Header
Instagram
Blogkeen
Nouw

16.39

Måndag. En dag som jag ändå gillar ganska mycket. En slags nystart liksom. Jag vaknade imorse med en relativt bra känsla i kroppen. Jag hade en planerad bra dag där jag visste vad jag skulle göra- det jag behöver för att må som bäst. Ett besök hos min sjukgymnast/en person jag pratar om livet med (lite svårt att definiera henne...) följt av pass på gymmet och sedan plugg på något café i stan. En ganska avslappnad dag fast ändå saker att göra.

Just nu sitter jag på ett café i stan, tanken var att plugga, men mitt mående har återigen sjunkit. Jag känner mig tom inombords samtidigt som huvudet är fullt av tankar som snurrar så snabbt att jag knappt hänger med. Det jag tog med mig från min sjukgymnast startade allt. Det ena leder till det andra. Jag är väldigt blandad kring huruvida jag ska dela med mig av detta ämne eller inte, nämligen psykisk ohälsa och inre tankar och känslor. Det är någonting som jag själv lidit av de senaste åren. Jag är så less på att det hela tiden är ett ämne som är tabubelagt, som man inte ska prata högt om. Det ska alltid ske bakom stängda dörrar. Samtidigt som jag vill bryta tabun vill jag inte bli stämplad som den personen som har det här och det här problemet. Och helt ärligt är jag rädd för att personer ska döma och tro att jag är ute efter uppmärksamhet eller att andra ska tycka synd om mig. Nej. Det jag vill är att visa att man inte är ensam. Vad du än går igenom, du är inte ensam. Aldrig. Jag vet hur det är att känna sig ensammast i världen, trots att man har personer och vänner runtomkring sig. Jag vet hur det är att känna att man inte är sig själv, att någon eller något har kontroll och makten över en. Jag vet hur det är att vara rädd för sig själv, rädd för vad man själv är kapabel till. Jag vet hur det är att ligga i sin säng och sakta somna in samtidigt som tårarna rinner ner för kinderna. Jag vet.

För vissa kanske detta anses som trams och kanske inte alls kan sätta sig in i det jag skrivit ovan. Men om det är någon som känner igen sig, snälla, kom ihåg- du är inte ensam och det kommer bli bra. Ge det bara tid.

Och du, ensam är inte alltid stark.

love, V

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"The autumn effect"

Jag har ju glömt visa er månadens Glossybox, "The autumn box". Boxens innehåll skriker höst med krämer för både ansikte och andra torra partier på kroppen som ju blir en följd av kyligare väder. Dessutom en magiskt fin ögonskugga och ett par lösfransar. Inte nog med det, boxen själv är ju så fin!

Tisdag idag, grått och tråkigt väder- men, det ska inte förstöra min dag! Senare ska jag nog ta mig ner till stan, kanske lämna in lite cv:n samt träffa Matilda.

love, V

Likes

Comments

Magical morning
Wow, wow, wow!

Nej men alltså, ärligt talat. Ni personer som inte är morgonmänniskor-titta vad ni missar! Häromdagen hämtade Matilda upp mig 06.20 och vi åkte ner mot sjön för att ta lite fina bilder i soluppgången. Jag var mållös och helt till mig över att det var så fantastiskt fint. Dimma, guldigt/varmt ljus och alldeles spegelblankt. Magi på hög nivå.

love, V

Likes

Comments

God morgon fredag och god morgon fina ni! Okej, inser nu att det är mer passande med god förmiddag... I vilket fall, det var några dagar sen, men jag lever, Har jobbat och oj, vad trött man blir! Men vad gör det när man får vara omringad av 1-5 åringar, hjärtat smälter ju.

Idag är jag ledig och jag får se var dagen för mig. Har inga planer än så länge men ska verkligen ta mig ut, det är så fint väder ute idag. Älskar höstdagar som dessa!

Ta hand om er,

love, V

Likes

Comments

"Give me a good cup of coffee and good friends and i´ll be happy"

God morgon lördag! Andra koppen kaffe är upphällt och nyhetsmorgon är på i bakgrunden, ganska härlig morgon ändå. Däremot skulle jag hellre sitta med fina vänner och dricka en kopp på ett mysigt café, måste verkligen se till att det sker betydligt oftare, speciellt nu när höstmörkret kommer.

Idag står i vilket fall städning på schemat, ska även försöka ta mig ut en stund i det fina vädret. Måste ju passa på att njuta av solen och den kvaråliggande värmen innan det är ett minne blått. Senare är jag bjuden till Johanna för taco-mys och span på hennes nya lägenhet, gahh så kul!

Njut av helgen och ha det bäst!

love, V

Likes

Comments

Åh vad jag njuter av dessa dagar när solen lyser och kikar in genom fönstret, det finaste ljuset måste ändå vara på hösten. Jag kombinerar det dock gärna med tända ljus i mängder. Jag känner mig redo för hösten, men helst skulle jag ha en övervägande solig och regnfri sådan.

Sitter här med vad jag tror är min fjärde kopp kaffe för dagen, och det lär inte bli den sista...

Dagen har bara rusat iväg känner jag, mycket på grund av riskettan kan jag tro. Jag var hemma runt 13 och efter det har tiden bara försvunnit. Väl på körskolan träffade jag min körskolelärare och bokade in både teoriprov och uppkörning om inte alls för lång tid. Ojoj, nu gäller det att ligga i om jag ska bli godkänd. Sitter därför just nu med teoriboken bredvid mig och ska försöka plugga lite. Men först, påfyllning i kaffekoppen! Ha en underbar kväll fina ni!

love, V

Likes

Comments

Simple but chic

Jag har verkligen levt i min svarta kavaj senaste tiden, älskar att använda den till vardags fast då klä ner den lite. Min är dessutom lite mer loose-fit och inte så figursydd vilket jag verkligen gillar! Tillsammans med ett par jeans och sneakers blir det en cool kontrast vilken jag gillar skarpt. Cleant fast med en liten touch.

Nu har jag precis ätit upp min frukost och njuter av en kopp kaffe. Om en stund ska jag ta bussen till trafikskolan och gå riskettan, känner en STOR längtan till mitt körkort nu så det är bara att sätta fart. Allt skulle bli så mycket enklare. Tror dessutom att jag ska dyka ner i teoriboken och läsa massor när jag kommer hem, det är väl kanske smart att kämpa på när jag ändå har trafik och körkort i huvudet. Ha en fin torsdag!

love, V

Likes

Comments

favourite day

Söndagar. För många en dag fylld med ångest inför morgondagen, för en helt ny vecka. Varför förstöra en hel dag genom att oroa sig och känna sig stressad, när man har ett helt dygn att njuta och leva varje minut och sekund av?

Söndagar, är enligt mig en av veckans bästa dagar. En dag utan tvång och måsten. Det känns lite som höstens dag. Ligga inne i sängen eller mysa omkring i fluffiga varma tofflor, en tjock stickad tröja med tända ljus och en rykande kopp nära till hands. Lugnet av regnets smatter mot fönstrena och den lågt spelade akustiska musiken från någon färdiggjord lista från spotify. Tända ljus och bara tid för sig själv. Underbart.

Jag hoppas ni alla haft en mysig och bra dag och nu är redo för en ny vecka!

love, V

Likes

Comments

Minns ni Carl Edmond-boken? Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut. To the FULLEST DELUX! Vill du bli påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna på www.carledmond.com eller i deras butik i Åhlens city, Stockholm den 22 september.

love, V

Likes

Comments

Välkommen tillbaka!

Hej! Jag är tillbaka! Efter att ha velat fram och tillbaka om huruvida jag ska börja publicera här igen eller inte så har jag äntligen bestämt mig. Det känns som att det är ett slags tecken och att mina tankar fram och tillbaka måste betyda någonting. Att det här är någonting jag vill göra när jag inte kan gå en dag utan att tänka på det.

Jag tänkte att jag kunde dela med mig av lite bilder som blivit knäppta under dessa månader.

Jag har under dessa månader hunnit med en storstads-vacay och en solsemester- solens ö Gran canaria och drömmarnas stad Paris!

Balen-en magisk dag som jag fick uppleva med massor fina människor// STUDENTEN-galet rolig dag// Vin-mys och skratt med fina tjejer

Sista kvällen på Gran Canaria // Jordgubbar i Paris// Jag åkte till bondens marknad och införskaffade mig en härlig solrosbukett

Matilda och jag åkte till ett rapsfält och fotade i solnedgången-så härligt// Efter en middag med mina fina girls begav vi oss till uteserveringen och njöt av varsin Aperol Spritz // Jag bjöd hem vänner på middag, ljuvlig kväll och underbara tjejer.


love, V

Likes

Comments

Instagram@veronicaliljegren