veckan som gått har bestått av tentaplugg (på stranden?! i september?!) i massor då jag skrev terminens första tenta i dag. Jag gick i från tentan med en bra magkänsla så hoppas att det håller i sig. Denna helg ska jag bara slappa, träna, jobba lite & umgås med min familj. Det känns fantastiskt att ha en hel helg till att inte behöva fokusera på plugget.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

att vakna upp med dessa får mig till att inse hur lycklig jag är att ha dem vid min sida. det är så lätt att hela tiden sträva efter högre, bättre och nya saker utan att riktigt uppskatta det man har. Jag har hittat en person som vill dela livet med mig, som har det varmaste hjärta jag någonsin mött & som orkar med att leva med mig som är som en berg och dalbana. Jag har en fantastisk liten lurvboll som ger oss så mycket glädje och kärlek i våra liv, som aldrig förväntar sig något och som ger oss värme genom att bara finnas hos oss.

mitt liv är rikt på så många sätt, en fantastisk familj och omgivning. det är en tacksam tjej som sitter på tåget och nu ska ge sig an denna dag & plugg. - håll tummarna för att skånetrafiken inte strular idag så man kommer både till och hem från skolan. puss

Likes

Comments

​Kolla vad fint Coop i Kristianstad hade gjort när jag skulle komma och dema hos dem! Finaste exponeringen och så himla trevlig butik & personal. Det gick väldigt bra och spännande att få göra detta. Jag har väldigt länge drömt om att få bli ambassadör för något företag och då man inte har 1000000 följare på varkens instagram eller bloggen kändes det omöjligt. Så nu har jag gjort mina två första jobb för dem och hoppas på många fler. 

Likes

Comments

Ystad Extreme

​Igår sprang jag Ystad Extreme tillsammans med en riktig Powerkvinna! Så himla ball är hon och jag frågade henne för två veckor sen om vi skulle köra - svårövertalad som hon är (eller inte?!) så köpte hon det direkt. 8 kilometer, olika hinder och så mycket löpning i sanden. Vi var väldigt nervösa men ändå taggade innan och så stolta efteråt. Vi sprang i mål på cirka 1 timme och hade inget direkt mål på tiden utan att vi skulle ta oss runt & det gjorde vi! Grymma och detta var vår andra hinderbana detta året, helt utan speciell träning inför loppen. 

Likes

Comments

ÄLSKAR att umgås med inspirerande människor. Människor som lyfter och peppar - som man kan dela både bra&dåliga stunder med. Som ger & tar och som är taggade på livet. Jag har så mycket bra människor runt omkring mig nu och jag njuter av varje stund med dem. Lika mycket som jag kan spy och vara en riktigt bitter människa kan jag älska livet och vara sådär löjligt överpositiv. Stort tack till alla fina fantastisk giganter jag har i mitt liv - ni är min kraft framåt och ni vet vilka ni är. 

Likes

Comments

Världens bästa avslut på denna sommar. Korvgrillning, björnbärsplockning och mys med de finaste jag vet. Skolan är nu igång & i morgon+fredag ska jag göra mina två första jobb för NJIE. Taggad som tusan. På lördag är det hinderbana i Ystad så körde sista tunga passet i dag med min warrior Susanne. I morgon kör jag vila men jobb och grillning på kvällen & fredag blir det något lätt pass. Kroppen håller på att ställa om inför allt och jag har haft lite ont i magen de senaste dagarna men det går över så jag njuter mest av allt som händer just nu. 

Likes

Comments

Torsdagsmys

​fick finaste presenten igår av en av mina kollegor på avdelningen. Jobbade mitt sista pass där igår så nu är sommarens jobb gjort. Har haft den sjukaste jobbsommaren någonsin men oj, vad jag har lärt mig  mycket! Superkul och inspirerande. I dag har jag förberett allt inför morgondagen då skolan och T3 drar igång igen. Så taggad på skola och ännu mer ny kunskap. Jag har också kört ett pass på friskis med ett härligt gäng inför Ystad Extreme som vi kommer springa nästa helg - supersvettigt men riktigt grymt pass. Nu blir det en runda med Santos innan soffan resten av kvällen. 

Likes

Comments

​detta har blivit lite av en terapi för mig. Jag varvar ner, slutar tänka&fundera på saker som inte är värda min energi. Hela tiden önskar jag att jag skulle bli bättre på att prioritera mig själv och mitt välmående. Detta är mitt stora mål med mig själv - fokus på mitt välmående. Andas, bara vara och ta det lugnt när jag väl är ledig. 

Likes

Comments

​Hur gott? Åt detta för någon dag sen och jag hämtade receptet från Coops tidning som man får hem i brevlådan. Fried rice med ägg & grönsaker. 

Likes

Comments

Kolla hur fint jag bor? Underbart att bo vid havet och kunna gå dit. Det är så himla lätt att man blir hemmablind och vänjer sig. Jag älskar när jag verkligen tar mig tid till att uppskatta naturen här på Österlen och det är något jag har blivit bättre på. Vi har en fantastisk natur med havet, öppna fält och förtrollande skog.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw