​hela livet vill jag vara med er, hela livet vill jag få leva med er. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag blir så frustrerad i bland och känner att jag måste bli bättre på att fokusera på här & nu. Jag måste våga säga nej och känna att det är okej. Min hjärna jobbar för fullt hela tiden och jag har en stress inombords som inte är hälsosam. Jag ska bli bättre på att :

- våga säga nej om jag inte har tid för det. 
- prioritera mig själv. 
- stressa ner och fokusera på en sak i taget. 
- det är okej att inte göra 100 saker på en dag. 

Likes

Comments

​Det är helt sjukt vad jag jobbar mycket nu dessa dagarna, jag är på jobb 20 av 24 timmar för att ni ska förstå hur mycket det är haha. MEN jag ser så framemot helgen då jag får kidnappa min fina man och sticka iväg för en helg med bara han, jag & Santos. Jag har inte tränat på två dagar heller så nu blir det att packa med sig träningskläder till jobb så jag kan stanna på gymmet i kväll efter jobbet & köra ett pass. Jag saknar att svettas!! 

Likes

Comments

Körde ett riktigt gött böjpass i förmiddags. Squats som avslutades med hipthrusters och bulgarians. Kom nyss hem från jobbet & har skrivit delegering för insulin - snart fika med en fin vän. Blir träning i kväll också med min kärlek.

 Så himla kul att min kärlek fått jobb nu så han har jobbat de två senaste nätterna men är nu ledig i 4 dagar - tyvärr fyra dagar där jag jobbar häcken av mig men ändååå gött att han fått jobb. 

Likes

Comments

                                                      3 saker jag älskar: träningen, familjen och att skratta

3 saker jag hatar: mitt dåliga humör jag har ibland, mensvärk & cancer.

3 ord/meningar jag missbrukar: typ, handskar (haha- internt inom ssklinjen) och wooooho.

Topp 3 maträtter jag tycker om: Pasta & köttfärssås, min svärmors köttgryta (kan ej stavning) och mammas potatissallad.

3 saker jag vill ha just nu: Jordgubbar, semester & stronger-tights.

3 saker jag vill göra denna sommar: Resa utomlands, njuta av sommaren & utforska världen.

Mina 3 största fobier: Spindlar, massor av kryp på samma ställe & hål.

3 länder jag besökt: Thailand, England & Turkiet

3 länder jag vill besöka: Kroatien, Grekland & Maldiverna.

3 saker som får mig att må bra: Träning, min familj & Soliga dagar.

Likes

Comments

​Körde morgonträning idag med mina fina tjejer. Värmde upp & rev sen av 550 reps sammanlagt av olika övningar. Nu är frukosten nere i magen & jag ska ut med Santos för att sen cykla ner till stranden. Sista lediga dagen i dag innan jobb hela midsommar, nu kör sommarjobben i gång för fullt för min del. 

Likes

Comments

​toughest 2016 - helt magisk känsla när vi kom i mål. Vi köpte biljetter innan nyår sen tränade vi tillsammans lite då och då för att skapa lagkänsla och det var verkligen lagkänsla genom hela loppet. Vi hjälptes åt över och under alla hinder. Jag som är höjdrädd som ingen annan kände mig superstolt när jag lyckades trots att alla hinder fullkomligt skakade när jag tog mig över dem av att min kropp skakade, haha. Jag ska springa en hinderbana i ystad i höst också så detta år blir hinderbanans år! 

Likes

Comments

FAMILY

Jag har haft världens mysigaste kväll - M bjöd ut på picknick så vår lilla familj körde i väg till strax utanför stan och njöt av picknicken som han gjort & av varandras sällskap. Så mycket kärlek och värt det när vi inte alltid har det lättaste för att få i hop egentid.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw