Hej, idag har jag inte gjort någonting förutom att förstöra min hemknapp på min Nokia 3310. Ingegerd is going strong men ny flugsmällare behövs. Anna gillar Ingegerd, hon tycker Ingegärd har bra inflytande på henne. Snällt tycker veros. Anna är elak. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet inte varför bilden blev spegelvänd??

Ingegärd <3

Likes

Comments

​Har slut på idéer hur kan bloggare publicera 2-3 inlägg om dagen i typ sex år? Klarade inte ens en timme??? Jag kanske kan låtsas vara min kompis och gästblogga på min egen blogg i nästa inlägg? Kommentera om ni vill det. Eller kan inte ni kommentera något kul/om ni vill gästblogga?Likes

Comments

Blir lite ledsen i ögat nu men Ingegerd är hopplös och vi kom sist i kyckling SM, var tvungen och radera inlägget dör av pinsamhet. Ska nog sälja henne på h hästnet, nästan samma sak man kan ju hoppa på henne. De säljer ju ändå bara frukt på hästnet.

Likes

Comments

Har inte uppdaterat min blogg sen det snöade? Igår lånade jag lite hönsnät av min granne när hon inte var hemma och gjorde en ny gård till Ingegerd, det kommer en diy längre ner i inlägget. På måndag så tar jag fram flugsmällaren och börjar lite lätt inför tävlingssäsongen som eran ha t börjat börjat. Nu hackar det lite här men jag tror det går bra :):) :) :) .


HAr förövrigt inte parat henne med en muskelknutte(? vad är det ens för ord?????) vet någon hur man tar bort fetstil? Keienabsbdjdvsv

Nu får jag nog A i teknik lyckades fixa så texten inte är i fet stil :) kommer säkert komma in på gymnasiet med 20 poäng i merit :))

​Lite många bilder kanske men ni ser ju hur fint det blev :))) Ingegerd har dessutom bytt färg sen jag skrev ett inlägg senast. 

Likes

Comments

Idag så ska jag till min hönsgård och rids ingergerd min träningsplan för henne går åt skogen och har ännu inte parat henne med en man med muskler.

Likes

Comments

​HEJ!

ALLA VERONAS FANS!!!! HOPPAS NI MÅR RIKTIGT DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((88

Likes

Comments