Header

Vicki:
Kan inte riktigt förstå att det är så få dagar kvar tills vi åker! Var enda gång jag snackar med Vero i telefon (som jag gör just nu) o vi börjar prata om resan så får jag fjärilar i hela magen, känner mig nykär och såååå förväntansfull!
Tror verkligen inte vi förstår vad vi har framför oss!

Åh, bästa Vero, detta kommer bli helt magiskt!


-V

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det börjar ta sig nu mina vänner. Planeringen är i full gång, det går nästan lite för smidigt. Sitter nästan och väntar på ett bakslag från något håll. Nästan alla flygbiljetter är klara, bara den sista hembiljetten tillbaka till kalla Sverige återstår. Så just nu djupdyker jag dag på dag ner i vilka rutter genom alla länder vi ska försöka ta. Absolut inte helspikade rutter, självklart. Men så man har lite hum om ungefär vart man kommer befinna sig, och när. Sticker man till ett annat ställe ena dagen gör det självklart nada. Helt ärligt är nog planeringen av rutten mer till för de nära och kära här hemma.

Btw så har jag och Vicki gjort en offentlig och helt awesome spelningslista på Spotify så ni kan lyssna på lika bra musik som oss när vi är ute och reser, bra va? Bra! Klicka på den lilla gröna knappen där uppe, och det kommer tillkomma låtar hela tiden nu innan vi drar och förmodligen även när vi är på språng. Så de till att checka den och följ den väldigt gärna när ni ändå är igång.

Tills nästa gång. / Vero

Likes

Comments

Som vår presentationstext lyder:

Hejhopp hallå!
Det är vi som är Vero&Vicki. Två glada, unga värmlandstöser som vuxit upp tillsammans i de norra delarna av detta gröntäckta län.
Den 29e November påbörjar vi vad vi anser kommer bli vår livs resa. Nog för att vi spenderat en hel del tid tillsammans genom våra år, men att under två månader få resa tillsammans genom Asien kommer bli ett äventyr utan dess like. Och till detta tillhör ju självklart en blogg!
Och varför ha två när man kan ha en gemensam? Här postar vi inlägg både som Vero, Vicki och Vero&Vicki. Fett? Feeett!

Följ med på en digital uppdatering av vårt äventyr. (och Veros pokémon-jakt.... men det är en annan story)

Och om du som läser har erfarenheter och tips om saker som vi inte har så är du mer än välkommen att dela detta med oss här. Vi kan inte göra annat än att ta in, testa, upptäcka och lära mer.

Peace out, vi ses!

Likes

Comments