Jag har under en längre tid för att hjälpen omgivningen.
Men idag när jag försökte att hjälpa Men då fick jag tillbaka skit ,
så då idag beslöt men att familjen kommer först.
Vänner kommer att komma andra andra nu.
När man blir sviken och då .
Så jag har ändra mina planer. För oss som familj.

Tycker att när man vill ha hjälp så får man ta. Det.
Nästa kapitel i vårt live kommer handla om oss.

Tur att det är helg en gång veckan.
Fast bara en dag var fjärde är det okej att äta Godis.
Vi hade en underbarkväll igår med en stor barnfetma.
Var helst slut när jag kom hem, då var det bara sängen Hahaha


Barnen fick lägga sej en stund så dom orkar att vara sociala i kväll.
Efter jag har varit ikväll så ska jag iväg och träffa en vän. Ska bli mysigt och vi
Dricka te tillsammans.
Det går alltid ner , aldrig att jag kommer att ta bort det.
Nu har jag köpt te så jag ska ha på jobb.
Då får jag det te jag gillar och tagit.
Med mjölk som jag ha i personalrummet.

Ikväll ska jag ha media delux.
Det år så roligt .
Älskar att hålla på med media.
La in bilderna från stora barn festen igår .
Så härliga bilder det blev.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu sova
Prata med en vän. Vi haft besök av gospel Sam. Vi köpte 13 fb och 2dvd med honom mina barn älska hesa filmer.

Likes

Comments

trött efter dagens   och veckans jobb

Likes

Comments

Idag så ska jag jobba så idag är det andra dagen och jag ska själv i data hand om barnet. Barnen var jätte duktiga matsalen för att vara första gången säga jätte imponerad av min elev klarade mat situationen så bra.

Då har jag. Fått min nya bebis hem. Är så lycklig. Min gamla är Gammal så va tvungen st nytta. Då lika bra bytta upp dej.

På väg till jobb så är det Denna fina natur.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har du tänkt på att där är du super viktig för dom som du har omkring dej.
Du är super viktig för din familj.
Du kanske inte alltid känner det ,men utan den hade inte puzzlet varit Fulländat.
Vi kan ha dagar då vi känner oss helt värdelösa. Me då är det inte komplett och dina barn hade inte haft fantastiska mamma eller den fantastiska pappan du har fått som gåva att förvalta.
Ingen klara det uppdraget bättre än du..
❤️😊

Då är min man iväg för att köpa min nya leksak min, så då köpte jag ny modell uppdatera mig lite när jag ändå var på gång. Så det blev inte så dyrt som det hade blivit av med objektiv.
Den får jag hemma nu på torsdag. Ska bli så kul.

Jag har gjort färdigt elevens aktivitets och En meddagarna.
Nu ska ja sova för imorgon kommer alla elever.

Likes

Comments

Då var det dags att kolla på nya kamera. Har kollat ut en kamera medel nu. Så på onsdag ska jag handla den . Det är som som barnet på jul afton. Ska. Njuta . Ni kan få liten titt. Hämta fet i morgon

Idag har jag skolat in min elev väldigt roligt imorgon har jag gjort ett schema för då är det lite längre idag för eleven.

När jag gick från jobb så tänkte jag att jag skulle hämta barnen det var det vi hade kommit överens om så jag skynda mig till förskolan och när jag, utanför förskolan större då kom min make. barnen blev glada när jag blir mindre glad som jag dels cyklar som en dåre till förskolan när han skulle hämta varför,! Men huvudsaken är att mina barn blir glad av att se pappa.

Idag så skulle jag börja med mig frukost frukost till fokus skulle äta en knäcke macka med skinka korv det var rätt gott faktiskt rekommendera frågor. Men den där omeletten med och ärlig jag koka hellre vanligt ägg hårdkokt och broccoli till det är goare jag har lite svårt för men jag har testat. Jag önskar bara att allting hade fungerat med min mat . det är inte så att jag är värsta spinkiga typen som inte få behålla maten men jag alltid haft lite problem med maten. Så nu försöker jag träna och komma i form igen för att se om det blir bättre med maten jag hoppas det.

När vi kom hem så tog vi det lugnt vi fick ett ryck att bara åka till Momo rätt upp och ner. Men det var skönt att komma hem ifrån lite ikväll ha gjort ett schema till min eller så att vi har lite att göra morgon och lite utmaningar.

Nu ska jag skriva till min personliga tränare vad jag har gjort idag

Likes

Comments

Haft en bra dag.

Hoppad att ni få en toppen vecka🎶❤️

Likes

Comments

Jag gjorde schema för dagen i går på den nya appen. Det var så bra för då kunde Man stora få veta vad som ska hända i tid.. detta stressade ner henne så mycket. Hon har varit lugn idag när hon visste vd som kommer.

Jag har hunnit allt. Som jag skulle hinna med. Förutom att dammsuga med det ska jag göra i morgon.

Idag så var min stor ho frisören. Och sedan fick hon handla för veckopeng som hon hade spara. Så brev det en ilning med. Leksaker. Sedan fråga hon om hon fick hem det i lådan , då sa jag fråga pappa. Pappa och amma svarade ja på detta Så nu ska vi skicka in detta så hon får detta på brevlådans. Jon e super glad.

Till mat hade vi kött med ris och sås och gurka så gott. Lite mat inna man ska. På kalas hon vänner. En väns. Man fyller 40år.

Så har man gjort tråkiga saker med med vardags saker ska man få in med. Med lättare att ha ett schema. För att veta att man inte missar något, så detta kommer jag att fortsätta med jag kommer köpa hela appen istället. . Kommer vissa den för min mentor nästa vecka.

Nu säger vi godnatt. Till er all som följer mig., men ska jag vara ärlig så är jag för uppe i varv. Mmmmm men en ljudbok så kommer kroppen att koppla av.

Likes

Comments

Då var det fredag igen. Vad tiden går bra. Jag har gjort mi. Försöka vecka gjort på nya jobbet. Så idag var jag på skolan. Och pratat med min mentorer om hur vi ska tänka kring min elev. Så j
Jag har fått tid att ta ut matrial så nu ska jag fixa allt på tisdag. Då jag ska sitta med mentorn och planera.

Har hämtat mina barn idag men hämtade dem klockan 16.
När jag hämtade dem så gick vi genom skogen jag vill ha lite variation på ställena igår men avgick det ringde en vän till mig och frågade om min man och han var inte hemma riktigt då men då får man vi var och då sa jag att vi var nästan utanför heller och då sa hon kom in istället eller servera äta hela kvällen och fick god mat kycklingspett med ris och sås.
Det är så skönt att komma till min vän för där kan jag slappna av vi kan prata om allt och dels är min fadder.

Och man måste avsluta dagen med det godaste som finns tre. Det är helt sjukt jag har sedan två dagar tillbaka för anteckningar på kost dagbok vad jag äter och när jag titta på den i efterhand Siri klokt men det är så min var också ut och så det är så jag äter men det behövs en viss förbättring. Jag käkade två spett hos Kristina idag okej kanske efter första spettet efter tredje biten vad gör mätt och då är det. Ris och gurka kvar. Efter jag har ätit upp hela min person efter mycket om och men så sa jag nu har jag ätit för två dagar.

Vad ska ni hitta imorgon?!
själv ska jag på fest hos en kompis som fyller år. Så imorgon så ska jag kommer håg allt jag äter kvällen detta blir lite jobbigt hur kan bli ett antal ex tekoppar för att jag inte kan äta någonting annat och jag sitter alltid maten med en kopp te ja vi får se jag ska kolla under dagen var vi ska bli bjudna på för att mina barn ska också kunna äta. Är det mat de inte kan äta så kommer jag att ta med mat och fika till dom så dom. Det är roligt att gå på kalas men ibland är det lite bökigt när jag måste hela tiden ha koll på vad de får i sig men de lär sig efterhand och dom är jätte duktig redan för att vara så små. När de är borta hos folk så äter de inte någonting som de inte får och är det någonting de funderar på om de kan äta så frågar de alltid.

Likes

Comments