Presentation picture
veronicas
spontan och glad tjej som älskar livet, träning, min hund och min fina sambo. Vinnare av Luciaformen 2014. Startade min resa mot min toppform och ett hälsosammare liv oktober 2014. För kontakt: Veronicalovall@hotmail.se

 

Instagram: veronicalovall

uppladdning

sitter på jobb just nu och laddar lite! jag jobbar till tio imorgon sen blir det raka spåret till gymmet för att medverka på spin of hope. Jag hade en tid som var min men ska nu spinna tre tider, alltså tre timmar på grund av sjukdomar och avhopp. Lär vara lite död imorgonkväll men ska bli kul. Jag laddar med lets dance och choklad, snart blir det sängen!  

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

cinnamon and flowers

veckorna som gått i bilder. ​

 

Likes

Comments

smile like theres no tomorrow

Senaste veckan har jag haft så mycket stress. Kroppen sa också ifrån och hela förra helgen låg jag sjuk. Så förkyld, hängig och trött har denna vecka varit ganska tung. I torsdags gjorde jag också naturkunskap-prov, ett prov som jag känner gick åt helvete. Så idag har jag varit på avtacknings-brunch för en kollega som ska sluta, fikat med Mersiha och Santos, städat lägenheten lite och hela kvällen blir bara att ladda om energi för att känna att kroppen är med på banan. 
Det har inte blivit någon träning denna vecka heller för har velat ge kroppen en chans att återhämta sig. Så nu är allting bra igen och jag ska njuta av en ledig dag i morgon. Det blir läkarbesök på morgonen men ingenting annat är bestämt för dagen. 

 

Likes

Comments

on my way to work

nu blir det 24 timmars jobb. hade enorma smärtor i nacken igårkväll men efter massvis med kärlek av min sambo släppte det över natten. Fick också beskedet väl godkänd på min inlämningstenta igår så jag är skitglad! nu tar vi oss an denna dag!
 

Likes

Comments

fyllda med vitaminer

supergod fika som jag åt innan idag, fylld med vitaminer och nyttigheter för att boosta mig själv nu när min sambo är sjuk. Ett plus att det är skitgott också ju, nu blir det gymmet och två timmars gymvärd. ​

 

Likes

Comments

L I V E T

Världens mysigaste morgon och jag gick en långrunda med santos. Vi gick ner till stranden och njöt av solen, han fick springa lös och trivdes som fisken i vattnet. Jag har verkligen tagit till vara på min lediga dag, förrådet har rensats, långpromenad och balkongen är fixad och förberedd på fler soliga dagar. ​

 

Likes

Comments

Yoga girl - maybe?

Jag har gått på något yogapass förut och tyckt att det varit fantastiskt men jag har aldrig förstått vikten av det. Efter att ha mött människor som varit helt sålda på det i helgen och fått höra hur viktigt det är att vi ger oss själva den stunden att bara vara så är jag också på god väg att bli såld. Jag hade denna bok hemma och streckläste den på kvällen på jobbet. Igår var jag på yoga på mitt gym och jag tänker ge det en chans. En långvarig förändring för att se vad jag ger mig själv och inte stressa fram något som jag sen kommer att ångra. Denna bok är förövrigt helt fantastisk och alla borde läsa den! Yoga Girl. 

 

Likes

Comments

efter ettan and beyond

Vilken magisk helg jag har haft! Jag var som sagt iväg på friskisutbildning och är nu klar med steg 1 - ETTAN. Hela helgen har bestått av mat, träning och föreläsningar. Jag har skrattat så jag gråtit, haft träningsvärk, träffat människor som gjort mig stum av förundran och jag har bara mått så bra. Första steget mot gyminstruktör och nästa del blir i april.

 

Likes

Comments

oh sunny day

underbar dag på jobb där allting klaffat. så himla skönt! snart blir det sängen på jobbet och jag ber för samma väder imorgon.
 

Likes

Comments

what makes me happy

- vakna upp bredvid min fina sambo.
- känna lukten av Santos mysiga päls.
- berätta för min mamma att jag älskar henne.
- bli uppskattad på jobb.
- ett riktigt bra träningspass.
- en långrunda med Santos.
- kramas.
- se hur älskad min mamma är av sin man.
- kärleken till dem jag bryr mig om.

Några få saker som gör mig lycklig. ​

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw