- Pinterest

Noe så deilig som førjulstiden ! Tiden før jul er kanskje fylt med stress, og det er ofte en del man skal få unna føre Julen virkelig slår til. Dette er nok tiden på året hvor jeg selv også har mest å gjøre på jobb, ekstra jobb-vakter, og overtid. Men vet dere hva? I love it ! Jeg kjenner på følelsen av at julen nærmer seg, kundene kjenner på følelsen av at julen nærmer seg - og aller, aller oftest syns folk det er en hyggelig tid, eller humrer litt for seg selv når de innrømmer at julegavene aldeles ikke er i boks, men "julen kommer allikevel" ! Det er god stemning, og det er en god følelse. For meg er Desember er fin måned, og jeg skal dele med dere mine 7Things for denne måneden også.

December

🎄 Det er bestemt. I år skal jeg lage pepperkaker, og forhåpentligvis pepperkakehus ! Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde dette, og jeg får en så god følelse når jeg ser andre holde på med pepperkakebaking. Jeg vil også !

🎄Desember er en måned jeg helst vil unngå sykdom om det lar seg gjøre ! Så her gjør vi det vi kan for at kroppen skal holde seg frisk med blant annet høyt inntak av C-vitamin.

🎄Det lille ekstra. Når det gjelder alt. På jobb, kunder, hjemme, familie, innpakning, hygge.

🎄I år har jeg virkelig hatt gløden over meg, og jeg har virkelig kost meg med det ! Strikking er noe som får meg til å slappe av, og i år har det blitt mange hjemmelagde gaver til nære og kjære! Mange timers kos med håndarbeid har blitt prioritert denne måneden, og jeg er snart ferdig !

🎄Når det kommer til jobb kan jeg være litt surrete med notater. De blir skrevet ned, men på alle andre steder enn datamaskinen ! Derfor, mål for måneden - fargenotater skal inn på datamaskinen med EN gang. Ikke almanakken eller mobilen.

🎄Julaften havner på en Søndag i år, og det betyr at jeg har fri 🌟 ! Jeg har allerede planen klar. Det blir innkjøp av en god pysj, dyna skal med i sofaen, ordentlig frokost på stuebordet, og jule-TV skal få stå å spille på tv-skjermen hele morgenen ! Jeg kan nesten ikke vente!

🎄F A M I L I E ! Jeg gleder meg sånn til lillejulaften og julaften. I år feirer jeg med mamma og begge søstrene mine på lillejulaften, og på julaften blir det feiring med hele familien på pappa sin side. Det er noe jeg har sett frem til siden Oktober, og nå er tiden snart inne! Masse god mat, alle er glade, stemningen i rommet, lukten og roen. Ubeskrivelig ! Jeg gleder meg sånn til jul !

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Øredobber, Veske, Leppestift : H&M / / Klokke, Kjole, Sko : Nelly

. . .

Topp, Øredobber, Hårbånd, Sko : Nelly / / Bukse : H&M

Likes

Comments

Hallo ! Jeg nevnte i starten av November at vi hadde fått noen nydelige metall-farger i salongen ! Tiden flyr av gårde så jeg kom aldri så langt som å legge ut bilde av grå-fargen jeg hadde i denne serien. Er den ikke nydelig? Det var deilig med en "periode" farge for å få en litt annen look. Men, merkelig nok, så er jeg veldig glad i fargen jeg vanligvis har,- jeg har ikke vært så trofast til en hårfarge på LENGE! Så, blondfargen er fortsatt stuck , med noen få "periode" farger innimellom når rastløsheten slår til.

Disse fargene sitter faktisk også mye bedre enn hva andre grå-farger tidligere har gjort. Den blir litt lysere etter en ukes tid, men gråfargen var ennå der.

Likes

Comments

Jeg tar meg i å riste på hodet fra tid til annen over hvor fort tiden går. Oktober har virkelig bare sust forbi, og jeg tror faktisk jeg sa nesten akkurat det samme om September også, hehe ! Men den gjør det. Snart er det jul, og snart sitter vi å tenker akkurat det samme om julen også, "herregud så fort julen gikk". Oktober var en måned jeg fikk testet meg utenfor komfortsonen, og mye av tid og tanker gikk til nettopp dette. Nå er vi allerede inne i November, og det er på tide å starte forberedelser til jul, komme seg igjennom mørketiden med fine stearinlys og glede seg over kosen rundt roligere kvelder før rushet begynner i Desember.

- Pictures from Pinterest

N o v e m b e r

1. I løpet av helgen må jeg få skrevet ned de jeg skal handle julegaver til, samtidig som kreve inn noen ønskelister ! Det gjør planleggingen så mye enklere enn det å kjøpe noe bare for å kjøpe.

2. Sminkebord ! Jeg trenger nye ideer og tanker om løsninger rundt sminkebord. Jeg har et gammelt, ganske stort sminkebord som er pusset opp og som har ligget hjertet mitt nær! Det er kjempe fint! Men i det siste føles det litt massivt og sukkersøtt for min smak! - Derfor nye ideer og tanker om en ny løsning må til nå!

3. Dere vil ikke tro for noen fantastiske farger vi har fått inn i salongen nå! Nydelige metall farger. Jeg er helt sikker på at selv om lille Skarnes henger litt etter i trend-verden, vil dette slå godt ann! Gleder meg til å bruke de ennå mer.

4. Sukkerinntaket ! - Jeg har kommet inn i en veldig dårlig uvane, jeg som egentlig aldri har vært sånn. Stressende dager på jobb hvor lunsjen blir utsatt litt etter litt ender hånden fort ned i kjeks-boksen - Eller en liten sjokolade som frister mer enn brødskiva i veska. Nå må det skjerpes! Godt tilhører helgen, og ukedagene spiser vi normal MAT.

5. "Logge av". Telefonen sitter nesten limt i hånden, og selv om jeg bruker den mindre på kveldene er det fortsatt den følelsen av å hele tiden være "på". Nå har jeg bestemt meg for å prøve å legge ifra meg telefonen på kvelden, koble ut, og la økten hvile til neste dag!

6. Tidligere har jeg hatt en "greie" med at jeg ikke skal drikke julebrus før Desember pga kosen kommer med julemåneden. Men vet dere hva? Det har jeg IKKE tenkt å gjøre i år. Julen går så altfor fort, så den har jeg faktisk tenkt å nyte litt lengre med alt som hører til.

7. Spotify .. Jeg går nesten daglig å irriterer meg over de samme sangene som spilles om og om igjen på telefonen min. Derfor, spillelistene trenger en god dose oppdatering, samtidig som en detox!

Likes

Comments

C A N D L E S

Noe så deilig . . . Denne helgen har solen vært fremme hver dag, og det har vært en perfekt temperatur ute! Strikkegenseren er blitt satt på, og jeg må si jeg nyter det. I går tok jeg og Camilla oss en gåtur i det fine været. Vi begge syns høsten er den beste årstiden, så vi gikk derfor egentlig bare å koste oss ute i naturen. Bladene har blitt gule,oransje og brune, og vannet var helt vindstille. Camilla har faktisk begynt å strikke litt i det små hun også, så vi begge hadde strikkeplaner på agendaen etter turen ute. Jeg sa det til henne, man skulle nesten tro vi var pensjonister begge to sånn som vi nyter det her! Gamle sjeler .

F U Z Z Y  S O C K S

Håper dere alle har hatt en like fin helg.

Likes

Comments

I N V E S T  I N  Y O U R  H A I R  -  I T  I S  Y O U R  C R O W N 

Til tross for at jeg er frisør, er jeg en av de som ikke liker følelsen av å ha noe i håret. Jeg liker håret mitt blankt, friskt glatt og rent! Selvfølgelig, skal jeg ha heftige krøller som skal vare er også jeg nødt for å ty til hårsprayen, men om jeg kan la være - så gjør jeg det. Her har dere mine favoritt produkter som står øverst på listen hos meg, og som har gjort det i lang, lang tid.

For å bevare fargen min blond, blander jeg bruken av lilla shampoo fra L`OREAL og Blonde Life sin shampoo fra Joico. Lilla shampoo fungerer som de fleste vet, den tar vekk uønsket gul-skjær, og hurtig bruk vil skape en lysegrå blondfarge. Blond life shampooen derimot, inneholder ikke lilla pigmenter, men er en lett variant av renseshampoo som renser ut smuss og belegg som setter seg i håret daglig - NOE som lager den gule ufreshe fargen. Så selv om den ikke inneholder noe lilla, bevarer den blondfargen kald, frisk og glansfull- samtidig som den pleier!. Derfor, denne komboen er PERFEKT til de som vil være ordentlig blonde.

L`OREAL sin Color 10 in 1 er faktisk så fantastisk som de sier! Skepsisen har nå blitt lagt til side, og denne blir daglig bruk av meg både hjemme og i salong. Den er varmebeskyttende, fargebevarende, mykgjørende, flokløsende osv osv. Det jeg liker best ved den er varmebeskyttelsen,- dette er derfor mitt føn-produkt. Håret er beskyttet, det blir blankt, spissene samler seg, håret bruser seg ikke, og den lukter deilig !!

Kur er noe alle bør ha, og jeg bruker ofte min som en balsam i perioder. Rett og slett fordi det er enklere å huske ! Ene uken bruker jeg balsam, og den andre uken bytter jeg plassen med en hårkur. Mye enklere! Denne kuren fra L`OREAL - Inforcer er ikke så lenge siden kom på markedet, og dette er min krukke nr 2. Den er laget for de som sliter med hår som knekker, fliser seg, og trenger god næring for at det skal vokse. Håret blir kjempe mykt og deilig ! Og perfekt for de som vil la håret gro, samtidig få "salong følelsen" som de så pent kaller det. Masse pleie og næring!

Sist, men ikke minst! TØRRSHAMPOO. Jeg var en av de som sa, "tørrshampoo fungerer ikke, håret blir værre".. Hm, my bad. L`OREAL sin morning after dust - fantastisk ! Denne har reddet meg flere ganger håret har føltes helt forferdelig, og en hårvask ikke har passet inn i timeplanen. Ikke nok med det, så gjør den også håret mye enklere å håndtere om det skulle føles flatt/klistret til hodet. For meg som er blondine bruker jeg litt ekstra produkt pga pudderet blir hvitt ved bruk av en ekstra desj -så for deg som er brunette, spray under og innimellom håret, og skulle det bli litt hvitt/grått noen steder, rist fingrene igjennom, og du er good to go!


Likes

Comments

Tenk at vi allerede har tred inn i Oktober.. Det er på tide å si ordentlig ha det til sommeren, og gjøre seg klar for kaldere dager. Måneden begynte med regn, og jeg syns egentlig det var litt deilig. Det føles alltid litt ekstra godt å sitte inne når man ser det elendige være ute plaske ned.. - da kan man heller ha god samvittighet og tenne noen ekstra stearinlys. - Denne måneden har jeg gjort det samme som i September, nemlig lagd meg en liste ! Det er deilig å sette seg noen punkter på div ting man vil gjøre i løpet av en måned, samtidig som man får en bedre oversikt og kontroll! Meg midt i blinken ! Prøv selv.

-Pinterest

W E L C O M E  O C T O B E R

1. Bli frisk - Jeg startet måneden litt dårlig med å gå inn i den ganske så forkjølet. Men på en annen side er det vel bedre å bli det nå - kanskje slipper jeg unna senere ! Jeg skal i allefall gjøre det jeg kan for å frisk raskest mulig.

2. Jeg har satt jobben i et litt annet fokus de siste månedene, og det har jeg planer om å fortsette med! Nye mål, og nye utfordringer står på agendaen. Jeg gleder meg til en ny tid hvor fargene endres, og ønskene til kundene begynner å vikles inn i nye fargetoner og spill påvirket av årstiden de også.

3. Nå som høsten har meldt ankomst trenger både hud og hår litt ekstra pleie. Og jeg skal ennå en gang dra i gang forsøket på en god hudpleie rutine. Rens står på handlelappen, og jeg får vel ta meg noen bortskjemte dager med selvpleie fra topp til tå ! Jeg har faktisk fått en kroppsleire fra kusinen min som jeg ikke har fått testet ennå. Spennende.

4. I år skal jeg være med å fikse hår til bryllupsmessen på Losby Gods som er 15. Oktober, og jeg gleder meg veldig ! Dette er noe Hairport står for, og det er en super fin mulighet til å få en god dose med inspirasjon videre! Her vil jeg nok få testet stressnivået heftig har jeg på følelsen.. Bra!

5. Fyr i peisen og strikketøyet i fanget . . . September gikk unna i en fei, og strikketøyet har nesten støvet ned, hehe.. Nå skal den påbegynte genseren frem, samtidig som noen nye julegave-prosjekter skal settes i sving!

6. Om det så er å gå til jobb, eller bare ta en gåtur ute i frisk luft, så skal jeg bli flinkere til det! Ikke nok med at det er deilig, men det er også godt for både kropp og sjel ! Vinn - vinn.

7. I oktober har jeg lyst på mange gode og avslappende venninnekvelder! - Etter mange helger med stress og store planer er jeg klar for "hjemme kos" med stearinlys, latter, film og god mat. Slike kvelder føles jo ennå bedre på denne tiden av året !

Likes

Comments