at om 24 timer så er jeg på vei mot Drammen, i bilen. Denne gangen blir veldig spesielt for min del, skal nemlig sprekke Stockholmboblen litt. Og slå sammen to ulike liv litt mer enn fra før. Det kommer til å bli så spennende

"Du er den sangen som synger i meg,

den tonen som aldri dør hen.

for du er mitt land aldri glemmer jeg deg

Kan høre du kaller meg hjem igjen"

- Mitt Land - Helene Bøksle

Likes

Comments

Instagram@veronicawaass