Jag har aldrig varit med om att packa alla mina saker varit så oändligt. Det känns som att jag packar, packar och packar men aldrig kommer någonstans. Det på bilderna är i stort sätt bara nerpackade kläder och skor hah. Jag antar att det kommer när vi väl börjar flytta saker, för ljust nu är verkligen allt bara överallt ner packat eller tömt på saker.

Hur som, jag ska återgå till mitt packade och försöka att inte hitta på orelevanta ursäkter, som leder till att jag inte packar längre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då en liten del av min släkt från Spanien är här på besök så passade jag och mamma på att träffa dom. Processen till att vi hittade dom är lite kul. Mamma kommer och hämta mig runt 13/14 för att vi ska åka och hämta mina släktingar, dom bor hos min mammas kusin. Jag vet, det är lite komplicerat hah. Anyway, när vi kommer dit så har dom gått på en promenad, ner till stan utan att meddela oss. Vi får ju då försöka ringa dom och kolla vart dom är, det mamma får reda på är att dom är vid bussarna. Det är lilla Falun vi snackar om här liksom, hur svårt ska det va att hitta 3 personer var av en av dom sitter i en barnvagn. Det visar sig att det är fruktansvärt svårt. Mamma lämnar mig i bilen för att leta reda på dessa tre och medans hon gör det hinner jag dra upp 100 scenarier i hjärnan om allt går åt helvete.

Min mamma hittar dom såklart och vi tar med dom upp till hopptornen vid lugnet och bestämmer oss för att åka upp o ett av dom. Jag är alltså fruktansvärt höjd rädd, OCH JAG ÅKTE UPP I ETT AV HOPPTORNEN! Har aldrig haft så snabb puls i hela mitt liv haha. För att klargöra en sak, det tornet vi åkte upp i är alltså 52 METER HÖGT. Man brukar väl säga att man ska utmana sin rädslor eller? I min höga puls och på gränsen till panik så fick jag några fina bilder, och har utmanat min rädsla nog för några månader.

Likes

Comments

En sömnlös natt? Jag hoppas inte det. Det som håller mig uppe och sömnlös just denna natt är livet i stort men just en viss del av mitt liv. Det finns en person i mitt liv som har betytt och betyder sjukt mycket, men det vi haft har vi inte längre. Jag kan inte låta bli att fundera på om de valen jag gjort när hen har varit med mig gjort så stor påverkan på vår relation. Har jag fortfarande starka känslor för hen eller är det bara något som ligger kvar? Folk får säga vad dom vill, men det spelar ingen roll, har du haft starka känslor för något till och med älskat den så kommer dessa känslor aldrig riktigt försvinna. Även om du säger att du inte känner så längre för denna människa, så finns det en del av "dig" som känner något, för du slutar aldrig bry dig oavsett vad.

Ju mer jag tänker på detta och vad verkligen känner, så blir jag bara mer och mer osäker. Är det bara en otrolig saknad över att jag inte träffat hen, face to face på månader? Eller är det så att jag inte kommit över personen helt, jag kanske innerst inne inte vill släppa taget och gå vidare? För att vara ärlig så tror jag inte ens att jag vet vad kärlek är.

Är det egentligen någon som vet det? Om du vet, please tell me.

Likes

Comments

Tisdag, detta innebär handbolls träning med mina grymma tjejer, samt packa flytt saker. Att packa flytt saker är inte direkt min vardag men för tillfället kommer det vara en det. Jag är absolut glad över att jag ska flytta men samtidigt så känns det som att jag river upp mitt liv och bara förstör allt som jag byggt upp till en rutin. Men som sagt ska bli skönt att flytta ifrån det "livet" jag har just nu. Det är dock en sak som stör mig medans jag håller på att packa alla onödiga som viktiga saker, jag kan inte sluta tänka på vad jag gjort med mitt liv och mig själv sm individ under denna sommar. Jag tog studenten, sagt upp mig från mitt jobb,'och varit helt osäker på vad jag velat göra med min framtid. JA jag vet, jag är BARA 20 år, men det är inte så lätt att bara veta saker och ting.

Det jag säkert vet är att min bästa vän och sista' from another mista' lever i Stockholm och det känns som om att hon lever på andra sidan jordklotet. Även om vi två kanske inte haft den bästa kontakten sedan i vintras så har jag alltid vetat att hon varit typ 10min bort... men nu, nu bor hon helt plötsligt i Stockholm och jag bor kvar i lilla Falun. Sen har ju andra vänner omkring som jag uppskattar såklart, men det är svårt att inte kunna gå hem till henne eller bara mötas upp spontant.. Hur som helst detta blev ett lagomt melankoliskt inlägg, lovar att det inte blir många av dom!


Likes

Comments

Denna dag! Jag tror jag aldrig har umgåtts samtidigt med min syster, mamma och mormor på samma sätt som jag gjorde idag. Vi fick god middag på Åkerblads i Tällberg, hade en super mysig eftermiddag med alla och framför allt hade vi kul! Eftersom min syster bor i Dubai för tillfället så får jag eller någon annan i familjen så mycket tid med henne, det gör att när hon väl kommer hem till Sverige får man vara glad för den tiden hon hinner med. Och detta år så fick jag tillfället att umgås med syster samt min mormor och mamma, bara rå om dom tre i en heleftermiddag, vilket jag behövde. Men alltså maten ar ju underbar! OM jag hade pengarna skulle jag äta på detta ställe varenda dag, så gott var det.

Men nu ska jag tvätta bort allt smink och lägga mig, ska orka med en dag imorgon också så att säga.

Likes

Comments