God ettermiddag !
I dag var jeg våken kl 05:30, og allerede på gymmen kl 06:00 ! Jeg innrømmer det at senga er forferdelig god så tidlig på morgenen, men etterpå føler jeg meg virkelig som superwoman ! Deilig. Arbeidsdagen har gått som smurt, masse hyggelig kunder, nye utfordringer og generelt en god dag. Nå er jeg egentlig på vei ut døra for litt kvalitetstid med mamma´n min ! Meeeen,

Jeg skal friste dere med noen deilige bilder av min smoothie bowl for noen dager siden ! Så fort gjort, samtidig som det smaker så utrolig godt !


Smoothie :
Jordbær
Bringebær
Banan
Biola naturell og Biola Zero (granateple og bringebær)

Toppet med:
Blåbær
Banan
Jordbær
Chiafrø
Linfrø
Kokosflak

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Han er, en av mine favoritt personer, en av de beste jeg vet om, og et av mine forbilder. Pappa´n min har bursdag i dag !

Jeg ble sittende å tenke på det i går kveld, hvordan pappa´s mening alltid har betydd så mye for meg. Jeg tror det alltid har vært sånn, selv om jeg kanskje ikke har lagt så godt merke til det, så har pappa vært et forbilde for meg så lenge jeg kan huske. Han har en ro som er vanskelig å forklare, en ro som får deg til å føle trygghet uansett situasjon. Jeg har alltid beundret hans væremåten og intelligens. Samt. hans rettferdighetssans og likestilling til oss døtrene. Når jeg ble sittende å tenke var jeg nødt til å glise, for det tar meg tilbake til "gutte-perioden" min, og nei - ikke en slik periode hvor man skal ha med seg gutter hjem. Men en periode jeg hadde når jeg gikk i 5klassen. Jeg skulle nemlig se ut som en gutt ! Jeg og pappa saumfarte H&M sin gutte-avdeling, og pappa var ikke vond å be når det kom til å velge ut gutte-klær ! Håret klipte jeg kort ! herregud.. Og ikke nok med det, så spilte jeg også fotball (noen få treninger). For de som kjenner meg ligger ikke fotball så høyt på listen - om den så er der i det hele tatt. Men det var nok heller en del av meg som ville være akkurat som pappa´n min..

My forever hero

Man trenger ikke alltid så mange ord, fordi handlingene sier så utrolig mye mer. Jeg har aldri vært under tvil for hvilken kjærlighet pappa har for meg og storesøsteren min. For de utallige gangene vi ble lest for på senga, alle matpakkene som ble smurt, håret som ble satt opp i enten musefletter eller hestehale - noen ganger med sløyfe også. I det store og det hele var han enestående!

Det går kanskje ikke i så mye hårstell og eventyrfortelling lengre, det har heller blitt andre ting som veier opp. Men pappa er min klippe. Han er den som gir meg råd og veiledning når jeg trenger det, han er min handyman når jeg selv ikke strekker helt til, og han personen jeg ser opp til, og som gir meg mye av styrken til å være selvstendig. Jeg er uendelig glad for at denne mannen endte opp som min pappa, for vi velger faktisk ikke foreldrene våre, så at min pappa viste seg å være min helt. - Jeg var heldig. Takk for de gode sidene du lot meg få av deg ♥ Gratulerer med dagen.

Dad, I know you´ve loved me as long as I´ve lived. But I´ve loved you my whole life. 

Likes

Comments

Jeg elsker disse fargene ! Og jeg elsker behandlingene som setter hodet mitt litt i gang. Det er kanskje ikke så enkelt for de som ikke har faget å forstå, men det er ytterst sjeldent at vi faktisk bruker den fargen du kanskje har valgt ut. - Nettopp fordi det er ganske mye teori bak som må tas i betraktning.

Det begynner å bli en stund siden, men min lillsøster startet som brunette, og ble blond for ca et år siden. Når hun hadde vært blond en periode ville også hun (som de fleste) hoppe på bølgen av å bli grå. Jeg farget henne mørkegrå i bunn, og lysegrå i lengdene.. Plutselig gikk det noen måneder, og fargen forfalt. Nå de siste ukene har det faktisk vært ganske så forferdelig! Jeg vil si hun har vært tålmodig som har ventet, og ventet på at jeg skal få tid til å hjelpe henne. Og nå har vi ENDELIG fått en fin farge på henne igjen.

Under kan dere se hvordan fargen hennes så ut før vi gikk løs på det. Lang naturlig ettervekst, en gammel farget ettervekst som har blitt gylden, lengder som har blitt gyldne, blasse og livløse.


Invest in your hair, it is the crown you never take off

Ble det ikke flott? Det morsomme var at jeg fikk, Karianne til å sitte med øynene lukket mens jeg fønte, klipte og stylet det. Noe som også gir meg en god følelse, at personen er så trygg på deg at de legger all tillit i dine hender !

Jeg ble stor fornøyd, og jeg hadde en lillesøster som plutselig smilte fra øre til øre, tok masse selfier og tittet seg i speilet hvert 10sekund. DET gjør jobben min så verdt det !

Likes

Comments

Bloom where you are planted

Likes

Comments

God morgen, alle sammen !
Akkurat nå sitter jeg å nyter en helt vanlig, men kjempe god frokost! Radioen er allerede på her i huset, og sola begynner å titte frem. Jeg skal straks avgårde for å fikse neglene mine, for så å komme i gang med helga!

Denne helga har vært etterlengtet, så det å ha litt fri skal bli kjempe deilig !

Likes

Comments

Mars var en god måned ! Helt i begynnelsen bestemte jeg meg for at dette skulle være min måned. En måned som jeg satte meg egne mål og stilte meg selv det spørsmålet av hva jeg ville fokusere på denne måneden - hva vil jeg gjøre? Jeg føler at dette fungerte ganske godt, og jeg sitter igjen med litt større oversikt, og ikke minst en god følelse av at jeg fikk gjort det jeg følte var viktig for, Mars. Nå er Mars allerede forbi, og vi har tred inn i April. En måned hvor nye ting skal få litt ekstra fokus og oppmerksomhet !

 Hello...


  1. Jeg skal bli flinkere til å være "offline". Hodet mitt går som regel i full spinn 24/7. Jeg er skapt med dårlig hukommelse, litt stressende personlighet, og nippet til perfeksjonist på det meste - så ja, dere kan selv tenkte dere til at dette strider litt imot hverandre. Men jeg trives med det! Jeg er bare nødt til å noen ganger legge tlf, jobb og alt jeg "liksom må" gjøre til side !

  2. Nerdedag/er. Notatark med fargeteori, klippeteknikker, kurs, visninger osv osv er noe jeg har mye av. I løpet av denne måneden skal jeg virkelig grave meg ned for en stund. Gå igjennom notatene mine, få sortert de, friske opp hukommelsen og kanskje legge til noen nye !

  3. Strikke med farmor - flere kvelder ♥

  4. Utforske mer innenfor form og farge. Denne måneden har jeg bestemt meg for å lage noen sabla gode blondefarger. Blonde life !

  5. Jeg har allerede prøvd meg på litt forskjellig, og denne måneden skal jeg bare fortsette! Mat og litt smågodt skal bli satt opp i kalenderen. Enklere sagt: tid til å kose seg med matlaging.

  6. Lese bok ! Tante presenterte en bok for meg for en liten stund tilbake, og den har ligget i bakhodet siden. Denne måneden skal jeg få fingrene i den og sette av litt tid for lesing på senga.

  7. PÅSKEKOS ! Jeg fikk vite i dag at jeg er så heldig å få fri påskelørdagen, og ender derfor opp med 5dager fri! jippi ♥ Det skal bli så deilig å lade opp batteriene en smule, forhåpentligvis smake litt på sola, og ikke minst - få besøk av venninna mi som kommer hjem ifra Bergen. Can´t wait !


Inspirasjonsbilder ifra pinterest.

Likes

Comments

Redy, set, go

Da var det klart for ennå en ny uke! Herregud, jeg syns ukene bare flyger av gårde, og at jeg lever på mandag, fredag og søndag.. Selv om det er ganske så hverdagslige ting har jeg alltid noe å henge fingrene i. ▪️ Merker jeg begynner å se frem til påske! Håpe vi er så heldig at vi får ennå flere dager med finvær på de røde dagene!

Håper dere har fått en god morgen, og får en flott start på uken !

Likes

Comments