Er du lei av å leve fra dag til dag, uten å vite om du har råd til å betale det mest nødvendige? Er det sånn at små uforutsette regninger velter hele lasset? Dette er en evig runddans for mange; Har jeg nok? Man lever jo egentlig ikke, du bare eksisterer, betaler og gjør deg klar til neste utgift.. Å ha så dårlig råd kan ta motet fra de fleste.

Hjelp er å få!

Ønsker du å komme ut av den evige onde sirkelen, så finnes det faktisk muligheter. Det er ikke alltid studie, lønnsforhøyelse eller å flytte ligger så lett til eller at man rett å slett ikke har mulighet til det. Muligheten her kan hjelpe deg med et lite pusterom. Her kan du tjene ekstra på å selge helse- og skjønnhetsprodukter, og det kan du gjøre på fritiden din. Du trenger å møte likesinnede mennesker, og det kan være venner, bekjente eller helt nye personer du blir kjent med. Dette velger man helt selv.

Eksklusivt

Produktene finnes verken i butikken eller parfymerier, og kan kun kjøpes via forhandlere – som DEG. Om du er klar for en endring, så vil disse produktene hjelpe deg til en romsligere økonomi og en bedre helse. Du får nemlig rabatt på produktene fra dag 1. De egner seg svært godt til de som er sensitive, og reagerer på vanlig såpe, sjampo, balsam og annen hudkrem. I tillegg til dette har vi svært populære helsekost- og Fitness produkter.

Lyst til å teste muligheten?

Her får du god opplæring og oppfølging, det er ikke noe press mot å gjøre noe som helst, man bestemmer selv. Ofte kjøper man en startpakke, og test produktene i ro og mak. Deretter settes det opp gratis produkt- og salgstrening. Disse gjennomføres ofte og du velger selv hvor ofte du vil delta. Du får samtidig en mentor du kan støtte deg på, og kommer inn i et positivt felleskap oppriktig ønsker å hjelpe deg. Dette vil gjøre deg godt rustet til jobben! Klarer du å smitte over din entusiasme for produktene til andre, så er mye av jobben gjort. Det aller beste, er at du setter grensa på hvor MYE du kan tjene! Nevnte jeg reise og bilbonus?

Er du nysgjerrig, kan vi ta en helt uforpliktende prat å se om dette er noe for akkurat deg.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det å gjøre en endring er slett ikke enkelt, og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har startet på noe for å gjøre en endring. Å alltid starte på skatsj hele tiden er det sikkert fler enn meg som er lei av, og nå 30. januar blir det helomvending på livsstilen for meg. Og det skal jeg gjøre enkelt med en ferdig pakke av treningsplan, matplan og alt jeg trenger for å holde det sånn.

For å få varige endringer må jeg ta små steg. Kjøre inn gode rutiner på et område før jeg beveger meg til det neste. Små ting som å bytte ut sukker osv. Det samme gjelder trening. Jeg blir utrolig gira og på når jeg først er i gang, men må begrense det så det er levelig med hver dag og ikke bare i en periode.

Jeg skal få et godt mønster og samtidig unne meg kosemat forbeholdt 1 dag i helgen. Hvis ikke er det veldig enkelt å sprekke.

Veldig mange finner unnskyldninger for å kose seg hele tiden - godterier, bakverk og kaker til enhver anledning. Men det er ikke slik at for å slutte med sukker så slutter man med alt som er søtt. Det så enkelt og så vanskelig som å bytte ut søt kilden. Sukker har ingen næring i seg selv og siden kroppen bruker mye energi på å bryte ned det kan vi si at sukkeret rett og slett er en næringstyv.

En enkel måte å starte å kutte sukker er programmet C9, det har jeg testet selv og søte ting smakte rett og slett ikke noe spesielt godt etter det. Søtsuget var også bortet. Så jeg må si jeg var fornøyd. Nå skal jeg pånytt ta en kickstart å komme ordentlig i gagn. Starte 2017 på riktig måte ! 9 dager uten sukker vil nok både hud, mage og humør takke deg for. I hvert fall hvert forsøket. C9 kan også bestilles igjennom meg. Interessert i å prøve? jeg har 90 dagers fornøyd kundegarranti. Send en mail til veronfur@hotmail.com !

Likes

Comments

Nå har jeg endelig kjøpt meg kort leser, eller det vil si en iZettle. Siden jeg jobber med Forever Living Products er det nesten et must da folk ikke går med kontanter på seg lengre. iZettle er rask og enkel å bruke, kun med en app på telefonen. Nå har den kommet med et kjempe fint og nytt design som jeg setter pris på. Ser virkelig frem til å teste denne lille saken !

Likes

Comments

Som nevnt var jeg i Oslo forrige helg. Og det var eneste ærend for å hente ny bil. Hadde ikke trodd jeg skulle i nærmeste fremtid ha råd til å kjøpe så ny og fin bil men det ble det gitt. Hadde funnet 2 andre som var likedan men så treg som jeg er til å ta den endeige avgjørelsen så glapp de. Så da jeg så denne kjørte vi sørover med en gang. Grunnen til at jeg var så ubesluttsom er jo for at for meg så er dette mye penger. Men nå ble det bil og jeg er fornøyd. Deilig å kjøre og deilig å se på !

Likes

Comments

Forrige helg var jeg og kjæresten i Trondheim city etter en kjapp Oslo tur. Det er alltid deilig å komme til Trondheim, jeg føler meg hjemme i Trøndelag. Uansett så var vi begge slitne etter Oslo turen og for å ikke glemme Scooter konserten på fredag. Hektisk start på helgen med andre ord, så resten av helgen ble bare kos og avslapping. Det vil si en god middag hos Graffi Grill og Bar på Solsiden etterfulgt av Suicide Squad på Nova kino. Vi var ikke hjemme før sent så det ble rett i seng når vi kom hjem. Jobb og hverdag venter jo rett rundt hjørnet etter hver helg så da er det greit å ha fått en god natts søvn.

Likes

Comments

Her kommer det... som lovet !

Ja nå skal dere høre, det har skjedd en hel del siden sist.

Tror til og med jag lager meg faner for å organisere dette.

Trondheim tur:

Ja jeg kjørte en snar tur til Trondheim for å besøke kjærsten og hente søstra mi. Det var to alt for korte dager spør du meg og jeg kan vel si jeg var utslitt etter all kjøringen. Vondt i knær og rygg, sliten og kroppssjuk. Men det var verdt det, tro meg. Når det blir så mange uker mellom hver gang jeg så kjæresten så er det helt ok å kjøre halve landet for å se han. Og søstra mi skulle sitte på til Fredrikstad igjen, så det var vel en del av unskyldningen og. Uansett var det fint og slitsomt.

Summer Party:

En uke etter jeg var i Tronheim: Jeg har vært på sommerens store happening i Gøteborg for min del, nemlig Summer Party ! Det var helt rått, og jeg fikk dele 3 fantastiske dager med mine Forever kolleger og familien min. Det var fest fra ende til annen. Temaet for lørdagen var Marokansk, og det var magisk. Det var lærerikt, moro og minneverdig. Jeg kan nesten ikke vente til neste år!

Jeg flytter:

En uke etter jeg var i Gøteborg, kom kjæresten ned til Fredrikstad for å hente flyttelasset, for jeg skal nemlig flytte tilbake til Hitra igjen i sommer. Det var også to intense dager med bæring, pakking og flytting. Men super digg å bli ferdig med det. Alt som sto igjen til meg var en over madrass, støvsuger og vaskebøtte. Helt ok det altså, ikke det beste å ligge på fant jeg ut da ryggen verket verre og verre for hver natt, men shit samma. Jeg skal hjem !

Fagprøve:

Jeg har også tatt fagprøven, en uke etter flytte sjauet. Det var 4 intense dager med knall hard jobbing for min del, men jeg klarte det ! Og det med glans, karakteren ble bestått meget godt ! Jeg ble så paff da jeg fikk høre det at jeg ikke trodde på sensoren, haha ! Men det var sant gitt. Da ble det feiring med kake å full pakke på jobb. Tror de hadde en liten aning siden de hadde bestilt kake og div på forhand, haha ! Selv hadde jeg en så sykt dårlig følelse, men det er vel kanskje vanlig.

21:

Jeg har til og med rukket å bli 21 år. 1. juli hadde jeg bursdag og feiret med kake da også ! Har vært en del kake spising i det siste, det må sies. Men det har jo vært mye å feire, hihi !

Hjemturen:

Dagen etter bursdagen min reiste jeg hjem. Det vil si jeg kjørte i fra Fredrikstad til øya mi Hitra. Det var en lang kjøre tur, da det omtrent er halve landet i distanse. Men nå er jeg hjemme på Hitra og begynner å komme i orden.

Ny jobb:

Jeg har til og med fått meg ny jobb. Jeg har fått 100 % stilling i Hitra kommune. Og jeg starter allerede 11.juli. Så mye ferie blir det ikke i år heller, hehe. Får ta igjen det når jeg blir gammel eller den dagen jeg blir økonomisk friere.

Små sjarmører:

En liten ting som kom som en overraskelse var 6 små troll. Begge kattene har nemlig fått kattunger. Det ble 6 små sjarmiser til sammen. Oh, de er sååå søte. Kan sitte å se på dem halve dagen. Noen av de har akkurat åpnet øynene, og det er vel nå morroa begynner.

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har vært innom her. Det er så mye som skjer. Lover en oppdatering så fort jeg har tid til å sette meg ned ! Hiver med noen bilder så lenge.❤

Likes

Comments

Forrige uke var jeg invitert på middag hoss en god kollega i Tønsberg. Det var kjempe hyggelig og vi koste oss med Spansk inspirert mat og drikke. Vi satt under et epletre ute i hagen til verten og koste oss i sola. Gleder meg til å se jentene igjen!

Likes

Comments

Mai er snart over, og forrige onsdag hadde vi teamsamling. Veldig hyggelig og fint å få ny input. Teamwork is dreamwork!

Likes

Comments

Så utrolig morsomt å lage mine egne urter!

Likes

Comments