View tracker

Hur mycket berg- och dalbana kan man som person åka på någon månad? Syftar naturligtvis inte på nöjes berg- och dalbana, utan personlig. Jag orkar fan inte. Ena dagen är jag så jäkla glad och älskar allt. Nästa dag ligger jag hemma från jobbet med magkatarr och är sönderstressad till max. Ska inte resa vara något roligt man ska se fram emot? Tagga inför. Vilket jag i och för sig gjort det senaste året. Men nu när det är så nära får jag fasiken magsår. Jag är så nervös så jag vill spy och samtidigt så extremt stressad att jag inte vet varken ut eller in. Missförstå mig rätt, jag är självklart så sjukt taggad och exalterad också, innerst inne. Men nervositeten och stressen överlappar så mycket för tillfället. Mest stress. Är stressad över alla saker jag måste packa ner i lägenheten innan vi åker, är redan stressad över allt som måste göras när jag kommer hem nästa år. Är stressad över alla saker som ännu inte är klara inför resan, och vi åker om en vecka. Om en vecka...!!! Kommer ihåg när det var över 300 dagar kvar.. Nu är det liksom 7. 7 ynka dagar sen sticker vi till varma breddgrader och bara har det så jäkla gött. Åh! 

Där fick ni en liten uppdatering, och största anledningen till att det stått helt stilla och tomt här de senaste månaderna. Bortförklaring egentligen. Har ingen vettig bild att dela med mig av heller. Bara ovettiga, som jag helst behåller för mig själv. Ojoj. Pöss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Veckans musik! Lite gammalt, och lite nytt. Som jag älskar! Älskar när man rotar i ens spellista med 2619 låtar i och hittar små guldkorn som man nästan glömt bort. Bästa!

Likes

Comments

View tracker

Ska verkligen försöka få upp några inlägg som inte bara handlar om musik också, lite då och då iallafall. Så om lite mer än två månader drar jag och en av mina bättre vapendragare till Asien. Vi har därför startat en blogg, som än inte har några inlägg dock. Men det kommer. Där kommer vi försöka posta bilder(förhoppningsvis) och massa roligheter under våra två månader i Asien. Så kika gärna in där, och följ mer än gärna!! 

H Ä R  Ä R  D E N!!

Likes

Comments

Har ni varit med om att livet tar tag i en och ruskar om? Bestämmer sig att plötsligt komma emellan allt som pågår, ger en en käftsmäll så det ekar och skriker "jag finns också, ta vara på mig!!" Livet kom emellan helt enkelt. Allt! Och det är länge sedan jag mått såhär bra, varit såhär lycklig. Det är länge sedan jag haft en såhär bra sommar som jag haft i år. Tack vare alla fina människor. Men när man lägger allt på hyllan under några månader för att livet kom emellan, så uppstår stress och ångest när man sedan dammar av hyllan. Som nu, jag är så fruktansvärt stressad. För om lite mer än två månader åker vi. Och det är så sjukt mycket som inte är klart, som egentligen borde vara klart, för länge sedan. Frågar folk ljuger jag oftast och säger att nästan allt är färdigplanerat. Jag ljuger för er, förlåt. Fan! Men det är svårt att planera när huvudet och tankarna är helt någon annanstans än där de borde vara. Jag är så jäkla taggad på resan, samtidigt som hela kroppen är sönderstressad och fylld med ångest. Inte inför resan, men allt runt om. Sönderstressad och fyllt med ångest inför livet. Det liv som jag levt under sommaren, det kommer sättas på paus under några månader. Och jag är rädd att det inte är lika lätt att ta det ur pausen nästa år. Men det blir vad man gör det till antar jag? Just nu är det bra, då får det vara det tills det inte längre är bra. Just nu planerar jag iallafall, det är väl en bra bit på vägen, eller? 

Likes

Comments

​Bättre sent än aldrig har jag hört folk säga ibland, nu säger jag likadant. Veckans musik är så jäkla mörk men ack så underbar. Bara gammalt också, älskar det. 

Likes

Comments

Musik, något jag ägnar nästan all min vakna tid tillsammans med. Alltid är det lite musik på i bakgrunden, vad jag än gör. Så varför inte dela med sig lite huh. Det är en sådan salig blandning att jag har lättare att svara på frågar "vad gillar du inte för musik?" än "vad gillar du för musik?" Så vad som helst kan dyka upp, nytt som gammalt. Enjoy.

Likes

Comments

Hej!

Men vilken skam hörrni.. Nästan fyra månader senare och jag trodde verkligen jag skulle hittat gnistan vid det här laget. Inspirationen finns, men motivationen och lusten är helt väck. De senaste månaderna har jag gått igenom ett helt liv känns det som. Glädje, sorg, skratt, gråt, kärlek, hat, fundersamhet och allt där emellan. Men just nu är allt bra, jag mår bra. Tror jag. Jag känner mer glädje än sorg, mer kärlek än hat, och det är mer skratt än gråt. Fundersamheten går det väl egentligen inte att göra någonting åt så den ligger liksom kvar och skvalpar på ytan som en fiskmås. Och det får den göra. Just nu iallafall.

Jag har försökt så många gånger att försöka formulera mig, kan knappt räkna alla utkast jag gjort här som sedan bara blivit just utkast. Men jag har varenda gång suttit och varit så himla nära att klicka på publicera innan jag inser att jag inte har något mer att komma med än ett ynkligt "hej igen". Men som sagt, inspirationen har jag hittat, ett litet hörn av den åtminstone, men det är väl bättre än inget allt antar jag. Jag har mina idéer. Och det händer saker som jag så gärna vill dela med mig av. Så småningom.

Så för att bryta av denna oändliga och superseriösa text slänger jag in extremt random bilder från de senaste månaderna. puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Allt är direktlänkat, håll muspekaren över plaggen och klicka så kommer ni direkt till sidan.

Kan inte få nog av alla kolla inspirationsbilder på streetstyle. Så varför inte dela med sig när man hittar något så fint. Även om allt jag tipsar om kanske inte är något jag personligen skulle bära, så är det alltid plagg och saker jag tycker är sjukt snygga. Men glöm adlrig: Var dig själv! xx

Likes

Comments

Hej bloggis! Ae gud vad töntigt, orkar inte hah!! När ni läser det här strosar jag iallafall runt på jobbet i väntan på att få hoppa på ett tåg mot större städer, eller en större stad. Förhoppningvis så gör jag det iallafall, om inget gått galet på vägen. Igår var jag med några fina vänner på bio och såg Pride & Prejudice & Zombies. Och jag blev förvånad över att den var såpass bra som det faktiskt var. Eller jag är mest förvånad över att jag gillade den. Har alltid haft svårt för zombie-filmer, fruktansvärt svårt, tycker det ser så jäkla täntigt och fejkat ut så jag skäms. Men den här hade en hel del humor i sig så den blev ändå bra. Plus att de tagit såpass mycket från originalet är ju alltid kul, om de lyckas då vill säga.

Kort och gott så gillade jag den! Mer än så var det väl egentligen inte. Håll tummarna för att jag inte shoppar bort hela mina besparingar under dessa dagar i stan. Ska försöka hejda mig.

Likes

Comments

Instagram@shokubeni