De mest fantastiska varelserna i mitt liv.

​I dag har det blivit några timmars jobb, snabbplugg & snabbträning & hur mycket mys med mina favoriter som helst i kväll. Tänkte avsluta nu med ett avsnitt greys. Jag är så himla nervös inför kommande veckor då jag börjar min praktik på sjukhuset, det känns så på riktigt nu. Jag anmälde mig även nu i kväll till Spin of hope 2016 med guldcykel efter alla fantastiska människor som sponsrat så det känns jättekul! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

heldag med pass på friskis & crossfit invigning i Ystad avslutas nu med bio - Zlatan den unge. Vi hoppas på en dunderfilm & det kan inte bli annat när det är en film om legenden själv.

Likes

Comments

​Bilderna är tagna av Malin som var med i onsdagskväll i Sjöbo - hur grym?! Nyss kommit hem från att ha kört 16.1 - alltså deltävling 1 på crossfit open. Så kul att få haka på Elin och de hon tränar med. Woden gick ut på 7.5 meter overhead lunges, 8 burpees over bar, 7.5 meter overhead lunges och 8 chest-to-bar 20 minuter amrap (as many rounds as possible). Helt död efter dem 20 och det kändes helt okej för att vara en så pass newbie på crossfit som jag är! Nu blir det mat, ett varmt bad, film & lite plugg. Förresten missade jag skriva att jobbintervjun och träffen med arbetsplatsen kändes skitbra! Ska dit på torsdag igen så håller tummarna. 

Likes

Comments

​Gjort kycklingwok till middag idag & har nyss ätit det. Kom hem om från skolan och vände innan jag stack till det som kan bli mitt nya jobb, kändes superbra så det ska nog bli det också. Nu blir det ombyte för att sen sticka till gymmet & riva loss ett pass där. Ser framemot helgen som innehåller jobb, plugg & träning + det bästa av allt, mys med bio på lördagkväll. 

Likes

Comments

I dag blir det ett första besök på ett möjligt nytt jobb, var på träff igår med chefen & ska träffa blivande kollegor & arbetsplatsen idag. Spännande med nytt så håller tummarna för att det blir bra och att jag kan jobba lite extra nu innan sommaren. Ikväll blir det träning & leda ett pass så hoppas att kroppen känns bättre då annars får jag ta det lite extra lugnt.

Likes

Comments

Igår drog jag tillsammans med dessa sköna människor till Sjöbo för att träna på Massive Performance.  Det var där jag var i helgen för att köra styrkelyftseminariumet och jag blev lite smått kär i gymmet så jag drog med dem dit igår. Vi lekte runt lite bland alla strongman-saker & avslutade med en hög med clean&jerk, släde, knees2elbows & overheadsquats. Helt slut när jag kom hem men har sovit sämst inatt för kroppen har inte hittat ro så 5 timmar med dålig sömn senare sitter jag nu påväg till skolan. Hey, lets go!

Likes

Comments

​Det har blivit så himla mycket träning på senaste och det flyter på sådär löjligt bra. Jag njuter & lyfter tungt som bara den. Jag vet dock med mig att jag slarvar med återhämtning så i dag kommer jag att tvinga mig till vila för det känns som att musklerna är allmänt trötta. Får se hur det kommer gå men ska försöka i allafall & får avverka lite plugg istället. 

Likes

Comments

​Idag har det varit en riktigt reload-dag. Jag har ätit som en häst på riktigt och jag förstår inte hur min kropp kan kräva så mycket mat på en dag. Vi körde också ett pass i dag inför toughest, tungt som fan men det är gött med en hel genomkörare på kroppen. I övrigt har det bara blivit familjemys & seriemaraton, alldeles perfekt en söndag. Gäller att ladda om nu inför kommande vecka - skola, träning, plugg & jobb. 

Likes

Comments

​Det har blivit mycket mys på senaste med min fina älskling. Alla hjärtans dag-mys, ystad saltsjöbadsmys & övernattning på hotell mossbylund. Jag älskar att ha saker att se framemot och vi har varit förtjänta av lite extra mys. 

Likes

Comments

​Älskar NJIE. Älskar deras propudding, finns inget mellanmål som för mig är så klockrent! Ni som inte testat deras nya smak vanilj, SPRING och köp! 

Likes

Comments

1 34525 Next

Better Blogging Nouw