Header

.. Og det bl den garantert. Jeg har levd mer de siste månedene enn jeg har gjort de to første årene jeg bodde i Stockholm.

Denne høsten har jeg:
Drukket øl ute. Danset masse. Truffet nye mennesker. Reist til London. Pratet med Alfie Deyes på Heatrow. Kommet hjem langt på natt og gått på skolen dagen etter. Tatt med min beste venninne hjem til Drammen. Vært trøtt, men glad. Sett nye steder i Stockholm. Testet ny mat. Drukket drinker med gode venner. Vært åpen og teste masse nytt. Danset på scenen med mine beste venner.Vært fyllesyk på skolen.

Spist pepperkaker i desember. Reist hjem til Drammen. Sovet mindre enn fire timer og gått på skolen. Drukket kakao og spist kanelboller med veninner. Gått turer uten mål og mening. Kastet høstløv i luften. Sett snø falle og vasset meg vei til skolen. Drukket tomtelatte fra Espresso House. Vært på 90s-party. Datet. Fått se på en øvelse til en balett i operaen. Sett alcazar. Tatt masse dansebilder med mine nærmeste venner. Byttet bloggplattform, veldig spontant.

Tatt dumme beslutninger. Tatt gode beslutninger. Satt andre foran meg selv. Satt meg selv foran andre.

Kastet meg ut i noe nytt. Vært nysjerrig. Laget mye eggerøre til frokost. Vært alene. Vært med venner. Danset masse i høye hæler. Drukket kaffe. Lekt med rockeringer på skolen. Gledet meg til jul. Byttet bloggplattform. Sovet på kjøkkenet.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

1. Desember eller lille juleften?

Lille juleften. Alltid superkoselig, man har kommet hjem til familien, fult av tradisjoner og kos.

Favoritt julekaker?
Pepperkaker helt klart. Eller bestemors berlinerkranser. De er utrolig gode.

Gi eller få gaver?
Jeg elsker og både gi og få gaver med en tanke, gjerne noe som er hjemmelaget. Jeg elsker ting man får med en tanke bakom, heller det enn en dyr gave.

Ekte eller plastikktre?

Ekte tre. De er så massive, store og lukter himmelk.

Tre Nøtter til Akepott eller Reisen til julestjernen?
Reisen til Jllestjernen. Når jeg var liten, så hadde vi den på film og jeg elsket den, så den står mitt hjerte veldig nært. Nå ser jeg den bare på julaften. utrolig koselig.

Hvordan ser julaften ut for deg?
Våknet alltid tidlig, setter meg å ser på tv. og hele familien styrer rundt, dusjer og fikser seg og løper frem og tilbake til TVen. Så reiser vi til kirkegården og tenner lys. Kommer hjem, slapper av og når det passer seg sånn så hopper jeg i bunaden eller finstasen og vi spiser og åpner gaver og etter det er jeg utslitt og legger meg.

Ribbe eller Pinnekjøtt?

Vi spiser ribbe på julaften.

Favorittaktivitet i Desember?
Bake noe. Det behøver ikke være julekaker, men å bake i desember er ekstra koselig.

Favorittdager i desember?
1. 23. 24 og 31

Hva gleder du deg mest til med romjulstiden?
Å tilbringe tid hjemme i Drammen med familie og venner. Fest og moro og avslappning og kos. Det skal bli himmelsk.

Likes

Comments

Igår satte jeg meg ned med almanakken min og planla hele min desembermåned. Jeg visste jeg behøvde det, for jeg hadde faktisk ikke helt oversikten over hvor mye jeg hadde planlagt og skulle. Så jeg fikk lettere panikk da jeg så hvor mye jeg faktisk skal gjøre i Desember. Her blir det ikke mye tid til julmys og rolige stunder. Her kommer det til å bli hektisk. Men jeg liker at det går i et kjør faktisk, jeg elsker å ha mye å gjøre og at det går hurramegrundt. Det gir meg av en eller annen grunn en evene til å bli spontan. For jeg får oversikt over når det er rom for spontanitet og ikke. Så da blir jeg spontan når jeg først har fri, ofte litt for spontan og glemmer at det må viles også. Men jeg skal nok finne en gyllen middelvei.

  • Se Nøtteknekkeren
  • Spise sjokolade, pepperkaker og klementiner
  • Danse balett til julemusikk
  • Følge med på en julekalender
  • Reise hjem til jul
  • Tilbringe slutten av måneden og året sammen med familie og venner
  • Ha rolige stunder, selv om jeg vet det blir en travel måned.
  • Ha på bunaden på julaften
  • Se massejulefilmer

Likes

Comments

Tenk at November allerede har gått mot en ende, og at det er 1 desember imorgen. Tiden flyr virkelig i godt lag, for det har virkelig vært en måned i godt lag, så tiden har fart avsted. Jeg er ikke av typen til å vente med julen frem til desember, så jeg har allerede hørt på julemusikk, spist pepperkaker og klementiner en stund. Åh, som jeg ser frem mot desember, med julekalender på tv og alt annet som hører julen til.

... Begynt å høre på julemusikk. Vært i London å besøkt min beste venninne. Spilt bowling. Spist ute. Gått på kino. Smilt masse. Hatt en annen danseglede. Vært åpen og testet nye greier. Kledd meg opp for 90tallsfest. Drukket pepperkakelatte fra Espressso House.

Likes

Comments

Kjent meg glad lykkelig og takknemmelig. Spist klementiner. Virkelig hatt en bra danseuke. Laget kyllingpai. Ventet på at ulen kan begynne for alvår. Sett snøen forsvinne igjen og felt en liten tåre for det.

Okei, denne uken.. denne uken. Jeg kan ikke klare å komme på hva jeg har gjort denne uken, sånn spesifikt. Men denne uken har jeg vørt i et fantastisk humør. Jeg har kjent meg fin denne uken og selvsikker. Jeg har hatt bra dager, smilt masse, fått komplimenter på sminken min og klærne mine. Jeg er rett og slett i et hei dundrande bra humør om dagen.

Likes

Comments

Jeg elsker virkelig disse skoene. Jeg har kikket etter et par en lang stund nå, men kanskje fler av dere også haropplevd at det ikke er så enkelt som man skulle tro? Enten er de for vide, eller for korte, for lange eller sitter merkelig på noe sted. Jeg ville egentlig ha semskede sko, men jeg fant disse på Primark, og de satt som et skudd og kostet heller ikke skjort

Likes

Comments

Julestemningen man får av all snøen ute. Noen underbare gulløyeblikk i vår klasse med kontaktinporvisasjon idag. Å gå med fletter. At jeg satte mange pirruetter idag. Å slutte tidlig på skolen. Å sitte i senfen, under dyna, med en kopp kakao og se på julefilm. 

Likes

Comments