Nationella efter nästan 3 veckors ledighet... Öh vem sätter ett prov så helt seriöst?!
Men aja bara till att bita ihop o göra det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter i bilen påväg till Sölvesborg med Sanne o hennes familj.. Sticker till kilebom ikväll vem ser vi där?? Om nån ska ditt kika;-)


Likes

Comments

Just nu ligger man i Polen (Krakow) o försöker sova o klockan e snart halv 1 på natten.. Har varigt 2 snart 3 långa dagar här i Krakow med klassen!!
Idag va vi på outswift alltså ett koncentrationsläger. Va hemskt o se hur dom levde o några av mina vänner bröt ihop under gången (inga namn) men har oxå shoppat en hel del både igår och idag.
En klänning
Ett par skor flip-flops
Byxor
Tröja och en massa annat'
Imorgon ska vi hem i Sverige igen men först ska vi till salt gruvan vid 8 sen vid 2 sticker vi till flygplatsen.. Har varigt 3 skit roliga dagar ja aldrig glömmer speciellt på hotellet med 16 st förvirrade tonåringar;))
Älskar er klassen....Likes

Comments

Ös regnar ute så ja hittade inget att ha på huvudet förutom en hemmakvälls påse.
För de var den enda saken som inte förstörde min frissa! Så ja tänkte ja bjuder på mig själv idag för alla som såg det':)
Min kompis o hennes pappa satt och as garvade i bilen när ja stod o pratade i telefonen o hade en ful gul orange hemmakvälls påse på Huvudet! Hoppas inte så många såg för alla som körde förbi saktade ner o kollade på mej :) haha Gud älskar detta

Likes

Comments

Äntligen börja äta normalt idag ;) har haft jätte ont i magen så har inte kunnat äta på 2-3 dagar.. Har inte mått så bra för den delen heller!! Men nu är allt (fine igen) imorgon ska ja till sannes konfa o fira henne.. Ja o älsklig va i Malmö idag och bara tog de lugnt'
Har även taggigt passet idag efter som jag åker om 2 veckor! Tyckte nyss det var typ 2,5 månad men nej de va 2 veckor kvar! Det Blev nästan panik med mitt pass men nu e det gjort' så nu slipper ja tänka mer på det"
Nu e klockan 00:55 o ja o älsklig borde gå o sova nu ska upp tidigt imorgon.

Likes

Comments

Har nyss skrivit en uppsats på engelska i 2 timmar o nu sitter man här helt färdig o väntar på att alla andra ska bli klara... De kändes som om de bra men nja ja e inte den bästa på engelska om man säger så..
Idag går vi bara till 1 rätt gött sen drar ja till killen på jobbet sen drar vi hem o rider en sväng!! Ska bli rätt nice!! Ja hoppas ja hinner färga håret ikväll har varigt meningen att jag ska göra det i 2 veckor men det har aldrig blivit av för har haft rätt mycket o göra..
Imorgon får man ny mobil iPhone 5s guld eller svart har inte bestämt mej än" blir nog guld..


Likes

Comments

Har köpt en bal klänning av jannina. Hämtar de idag känns fett nice..
Men måste spara en massa pengar för snart drar ja å några till Krakow!
Måste ja pass för mitt har gått ut.
O har typ slösat alla mina pengar på skor o kläder o lite på hästen..
Slutat 1 idag as nice. Drar till stationen o hämtar klänningen av jannina!
Varigt dålig med att uppdatera bloggen men har haft fult upp med skolan.. Men nu ska ja försöka uppdatera den varje dag

Likes

Comments

Hade nationella igår i 4 timmar! O k hade helt glömt de så ja tog inte med nåt Att äta/dricka! Men tur att man har snälla vänner som delar med sej..
Ska ja imoron igen fast längre än i onsdags!
Hur ska ja orka med de? Är slut redan efter 1/2 timmar.. Har taggat igång med aloe Vera o vitamin dryck! Köpt nya converse idag vit låga as nice
Men om 62 dagar åker vi till KrakowLikes

Comments

Längesedan ja uppdaterade bloggen så passar på nu.. Nyss duschat men när varmvattnet tog slut när jag stod med schampo/hårinpackning i håret.. Kände hur kalt de blev!!
Tog ett pass med Valco i paddocken ikväll vi tog några bommar och några hinder på (90cm) känns bra att komma igång efter vintern'
I Fredags va ja o Emma o shoppade på emporia i Malmö hittade rätt mycket kläder som ja köpte.. Ett par boyfreind byxor och ett svart linne o en svart jätte snygg tröja o en grå kofta.. Skulle köpa en present till min bror Igenteligen men ja hittade inget direkt som ja hade råd med..men ändå!' (Tagga studio dag imorgon) bild kmr sen

Likes

Comments