Glad men ledsen är väll det som beskriver mig just nu. Eller ja, det är väll definitionen av söndagsångest enligt mig. Man vet liksom inte rikitgt om man ska va glad för att det fortfarande är helg eller om man ska va ledsen för att skolan börjar imorn. Det har iallafall varit en händelserik helg tycker jag!

Btw så nämnde jag i förra inlägget att jag köpte nya skor. HUR SNYGGA ÄR DOM INTE?!?!? Är ur nöjd och vet att dom kommer bli användbara under till sommarn och hösten.


Vet ni förresten någon bra kamera/systemkamera?


Hoppas ni får en bra söndagskväll, puss<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag så var jag och pappa inne i stan och bl.a. käka på smörgåsbaren och café brule. Favorit ställena verkligen! Var inne i lite butiker men fick med mig ett par väldigt behövliga vår och sommarskor eftersom mina försvann (lagom klantigt haha). Skorna kommer iallafall ifrån puma och kommer säkert visa upp i nästa inlägg

Och som jag har nämt skulle jag konfimeras. Vilket jag nu har gjort! Släktingar kom och fira och jag fick några fina presenter som bl.a. ett armband med berlocker på, ett arvegods och pengar som kommer troligen spenderas på språkresan i sommar (kommer ett inlägg om det någon gång). Var jätte roligt men lite sorligt eftersom jag va tvungen att lämna alla vänner jag hade skaffat under det senaste halvåret. Men det va kul att träffa en del av släkten samlad igen.

Hoppas ni haft en bra söndag, puss<3

(Hade tyvär inga bra bilder ifrån konffan)

Likes

Comments

Gomorron hörni! Just nu så sitter jag framför tv:n å kollar på "drar white people" (väldigt bra show måste ses). Annars idag så ska jag iväg till kyrkan klockan 12 ungefär och sedan konfirmeras klockan 14. Skööönt! Men innan så kanske jag och pappa iväg och äta på bönor och bagels för att äta lunch. Men det är somsagt kanske vi får se.

Vi hörs i nästa inlägg, puss<3

Likes

Comments

Just nu sitter jag i kyrkan och väntar på alla som ska vara med på våran "redovisning" om dom olika pärlorna på frälsarkransen. Slutade väldigt tidigt idag ungefär klockan halv två vilket är jätteJätteJÄTTE skönt. Men orkade inte åka hem emellan kyrkan och hemmet så gick till Ica en snabbis för att köpa en fransk nougat (godaste som finnsssss).

Btw så har jag fått en ny tröja. Hade typ inget snyggt att ha på mig idag så jag rota lite i mammas, syrran, och sist pappas garderob. Och allra längst in i pappas garderob så hitta jag en champion polo som jag aldrig har sett förut och som jag inte förstår varför han inte har haft på sig den förr. Fråga pappa om jag fick låna den men snäll som han är så sa han att jag fick ta den. NAJS! Visst e den sjuuuukt snygg?!?!?!

Och imorn ska jag faktiskt bli konfimerad!!! Så skönt att få det överstökat efter ett halv år. Så imorgon kommer mamma anordna något vegitariskt till mat och sedan något kött eftersom folk är kräsna och får typ proteinbrist.

Ni får har det så bra, puss<3

Likes

Comments

Mitt namn är Veronica Anna Linnea Sjöblom å är en 14 årig chey från Göteborg. På min blogg kommer jag skriva om allt från min vardag, mina åsikter, kompisar, intressen, mode och det man nu skriver på en livsstilsblogg. Har även haft en blogg när jag var yngre men dom inläggen är borta sedan ett år tillbaka vilket jag ångrar :/

Jag hoppas ni kommer kommer stanna för att läsa mer! Puss<3

Likes

Comments