Header

Altså. Jeg må bare starte med å si at jeg er forelsket i denne fatnastiske blåe dressen fra Adidas. Og at jeg går rundt å synger "Im blue, dabadeedabadaa..." når jeg har den på, og ler litt for meg selv. Dette settet er rett og slett bare underbart og dødskult. Jeg og Anna var tilfeldigvis innom Adidas ved Hötorget denne uken og til vår store forferdelseog glede så hadde de salg. Jeg tok med meg sikkert ti plagg i prøverommet, men da dette settet satt som en smekk måtte jeg fort velge bort mye annet. Men jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg kjenner meg sååå cool i denne altså, om jeg må få understreke det.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

På Nattklubb?
- Enten eller. Enten den som rocker mest og tar den helt ut på dansegulvet fra jeg kommer inn på klubben til den stenger, eller den som sitter i hjørnet med en drink og prøver å se kul ut.

På stranden?
- Den som ligger som et slakt på en solseng. Jeg er ingen badenymf, spesielt ikke i her hjemme i Norden. Om jeg drar til utlandet derimot, så kanskje jeg bader litt innimellom

Hjemme hos andre?
- Hjemme hos andre er jeg superblyg og superstille. Jeg er nok så sjenert at folk blir irritert. Jeg tar ikke for meg akkurat, selv om de sier jeg kan det. Veldig blyg!

På flyplassen?
- Er jeg alltid tidlig ute. Jeg sitter heller å venter en time for mye enn å misse flyet. Har aldri mistet et fly noen gang. men jeg har vært temmelig nære to ganger.

På morningen?
- Jeg er en morgenfugl. Jeg er en av de der irriterende mennekene som mange tror ikke finnes, som spretter opp fra senga på under fem minutter. Og detsverre kan jeg ikke dele hemmeligheten med dere, det er nok bare et medfødt talent. Hadde mer enn gjerne delt noen knep om jeg hadde hatt noen.

På kvelden?
- Jeg blir alltid effektiv på kvelden. Jeg skal alltid fikse greier, blogge og organisere greier. Eller så begynner jeg å rydde. Jeg har aldri vært sånn før, men det har kommet nå i det siste.
Likes

Comments

Hvite strender

Solsenger

Bikiniskille

Palmer

Äventyr. Jag drömmar om ett äventyr just nu!

Likes

Comments

Jeg er helt forelsket i anvendbarheten av disse to. Jeg elsker virkelig størrelsen på den største toalettmappen. Når sant skal sies så bruker jeg den som en sminkemappe, med perfekt plass til det jeg behøver å ha med meg om jeg skal sove borte foreksempel. jeg har egentlig en veldig stor sminkebag, men den behøves ikke om jeg bare skal sove borte en eller to netter. Denne er perfekt!

Den lille pleier jeg faktisk fylle med litt forskjellig å ha i vesken. Den er så utrolig praktisk, fordi den har to helt separate rom. Vanligvis pleier jeg ha penner og skrivesaker i den ene siden og litt sminke, og skjønnhetsprodunkene som alltid er med, i den andre. Men jeg bruker den også til å slenge øreproppene mine i når jeg er på skolen, eller om jeg må ha med meg småting som forsvinner i vesken så får de også en plass i denne.

Likes

Comments

Vært ekstremt produktiv. Danset Hip Hop. Stått i planke(den store plankeuken). Kjøpt tulipaner. Tatt i bruk skinnjakken etter vinteren. Drukket kaffe. Kjent på mestringsfølelse. Fokusert på meg selv. Spist brødskiver med makrell i tomat. Løpt ut på dansegulvet når læreren sa "Seks danere som vil kjøre en gang til". Sovet masse, prøvd å ta igjen forrige ukes tapte søvn. Gått tur med to venninner i solen etter skolen. Sett på Bloggerne. Gått ute i bomberjakke. Smilt av solen.

Likes

Comments

God søndag!

Er ikke denne bomberjakken bare nydelig? Igår skulle jeg ut å gjøre små ærend og til min store glede viste våren frem en vakker side. Det var ti grader og sol, så jeg utnyttet muligheten til å ta på meg denne bomberjakken for første gang. Jeg kjøpte den i vinter, men det har vært alt for kaldt til å bruke den. Så jeg tok på meg den, med et stort skjerf og vandret gatene i Stockholm med et sil om munnen, musikk på ørene og en to-do liste i hodet. Livet var faktisk ganske så bra igår om jeg skal være ærlig!

Idag har kulden tatt litt over igjen, men hva gjør vell det, når solen skinner og jeg har leieligheten for meg selv i noen timer på morningen. Så jeg har tatt fatt på denne dagen, vasket og ryddet litt og nå skal jeg sette meg ned å slappe av litt før jeg skal ta fatt på kjøkkenet og badet, så er jeg klar for en ny uke!

Likes

Comments

"Get up on the throne, thats where you belong
So get up on the throne, Queen"

Zara Larsson

Likes

Comments

- Foundation - Bojouis Healthy Mix Farge 51
- Concealer - The Collection Lasting Perfection
- Pudder fra Kicks Translusent powder
- Countor kit: Mekeupmekka
- Bronzer - Too Faced Milk Chocolate Soleil
- Highlight: Mary Lou Minizer

Likes

Comments

Det er fredag, så hva skjera?

Denne uken ahr gått skummet fort. Plutserlig var det fredag og helg igjen. Denne helgen har jeg ingenting på planen. Så jeg har faktisk lagt inn itd til å gjøre ting for meg selv, for min egen skyld. Jeg skal rett og slett være en megaegosit. Jeg vil spise god mat, ta ansiktsmaske og ting som bare gør meg godt. Det er lenge siden jeg har gjort det, jeg tenker veldig ofte på andre eller så bare glemmer jeg bort at jeg skal gjøre ting for meg selv. Så denne helgen skal jeg nyte for meg selv.

Denne uken har vært både morsom, krevende og tung. Vi trener hardt om dagen. Og neste uke begynner stormen på ordentlig. Da starter vi med innstudering til forestilling. Så nå blir det et kjør frem til mai. Som jeg ser fram mot det!!

Likes

Comments

1. En god spotsBH som holder alt på plass og gir riktig støtte og komfort.
- Alle behøver en, trening eller ikke. Alle går vell en tur en gang iblandt eller bare kjenner mindre lyst til å ha på seg en vanlig bh.

2. Micellarwater/nødrens
- Alle behøver en nødrens eller en rask sminkefjerninsrutine for de kveldene man kommer hjem sent og er supertrøtt. Da kan man ta to minutter istedenfor 15 og man får bort sminken og alt shit fra ansiktet.

3. En favorittjoggedress.
- En hel outfit til å chille rundt i hjemme som man også kjenner seg ok i.

4. En helt meningsløs og morsom film eller serie.
- Heltmeninsløs underholdning som man alltid kan komme tilbake til er et must. Er det ikke?

Likes

Comments