2016 var vel ikke helt mitt år. Jeg skulle gjerne ønske jeg kunne være så moden og ovenpå at jeg kunne sitte her å si at dette året har lært meg mye, vist meg mye, og vært til stor lærdom for meg selv. For på en måte har det virkelig vært et lærdoms-år for meg som person, et år hvor jeg har fått muligheten til å kjenne og finne ut av veldig mye ved meg selv. Allikevel, her jeg sitter i dag ser jeg på året som tungt, vondt og vanskelig. Et år jeg skulle ønske jeg hadde vært foruten..

Det er vel ofte sånn det blir når man skal kaste tilbakeblikk på året, man ser helheten, de sterke hendelsene fordi de har bemerket seg best. - Det nye året er allikevel like rundt hjørnet, og jeg er klar for å ønske det velkommen med åpne armer. Et år hvor dette havner bak meg, hvor jeg skal fortsette med hodet hevet og blikket frem. 

2017, be magic.


  • 219 lesere

Likes

Comments

Forkjølelsen tok meg, og i noen dager nå har Rudolf meldt ankomst og øra meldt avgang. Jeg må nesten glise da det er jeg som står å sier "hæ, hæ, hææ?" til mine kunder på rundt 70-80 år, og må bøye meg ned for å høre hva dem sier! - "dagens ungdom" kanskje de tenker. Uansett - litt sliten og lei etter en endt dag vandrer jeg ut av salongen - OG, jeg møter på snøfall! Plutselig fylles hele kroppen med glede og gliset mitt strekker seg fra øre til øre! Åh, nei å skal jeg kose meg, tenkte jeg!

Jeg var først innom min farmor for å "diskutere" mitt nye strikkeprosjekt, for så å hive meg av gårde til garnbutikken for å få tak i det jeg trengte. I det jeg går ut av bilen stopper jeg litt opp, løfter hodet opp, og lar snøflakene falle ned å smelte mot huden min. Tidligere var jeg kanskje litt mer pessimist i forhold til været, men nå - jeg er så glad for at vi har alle våre årstider. Det jeg tenkte i dag når jeg så snøen falle - det er snart jul, alt det koselige rundt julen, fyre i peisen, pakke seg inn under pleddet, strikking med farmor, tenne stearinlys, drikke kakao, bruke varme strikkegensere etc.

Det finnes positive sider ved alt, du må bare se dem. Derfor skal jeg også krype opp i sofahjørnet mitt med god samvittighet å begynne på min nye skappel genser! (og spise altfor mye klementiner). Ønsker dere en hvit og god helg ♥


Likes

Comments

Mm-m-mm.. De siste ukene har jeg prøvd å snu om på litt forskjellig, og matpakka har vært en del av det. Hvorfor vente i siste liten med å finne ut av hva du skal spise til lunsj? - det ender som regel med at man kaster en brødskive eller to i en pose på vei ut døra, eller man bruker penger på nærmeste matbutikk eller kiost. (og når man er sulten vil man som regel ha alt).. Planlegger man litt i forveien har du en matpakke som faktisk frister da du setter deg ned for å spise! - OG du har muligheten til å spise litt sunnere samtidig som du sparer penger ! ( tenker det smakte bedre enn wienerpølsa på hjørnet også )

Lunch like a lady
  • 365 lesere

Likes

Comments


Det regner, blåser og er skikkelig høstvær ute, og det finnes derfor ingenting bedre enn å fyre i peisen og krype under pleddet med god samvittighet. Hver sommer blir strikketøyet glemt og pakket bort for årstiden. Men nå har kveldene blitt mørkere, kulden kryper sakte men sikkert innpå, og strikketøyet finner derfor endelig sin plass igjen. - Det vil si nye ladder på agendaen, og litt større prosjekter med farmor etterhvert. Man må jo få unna det kjedelige og nødvendige først !

  • 379 lesere

Likes

Comments

JEPP! Da har endelig jeg fått tatt kurset også, så nå finnes det muligheter til å hjelpe til på litt flere områder enn bare klipp og farge - pluss, pluss. Det er en genial metode hvis du vil ha lengre hår, tykkere hår, eller fylle inn steder det kanskje har knekt, eller slites av. Her har man muligheten til så mye for å få akkurat det håret du måtte ønske deg!

Dette er et type extensions som sliter minst mulig på håret. Det er lett å ha i, det kan brukes om og om igjen, og ser veldig naturlig ut! Og det viktigste - Det er behagelig å ha i. Jeg syns det var veldig morsomt, og egentlig litt frustrerende å stå der å føle seg som en lærling igjen - knote med å få dette perfekt. Men etter å ha satt på ett par fester gikk det mer og mer som en lek. Og det er ufattelig morsomt å se den store forskjellen det gjør! ​KJEMPE GØY !


.

LOVE IT!

Likes

Comments

Våren har kommet, og for mange kommer også lysten for å bli litt lysere i håret samtidig. Jeg har hatt en del avfarginger på brunetter, og lysere striper på mørke blondiner. Selv ble jeg også lys igjen for en liten stund siden - noe jeg ikke har vært på veldig mange år. Og det er super morsomt når forvandlingen blir så stor ! Samtidig som det krever tunga rett i munn og litt hodebry - det liker vi !

Her skal jeg vise en jobb jeg gjorde for ikke altfor lenge siden på min lillesøster. Hun har farget det brunt en stund, med varme pigmenter (som sitter godt). Men med den rette metoden og fremgangsmåten klarte vi å få henne ganske lys. PLUSS, dette er viktig - hun har brukt salong farge. Våre farger jobber med hverandre, så det er derfor mye enklere enn hvis hun hadde kommet med hjemmefarge i håret som er brukt over lang tid. Det sitter dessverre ofte som lim.


Runde nr 1. er noe som kalles lett rens for å dra ut tidligere pigmenter. Når hun skal bli en god del lysere går vi over på dyp rens etterpå for å klare å få det så lyst/gult som mulig. Og man MÅ ta denne fremgangsmåten for å ikke brenne fast de orange pigmentene. (noe kjenner seg sikkert igjen her med å lysne striper hjemme i mørkt hår? orange? jepp).

Etter disse to behandlingene så håret sånn her ut! (det var ikke så slitt, men denne jenta har forferdelig mye krøller) Og dette er en god farge for oss frisører, for den kan vi gjøre noe med! Veldig ofte har jeg hatt tilfelle av jenter som har brukt hjemmefarge i en god periode. Det har kanskje begynt med brunt, og etter en stund er de så og si svarte - fargen blir mørkere og mørkere for hver gang fordi de fyller på med sterk farge i hele håret hver gang. Og dessverre blir dette nesten som lim for oss. For rundt et år siden hadde jeg ei som hadde gjort dette, hun var nesten svart - og etter disse to behandlingen som dette var hun knall rød! Og andre har vært drage flammende. Da vil det ta en stund for deg å bli lys. (Så ha det i bakhodet, liker du å endre på fargen din, tenk over hvilke produkter du har i det selvom det er billig der og da)

Etter dette tok vi masse folie striper, og la en kald fin farge i mellomhåret som også lysner litt samtidig som den demper det gul/orange!


Fantastisk eller hva?? Og takket være at hun har brukt salongfarge hver gang klarte vi dette på en dag.


Likes

Comments

God kveld! Man kan vel trygt si, lenge siden sist! Av en eller annen grunn hadde jeg helt glemt av dette innlegget. I HØST dere - Så farget jeg denne unge damen i en ny, fresh, deilig kobber farge! Når jeg nå satt begravd i sofaen etter en lang dag kom jeg plutselig over det gamle innlegget igjen - og tenkte dermed: I uken som var fikk vi endelig kjenne på hvilken tid vi har i møte, nemlig våren. En tid hvor varmen begynner å komme tilbake,- planter, naturen og farger dukker opp igjen. Og det var akkurat derfor jeg ble en smule skuffa når jeg tittet ut av vinduet i dag, hele plassen var dekket av hvit snø og kulde igjen. MEN, i den annledning passet det derfor bra med dette innegget, jeg vil nå tine dere litt opp igjen, og la fargen minne dere på alt som snart igjen vil begynne å spire og gro! Varme.

Likes

Comments

Tror ikke jeg får sagt det nok, og det erger meg at hudtonen min ikke klèr disse fargene - jeg ELSKER nemlig de rødlige og kobber nyansene. De er jo helt fantastiske! Den varme, gode følelsen disse fargene gir, og ikke minst den nydelig glansen! Merker jeg nesten blir litt "klisje" av å snakke om disse fargene, men jeg er "in love" ! Og som så mye annet finnes de i utallige nyanser, former og farger, og man kan gjøre så masse!

Heldig som jeg er har jeg en stemor som er med på det meste i frisørstolen. Vi begynte for en stund siden å prøve oss på litt kobber nyanser for å se hvordan dette ble, veldig svakt i begynnelsen. Men nei, denne dama trenger en ennå mer klar og tydelig farge for å skinne fult ut. Så, vi har derfor nå endt opp mot mer intense kobberfarger, samtidig som vi har lekt oss med noen rødlige nyanser her og der. Ta en titt!

På de første bildene under kan man tydelig se at håret er slitent. Fargen er blass, spissene er splitta, og håret er mer livløst. Med litt farge i ulike nyanser, stuss av tuppene, og gode produkter ser man en tydelig forskjell.


​-

-

Likes

Comments

Ny produkt testing


Her er jeg nødt til å bøye meg i støvet med halen mellom beina. Når det kommer til hudpleie er jeg nok selgerens "værste" kunde. Periodevis kan jeg være veldig flink, spennende med nye produkter etc (det er flere år siden sist), men ellers av tiden bruker jeg faktisk ingenting. - kun sminkeservietter. Og her er jeg nok litt dum og lat, ergo selgerens "værste" kunde. Jeg har aldri likt å ha krem i ansiktet, rens glemmer jeg, øyekrem er litt fjernt, og ja - jeg har ikke hatt behovet. (dette gjelder faktisk kremer for kropp og hender også). MEN, så klart er jeg ikke dum, det finnes utallige produkter der ute, akkurat det samme som for hår, - jeg har nok bare ikke funnet riktig ennå, eller tenkt så mye over behovet. Derfor bestemte jeg meg for å prøve en gang til, gjøre en innsats! hehe.. Eneste "hudproblemet" jeg kjenner på er porer på nesten, og til tider stress utslett.Jeg er derfor investert i 3 nye produkter denne gangen.
Nr 1. Rensekrem som fjerner sminke og urenheter, og hjelper huden med å puste bedre.
Nr 2. Fjerner rester av renseprodukter og hjelper huden med å puste bedre, ansiktskrem trekkes også bedre inn.
Nr 3. Skrub som åpner tette porer og forbedrer hudstrukturen. Sorte prikker og urenheter reduseres.

Nå har jeg vært flink syns jeg! Produkt nr 1 og 2 skal brukes hver dag, og skrub 2-3 ganger i uken. Toneren skal alltid brukes til slutt her. Jeg har brukt dette nå siden lørdag, men det er for tidlig å komme med en stor formening syns jeg. Huden virker i allefall klarere, så får vi se hva jeg mener om noen uker! (jeg har faktisk ikke glemt hudkrem heller, men her tester jeg ut en prøve jeg fikk av AquaDerma)

Spennende! Hvordan jeg syns det har gått skal jeg så klart dele med dere om noen uker! Nå håper jeg på å klarer denne nye hudpleierutinen min.

  • 1109 lesere

Likes

Comments