Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej igen!

Vi vill skriva om ämnen jobb! Emilia och jag har nyss skaffat ett varsitt jobb och vi är såå excited!!. Självklart så har vi lite åsikter och synpunkter eftersom vi är heeelt nya i arbetslivet. Jag har just nu precis fått ett jobb som servitris på pizza hut. Först var jag helt chockad för jag var helt insatt på att jag inte skulle få jobbet eftersom jag helt gjorde bort mig TOTALT på min provjobbdag. Jag har gråtit ut på twitter för jag tappade två glas och även lyckades dränka ner en bäbis i pepsi. Fråga mig inte hur men ja det hände. Några dagar senare skrev chefen till mig och de vill ha kvar mig?? Fick inte i det i mitt huvud förrns dagen efter att jag hade fått ett JOBB och att jag kommer få LÖN?!?!. Så är super HAPPY.

Anledningen till att jag skaffade jobb var såklart för pengar och jag ville ha ett sommarjobb. Nu kommer detta låta väldigt klyschigt men jag ville ha ett arbete för jag vill utveckla som person. Har blivit för bekväm med att bara sitta på soffan och kolla på netflix hela dagarna.  Jag vill gå ut ur min comfort zon och det tror jag verkligen att jag kommer göra med detta arbete.

Kommer ni har sommarjobb? vill ni ha sommarjobb och varför/varför inte? Har ni ett extra jobb?

Den bilden hade jag i mitt cv. Kolla vad glad jag ser ut vem vill inte anställa mig liksom ;)))


Likes

Comments

Det här med bloggandet har inte gått så bra som ni kanske har märkt. Emilia och jag var jätte taggade i början men motivationen försvann lika fort. Vi kanske vi får upp motivationen och börjar blogga igen who knows ;). Vi kommer inte ta bort bloggen, det är kul att ha kvar! Jag vill mest ha kvar bloggen som en kul grej och inte en stressfaktor för att man måste uppdatera jämt. Om jag har nånting som jag vill skriva av mig så kommer jag självklart göra det på bloggen. Så får vi se vad som blir av sen, puss så länge/ Julia

Likes

Comments

Hej bloggen!

Ledsen för den dåliga uppdateringen! Emilia och jag har funderat lite på vad vi ska göra med bloggen och hur vi ska ha det samt vad vi ska skriva om så att inläggen inte blir så olika. Så det finns en sammanhållning. Vi kom fram till att vi inte tänker skriva om våra vardagar så mycket, för det gör alla redan. Är det så intressant att läsa om? Vi tänkte ha två eller tre teman varje vecka te.x killar, rasism, sexism. Och så skriver vi lite våra tankar och känslor kring de ämnena. Låter det bra?

Vi tänker ju ändå ha lite annat också och bilder på outfits så det inte bara blir text på text.

Puss/Juia & Emilia

Likes

Comments

Min fina vän! 

Likes

Comments

Vi lyckades få upp vår första video!! Did our best men vi ska i framtiden göra lite mer "professionellt" och längre videoklipp. Vi skapade ett videofyme konto för att lägga ut lite vloggar och när vi vill prata om något osv. Videofyme är ett jätte bra app för nybörjare som oss.  Det skulle vara super kul om ni skulle vilja gå in och följa. Vi heter bara verkligheten. Ge oss gärna tips och kommentera gärna för vad ni vill se i framtiden. Puss/ Julia

Likes

Comments

Likes

Comments