Världens bästa avslut på denna sommar. Korvgrillning, björnbärsplockning och mys med de finaste jag vet. Skolan är nu igång & i morgon+fredag ska jag göra mina två första jobb för NJIE. Taggad som tusan. På lördag är det hinderbana i Ystad så körde sista tunga passet i dag med min warrior Susanne. I morgon kör jag vila men jobb och grillning på kvällen & fredag blir det något lätt pass. Kroppen håller på att ställa om inför allt och jag har haft lite ont i magen de senaste dagarna men det går över så jag njuter mest av allt som händer just nu. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Torsdagsmys

​fick finaste presenten igår av en av mina kollegor på avdelningen. Jobbade mitt sista pass där igår så nu är sommarens jobb gjort. Har haft den sjukaste jobbsommaren någonsin men oj, vad jag har lärt mig  mycket! Superkul och inspirerande. I dag har jag förberett allt inför morgondagen då skolan och T3 drar igång igen. Så taggad på skola och ännu mer ny kunskap. Jag har också kört ett pass på friskis med ett härligt gäng inför Ystad Extreme som vi kommer springa nästa helg - supersvettigt men riktigt grymt pass. Nu blir det en runda med Santos innan soffan resten av kvällen. 

Likes

Comments

​detta har blivit lite av en terapi för mig. Jag varvar ner, slutar tänka&fundera på saker som inte är värda min energi. Hela tiden önskar jag att jag skulle bli bättre på att prioritera mig själv och mitt välmående. Detta är mitt stora mål med mig själv - fokus på mitt välmående. Andas, bara vara och ta det lugnt när jag väl är ledig. 

Likes

Comments

​Hur gott? Åt detta för någon dag sen och jag hämtade receptet från Coops tidning som man får hem i brevlådan. Fried rice med ägg & grönsaker. 

Likes

Comments

Kolla hur fint jag bor? Underbart att bo vid havet och kunna gå dit. Det är så himla lätt att man blir hemmablind och vänjer sig. Jag älskar när jag verkligen tar mig tid till att uppskatta naturen här på Österlen och det är något jag har blivit bättre på. Vi har en fantastisk natur med havet, öppna fält och förtrollande skog.

Likes

Comments

​gårdagens middag - kalorifria nudlar med en gryta av kyckling,krossade tomater, vitlök & grönsaker. Körde över lite sweet chili och detta var något av det godaste jag ätit på bra länge. 

Likes

Comments

Körde lite mark idag med Charlie. Körde upp till 110kg och avslutade med några pausmark. Yoga i en timme fick bli avslutningen och det var så bra, sjukt bra träning och att man måste fokusera på här & nu.

Likes

Comments

​Dagen började med APT-möte med ett av mina jobb, några rundor med Santos har avverkats och snart ska jag göra mat för att sen sticka och träna. 

dagens mellanmål - apelsin och några digestive.

Likes

Comments

​Hela kvällen har gått i mysets lugn. Körde ett iw-pass på gymmet & lite axlar, sen har det blivit middag, skicka iväg lite mail & fixa med musiken till höstens cirkelgymspass. Nu varvar jag pussar på santos med att titta på Sons of anarchy. Snart sängen & i morgon är det bara apt-möte med jobbet som är planlagt. 

Likes

Comments

​Så himla kul att äntligen blivit bokad på första jobben för NJIE. Jag ska ut och dema för dem nästa vecka och det ska bli så spännande & kul. Detta är lite av en dröm som går i uppfyllelse och att få representera detta företag känns toppen. 

Jag har också en tävling på min instagram där man kan vinna ett helt flak av dessa ProPud Milkshake - så in och tävla! Sök på VeronicaLovall. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw