Header

Testade Femimal protein pannkakor idag, helt okej var dom, smakade inte så mycket men konsistensen var bra! Och på de fick de bli en smoothie. Börjar äntligen bli lite frisk nu efter flera dagar med den hemskaste förkylningen jag varit med om! Skit drygt, vilket gör att jag inte orkar plugga men jag har gjorde de viktigaste och inte missat något så jag inte ligger efter. Nu ska jag plugga lite matte och komma ikapp i matteboken. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är så lat på att göra frukost, så skivade upp lite melon och mixade lite bär med soja mjölk, klarrrrt! 

Åkte en sväng till edsbyn för att skriva ut lite papper för att idag ska det tenta pluggas.... Nu ska jag då klara den förbannade grammatik tentan! Jennifer ska komma senare och hjälpa mig lite, så då blir de lite roligare i alla fall. 

Likes

Comments

Som vanligt gör jag allt sista minuten, less blir man på sig själv! Efter jobbet idag åkte jag till bollnäs och träffade en uppfödare, klickade inte riktigt så får se hur det blir, men jag har ju all tid i världen till att hitta något som känns bra.

Bockade av några saker på listan denna vecka iallafall som jag skjutit på hela sommaren, så skönt! Bland annat varit iväg till Stockholm med Alex och förnyat mitt pass, *var ju på tiden hehehe*. Nu ska jag bara fixa den där kompletteringen för man är ju duktig på att göra saker i sista sekund.. Den ska in ikväll och här har man skjutit upp med den uppgiften i två månader, heja mig! Aja det blir ju åtminstone gjort. 👧

Blommor jag fick av Anette 😍

Och dessa fick jag av älsklingen när vi firade ett år ihop❤

Likes

Comments

​Igår köpte Alexander min efterlängtade fjäderlampa. Den ska vara i sovrummet men än har vi inte hängt upp den. Även nya tavlor har kommit upp men inte hängt dom på väggen än.

Var nyss på en promenad, 5km, och nu äter jag avokado innan min tvättid börjar. Dagen får bestå av tvättning och städning... Blåser för mycket för att man ska kunna njuta av solen, så typiskt!

Likes

Comments

Slänger väll in ett inlägg till nu när man ändå tar sig tid till detta ;)

Förra veckan fick köket äntligen nya tapeter, blev hur bra som helst, så nöjd!

Likes

Comments

​Gjorde lite nyttigare snacks som är bus enkelt. Blandade turkisk yoghurt med några droppar naturell Stevia och sedan doppade jag blåbär och körsbär i det, och in i frysen. SÅ ENEKLT! 

Hade en melon i kylen som legat där.. ingen aning men väldigt längre!! Så den mixa jag med fyra stackars överblivna blåbär, två droppar Stevia eftersom melonen var ganska smaklös och lite vatten, så in i frysen med den med.

Tänkte prova dem nästa vecka när jag får sommarlov ;) Sista skoldagen imorgon som består av en salstenta och sedan består hela helgen med jobb. 

Likes

Comments

Alexander och Pipa sover på soffan och jag kollar på Hulken kl är 02.00 och jag sitter fortfarande och pluggar, huvudvärken börjar krypa på nu så jag tror jag ska ta och runda av strax. I övrig har jag haft en bra dag då jag hunnit med att umgås med lite vänner, städa, tvätta och plugga en hel del! Aldrig haft så bra fokus som nu, kaffe och celsius gör susens! Gruvar mig inför imorgon då jag ska ha skrivit klart allt, rädd att inte ha lika bra fokus som jag har nu, därför jag inte vill avsluta än, vill få så mycket som möjligt gjort nu! Men sista natten med hemska drömmar om grammatik, nog att jag inte vet vad verb eller adjektiv är men ännu värre med nominalfraser, finita verb, semantiska fält och frekventa verb, huvudet exploderar snart! Fakta kommer in men försvinner och det går riktigt segt för mig att förstå! Ibland funderar jag på om jag har något fel, jag har korttidsminne och trög hjärna... hmm...

Likes

Comments

​Lite bilder på lägenheten, bara på vardagsrummet å köket. Hallen är inte klar så den blir det inga bilder på ;) Köket ska även få nya tapeter snart och jag vet att det ser tomt ut men vi har inte hunnit köpa så mycket än :)

Likes

Comments

Fick paket från Fitnessguru och Hemtex i torsdags, min nya vas fick invigas direkt, fick även två soffkuddar med i paketet. Från Fitnessguru fick jag hem Stevia, tänkte baka med det, och även kokosolja som är påväg att ta slut här hemma, och aminosyror mango, hoppas den är god, päron var riktig god så mango måste vara ännu godare då!?

Sitter och kollar på föreläsning inför helgens tentaplugg, fyfyfyfyyfy den är så svår!! Lycka till Vero.

Likes

Comments

​Valborg spenderades med dessa, som vanligt blir jag trött innan ett och gå och lägger mig, tråkig som jag är. Men i övrigt en riktig mysig och rolig kväll!

Likes

Comments