Nästan varje dag så åker jag tåg så man skulle kunna säga att det är en stor del av mitt liv. Varje dag ser man olika människor, alla olika. Det roligaste är nog när man ser i ögonvrån att någon glor så tittar man dit och då vänder dem bort huvudet (oftast killar). Man kan ju inte undgå att le när sånt händer.

Iaf. Nu sitter jag på tåget därför det här lilla inlägget om tåg kom till. Har precis vart på körskolan och är snart klar med körningen!
Imorgon ska typ alla handelselever i Stockholm på någon föreläsning under hela dagen så det kommer bli segt. Åker 8 från skolan och är framme halv 5 igen *gråter* menmen.

Inte så mycket mer att säga för tillfället.
Puss och kram.
Veronica

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har man vart lite osocial igen, dags igen nu! I helgen var jag i Skåne med min storebror och träffade min pappa. Det var jättetrevligt och om 2 veckor igen så får jag träffa min storebror. Vi ses bara ibland då han bor i Falun.
Så på Valborg blir det Falun för min del!
Och om 3 veckor så fyller jag 18. Tycker tiden kan få gå liiiiite fortare än vad den gör nu.

Idag hade jag svenska muntliga nationella, pratade om hur människor ändras i olika sociala sammanhang. Imorgon börjar jag 08.30 istället för 10.00 eftersom det är svenska nationella skrivgrej, samma på torsdag. På onsdag har jag en superkort lektion så förhoppningsvis så slipper jag åka till skolan då haha!

Det var lite nytt, roligare än så blir det nog inte.
Puss å kram!
Veronica

Likes

Comments

Vad finns det egentligen att säga, har vart i skolan och på körskolan. Mamma drog till en kompis i Skåne med lillebrorsan så jag är ensam på dagarna tills min Låtsaspappa kommer hem.

Är lite småtrött på allt så kommer bli lite segt här på bloggen ett tag, om en månad fyller jag 18 sen kommer det hända mer grejer så då blir det mer att blogga om.

Puss och kram
Veronica

Likes

Comments

I tisdags så hade jag halkbanan, det var supernervöst i början men det släppte efter ett tag och sen var det bara roligt.
Fick åka i världens mest underbara bil, en sprillans ny Honda civic, blev kär och vill ha en sån nuuuu.

I onsdags hade jag körlektion och det gick bra! Igår körde jag hemma och idag hade jag en till körlektion. Klarat nästan allt nu, bara filbyte (köra om), motorväg och landsväg kvar sen är det dags för uppkörning. En månad kvar tills 18 så hoppas på att jag är klar då!

Fastnat lite för kinesiska drakar också, fått en thing för dem.

Puss & kram
Veronica

Likes

Comments

Dem senaste dagarna så har jag umgåtts med kompisar och bara slöat.
Imorgon har jag halkbanan, onsdag är det körlektion, torsdag vänta på Ikea hemma, fredag körlektion och sen helg igen. Påsklovet går för fort och har för mycket planerat, skulle behöva en hel dag i sängen typ.
Får se vad som händer i helgen men förhoppningsvis hittar jag något kul!
Ritade lite idag också..

Puss och kram
Veronica

Likes

Comments

Idag har det rensats på tomten. Krattat löv, rensat i buskarna och pratat med grannarna haha. Och så paviljongen såklart, den var hemsk att bygga men blev väldigt fin!

Imorn ska jag till mormor på påsklunch och förhoppningsvis hitta på nåt med någon kompis på kvällen. Snart ska jag äta grillat vilket ska bli supergott.

Kram
Veronica

Likes

Comments

Man blir ju lätt uttråkad och nu råkade det kanske bli lite många inlägg på en dag men jaja. Här är kvällens underhållning för min del.

Kram
Veronica

Likes

Comments

Vad har jag gjort idag? Jo jag va i skolan i en timme sen slutade jag. Ovanligt för handel (det var sarkasm). Sen drog jag till jakobsberg, åt på burger king och drog till körskolan. Hängde lite där och pluggade teori tills min körlektion började sen förberedde vi mig inför risktvåan som jag har nästa tisdag.

Vad gör man i handel och administration då? Jo vi pluggar dem vanliga ämnena såklart (svenska, engelska, matte, idrott) sen har vi ämnen som servicekunskap, där får vi lära oss hur vi ska sälja en produkt och hur man arbetar i butik och med kunder. Vi har entreprenörskap där vi får lära oss at bygga upp företag och att komma på idéer. Vi har information och kommunikation där vi får lära oss allt om Word, excel, PowerPoint osv. Sen har vi lite fler ämnen men det är dem viktigaste.

Puss och kram
Veronica

Likes

Comments