Påsklovet springer iväg, o när jag säger påsklov är det alltså ledig ifrån skolan. Är annars inte alls ledig, då jag har fullsmockat schema denna vecka!

I måndags var jag på studentkryssning, o den var lika maxad som förra årets, så många känslor när man står där uppe o dansar på dansgolvet, för att snart tar jag studenten! 49dagar kvar.

Och idag är det inte en vanlig dag för den delen heller, för min allra bästa vän fyller 18, så de blir väldigt mycket fest denna vecka, denna månad.

Likes

Comments

Helgen över, fast ändå inte. Det är ju trotsallt påsklov nu så man slipper söndagsångesten.

I fredags drog jag och Mimmi ut på stan, och krogen faktiskt för första gången tillsammans! Det var jätte kul, dansade i princip hela kvällen.

Lördagen spenderades i sängen halva dan, och jobb på kvällen, och samma idag. Förutom att jag åkte in till stan med Jennifer och gjorde fransar imorse.


Slutar jobbet om en timme, och ska då åka hem och packa för imorgon åker jag på studentkryssning, alone.. nej men ska bli roligare detta år än sist, för att iår är det min tur att stå och sjunga att jag ska ta studenten!

Kram på er

Likes

Comments

You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det är bara 56 dagar kvar till studenten nu!

Dagen jag längtat extremt mycket till, och snart är det dax!
Är så himla taggad!

Fick även hem skorna och klänningen idag vilket satt perfekt på!

Kommer ifrån bubbleroom, och direktlänk hittar ni genom att klicka på bilderna!

Likes

Comments

Vill inget mer än annat åka utomlands nununu!

Har bokat en resa tillsammans med familjen till Lanzarote som vi åker senare i år. Men sitter även tillsammans med mina vänner och kollar lite resor då och då.
Vi planerar att åka direkt efter jag tar studenten, eller senare i juni månad, men det visar sig vad vi hittar och fastnar för.

Drömmer mig bort till värmen, chilla på stranden framför en drink, där kvällarna slutar på uteställen. Eller att kanske åka iväg på olika äventyr och titta på nya kulturer.
Framför allt njuta av de fina människor man har runt sig.

bjuder på lite inspo bilder jag hittat från weheartit.


Likes

Comments

I'm a massive daydreamer. I'm constantly lost within my own fantasies and my own thoughts personally, and I think maybe that is sort of represented in what we do for a living, the fact that we make believe everything and we escape into these other characters for a living

Likes

Comments

Hallo!

Idag är en dag jag känner att allt fallit på sin plats.
Jag sitter på sängen, nyduschad med ett glas vin, har nästan hunnit göra färdigt alla läxor vilket är en stor lättnad. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka iväg och sitta som domare på en liten gymnastiktävling, rätt pepp! Minns min första gymnastiktävling för några år sedan, hade längtat efter den dagen så länge, och allt gick så bra, och man var så glad!

Men iallafall så är det inte en vanlig dag utan bästa SANDRAS födelsedag!
En vän som alltid kommer stå vid min sida, en vän man kan ringa dag som natt! Hoppas din dag har varit bäääst! :*
Så bilden får stå på oss från skepparholmens spa

puss och kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Bara 8 dagar kvar till julafton, tiden bara rullar!


Idag är en dag jag mår bajs typ, ont överallt, det är svinkallt, o känner mig sjuk. Som tur är det bara idag och imorgon kvar på denna vecka! Och så har jag nästan köpt färdigt alla julklappar för iår, vilken jag är super glad föör! Så när jag får loov imorgon så ska jag livsnjuta av den lilla tid jag har ;)

bjuder en bild från i våraas


Likes

Comments