Better Blogging Nouw
Presentation picture
veronicas
spontan och glad tjej som älskar livet, träning, min hund och min fina sambo.

Vinnare av Luciaformen 2014.
Startade min resa mot min toppform och
ett hälsosammare liv oktober 2014.
För kontakt: Veronicalovall@hotmail.se

 

Instagram: veronicalovall

Lillkillen ger oss så mycket kärlek

Det är helt fantastiskt vad denna lilla filur ger oss i livet. Det var ett stort ansvar vi tog oss an när vi köpte honom men vi har inte ångrat det en enda sekund. Om två veckor ungefär ska vi på ystad saltsjöbad och sova där, självklar ska lillkillen med också! En heldag för oss själva, med extra lyx. ​

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

i miss those sunny days

 

Tatuering - sleeve!

I lördag påbörjade jag min sleeve! Två rosor och en text är på plats och den 24 ska vi tillbaka för att fortsätta, det känns grymt bra och det kommer att bli skitsnyggt när allting är klart! Slänger upp en bild när det är klart för just nu ser det lite klent ut. 

 

Tips om bra serie att titta på.

Jag älskar att kura ihop mig i soffan eller sängen med mjukiskläder, mysiga strumpor, något gott att äta eller dricka och min hund i famnen framför datorn och en bra serie. Detta är en serie jag hittat som jag tycker är bra, väldigt otippad och annorlunda. Den är inte så förutsägbar som vissa serier kan vara! Två tjejer som det visar sig ha blivit bytta vid födelsen så de hamnade i varandras familjer. Den tjejen som kom från en familj med alkoholproblem, strulig pappa och dålig ekonomi hamnade i den andra tjejens familj som har bra med pengar, bor fint och är en väletablerad familj i de finare kretsarna. Mycket vänds upp och ner, helt klart en bra serie!

 

Glossybox

 Jag har hört talas om glossybox litegrann för ett tag sen men gick in och kollade lite extra, nu ligger en beställning till mig så varje månad kommer jag få en liten fin låda med olika saker. Jag är så himla dålig på att "ta hand om" mig själv så detta kändes som ett perfekt sätt.

Glossybox <-- klicka på länken om ni också vill få en liten fin glossybox i slutet av varje månad för 139kronor, första boxen får man 20 % rabatt på som välkomstbonus! Perfekt som present också om man känner någon som det skulle passa till !

 

I just feel

Såhär tillbringar jag min kväll, med toblerone, vatten med hallon och pepsi max. Ansiktsmask, bra serie och mensvärk från helvetet. Jag har alltid haft tur och mensvärk existerar knappt för mig men nu har jag nog åkt på den värsta sorten. Det är ​då kvällar som dessa med lite egentid är perfekt, santos sover vid mina fötter och jag bara låter allt vara. 

 

vad hände där?

Det blev så underbart att jag och min låtsaspappa, låter sjukt dumt att säga så men ja ni fattar, ringde och bokade tatueringstid. Han för sin, sina, tatueringar och jag för min sleeve så inom väldigt snar framtid så sitter jag där igenom och gör min sleeve. Jag har lite inspiration och tankar om hur den ska se ut så ska de på studion hjälpa mig att skissa upp den så den blir precis som jag vill ha den! Superkul och jag är så taggad! 

 

Skidor, kärlek och shopping

Hela gårdagen spenderade jag med min fina sambo, vi hade en heldag bara vi två och som vi njöt av varandras sällskap. Vi körde en heldag och körde på en roadtrip, vi har så länge snackat om att åka skidor så sagt och gjort. Sju på morgonen klev vi upp och bilade till vallåsen, nästan tre timmar i väg. Åkte lite och Meho fick också testa på det, skidor är någonting han aldrig åkt men som den naturtalang han är så var han grym på det! Sen körde vi Ullared och styrde sen resan hemåt, hemma vid åtta på kvällen. För varje dag som går så blir jag mer och mer kär, jag vill spendera resten av mitt liv med denna människa och i går blev jag än mer säker på det. ​

 

The worlds greatest mother

Det finns ingen vackrare kvinna för mig än min mamma. Hon är helt fantastisk på alla sätt och jag älskar henne över allt annat. Jag hoppas att mamma vet att hon är mitt livs stora idol och hur mycket jag älskar henne, hur hon alltid får mig att le och hur glad och tacksam jag är över att hon peppar mig i alla mina val jag gör i livet. Hon accepterar dem dåliga och låter mig lära mig av dem. Jag är så lycklig över att ha henne som min mamma. ​

 

Intervallträningstips

Ett grymt tips för intervallträning om man tröttnat på löpbandet eller vill variera sig, vilket alltid är bra,​ är roddmaskinen. Kör stenhårt 200 meter så snabbt du bara kan så kör du så 10 gånger, sen kan man öka och köra 300 meter nästa gång. Det går att variera i all oändlighet som allt annat, bara fantasin som sätter stopp. Roddmaskinen är utan tvekan det som används minst av allt på vårt gym, men förhoppningsvis är det fler som får upp ögonen för den!