Då ska man ha prov i 3 timmar!!
Har haft i 2 och en halv timme nu så har bara en halvtimme kvar 😰 har godis nappar och Loka med mej o dricker o äter 😋
Men vill sluta så ja och några klasskompisar kan dra till byn!! Och köpa pizza. Några killar skulle bjuda mej på pizza idag ;) får se vad det blir för pizza hmm..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag så gick jag en runda med sarino i skitvädret! sen rycktade jag honom i ca en timme för att få bort så mycket päls som möjligt... men det sket sig ju, det snöade/regnade ju när man gick utanför dörren... nu är det ungefär en cm tjockt snölager där ute :/ men det går väll över snart får vi hoppas!!

Likes

Comments


hittade lite blommor mitt ute i ingenstans också...
är inte så bra än på att fota men... övning ger färdighet, eller hur man nu säger.

Likes

Comments

jag (Julia) red Sissi idag, hon är en ganska stor "slö" häst efter alla dessa år som hon har gått som lektionshäst...

 

iallafall, vi skulle igentligen gå ut i den stora utepaddocken och gallopera men det blev ingenting med det eftersom det var några som inte hade tillräckligt med kläder... så vi red inne istället, och då värmde vi först upp lite med trav på volterna vid A och C och på den "öppna" sidan skulle vi felställa dom så att dom var "böjda" utåt istället. 

det hade vi ganska mycket problem med i vänstervarvet eftersom hon är mycket stelare i vänster sida en höger, så hon gick jättebra på den öppna sidan men sen när vi skulle "byta sida" så fick jag slita ganska mycket.

 

sen när dom hade blivit uppvärmda så travade vi saxen, och det hade hon ganska lätt med... eller det gick jättebra dom första gångerna, sen började jag nog slappna av ganska mycket så då gick det sämre, men inte värre en förra ridlektionen då jag hade en jättesvår häst att göra skänkelvikningar med. 

 

sen i "slutet" av lektionen så gjorde vi samma sak som vi värmde upp med fast i gallop istället, det var betydligt mycket svårare eftersom hon är ganska lat och ville sakta av hela tiden! 

Likes

Comments

som rubriken säger så vart vi nästan questmaster... 1 bana ifrån :/ men vi klarade iallafall 22 stämplar, lite skillnad imot igår då vi bara fick 5 :p

Likes

Comments

ja, så nu är jag påväg hem ifrån bodaborg... det gick inte så bra som jag hade tänkt mig :/ fick bara fem stämplar..men en vattenflaska som man fick nät man lämnade tillbaka låset. och jag ska dit imorrn igen :) med mitt volleyboll-lag :D

Likes

Comments

nu är jag (Julia) påväg till bodaborg med några kompisar, det kommer bli askul och vi ska slå rekord i stämplar;D

Likes

Comments

Bild 1 en skritt tur idag med bästa

Likes

Comments

Tja alla bloggare och bloggläsare...
Vi är två tjejer som kommer skriva mycket om hästar i våran blogg..

Den här då ^^ vill ni veta nåt så bara kommentera..?!

Likes

Comments