Det du trenger:


* Vann * Saft * Gelatin plater
Legg fire gelatinplater i kaldt vann i ca 5-7 minutter.
Kok opp saft, ca 1dl saft, og 2dl vann. Når saften har kokt opp tar du kjelen av platen.
Ta ut gelatinplatene av vannet og klem ut vannet som er i de,
legg de i kjelen med den varme saften og rør ut alle klumper.

Tøm saften med gelatin i over i ønsket form, eller små beholdere.
Sett kjølig og vent til den blir gele.
NYT!Det som er så fint med hjemmelaget gele er at man kan kjøpe hvilken som helst saft, så du får akkurat den smaken du vil ha.
Kjøper du zero saft vil den også være sunn!


Jeg lagde gele av bringebær saft og den smakte helt vidunderlig.

​Veronica

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå fikk jeg meg endelig en mobil som skulle fungere, mobil som er testet til best i test i alle mulige tester. Men er den virkelig best? Jeg synes ikke den er best, langt derifra!

Jeg var så heldig å fikk denne samsung s6 edge av min kjære til bursdag og julegave da jeg trengte en ny mobil. Men nå er det vel gått drøye 4mnd med denne mobilen og i starten ville ikke låse knappen fungere som den skulle, derretter begynte den å henge seg. Nå har skjermen løsnet og den vil plutselig ikke spille av videoer. Hvorfor i alle dager blir denne testet til best når den er så langt ifra best?

Men nå har jeg levert den til represjon så får vi se hva som skjer med den mobilen, jeg ønsker virkelig å gå tilbake til iPhone!

Men husk folkens, når dere leverer en mobil til reparasjon kan dere få en sånn flott låne mobil, den er ofte med knapper og man må skrive en og en bokstav slik vi gjorde før. Noe som er utrolig irriterende, og noe som tar utrolig lang tid nå som man har blitt vant til sånne fine mobiler vi har nå i 2016. Jeg var så heldig å fikk en sånn låne mobil jeg også, som man måtte skrive en og en bokstav på meldinger ol. men heldigvis hadde jeg en Samsung sII liggende. Takk øvre makter for det!

Q: Har du noen gang måtte levere mobilen din til reparasjon?

​Veronica

Likes

Comments

Nå har jeg faktisk vært så gal at jeg har laget meg en istagram til trening, jeg er ikke noe inne i trening i det hele tatt faktisk. Flaut å si det. Men nå som jeg har opprettet denne håper jeg det kan bli en liten sånn motivasjon, kanskje jeg klarer å komme i den formen jeg ønsker å kanskje jeg klarer å inspirere andre? - det hadde jo vært drømmen å fått til.

Setter pris på om du vet om noen bra trenings relaterte instagrammer så jeg kan få litt ispirasjon, eller kanskje du har en egen? La meg vite

Har også en annen konto, en som jeg legger ut alt mulig på.
Instagram

Veronica

  • 25 Lesere

Likes

Comments

Sikkert mange som føler det som jeg føler. Nettopp kroppspresset.

Jeg vil tro at nesten alle i år 2015 bryr seg om kropp og utseende, noe som egentlig er utrolig dumt å tenker over i det hele tatt. Man skal jo være fornøyd bare man har det bra meg seg selv og man er frisk.
Selv prøver jeg å tenke at jeg skal være fornøyd med det jeg selv har og hvordan jeg ser ut, men i 2015 så er forventningen til kropp så sterkt at jeg klarer faktisk ikke være fornøyd med hvordan jeg selv ser ut. Jeg føler alle ser på magen min når jeg sitter, hvor det kommer frem valker. Jeg prøver å tenke over hva jeg spiser, men det ender ofte opp med at jeg velger å ikke spise i det hele tatt. Noe som IKKE er bra, jeg vet. Dessverre blir det sånn.. selv om jeg skulle ønske jeg var flinkere til å gjøre det som er bra for kroppen min.

Det som er så synd her er vel egentlig at jeg er langt ifra overvektig eller noe som helst, men Instagram, Facebook, snapchat og alle andre sosiale medier gjør så jeg føler meg ubrukelig fordi jeg ikke ser ut som de jeg ser der - jeg skulle så ønske at jeg så sånn ut. Jeg skulle ønske jeg turte å være fornøyd med kroppen min, legge ut ting på sosiale medier om kroppen min. Vise at jeg er stolt over den - men det er jeg så absolutt ikke.

Jeg prøver å være flink, spiser ikke så alt for mye prøver å holde meg til knekkebrød og et sunnere alternativ enn det jeg egentlig ønsker så spise (kebab) og jeg prøver å være flink til å trene.

Treningen sklir dessverre ut hele tiden, føler jeg ikke strekker til. Jeg skal være fokusert på jobb og skole, man skal være sosial og mans skal kunne være med venner, famile og kjæreste. Man skal ikke minst kunne ta seg av seg selv og slappe av inni mellom når det skjer så utrolig mye.

Selv føler jeg at treningen hadde vært så mye lettere om man hadde fått med seg noen på senteret, men på den tiden jeg har vært medlem på GYMBOX har jeg funnet ut at jeg absolutt ikke eier venner som er interessert i trening eller som vil trene. Så mitt nye oppdrag når det gjelder trening har jeg funnet ut at jeg skal finne et senter der jeg faktisk kjenner noen som kan pushe meg så jeg kommer igang med treningen. Og kanskje finne noen venner som kan noe som trening - for jeg kan ingen ting, eneste jeg vet er at treningstøy er utrolig behagelig og motiverende med dyrt.. (tar gjerne imot tips ang. alt trening og div.)

Har også tenkt veldig mye på å melde meg på Anette Marie sitt opplegg (les om det her) men det som stopper meg er dietten siden jeg er så kresen.. Kommer nok til å prøve å komme med uansett og heller prøve å finne en diett som funker for meg. SÅ da håper jeg at mitt forhold til kroppen blir bedre med tiden!.


Håper du ikke føler dette teite kroppspresset!

Veronica

Likes

Comments

Okei! Jeg prøver å følge en treningsplan som er fordelt over fire dager men dette går for det meste kun ut på styrke så prøver å gjennomføre noen dager ekstra i uken med kondisjons trening også.

Det programmet jeg følger nå er satt opp av min bror, men i lengden er det kjedelig å følge de samme øvelsene hele tiden. Derfor har jeg gjort om programmet litt men vil ha mer inspirasjon på styrke øvelser både med vekter, med bruk av apparater og kun med min egen kropp så det går an å variere og ikke bli lei av de samme øvelsene for så å gi opp treningen. Noe som er veldig lettvint å gjøre..

Så kom gjerne med tips til øvelser som du gjennomfører eller andre du har sett er morsomme og effektive ut, link gjerne til youtube videoer, bloggere, instagrammere eller andre trenings øvelser på sosiale mediaer.


Så skal jeg legge ut senere hva jeg synes om øvelse om jeg får noen tips!

  • 32 Lesere

Likes

Comments

Mitt første blogg innlegg på ja, hvem vet hvor mange år? Alle hadde vel en blogg før i tiden på blogg.no som 12-14åring. Jeg begynte å legge ut bilder jeg tok på en fotografi blogg jeg laget, men fant ut at jeg ønsket noe mer, ønsket å skrive om alle mulige forskjellige ting ikke kun legge ut bilder jeg tar.

Så i en alder av 19år (20 om 14dager! woho) bestemte jeg meg for å lage denne til alt mulig.. Vi får se hvordan det går - jeg velger å være positiv enn så lenge, håper dere også velger det.


Veronica

  • 32 Lesere

Likes

Comments