​Blev dumpad. Hon är tillsammans med kollegan. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag ute på lite drinkar med trevlig sällskap. Ett riktigt oligark-ställe. Nej det är inget skämt, det är där oligarkerna hänger. De har intagit Milano nu, om det är på eget intiativ eller deras fruars kan jag bara spekulera i. På vägen hem han vi med ett schysst "Garden" ställe som bonus. Börjar bli kyligt att sitta ute men alkohol och värmelampor hjälpte till.

Idag var jag hos skräddaren på morgonen. Första besöket hos dem och jag var riktigt nöjd med servicen. Framtiden gör det svårt att göra strategiska val dock. Skulle gärna addera några i flanell eller kraftigare bomullsstruktur, men klimatet/säsong styr användandet och som ni vet är framtiden oklar. Fick med mig lite tyger att fundera på i några dagar i alla fall. Lutar åt en klassisk dubbel i mörkblå herringbone. Gillade strukturen och reflektionen i tyget.

Efter mötte jag upp med en vän för drinkar och apertivo. Hade tänkt mig en snabbis men vi blev kvar i timmar. Riktigt roligt och lärorikt då hon är i fashion-businessen och min kunskap är noll om den. Hennes senaste jobb var för H&M så det ska bli kul att se när det kommer ut.

Likes

Comments

Ger en så positiv känsla när man vet att vi ska pratas vid. Men tyvärr, som så många andra gånger blev det inte av. Mycket kan ju tydligen ske sedan vi planerade igår... Inte ett ord har jag hört dock.

Dags att gå vidare, även om jag inte är redo. Just nu klarar jag inte av det.

Likes

Comments

Tanken att ringa eller skicka brev och be om förlåtelse har slagit mig flera gånger den senaste tiden. Jag trodde mig under flera år förstå det där med ätstörningar. Fan vad jag måste varit ett dåligt stöd. Brist på vilja eller försök var inte problemet, jag hade bara inte en jävla aning om hur det spökar till i huvudet. Tänk om man kunde spola tillbaka tiden och göra om. Finnas där på 'rätt' sätt. Inte för att jag önskar att det vore 'vi' igen, men för att slippa se tillbaka på hur tufft det måste ha varit att gå igenom själv..

Jag vet att många tycker det verkar konstigt, men jag har mått bra av att se henne gå vidare. Se en bild där det 'riktiga' leendet är tillbaka, om så med någon annan. Det får mig att känna ett lugn. Hoppas innerligt att hon blir lycklig i livet. Det är få som förtjänar det lika mycket.

Likes

Comments

De kommer inte lika ofta längre. ribban har höjts till en nivå där det krävs mycket för att få dopmanin kickarna. Lite tragiskt när jag tänker på det. Det klyschiga i att "Leva i nuet" har aldrig funkat för mig. Eller jo, Två gånger i livet har jag blivit riktigt hög på allt och kommit på mig själv med att tänka "-Detta är för bra för att vara sant". Det var också för bra för att vara sant.. Två tillfällen som jag känner hade kunnat vara någon form av vändpunkt mentalt för mig. Energin av att vara så nära men ändå inte lyckas tär, så nu kommer jag nog inte försöka igen. Inte på länge....


Men tillbaka till mitt 'moment'. Hade diskussioner om en eventuell flytt idag. Ny världsdel, nya möjligheter. I ärlighetens namn tror jag inte att den är möjlig pågrund av en rad juridiska aspekter. Faktumet att det ändå finns ett intresse och vilja tyder dock på att mitt 'brand & reputation' är mycket starkare än jag anat. Det var ett moment!

Hade ett mini-moment med nu när jag tänker efter. Fick förfrågan om jag ville vara representant för en helg i ett land och del av världen jag aldrig tidigare varit i. Breddgradsledtråd; Man får bära vit-smoking.


Likes

Comments

Vet inte om detta med bloggande är min grej men jag ska ge det ett försök. Inte för att jag vill att någon ska läsa, utan för att få ordning på mig själv. Eller ja, Det är så jävla ordning på mig utåt sett så mer för att få bukt med mig själv internt. Sedan har jag inget emot att någon läser. Jag tror faktiskt att det är en klick av personer i min situation som behöver genomgå någon form av liknande terapi. "-Tror", jag vet att det är. Men det är en rad faktorer som gör det oerhört svårt att diskutera vilket jag också respekterar.

Jag har en del tankar och erfarenheter att dela med mig av. Behöver sitta ned och fundera lite kring hur jag bäst lägger upp det. Tyvärr inte för er som läser utan för mig själv.Likes

Comments