everyday, music, thoughts

skrev en mycket längre, självutlämnande, text, men det blev för osammanhängande. nu åker jag till grekland, tjadå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

everyday, thoughts

jag har tomma vinflaskor och ölburkar på vardagsrumsgolvet och på diskbänken. det luktar aska från balkongen in till hallen och jag är orolig över att det ska fastna i väggarna och att det som finns kvar av vendelas tonic ska bli avslaget. på soffbordet ligger nålar och små korkar med bläck, vaselinefläckar och en korkskruv med en kvardröjande smak av Cune Verdejo från Spanien. jag ska snart resa mig upp och städa. tömma askkoppen, skölja ur burkar och sopsortera glasflaskor. innan jag gör det ska jag kolla mobilen och sucka, bädda sängen för sånt gör mogna, ansvarsfulla personer och diska bort avokadofläckarna från tallrikar.

Likes

Comments

everyday

efter att jag hälsat på thea på ängsholmen och sovit i två timmar hälsade jag på sommargården och min favorittimma på hela dagen: happy hour...

...det resulterade i feber och en aptit som endast mättades av snabbnudlar med tofu

även fast jag va (är) sjuk så hamnade jag och vendela på retro fast det inte alls va meningen. vi skulle bara ta en öl

jag råkade också skaffa en permanent fågel på benet och felix free-handade en sol bredvid hans jordgubbe

fast forward några dagar till lördag. vi går på popapark och hänger där i några timmar. därefter hamnade vi på chovas - det va längesen ju - och sen på sommar - inte alls längesen... - vi körde dock stenhårt och gick ifrån klubben strax innan stängning!

sen va det måndag igen. thea - som äntligen är hemma - och jag tog bussen till johanna och mötte upp vendela för att gå och bada i sandasjön. jag får inte bada pga tatueringen men jag satte mig i vattnet och låtsades.

jag åkte hem för att trycka i mig tacos med familjen, sprang till pendeltåget och mötte upp dom igen på baras, där ellen sen kom och joinade! när baras stängde hamnade vi på kloster och när det sen stängde hamnade jag och vendela hemma hos mig. ÄLSKAR spontana kvällar som dessa!!! älskar sommarlov!!! älskar mina görls!!!

Likes

Comments

everyday, lists, thoughts

just nu ^- listan...

precis just nu: sitter jag i soffan och är förvånad över att jag inte är mer bakis än så här. har ett ångestmoln över mig men jag tänker att det får jag lösa med en promenad

precis just nu känner jag mig: svullen, mätt, trött och stressad. har ett tryck över bröstet men varken lust eller ork att ta tag i det, plus att jag faktiskt inte kan sätta ord på mina känslor. det är samma sak jag tjatat om länge och inte kommer någonstans med. aja.

precis just nu är jag glad över: att jag inte är så bakis jag trodde jag skulle va

precis just nu är jag nervös för: att jag aldrig kommer ta körkort lol

precis just nu längtar jag efter: en upplyst mobilskärm med ett sms eller ett missat samtal LOL TÖNT

precis just nu är jag sugen på: en löprunda (det kommer inte att hända haha), en öl (...) och en och annan puss på pannan

precis just nu i livet: är jag trött på min klagosång. efter sommaren ska jag ta tag i mitt liv på diverse olika sätt och verkligen försöka mer med livet.

Likes

Comments

everyday, travels

åkte ut till ängsholmen för att hälsa på denna ^ thea. alarmet ringde 5:30 en fredagmorgon och jag fick spendera nästintill två timmar på kollektiva färdmedel för att komma ut till en ö som jag lärde mig att älska på 24 timmar. vad gjorde vi? började med att bli inkastad i köket för att hjälpa till med svamprisotto. vi spenderade mycket tid vid ledis som mer eller mindre är lägerledarnas safe spot, vi promenerade runt ön. jag tittade på när thea hoppade i vattnet så graciöst. blev ledsen för att jag inte kunde bada pga gadd men det va fint att titta på + prata med theas andra familj. gud, hennes kompisar asså...<3 vi åt middag, chillade mer vid vattnet, sjöng shoreline FÖR falskt och svettade arslet av oss på discot. sen hamnade jag ju såklart på lägret när spökrundan ägde rum. jag agerade läskig person med vit ansiktsfärg i fejjan och skrek på 13åringar. kul såklart. klockan 3 lyckades jag blunda men sov i knappa två timmar, hAH. åkte hem i morse och nu ska jag hoppa in i duschen för jag ska ut och dansa ikväll. r i p jag

Likes

Comments

everyday

jag har tatuerat mig själv + bokat tatueringstid så någon annan kan tatuera mig

jag har sminkat mig fint för att dricka rosé med mamma på balkongen dagen innan hennes födelsedag

jag har köpt en kimono/morgonrock från humana som inte hade något skärp så jag tog ett gammalt skosnöre och improviserade. kan eventuellt ha strosat runt i enbart denna varje ensam minut jag har hemma

jag har även köpt en baddräkt från humana som jag hade på mig i torsdags när jag ellen och vendela åt wok och drack öl

jag har haft besök! thea kom och igår han vi köra och fylla i gamla tatueringar, titta på please like me och somna på soffan till lyxfällan

Likes

Comments

everyday, music

har jag delat den här spellistan? kanske, kommer inte ihåg. gör det igen iallafall för det är enbart den och popagandas listor på spotify jag lyssnar på nu för tid'n.


Likes

Comments

everyday

måndag: ute på bara enkelt med johanna och vendela. mötte senare upp jessika längre ner på gatan men hamnade återigen på baras då vi kände oss lite för extra för chovas.

på onsdag träffar jag michelle som jag inte träffat på nästan ett år. för ungefär 11 månader sen kramades vi hejdå för att hon skulle på äventyr - språkresa - i usa. tänkt på henne varje gång jag sett amerikanska flaggan, och tro mig, det har varit många flaggor under de senaste året. vi drack läsk och kaffe på tak, åt baguette och hummus vid vattnet och promenerade runt på söder tills klockan blev sent och fossingarna värkte.

torsdag: thea häller upp minst 9cl gin och täcker det med is och tonic. vendelas altan är utrustad med filtar, solen går ner och musiken spelas från inifrån. vi tröttnar på GTs och korkar upp någon bubblande rosé från spanien och dricker upp den på två röda. eller, ska jag kanske säga, två rosa ;) ;) dricker ouzo ur en penis och på något märkligt sätt klarade jag mig hem med thea vid min sida hela vägen till odenplan där min buss gick senare än väntat.

lördag: dricker öl som har stått i fönstret hela dagen då han inte har ett fungerande kylskåp. delar hur som haver på 1 1/" flaska pissljummen ipa och hamnar sen på retro där vi äter pommes tills hans vänner kommer in, hjälper oss att förlora massa pengar på spel. sen gick vi alla och hängde på sommar men vi drog tidigt iom att vi två blev för knaos.

Likes

Comments