Header

Hälsa

Igår när jag hämta Svea hos dagmamman så sa hon att Svea efter vilan blivit snorig och sagt att halsen gjorde ont. Svea va hes, hosta och snorig, så hoppades att hon skulle klara sig. Men nix, på kvällen kom febern och hon var så ledsen att det inte gick att trösta henne. Men till slut var hon så trött att hon somna på 2 röda sekunder, och i samma veva gick min temp upp och jag hade feber. Kul detta, nix verkligen inte. Hade ont i örat under gårdagen men trodde jag kanske hade sovit konstigt. Men det blir bara värre och värre, men hoppas allt släpper snabbt för både mig och Sessan nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lär känna mig, Hälsa

Idag tog jag ett beslut med PT att börja ett hälsosammare liv med hennes hjälp. Det känns skönt att få professionell hjälp och stöttning. Jag hoppas att en viktnedgång kan hjälpa mot mina hemska smärtor i samband med mens och ägglossning. Hade en sån dag igår, vid 13 tiden fick jag hemska smärtor i nedremagen och de höll i sig i typ 8 timmar, sedan blev de mildare och mildare. Har dock fortfarande ont men bättre. Jag vet dock ej vad de beror på, gissar att det var som förra gången. En överdrivet stor äggblåsa som sprack, dock ingen ägglossning denna gång heller. Så med viktnedgång och en bättre hälsa hoppas jag smärtan skall bli mildare. Och att jag skall kunna få ägglossning på egenhand så det kan bli bebis.

Likes

Comments

Hälsa

Sitter på jobbet, helt utan barn. Seg morgon med andra ord, dessutom har jag sån migrän att jag mår illa och är yr. Sov typ inget alls i natt och är inte så pigg på denna dagen kan jag ju säga. Får se om jag klarar den utan att bryta ihop, hatar att min migrän börjat komma tillbaka.

Likes

Comments

Lär känna mig, Hälsa, Ofrivillig barnlöshet

Idag fick jag samtal från Göteborgs kvinnoklinik och fick en tid den 28 september för fertilitetsutredning. Första besöket skall både jag och Pierre vara med på, där skall det lämnas blodprov, spola mina äggledare och kolla Pierre. Är nervös men hoppas jag hinner tappa i vikt med hjälp av TP och kostråd innan vi skall vara där. Är ju ändå ca en månad kvar så får jobba på :).

Likes

Comments

Reklam, Tips, Sponsrade inlägg

Detta är en annons och innehåller länkar från Adtraction!

Min andra utbetalning från Adtraction ligger nu och väntar, hur toppen är det inte att tjäna lite pengar på sin blogg och samtidigt få tipsa alla er om olika roliga, fina och användbara produkter? Så enkelt att länka till olika sidor och produkter är det också, så vill du tjäna en slant på din blogg?

Så gå med i Adtraction.com du med 👍

Likes

Comments

Allmänt, Mitt hem

Idag kör vi rensning av garderober och kollar passande vinterkläder för Svea.

Likes

Comments

Allmänt

Måste ha sovit konstigt i natt, vakna med smärta i rygg och nacke. Vilket så klart ger mig huvudvärk och det behöver jag ju mer av efter denna veckan på jobbet. Fy alltså, denna vecka har luften varit så tung och fuktig att mitt huvud gjort ont från en skala på 1-10 allt mellan 2-11. Alltså riktigt jobbigt men det har gått ändå, får se hur nästa blir. Nä nu ska jag dra mig ur sängen och fixa lite hemma.

Likes

Comments

Allmänt, Hälsa, Skola/Jobb

Nu är denna veckans jobb slut, hade studiedag idag så har planerat massor. Jobbade även en timma extra då jag fått gå tidigare de andra dagarna. Känns som om vi fick mycket gjort faktiskt, och det känns bättre och bättre med kollegorna. Så hoppas allt flyter på under hösten.

Var även hos en personlig tränare och ofta idag, skall få hjälp med kost och hemma träning under 6 månader. Så får vi se om jag kan få någon ordning på denna kropp. Sedan åkte jag och hämtade Svea hos mormor och morfar, hon somna i bilen hem så fick vila en stund.

Nu skall det snart fixas mat och sedan ha lite fredagsmys.

Likes

Comments