Några av fotona som togs i torsdags :) Älskar klänningen jag har på mig på bilden. Så himla fin.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


<--------Trött

<-------Mjölby drycken!Igår gick vi till en bankett för att tydligen ta emot ett stipendium på 1000 kr. Det fattade vi inte förrns vi kom dit, det skulle väl vara som nån typ av surprise. Iallafall, så när vi var där så fick vi 3-rätters supé och underhållning, väldigt bra underhållning :) han som underhöll oss är han på biljetten. 

Det var mycket människor, pratande, priser och applåder.  Och jag kommer inte ihåg ett ända namn på alla dom människor som presenterade sig. Men det var roligt iallafall och få komma dit, det trodde man aldrig att man skulle få göra. Jag känner mig viktig :D

Likes

CommentsLikes

Comments
Ville bara visa den här söta klänningen jag fick. Känner mig så somrig i den. Jag hoppas det fortsätter vara fint väder och sol, inge mer snö tack. Jag kan knappt vänta tills jag kan vara barbent. ☀Imorgon börjar min praktik vecka! Kommer inte vara lika kul i verkstan utan mina friends.

Likes

Comments
(kjolen- tiger of sweden)

Solen skiner och jag är glad! Rawr!

Likes

CommentsJag ser jätte förvirrad ut!


Vår monter. Kuben med böcker är min.


Vi vann årets hantverk och årets monter, nu går vi vidare till Stockholm och fortsätter tävla.

I'm on fire!
Likes

Comments

Nu har vi snart gjort klart våra kuber som ska stå i vår monter. Vi ska alla ha en varsin stil på vår kub. Jag ska ha vita böcker uppe på, men runt om är jag inte helt säker. Kuben i mitten ska smycket vi tävlar med stå på och dom runt om ska våra kollektioner stå på.

Den Regionala mässan kommer vara i Linköping Sportcenter den 6 mars. :)

https://www.facebook.com/Foureveruf?fref=ts

http://foureveruf.blogg.se/

Likes

Comments