Without sugar 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Bad hairday: 
Ain´t nobody got time for that!
Before <-> After

Likes

Comments

Det er søndag, og grå teppet er godt bredt over himmelen. Til tross for dårlig vær kan man i allefall kose seg inne med god samvittighet ! Og det har jeg absolutt tenkt til å gjøre! Det er ikke ofte jeg finne frem den gode skappel-genseren min i juni måned, - men, det må jo være en første gang for alt!

Smoothie er noe av det enkleste og beste jeg vet ! I dag ble det en energi/vitamin bombe av :
Ananas
Papaya
Mango
Litt biola naturell
Juice mix
Toppet med chiafrø, linfrø, banan, jordbær, blåbær og mango. MMM, så godt !
Håper dere koser dere, og får en fin dag til tross for gråvær ♥

Likes

Comments

Det kommer en dag hvor man blir nødt til å reflektere over hva som er viktig og ikke. Hvilke mennesker man vil omgås, hva som må til for at en skal ha det bra, hvordan man vil være, og hva man vil videre?

Jeg kjenner en smålig sperre når jeg begir meg utpå dette temaet. Noe fordi jeg har så uendelige tanker rundt det, samtidig som det er noe som treffer så mye. Det viktigste jeg har lært meg er hva en syns om seg selv. Hva andre måtte tenke og spekulere i er egentlig urelevant. Det preger oss alltids, men det er i en større grad viktig at "støttemuren" står, altså - våre egne meninger. Det å kunne kjenne etter, føle, og si til seg selv "jeg er bra nok", er en mye større ting enn at noen andre måtte fortelle deg det.

Jeg hadde et år hvor nettopp dette ble en stor greie for meg. Kort sagt kan man vel si jeg nådde bunnen, og det var ikke så mye igjen å hente, - jeg var blitt en kropp som var tappet for innhold.. Det er skummelt, skummelt hvordan du hele tiden ser deg selv, en liten brøkdel av gangen endres du sakte men sikkert, og plutselig kan du være totalt ugjenkjennelig. Jeg kom til dette punktet, det punktet hvor speilbildet og følelsen i meg var fremmed, ting var blitt mye mer negativt enn positivt, og hele hverdagen min var blitt snudd på hode. Heldigvis tok jeg meg selv på alvor og forsto at dette ikke kunne fortsette. Ønsket om å bli "den man en gang var" kom øverst på lista mi, og jeg satte det som et mål fordi jeg følte meg fortapt.Jeg hadde forskjellige meninger og bilder i hodet av hva nettopp dette innebar. Det var i form av en glede, gnist, ting jeg likte å gjøre, en drivkraft, og lyst . .


Everybody has a chapter they 
don´t read out loud

Jeg lærte tidlig dette året noe de kaller å "spore" følelsene. Tro meg, jeg hevet øyebrynet første gangen jeg hørte det jeg også. Hvis noe gjorde vondt, hvor gjorde det vondt? Og når du kunne kjenne det, hvorfor gjorde det vondt?- Det å lokalisere følelsene ga en større kunnskap til det å nettopp føle på det, la seg selv gjøre det. Jeg skal ikke stikke under en stol at jeg til tider den dag i dag kaster ting over skuldra og lar det ulme videre. Det er vel menneskelig, men det å få en forståelse på hvorfor man føler som man gjør, sette fingeren på det, og reflektere over om dette er rett eller galt, - rett eller galt for deg, det er viktig, og det måtte jeg gjøre mye av. Det snudde heldigvis for meg dette året. Mye av hva jeg hadde blitt fortalt, negative meninger jeg fikk om meg selv, og mangler jeg selv følte jeg hadde ble mye borte. Ingen er perfekte, og dagen du godtar dine små skavanker, eller det faktum at vi er forskjellige - jo bedre.

For eksempel er jeg ikke en person som lar meg selv bli så personlig med hvem som helst, og det aller innerste er jeg ennå mer forsiktig med. Jeg trodde det var galt, at jeg var "skadet for livet", hehe, fordi det alltid ble konstatert. Veronica er sånn og sånn, du er så vanskelig. Eller at jeg for eksempel er en introvert person! Jeg liker å omgås andre, men jeg trives like godt i eget selskap. Heldigvis tenker jeg ikke sånn lengre, jeg ser ikke negativt på meg selv fordi jeg er ganske privat person, eller fordi jeg ikke feller så mange tårer når noe er trist eller rørende. Jeg forguder mennesker som snakker åpent om alt og ingenting, og som gråter av taler og bursdagskort - men sånn er ikke jeg, og sånn kommer jeg nok mest sannsynligvis ikke til å bli heller. Det er en av mange ting jeg har godtatt, og jo mer jeg har godtatt ved meg selv, jo bedre har jeg også fått det.


For what it´s worth: 
It´s never too late to be whoever you want to be. I hope you live a life you`re proud of, and if you find that you`re not, I hope you have the strength to start over. -

Det dro meg til noe positivt. For etter mye tanke-kjør, refleksjon, og spørsmål begynte lyspæra til slutt å fungere.. "Er dette greit for meg?" "Er dette rettferdig mot meg?" "Fortjener jeg dette?" "Er jeg bra nok?". Jeg satte meg selv i fokus, og jeg begynte i større grad å reflektere over mine egne behov fremfor å tilfredstille andres. Og en liten stund etterpå sluttet jeg også å lete etter denne personen "jeg en gang var". Det var en person som tilhørte fortiden til, jeg hadde forandret meg, og jeg gledet meg heller over personen jeg hadde blitt, og skulle fortsette å utvikle meg til. - Jeg er menneskelig som alle andre, så dårlige dager vil alltids titte innom, og noen av dem er mørkere enn andre, sånn er livet. Men som oftes, det å godta seg selv, sette pris på sine særegne egenskaper, finne ut av hva du fortjener, og ikke nøye deg med noe mindre. Det hadde jeg godt av ! Og det er forferdelig deilig.

Og vet du hva? jeg er bra nok, akkurat som jeg er.

Likes

Comments

Dette her, det er så fantastisk godt ! Den som mener salat kun er bortkastet mage-fyll, na-a! Jeg var så heldig å kom til ferdig dekket bord hos kusina mi for en stund siden, og det var denne type salaten hun hadde stelt i stand - så mye godt ! Allerede mens jeg spiste husker jeg at jeg planla dette var noe jeg måtte lage selv bare noen dager etterpå - så godt syns jeg det var.

Det gjorde jeg, og jeg har faktisk nå spist den flere ganger siden besøket hos, Ine ! Det er frisk, lett og super digg.

Enjoy

Ruccolamix
Babyleaf
Avocado
Mais
Rødløk
Tomat
Fullkornspasta
Fetaost med oljen
Spekeskinke





Likes

Comments

Er du usikker på hva du skal gjøre med håret i morgen ? Syns du det er vanskelige å gjøre mer enn det vanlige ? - Her har du fem forskjellige stylinger som er enkle, ser fine ut, og som ikke tar så lang tid.

Nr. 1

Liker du å ha håret løst og ledig, er denne frisyren super enkel! Bruk enten rettetang eller krølltang i lengdene, for så å dra ut med fingrene etterpå! Ta litt hår fra hver side, tvinn, og sett i en liten strikk. Gjør det samme en gang til, og stram til.

Nr. 2

Sett opp en middelshøy, eller høy hestehale. Del toppen av hestehalen i to, og fest de i en strikk bak hestehalen. Gjenta dette nedover hele hestehalen - dra så ut "fletten" for å lage den større og mer tilfeldig.

If my hair looks good, I can dealwith anything
Nr. 3

Del håret inn i tre deler, hvor den midterste delen er størst. Lag en lav hestehale, og lag et "hull" rett over hestehalen hvor du snurrer hestehalen en omgang rundt.

Lag så en hestehale til av håret på sidene. Denne setter du litt over den andre, og snurrer inn på samme måte.

Hvis du ønsker kan du dra litt i det for en mer tilfeldig frisyre. Ta så resten av håret, samle det og rull det inn på samme måte som med hestehalen. - Fest med spenner innvendig. - Wolah



.

Nr. 4

Ta en del hår ifra hver side, del så i to og tvinn de bakover. - Fest i en liten strik. Gjenta dette nedover hele, og for hver tvinning du fester med strikk drar du håret litt ut, og strammer strikken oppover mot den forrige.

En annen enkel vri er å feste "halen" opp under i nakken med to fliseklemmer i kryss. La den være som den er, eller pynt opp med en blomst eller lignende. Veldig classy, og veldig enkelt !

Nr. 5
Hope you liked it 

Likes

Comments

Copper highlights

Det var nå på tide med en liten vår/sommer-forandring ! Det har vært noen dager med sol og varme (selv om det for øyeblikket har snudd igjen), så vil vi allikevel bringe det frem i håret! Slitte tupper klippes vekk, rette linjer, og noen highlights for å dra mer av kobber fargen frem i håret - en litt mer solbleket, men glansfull følelse. Jeg elsker kobber nyansene ! Ikke store operasjonen, men allikevel et oppfriskende løft.

Likes

Comments