Som jag sagt innan så han jag och Esme bara att åka och hämta pappa Meji på flygplatsen handla lite mat på vägen hem och Esme fick hoppa i säng medan Meji packade upp alla sina väskor. Esme somnar och Meji packar upp och jag städar och pysslar lite som man brukar göra om kvällarna. I bilen på väg hem hade jag sagt att nu är det ok, nu får bebisen komma om den vill. Men kunde ju inte drömma om att det skulle ske så snabbt. Men som man brukar säga Be careful with what you wish for.

Vi hoppar i säng efter midnatt och vaknar av att jag känner oj vad mycket flytningar jag har. Bäst jag går och kissar går till toan och drar ner trosan och ser direkt att detta ser inte ut som flytningar, det är lite rosa färgat och väldigt löst. Tänker undra om det är vattnet, ringer min mamma som inte svarar. Klockan är då 01.54. Tar av mig trosan och tänker att jag nog ska ställa mig i duschen då det har runnit lite längst benet. Hinner bara böja mig för att ta av trosan och känner hur det bara börjar rinna ordentligt.

Jag som har tvättat min köks matta tidigare på dagen och ställt min torkställning med mattan på i duschen då det droppar om mattan innan den torkat. Så när jag känner att vattnet kommer så försöker jag snabbt att flytta på ställningen med mattan, jag lyckas få ned mattan ifrån ställningen så den ligger nu på golvet och jag och ställningen slåss i duschen och det bara forsar vatten ned för mina ben. Med andra ord det är lite kaos. Jag skriker på Meji och säger mitt vatten har gått. Han kommer in i badrummet och säger vatten? Han fattar inget och ser helt vilsen ut. Jag säger till honom att flytta på tvätt ställningen så jag kan komma in i duschen ordentligt. Jag måste ha sätt så rolig ut där jag stod med mitt nattlinne uppdraget i ena handen och en tvätt ställning som jag försöker skjuta åt sidan. Måste vart en underlig syn. Meji flyttar på ställningen och jag sätter på vattnet och duschar av mig, jag ber Meji att ringa min mamma och denna gång svarar hon. Jag berättar att vattnet gått och frågar min mamma vad ska jag göra? För det är totalt tomt i mitt huvud. Mamma frågar har du värkar eh jag vet inte får hon till svar. Jag hade inte ens tänkt på det. hade jag ont i magen?...nja kanske lite sa jag, eller jag vet inte. Jag tänker men jag vet ju inte ens hur värkar känns, så hur ska jag veta. Men det tar inte lång tid innan jag får svar på min fråga och får känna på vad min mamma försökt förklara för mig. Hon har rätt man känner verkligen när man har en värk. Det går inte att missa. Något som hon sagt flera gånger till mig.

Min underbara mamma bor i Hallstavik vilket är ca 1 och en halv timma bort, så hon klär på sig packar sin väska och börjar åka mot oss. Då någon måste komma till Esme innan vi kan åka till sjukhuset. Medan min mamma packar så ringer jag till Danderyds förlossning där barnmorskan berättar vad jag kan göra och förvänta mig. Hon ber mig ta en alvedon och försöka gå och sova med en binda på då vattnet kommer att sippra hela tiden. Hon säger att jag är välkommen in kl. 08.00 för en undersökning, men om värkarna kommer med 3 minuters mellanrum så vill hon att jag åker in till dem. Ok säger jag och tänker ska jag kunna sova nu. Det kommer jag ju inte kunna. Under denna tid har jag fått igång verkar men har inte kollat tiden. Jag ringer till min mamma och berättar vad jag fått för information. Min mamma börjar hjälpa mig att hålla koll på tiden medan jag packar de sista som ska med i min väska. Värkarna blir snabbt allt mer intensiva och inom en 30 minuter går det till bara 5 minuter i mellan värkarna och nu har min mamma bara kommit till Rimbo vilket betyder att hon troligen inte hinner till mig och det ska gå så här fort. Min mamma ringer min faster som bor ett par kvarter bort som absolut mer än gärna kommer för att stanna med Esme.

Under denna tid har Meji gått och lagt sig i sängen och sover, jag förstår honom då han jobbat hela natten innan och sedan packat och ordnat hemma och sedan flugit hit och bara hunnit sova någon timma innan allt startar. Jag väcker honom och berättar att Iwona är på väg och att jag har bara 5 minuter i mellan värkarna. Han kliver upp och börjar packa sin väska snabbt och samla ihop det han behöver. Min faster kommer och då har jag bara 4 minuter i mellan värkarna.

Jag har med mig Esmes gamla sängskydd som hon har haft till sängen när vi tränade för att bli blöjfria då jag inte vill riskera att blöta ned bilen. Vi hoppar i bilen och kör mot Danderyd, värkarna är inget att leka med och försöker att andas igenom de så gott jag kan. Jag vet att jag säger till Meji hur ska jag kunna ha en värk i bilen. För när en värk kom så var det om att jag inte kunde stå stilla behövde gå. Så hade gått fram och tillbaka i vardagsrummet tidigare. Gick även en värk ute på gatan innan jag kunde sätta mig i bilen. Det var en person som gick förbi han måste ju fått en fin syn så tidigt på morgonen. En höggravid kvinna med håret i en knut osminkad och går fram och tillbaka och flåsar. Inte det man alltid möter på en morgon.

Mot Danderyd förlossning, vi lyckas hitta rätt ingång och när vi kör in och parkerar så kommer min mamma i samma stund. Då har hon åkt för att möta oss, väldigt bra timing då hon tog bilen och ordnade med parkerings lapp osv. Medan vi gick in på förlossningen. Vi kommer in och de tar emot oss, hon jag pratade med i telefon är där och ser lite förvånad ut att vi redan är här. Hon går iväg för att ordna ett rum åt oss. Min mamma kommer in och säger att bilen är fixad och säger lycka till och kramar om oss båda. Sedan åker hon hem till Esme.

Vi får ett rum och jag får sätta på mig deras snygga rock och sätta mig på sängen de ordnat. Hon sätter på plattor för att se bebisens hjärtljud och tar plusen på mig. Hon berättar att barnmorskan snart kommer att komma och undersöka mig för att se hur mycket jag är öppen. Efter ett par minuter kommer det in två tjejer som ska ta hand om mig. De presenterar sig och välkomnar oss. Hon kollar hur mycket jag är öppen och frågar lite frågor om min tidigare förlossning med Esme och om vad jag har för tankar nu och om vad jag vill ha för smärtlindring. Hon ser att jag redan är 10 cm öppen, vilket chockar mig och hon säger bra att du kom in redan nu. För nu kan det gå fort och värkarna gör ont och kan vara skönt med någon bedövning. Jag är glad att vara inne och kunna få hjälp och bli guidad. Då jag har noll koll på detta.

Jag berättar att jag helst inte vill ha ryggmärgsbedövningen utan gärna börjar med lustgasen och sedan kanske bäckenbotten sprutan. Den har min mamma pratat om och tyckt vart underbar. De kopplar i lustgasen och berättar hur jag ska göra. Jag säger även att min mamma har tipsat om att stå på knä att det ska vara lättare. Så jag får ställa mig i sängen på knä och luta mig framåt och andas in i masken på lustgasen. Det gör väldigt ont nu men ändå skönt att ha denna lustgas att fokusera på. Det hjälpte en hel del att ha den som fokus och att greppa tag i. Efter ett tag av smärta så får jag ta bäckenbottens bedövningen. Nu efteråt så vet jag inte om den hjälpte något, tyckte typ att det gjorde lika ont.

Meji håller i min hand och försöker så gott han kan att stötta mig, med både massage och pussar. Han gjorde det hon kunde. Är så glad att han kunde vara med och inte missade. Han är så positiv och ger en styrka. Precis det jag behövde.

Nu var det bara att vänta på att han skulle sjunka ner ännu mer innan vi kunde börja krysta även fast det ibland kändes som att jag ville det redan nu. Meji som är super trött efter att han rest och packar och packat upp och även jobbat hela dagen somnar på en stol i rummet med en smörgås i handen. Det var en rolig syn. Vi fick lite gott att äta under tiden för att få energi och styrka. Timmarna tickade på och ett nytt team kom in kl 7.00. Vi har väntat ett bra tag på att bebisen ska sjunka längre ned för att kunna krysta. Jag berättar snabbt att jag är rädd för att spricka. Hon berättar att hon ska göra allt vad hon kan för att det inte ska hända eller så lite som möjligt ska skadas. Efter en timma så bestämmer hon sig för att vi ska prova krysta i ca 30 minuter och se om det händer något. Då bebisen ligger bakom en kant som den måste över.

Klockan är nu 8.00 och hon berättar hur vi ska göra när nästa värk kommer och att jag inte får använda lustgasen. Jag förbereder mig och känner hur rädslan kommer att det ska spricka. Men det var ju bara att köra på men shit det gjorde ont. Första gången vi krystar så känner jag själv att jag är den som sätter emot och inte vågar trycka på så hårt. Även fast barnmorskan säger att kom igen nu Veronica du kan mera. Jag vet att jag sa flera gånger att jag inte ville mer och vill åka hem. Men vi kämpar på och det gör så ont. Vet att jag tänkte flera gånger att tänka att min mamma gjort detta 3 gånger. Kan hon så kan jag göra detta, Helt galet. Så 32 minuter över 8 så kom det en liten prins. De lägger honom på mitt bröst med en handduk och han gnäller till. Känslan att få upp honom i famnen direkt var magiskt. Fick aldrig det med Esme då hon svalde så mycket fostervatten på vägen ut när de gjorde kejsarsnittet. Hon hamnade på intensiven i ett par timmar. Så fick aldrig den där första kontakten. Meji blev så sjukt glad då det är en pojke och han kunde knappt prata och tårarna bara rann nedför kinden. Jag grät av lättnaden över att det var över att slippa ta i mer men samtidigt över att han är här nu och att jag nu kan slappna av. Tårarna rinner nedför kinden och jag andas ut. Lägger huvudet bakåt och pustar ut.

Men sen kommer frågan har jag spruckit?, jag har spruckit 2cm på ena blygdläppen säger barnmorskan. Vilket jag bara kände åh nej till, hon säger att tyvärr måste vi sy men det kommer att bli bra och läka fint så länge jag bara tar hand om det. Jag känner hur tårarna bara flödar nu igen, då jag blir så ledsen att jag spruckit och tänker på smärtan som ska komma med toa besöken osv. Känner nu i efterhand att ett planerat kejsarsnitt är en annan typ av smärta och en lättare smärta att ta än denna smärta under och även nu efter man spruckit lite. Dock så ska jag vara tacksam då det var så litet hade kunnat varit värre. Hade kunnat spruckit hela vägen. Men det gör ju fortfarande ont. Får kissa i duschen, vilket inte är det roligaste men vad ska man göra. Tänk vad vi kvinnor och våra kroppar går igenom.

Det var en upplevelse måste jag ju säga och får göra en bedömning sen när den nedre delen har läkt helt och se vad och hur jag känner då till mitt val av att föda vaginalt. Har varit ett stort dilemma det valet, men kände att när bebisen ligger som den ska så är det ett tecken på att jag ska följa kroppen och göra det vaginalt. Så gjorde det, man är väl lite stolt att man lyckades men samtidigt aj vad ont det gjorde. En smärta man inte kan förklara eller jämföra med något annat som min mamma brukar säga. Men som sist så tänker man hur fick du plats där inne, nu är även tanken hur fick jag ut dig där nere ifrån. Helt galet vad kroppen kan ändras och gå igenom.

Vi fick ett rum på BB hotellet där vi stannade en natt. Otroligt skönt då fick man en natt själva jag, Meji och lill killen. Så man han njuta lite av varandra. Mormor och Esme kom självklart och hälsade på oss då hon fick träffa sin lille bror. Hon var så stolt. Jag har filmat en liten video på när de träffas för första gången. Ska ordna den och dela den med er i ett senare inlägg. Syskon kärlek är en kärlek som är bara för fin och underbar.

Är så tacksam att vår lilla kille är frisk och allt ser ut som det ska. Han är en liten fågel unge då inga kläder vi har passar. Han vägde 2890gram och 48cm lång. Kläderna 50 är lite förstora men självklart kommer han att växa i de snabbt. Nu ska jag ta och njuta av varje sekund med honom och familjen. Ta vara på dessa stunder. Vi ska även till studion en dag för att ta nyfödd bilder. Kommer att bli något jag gör på söndag tänkte jag. Vi har redan varit i studion för familje bilder. Men vill ta bilderna på honom i lugn och ro utan Esme då hon inte orkar vara i studion så länge. Hon tycker inte studion är rolig.

Meji tog bilder och video under hela denna process, vet inte om jag kommer dela med mig av videon för har inte tittat igenom det. Men kanske gör det men bara de fina snuttarna och inga detaljer. Här kommer det lite bilder. Hoppas denna story inte var för detaljerad och äcklig eller avskräckande. Men det var sanningen. xxx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon på er. Sitter med frukosten framför mig och Esme vid min sida och lill pojken sitter bekvämt i sin Stokke newborn stol. Meji sover ännu då han suttit uppe i natt och jobbat och tagit hand om lill killen. Nu är det det nya att få in nya rutiner och hinna med en liten person till. Bara till att göra oss alla i ordning och komma ut kommer bli en ny upplevelse. Men det är bara så roligt.

Jag har varit lite tyst ett par dagar mycket för att hinna allt sjunka in och njuta av de första dagarna. Hinna hittat tillbaka i min kropp igen då mycket hänt. Den största utmaningen är att hinna med Esme och låta henna vara med och få henne att inte känna sig undan knuffad. Det går bra hittills hon har varit så duktig och kärleksfull. Mycket tankar frågor och funderingar ifrån hennes sida. Men det har även varit stunder då hon sagt mamma kom och lek med mig och man sitter och ammar. Det är inte alltid det lättaste. Det skär lite i hjärtar när hon säger mamma jag vill vara bara med dig. Då när man ammar så blir det ju lite svårare, men jag har ju pumpat en hel del och fryst in redan en del. Har köpt en flaska så ska ta och börja använda den så pappa kan ta om det är så att man råkar sitta i rummet och leker med Esme så måste inte jag avbryta vårt lekande för att mata utan kan fortsätta och pappa kan ta den delen. Men vi kämpar på så gott vi kan. Dagen idag blir lugna fisken, en vän kommer komma förbi på eftermiddagen och Meji och Esme skulle ta och gå ut och cykla en sväng. En annan ska städa lite och bara vara och bebis mysa en massor. xxx

Likes

Comments

Fantastiskt att Meji han komma i tid innan denna lilla prins kom till världen. Sitter nu med en kaffe vid bredvid datorn och alla sover här hemma. Har tömt GoPro ifrån allt vi filmat och jag filmade ju en lite snutt ifrån Arlanda då vi hämtade pappa på fredag kvällen. Se videon nedan ifrån den stunden.

Otroligt roligt att Meji han komma även fast det gick lite för snabbt än vad jag hade räknat med. Hade lite som vi hade tänkt ordna innan prinsen fick komma. En av sakerna på listan var att låta Meji hinna packa upp och ordna hans arbetshörna här hemma så han kan sitta och arbeta på ett bra och bekvämt ställe. Men det är något vi får ta hand om ändå. Ville väl också att Esme skulle hinna få ett par dagar eller i alla fal fler timmar ensam med pappa innan bebis kom. Men det får gå, de har ju sitt lilla cykel projekt de ska ta hand om nu i sommar. Får se om Esme kommer att lyckas lära sig att cykla. Kommer att få skicka ut de på cykel äventyr så de kan få egen tid utan mig och bebis. Det kommer att behövas tror jag. Men nog om det ta och njut av denna lilla video. Jag ska njuta av min kaffe och sedan ta och blunda en stund innan alla i huset vaknar här hemma. xxx

Likes

Comments

Äntligen är bebisen här med oss och det blev en liten pojke på 48cm och 2890gram. En stark liten kille.

Pappa han vi hämta igår kväll och handla mar på vägen hem sedan packade Meji upp alla sina resväskor och vi han lägga oss till sängs. Men det dröjde bara 2 timmar så stod jag i mitt badrum och vattnet gick. Trodde bara jag skulle upp för att kissa men nej nej. Bebis på väg. Jag har inte orken attraktiva hela berättelsen nu. Gör det i ett senare inlägg. Men är så glad att Meji han komma även fast det gick otroligt snabbare än vad jag hade tänkt mig. Vi var ju lite oroliga att han skulle missa denna stund men denna lilla prins hade läget under kontroll. För nu får han många dagar med sin pappa innan pappa måste iväg på jobb en sväng.

Otroligt att allt bara kan lösa sig och att det blir så bra till slut. Namn på prinsen kommer vi att komma med i ett senare inlägg. Sitter nu på BB hotell och njuter av min syn. Ska göra det en liten stund till. Esme är på väg hit med mormor för att få träffa sin lillebror. Ska filma det hela så ni får se.
Puss på er alla och tack för alla gratulationer vi redan fått. xxx

Likes

Comments

Efter att ha tvättat alla delar och satt ihop allt så är Esmé's gamla vagn redo får round number 2. Det ser bra ut efter att bromsen blivit lagad och allt tvättat så känns det nu tryggt och skönt.

Det är ett märke som heter Jane och denna modell muum med liggdel som även är en bilstol. Perfekt då man har liten bil. Den är prefekt för de som resor mycket. Anledning varför vi köpte den när Esme var i magen. För att vi skulle kunna åka till Sverige lätt för att hälsa på osv. Det är underbart att alltid ha bilstolen med sig om man är ute och reser i ett sett. Slippa släpa på en extra del. Underlättar om något. Det kommer det även göra nu är man ute och någon kan hämta upp en eller av någon annan anledning behöva åka bil så kan man det då bilstolen alltid är med. Något jag kommer ha användning av.

Detta märke är inte så känt här i Sverige men väldigt populärt i England. Finns såklart i fler färger och andra modeller. Skönt att en del till är färdigt då bebis verkligen kan komma vilken stund som helst. Vi ska nu ordna lite här hemma fixa lunch sen och iväg till barnmorskan, senare är det playdate inbokad för Esme hon ska få träffa sina kompisar innan vi åker mot Arlanda för att hämta Meji.

Ska bli så kul att han kommer ikväll. I can't wait now. Känner mig som ett barn. Önskar er alla en underbar dag. xxx

Likes

Comments

Har varit lite tyst ett tag, men har varit så upptagen igår och idag med att städa och rensa garderober för att skapa plats till Meji. Han flyger in imorgon kväll och då kommer han med två stora resväskor och handbagage. Så behövde verkligen rensa och tömma lite här hemma. Har gått igenom hela Esmes garderob och tagit bort allt som är för litet. Har nu ordnat upp så Meji får hela 4 st hyllor och en del i garderoben för att hänga upp kläder. Sista steget är att rensa i en stor hylla jag har i vardagsrummet och ge lite plats åt Meji för hans dator osv.

Ska bli så kul att ha honom hör nu på riktigt om man säger så. Att han kommer bo sätta sig här och spendera mer tid här. Känns skönt och väldigt roligt för Esme att ha sin pappa mer närvarande. Esme har planerat att lära sig att cykla med pappa då mamma inte orkar ut och springa med cykeln. Det är för tungt med magen i vägen. En av de saker hon vill göra med pappa denna sommar. Vore underbart om hon kunde lära sig cykla kan vi gå promenader med bebis och hon cyklar. Ta med lite picknick och bara njuta av naturen i när området.

Vi ska snart ta en promenad till centrum och möta upp Jessica på en fika stund och lite mys. Prata lite och bara vara. Det behövs att träffas ibland, svårt att planera något nu när man inte vet när bebisen kommer så får man planera lite sista minuten. Vilket inte gör mig något. Men man behöver komma ut lite med Esme då hon lätt blir rastlös.

Imorgon har jag tid hos barnmorskan, får se vad de säger och hur bebis mår ska bli kul att få höra de små hjärtljuden igen. Alltid lika mysigt att få höra att allt är som det ska. Man blir ju bara så glad och nyfiken på vem som gömmer sig där inne. Skulle vilja att den kommer i helgen så man slipper bära på denna mage. Det är tungt, då det ska bli varmare nu de dagar som kommer så skulle det vara skönt. Slippa fötter som svullnar osv.

Nu ska vi ta och gå ut och njuta av vädret en paus i parken sen träffa Jessica. Önskar er alla en underbar dag. xxx

Likes

Comments

Startade denna morgon med att baka frukostkakor som jag hittat ett recept på. Otroligt gott till kaffet och de luktar ju bara så ljuvligt när de är i ugnen. De går att vända på de och lägga på en klick smör och ost skiva om man vill eller att lägga ett tunt lager jordnötssmör. Esme tyckte det var super kul att starta dagen med lite bak och sedan få sätta sig och äta de hon skapat. Det roligaste var att mosa bananen tyckte hon. Det är ju sånt man inte alltid får göra.

Efter att jag satt dessa godingar i ugnen så inser jag att klockan bara är 4.55 vilket betyder att Esme har lyckats lura mig. Jag har trott att klockan varit ca 6 eller 7 på morgonen. Men det var bara att göra färdigt och njuta av dessa och sedan hoppade vi i säng igen till lite fniss och skratt. Då jag förklarat för Esme att det är ju natt. Att det redan är så ljus ute vid den tiden lurade ju mig en del. Jag kände mig rätt så pigg och utvilad så kändes inte konstigt att kiva upp men fick en chock när jag skulle sätta timer på telefonen och inser vad tiden visade. Otroligt chockande, men men sånt händer. Vi somnade sen om en stund och har nyligen vaknat.

Dagen idag bjuder nog inte på något speciellt. Vädret är ju inte på topp, en mulen dag och temperaturen har sjunkit till ca 17 grader. Kanske bara blir en hemma dag eller att åka och fika på något mysigt fik. Tycker väldigt mycket om att prova på lite olika fika ställen. Önska att man gjorde det mer, kanske ta en sväng till stan eller något liknande.

Recept på frukostkakorna.

2 små mogna bananer
1dl osötat jordnötssmör
3 1/2 dl musli eller granola eller havregryn
1/2 msk agavesirap
1 1/2 dl frysta blåbär

Sätt på ugnen på 175 grader, skala och mosa bananerna och blanda med jordnötssmöret i en skål och häll sedan i resterande ingredienser och blanda ihop detta. Klicka ut ca 10st kakor på en plåt med bakplåtspapper och in i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter. Låt de svalna nån minut och sedan njut av dessa goda små frukost kakor.

Önskar er en underbar tisadg. xxx

Likes

Comments

Slagit ned rumpan i soffan med en kanna te och lite redigering av bilder. Fötterna har svullnat efter att man städat och lagat mat. Känns bra att ha det gjort och kunna slappna av nu i soffan med ny bäddade lakan. Så underbart skönt.

Men inga täcken på bebis än så länge, det är otroligt lugnt på den biten. Men börjar bli trött på att det är tungt, så hade gärna velat att dagarna gick lite fortare och att Meji kom nu så det kan sätta igång. Jobbigt när fötterna svullnar på kvällarna. Men det är bara att bita ihop. Handlar bara om dagar nu. Orkar snart inte vänta mer vill veta vem som gömmer sig där inne. Är det en pojke eller flicka?! Så spännande att snart få veta. Ska ta och njuta av kvällen nu. xxx

Likes

Comments

Efter en morgon och förmiddag i parken med min sköna böna, så gick vi hem och Esmé ville ha picknick inne i vardagsrummet. Ok sa jag och ordnade lite smått att tugga på. Esmé la ut en filt och tog fram sitt spel. Ett bokstavsspel som är otroligt roligt.

Jag dukade fram på filten, en god iskaffe till mig och Esmé ville bara ha vatten. Hon älskar sitt vatten. Vilket är bra. Efter en stund av spel och picknick så kom min pappa förbi på en fika och sedan gick vi till pizzerian för att äta en sen lunch. Vi satt på uteserveringen och bara njöt av värmen som är idag. Nu sitter vi på balkongen Esmé målar med sina vattenfärger och vill absolut inte gå ut. Något jag är mer sugen på, hare gärna satt mig vid vattnet någonstans och myst. Men Esmé vill inte. Men det är ju rätt så avkopplande och sitta här med. Får njuta av dessa stunder.

Sitter med mina nya gröna kuddar på balkongen. I just Love them. De är så snygga och sköna. Jag borde hitta energi ikväll och dammsuga och städa lite här hemma. Men kroppen orkar inte riktigt med. Men får göra lite i taget. Magen är tung nu och det känns i ryggen kan jag tala om. Är i vecka 40 på fredag tiden går så fort. Helt otroligt. Ska nu fortsätta att njuta här på balkongen. xxx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Köpte lite nya inredning grejer till hemmet. Nya kuddfodral till soffan min, behöver lite färg. Föll för de rosa sängkläderna som fick följa med mig hem. Köpte förvaringslådor, de blå ska stå i badrummet med blöjor osv i och de gråa är fler till Esmes rum. Hon har redan 3 st men köpte 3 till då de var så bra och hon har ju en hel del saker som kan åka ned i dessa tre lådor. Få undan lite saker och få hennes rum att se ännu mer städat och ordningsamt. Något jag tycker om även fast det är lätt att det blir rörigt.

Dagen idag har varit lugn, har städat lite hemma och möblerat om, vart på Ikea köpt ett skrivbord till Meji. Han flyttar ju hit nästa vecka så han behöver en bra arbetsplats. Det som saknas är en stol, det får han ta och köpa själv så det blir rätt. Kan ju vara bra att provsitta, innan man köper en. Sen så finns det ett bra litet utrymme för honom att redigera och planera sina jobb och video. Kommer bli spännande att ha honom här mer, även fast att han kommer att behöva flyga iväg en del. Ser så fram emot detta nya kapitel och steg i livet som vi nu ska ta. Skönt att höra att Meji känner likadant, han känner sig mer än redo och ser fram emot mer familje tid och mys. Åh I can't wait.

Sitter nu i soffan och redigerar det sista på ett par bilder sedan ta och packa väskan för imorgon ska jag få träffa en 5 dagars liten pojke Louie som jag ska ta bilder på. Ska bli mer än underbart roligt. Ser så fram emot det. Önskar er en underbar kväll. xxx

Likes

Comments

Instagram@verojfotograf