att vakna på lördag morgon är det helt tyst om man hör hur  det viner i träder.  Det är helt underbart . . när barnen kommer in på morgonen säger godmorgon och sedan går de leker det är helt otroligt skönt.
dom leker så bra.  dom storm trivs i huset.

då har man varit på en motionsrunda idag också efter kalaset efter alla kaka och saft och  te.❤❤
Det var riktigt skönt väder ute så vi gick en runda och sen tillbaka riktigt skönt efter det så var det lagom trött Men kände att jag har fått motion

sedan hem för att käka pasta köttfärssås och mos och ketchup Nu har man fett ont i magen men det var vart.

gör det som man får mer koppla av resten av den här veckan Jag kollar på någon för afrikansk  film idag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

då var  det Fredag. idag gör man sista rycket. sedan  ledig 3 dag.  har semester på  måndag.

har hitta em ny app  som barnen  hade på  fsk. så den ska jag kolla in  den  i  helgen

så  avsluta vi dagen med  mys kvällsmat och film tarzan och bus.

Likes

Comments

hejsan

Idag vaknade jag till en vacker  väder.
jag bara  njuter  när jag såg ut.

jag ska kompa ut idag för att ska fixa mitt id handlingar.  så jag kan  gör lite.

nu är jag på väg till hbg
ska få mitt id kort. jippy

min dotter  favorit   glassögon är på. så söt när man sover.

kollat film ikväll. så skönt att komma i ordning så pass mycket så att man kan bara sätta sig på kvällen när barnen har lagt sig för att kolla film Det har inte hänt på flera år.

Likes

Comments

hejsan
idag så var det jobb. men först göra det mysigaste jag vet att lämna  barnen i förskola.
så mysigt.

ser fram emot  att  jobba idag för idag är det elevens val. bild film, dessa grupper  är helt fantastiska.

idag var det kyckling, ris, sås  RÖDKÅL❤❤❤❤❤❤ 
jag har  njutit tilll 200% mmmmm

Likes

Comments

Hejsan
idag så var jag utvilad, men jag hade somnat igår 17.30- 6 så jag hade full Energi.
När jag kom till förskolan så mötes jag av denna vackra Himlen.
Då kan man inte mer än njuta och bli tacksam över livet.
Sedan blev jag upphämtad av en kollega.

Detta var min dag men mycket skratt som vanligt.
Jag har fått så mycket gjort fast jag Har haft fullt upp .
Jag är Tacksam över mitt jobb. Jag lär mig så mycket varje dag.
En episod från i dag
Vi kollade på minecraft do det var en spelare som bygger hus förstenad i taget sedan gick det fort, dettatyckte min elev var småroligt så vi hade roligt.

Idag har vi varit på biblioteket och lånat lite böcker. Detta brukar barn älska och det gjorde dom idag också idag fick de välja tre böcker var jag ska försöka ha det som en aktiviteter barnen en gång i veckan att vi gå till biblioteket. Dom älskar att sitta och kolla böcker och sen leka i stugan som finns på. biblioteket

Det är 1I ställningstagande som finns på biblioteket men när jag gick förbi den så talade till mig så tydligt. Jag vet inte vad bilden ville säga mig men den sa mig. Att varje dag är en gåva varje timme men nu är en gåva allt som händer runtomkring mig är en gåva. Tänkte att du gå upp tidigt en morgon och titta ut när posten ligger på våra växter och på grillen finns den här regndroppen just den här regndroppen just på den kvällen eller inte trillat av den här den sitta kvar. Det säger mig vilken omsorg vi får varje dag det hade kunnat vara vilken toppen som helst men nästa bröllopet som, efter är inte likadan allt är helt enligt precis som det ska vara.

Jag fick en liten tankarna stora också kolla på en annan bil så uppbyggd från sand utställning någonstans ifrån vad kreativa vi människor kan vara och hur kreativ vågar vi vara nästa bild jag vill visa er en så troligt fin bild och detta gjort på sand.
Denna bilden talar inte till mig på samma sätt men den talar genom att se att vi ska våga vara kreativa för du det är vi födda till att vara kreativa skapa nya möjligheter och lösningar för att gör det möjligt i vårt samhälle

Idag har jag förberett film aktiviteter för Förskoleklass till tre de har elevensval i veckan och det var många som hade valt fel vad gör jag vill ha det det är väldigt roligt och se hur barn skapar filmer från små till stora eller ha en tanke var att skapa en film men du vet inte hur slutresultatet blir det är det fantastiska i film. Vad förbereda till filmen till Förskoleklass tre det var lite utmaningar för man kan inte lägga sig på samma nivå som man kan göra för de som går i fyran till sexan. Men de ska få testa göra en film av lite olika övningar sedan ska sätta upp detta så ska de säga att det blev.

Nu veckan ska jag börja planera till Leo jag har redan planerat så pass mycket så att jag vet vad jag vi ska äta och vad vi ska göra under kvällen det jag har kvar egentligen tisdagar men jag har två stycken som faktiska joina mig inne det ska var riktigt trevligt faktiskt. Jag har en jättebra kill polare som sover väldigt nära jag vill faktiskt få det till att det är min bästa kill polare, det är så att han är som min bästa vän.
Jag är alltid bättre du får skaffa en ny bästis efter två mina bästisar tyvärr har gått för mig så var jag jätte rädd för att skaffa dig men den här killkompisen har alltid funnits där i flera år jag inte bara sätter på detta sättet men idag kan jag säga han är min bästa vän jag kan dela allt med honom jag vill dela allt var så Nu i nyår så ska vi fira det tillsammans det ska bli riktigt mysigt. Ser fram emot detta jättemycket och sedan ska jag blir det in en annan tjej på det jag vill att ingen ska sitta själv verken till jul eller till Nyår

Nu önskar jag er en god natt för nu ska jag sova kroppen är trött knoppen är trött så nu är det dags och varför det har det gott och sov gott.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

då har man vaknat till  en ny  dag och  laddade. ska ja mina  klass  idag. mys klass  många  goa skratt.

avslutade dagen med världen huvudvärk så det var bara att lägga sig i sängen  och hoppas att det  släpper.😪😪😪

Likes

Comments

Då har det blivit söndag och idag är det förmiddagsmöte och det är ganska skönt egentligen jag är barn vid att gå på förmiddags möten . Men när man har vant sig vid klockan 17 är det väldigt segt att gå upp så tidigt en söndag när vi egentligen brukar äta frukost i lugn och ro och chillar framför teven och sen chilla lite till och sen ja vi oss för att kanske gå ut.
Men idag är jag lite taggar för att fotografera för idag är det familjemöte och det ska vara kort och dans och drama och det är duktiga barn som ska hjälpa till då blir man så taggad och glad ska bli riktigt kul för idag ska jag börja filma fota samtidigt

Efter mötet idag så ja vi ner till lamor Arc morfar med barnen också göra det varför det är ju faktiskt fars dag idag så barnen gav sin pappa roligt pyssel som ser ut som en slips men det var slips kort det är tyckte barnen var riktigt roligt att måla. Så det blev ett slips kost detta året var det blir nästa ja det vet man aldrig med mig.

Idag skulle jag prata med min tränare Manilla och hemma hos min mamma sa att ställa mig frågan vilket har varit en skott i så många månader jag gillar inte att kom ut när jag kolla vad tänker jag att det är klart jag vill men då kom smällen. När jag ställa mig på vågen upptäcker jag att jag har gått upp bara några kilo men det för krossa mig fullständigt och jag känner att min motivation för att vinna fullständigt. Med detta i bakhuvudet så ska jag prata med min tränare och berätta för dig gå och det första jag säga att ja det går åt skogen så jag tävla men jävla återväckte vad är det för fel. Vem min tränare är riktigt sköna och och motivera mig själv att och vi försökte luska ut vad det var som gjorde att jag gått upp i vikt jag kunde komma på några som kan vara en tjuv på vägen.
Så denna veckan så ska jag minska på tedrickande istället för att dricka fyra till fem koppar om dagen så ska jag dricka två till tre koppar och sedan på kvällen ska jag byta ut koppen te med varmt vatten bara detta gör jag på jobb egentligen men det är lite Annorlunda för det är elever som ska ha lektioner som väntar på mig.
Men efter en stund så förstår jag att det är inte shot utan det är bara lägga in ett extra växel och sa denna veckan och försöka förändra saker och ting som jag vet att jag kan förändra. Men när jag kommer till dig detta Växjö eller så blir så arg för du själv för då känner jag att jag är så misslyckad att jag inte kan gå ner vikt men Bethany och ett stort problem som många går igenom.

Nej vänta en ny vecka med nya utmaningar men denna veckan har jag redan planerat så mycket och jag vet vad som händer så nu är det bara planering som gäller för hela slanten.

Men nu väntar sängen och jag är super trött och supernöjd med denna helgen. Men ska jag alla att ni får sova gott och att ni är utvilade imorgon när du vaknar.

Likes

Comments

idag så så tog jag en pronenad med  en vänner.
så  skönt att komma ut en sväng.
så skön luft.

sedan   kalas

Kolla  film ikväll.

nu ska  det  bli skönt att vara mer ikväll

jag ska  ringa  daniel ikväll

Likes

Comments

Hejsan idag när jag vaknade så  var min stora tjej  fort varande sjuk så hon fick vara hemma  med pappa.
men  nör jag skulle  till jobb så  regnade ute.  men vad gör det när man   vet att det är fredag.

jag ha knappt till jobb för en jag  fick mitt första  garv. är så tacksam över att få ja mina kollegor.   Men när jag tänker på kollegor på ett gamla jobb som inte har det bra vi har så ledsen i mitt hjärta.  Jag känner att jag bara ville ta den dem eller den kollegan att bara ta upp de hit för att känna på riktigt arbetsglädje på glädje äkta glädje

efter lunchen idag Så släpper jag på soffan för att varva ner och bara lyssna på en fin ljudbok det är så skönt. min kollega min var så skön när  hon såg hos utslagna på  soffan.

sedan innan man ska gå hem så svängde jag in om min chef för att lämna en lapp och sen gick jag på helg så skönt att komma hem i tid och bara slappa. Jag har försökt att få kontakt med min bästa killkompis men har inte lyckas något vidare med detta
nu ikväll så har vi kollat film och det har varit supermysigt.

så skönt att varva ner med barnen framför tv:n film och mycket gott.

nu Önskar jag er alla en trevlig fredag och ha en trevlig helg. det ska jag ha mycket fest och mycket energi när jag var härligt tillbaka till jobbet

Likes

Comments

Hej Idag lämnade jag barnen på förskolan och sedan så gillar de vad jag säger hejdå till mig så jag gick jag kommer iväg lite tidigare idag från förskolan. så det var lite skönt att kunna planera dagens aktiviteter i förskolan idag inte var jag skulle hålla in någonting idag men alltid skönt att bara från mjukstartar tänker igenom vad som ska hända under dagen
.

Idag har vi jobbat vidare på temat Sjörövaren när det gälla bok läsning nästa vecka är det en bokvecka som vi i Norden har gemensam då vi läser om en bok
. så Idag fick vi höra om Skattkammarön hur dom hittade skatten och vilka som inte är det skatt och sedan fick dom gör färdigt trafik teckningarna jag var mycket vackrare och många har väldigt mycket uttryck i sina.

Jag säger bara dessa korg och jag vet inte hur många gånger jag har sorterat in dem så att det finns fyra av allting som ska finnas i går men ändå för att vinna det grejer jag blir så trött. så idag så att jag menar jag gjorde om detta igen fast idag skrev en lapp och satte i korgen i botten så i varje korg är de fyra pennor 4 suddigum 4 linjaler 4 saxar 4 limstift. Så nu kan man inte säga att jag visste inte var jag som skulle vara Det är bara läsa på lappen jag blev väldigt nöjd Nej vad fan Tro inte så lång tid.

jag skulle fixa mitt i du kåt idag men det gick ju som det gick jag måste ner till Skatteverket i Helsingborg för att få ansöka om det och så ska jag betala och då kliar sig i huvudet visst vitt mobil i det Jag älskar mitt liv och det är inte alltid. Annars har jag smsa till Daniel där han har fått veta det fruktansvärda som man kan få veta i en eller ett äktenskap. Sedan har jag pratat med lite kollegor och sedan när jag skulle lägga mig dotter så visade sig att hon hade feber så hon har haft feber kramper inte alls roligt men nu måste kvällen så var hon tidigare vilket var väldigt skönt för då kan jag. men hon får vara hemma imorgon så att jag ser att hon orkar en hel att orka äta.

vi väntade snart helg skönt att det är fredag redan jag kände att jag behövde det efter denna veckans aktivitet. jag ska ha lite samtal med min chef imorgon om takk och filmen Jag tänkte göra.

Likes

Comments