Header

Reklam, Sponsrade inlägg, Tidsinställda inlägg, Tips

{Sponsrat inlägg}

Detta är en annons/reklam för Roliga Prylar och innehåller länkar

Tipsar om Roliga Prylar - en sida med allt möjligt från presenter, populärkultur till godis. Har använt denna sidan flera gånger när man ska köpa något till någon som har allt 😜. Så kolla in sidan och se om du kan hitta något kul nu inför sommaren eller nästa kalas.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Skola/Jobb

Nu är semestern nära, ska bli så skönt att gå på långledigt för att ladda batterierna inför hösten och omställningen inför jobbet. Har nu i alla fall få veta vilken avdelning jag skall vara på, fick lägga önskan om att få så lite 6 och 18 tider som möjligt. Då vi har svårt att lämna eller hämta Svea dessa tider om Pierre nu skulle jobba tidigt eller sent skift just samma dag! Nä nu ska jag fixa lite innan sängen!

Likes

Comments

Allmänt, Skola/Jobb

Är på jobbet, blev lite sen imorse då jag försov mig. Men kom bara 10 min sent, så nu ska jag strax ta på mig skorna och gå ut i det fina vädret. Kanske går på ledigt redan imorgon, får se vad chefen säger.

Likes

Comments

Ekonomi, Reklam, Sponsrade inlägg, Tips

{Sponsrat inlägg}

Detta är en annons/reklam för babyland och innehåller länkar

Min dotter är helt tokig i babblarna, älskar dessa små figurer. Så just nu tänkte jag tipsa om att de har rea på dessa figurer - så kallade minisar. Alltså i mindre storlek, super söta är dem. De har även lite rea på annat med just babblarna och med all säkerthet en del annat också.

De erbjuder ett komplett sortiment inom barnvagn, bilbarnstol, babyprodukter, hemsäkerhet till barnleksaker. De har också: Fraktfritt! -Alltid fri frakt och inga andra avgifter och snabb leverans! -Beställningar före 15.00 skickas samma dag! Har använt mig av Babyland flera gånger och är super nöjd, aldrig varit några problem om man behövt kontakta dem!

Likes

Comments

Allmänt, Skola/Jobb, Vänner/Familj

Just nu ligger jag bredvid dottern så hon kan somna. Blir svårare och svårare att få henne att somna på kvällen. Beror säkerligen på att det är ljust ute. Men det är bara tre dagar kvar sen går hon och jag på semester och sedan två veckor efter går Pierre på semester. Ska bli skönt men också oroligt för jag vet inte vad som sker till höste - vilken avdelning blir det, blir det nytt jobb eller inte, hur kommer jag jobba, kommer jag klara det? Ja finns mängder med frågor. Nä nu har dottern somnat, dags att gå upp och ta sista tvätten.

Likes

Comments

3 bra och 3 dåliga, Lär känna mig

Tänkte börja med en ny grej, att varje söndag skriva hur veckan varit. Både för att själv se hur veckan vart men också för att på så sätt få in mer rutin på bloggandet :).


Veckans 3 bra;

* Trevlig midsommar med familjen

* Fick storstädat lägenheten

* Pierre var hemma på kvällarna


Veckans 3 dåliga;

* Haft ångest

* Vädret kunde varit bättre

* ?

Ja så blev detta veckan, ska försöka få till det bättre till nästa söndag 😄

Likes

Comments

Allmänt, Mitt hem

Tänk att det skall ta sån tid att städa, och fy va tråkigt det är. Hittills är alla rum upp plockade i, dammade och ett badrum är klart. Kvar är grovkök/duschrum, dammsuga alla rum samt att fixa lite i köket. Golven tar jag nog imorgon eller kanske när Svea sover, måste ändå skura köksgolvet med special medel. Nä, nu behövs lite mat så vi får ny energi för detta. Va ju tråkigt att vädret blev bra idag, men får ta igen all inne tid imorgon.

Likes

Comments

Allmänt, Vänner/Familj

Idag fick jag äran att ta lite sovmorgon, har inte sovit men skönt att få ligga kvar i sängen och bara njuta. Vi får se vad denna dag erbjuder, skulle verkligen behöva städa och tvätta. Så får väl kanske börja med de och sedan se vad som sker. Svea vill ju säkert hitta på något, hon med all den energin 😃.

Nä nu ska jag gå upp och ta tag i hemmet.

Likes

Comments