​Igårkväll hade jag ett mentalt breakdown, tårarna bara forsade och jag var så himla ledsen. Mensvärk från helvetet, känslor som spökade åt alla håll och ångest gjorde att jag bara grät, grät och grät. Detta ledde till att jag såg f ö r j ä v l i g ut imorse när jag skulle leda pass på friskis. MEN sextio minuter senare var jag så laddad med energi och allt från motionärerna, passet, endorfiner och musiken att jag drog av ett bra löppass på bandet. Dagen i övrigt har varit lugn och kvällen går åt att titta på film, äta godis, thaimat och mysa med Santos. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​mysig middag med mina fina tjejer i kväll. Lovisa bjöd på soppa, varmrökt lax med sötpotatis och tillbehör för att avsluta med hallon och glass. HUR GOTT?! En helkväll med kärlek, hus-snack och framtidsplaner. Pussade på Elin efteråt och önskade henne all lycka på sin coola upplevelse hon står inför - Indien i fem månader. Så himla duktig! Kvällar som dessa lever jag länge på. 

Likes

Comments

​Dagens var att äta hotellfrukost med Emma, skriva fördjupningsarbete tillsammans, handla, städa, laga mat och träna. Vi var lite smått i matkoma efter frukosten men lyckades ändå komma en bra bit på arbetet - känns toppen! Kunde inte fått en bättre partner in crime för arbetet! Träningen i kväll var marklyft och har bestämt mig för att satsa mer på tyngre lite oftare, är lite för mesig ibland. Jobbade upp till 120kilo så hoppas på 150 kilo innan nytt år. 

Likes

Comments

I bland är min motivation för träningen ganska låg, jag tröskar på och gör vad jag ska men det känns inte särskilt kul. Ingenting händer direkt och jag gör samma saker som alltid annars. MEN i lördags var jag på kickoff med friskis i Kristianstad och det levererade så himla hårt! Fyra pass - cirkelgym limited edition, strongman, cardiomix och kettlebell. Löjligt glad, ont i varenda muskel, så inspirerad och taggad när jag kom hem. Soffan hela dagen igår då jag knappt kunde gå av träningsvärken i benen men så himla bra. Peppad på att leda alla pass i veckan, fyra pass än så länge. 

Likes

Comments

veckan som gått har bestått av tentaplugg (på stranden?! i september?!) i massor då jag skrev terminens första tenta i dag. Jag gick i från tentan med en bra magkänsla så hoppas att det håller i sig. Denna helg ska jag bara slappa, träna, jobba lite & umgås med min familj. Det känns fantastiskt att ha en hel helg till att inte behöva fokusera på plugget.

Likes

Comments

att vakna upp med dessa får mig till att inse hur lycklig jag är att ha dem vid min sida. det är så lätt att hela tiden sträva efter högre, bättre och nya saker utan att riktigt uppskatta det man har. Jag har hittat en person som vill dela livet med mig, som har det varmaste hjärta jag någonsin mött & som orkar med att leva med mig som är som en berg och dalbana. Jag har en fantastisk liten lurvboll som ger oss så mycket glädje och kärlek i våra liv, som aldrig förväntar sig något och som ger oss värme genom att bara finnas hos oss.

mitt liv är rikt på så många sätt, en fantastisk familj och omgivning. det är en tacksam tjej som sitter på tåget och nu ska ge sig an denna dag & plugg. - håll tummarna för att skånetrafiken inte strular idag så man kommer både till och hem från skolan. puss

Likes

Comments

​Kolla vad fint Coop i Kristianstad hade gjort när jag skulle komma och dema hos dem! Finaste exponeringen och så himla trevlig butik & personal. Det gick väldigt bra och spännande att få göra detta. Jag har väldigt länge drömt om att få bli ambassadör för något företag och då man inte har 1000000 följare på varkens instagram eller bloggen kändes det omöjligt. Så nu har jag gjort mina två första jobb för dem och hoppas på många fler. 

Likes

Comments

Ystad Extreme

​Igår sprang jag Ystad Extreme tillsammans med en riktig Powerkvinna! Så himla ball är hon och jag frågade henne för två veckor sen om vi skulle köra - svårövertalad som hon är (eller inte?!) så köpte hon det direkt. 8 kilometer, olika hinder och så mycket löpning i sanden. Vi var väldigt nervösa men ändå taggade innan och så stolta efteråt. Vi sprang i mål på cirka 1 timme och hade inget direkt mål på tiden utan att vi skulle ta oss runt & det gjorde vi! Grymma och detta var vår andra hinderbana detta året, helt utan speciell träning inför loppen. 

Likes

Comments

ÄLSKAR att umgås med inspirerande människor. Människor som lyfter och peppar - som man kan dela både bra&dåliga stunder med. Som ger & tar och som är taggade på livet. Jag har så mycket bra människor runt omkring mig nu och jag njuter av varje stund med dem. Lika mycket som jag kan spy och vara en riktigt bitter människa kan jag älska livet och vara sådär löjligt överpositiv. Stort tack till alla fina fantastisk giganter jag har i mitt liv - ni är min kraft framåt och ni vet vilka ni är. 

Likes

Comments

Världens bästa avslut på denna sommar. Korvgrillning, björnbärsplockning och mys med de finaste jag vet. Skolan är nu igång & i morgon+fredag ska jag göra mina två första jobb för NJIE. Taggad som tusan. På lördag är det hinderbana i Ystad så körde sista tunga passet i dag med min warrior Susanne. I morgon kör jag vila men jobb och grillning på kvällen & fredag blir det något lätt pass. Kroppen håller på att ställa om inför allt och jag har haft lite ont i magen de senaste dagarna men det går över så jag njuter mest av allt som händer just nu. 

Likes

Comments