idag så var det  dags för stidie dag men att  ha ikt dag  med  mården.
helt galet vi var 30 person tillsammans  bokelunda och mården. vi hade mycket trevligt på vad ett seminarie Idag var väldigt mycket information men det var mycket som man redan kunde. vi ska går att använda Google Drive en vikarierande bekantskap med sedan mitt andra jobb så du vet så skönt ju bara tillägga så mycket energi på hur det fungerar men sedan så är vi starka som jag faktiskt använt i Google Drive Så jag vet inte hur jag kom in inbjudningar svar men detta är ju helt vetenskapligt helt galet mycket. sedan åt vi mat tillsammans . Vi åt på en pizzeria Vilken gemenskap när man är en i arbetslaget Vilken skillnad det är för mycket får jag.

det var så kul när vi kom hem från förskolan och jobbet för då var vi ute och då fick jag mycket att ta gräsmattan på framsidan. Men jag kom på att vi hade bara en handgräsklippare så att det var bara där fram den. Det var tungt men nu vet jag att jag måste ha en riktig gräsklippare vi har stora ytor att  klippa men nästan hela framsidan är klar. och barnen hittar även på våren i gavel av huset och där sprang Hon lekte hur länge som helst Det var riktigt roligt att se

Sedan kom några vänner till mig och passade mina barn går mannen är iväg på sitt håll och jag har utbildning på kvällen. så då fick dom var hemma hos mina vänner i huset att det hade gått så bra jag är så stolt över att de är så duktiga när vi har folk som

härligt att kunna vara ute så mycket solenergi nytt idag så jag har fått Energi om ni är motiverat i tusen för cyklar resten av veckan detta ska bli min dagliga motion sedan så varför inte brev genom

när jag kommer inte hem efter utbildningen så var jag riktigt hungrig efter denna dagen så har jag kommit på att jag har inte ätit så jättebra Så då var jag riktigt hungrig Jag bara tycker inte om att gå en kopp te och sen var Allting är återställt igen.

efter dagens eko till sa jag fått massa ner det nu ska jag bara kolla om jag kan göra detta på min blogg Jag hoppas det för nu kom jag uppdaterar bloggen med mycket annat som jag har längtat efter göra så nu är det nystart i mitt liv Så nu kör jag och kommer göra det rakt på

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu är det  slutet av vecka  skönt
vi  ät färfig för flytt städ

Likes

Comments

att vakna till en lugn natur och hör fåglarna kvittra på morgonen den känslan är helt obeskrivlig.

sedan bär det av till det gröna huset i byn för att ta det sista av grejerna sedan nästa vecka och se dess flyttstäd så skönt att få ha en bostad att ta hand om istället för.
de som ska flytta in efter oss var där och mätt och hade sig lite och de ska iväg och köpa lite nya bra idag så vi får väl se vad det blir.

idag så drog jag igång girl power tillsammans med min fina väninna Victoria. vi pratade om att vara unik det var väldigt intressant att höra hur de tänker kring unik.
sedan så drog vi till bowlinghallen bowlade Detta var väldigt kul att se tjejerna från att vara att jag inte kan till att faktiskt hade leende på läpparna och kunna säga till sig själv Det blev riktigt bra. vi avslutade med att berätta lite om hur vi har tänkt. att vi finns det alltid som ledare för oss att de är värdefulla oss.

då jag träffade kusin jonte med familj. deras kille har blivit  stor.

Likes

Comments

Idag  så är det jobbe veckans sista dag. det  går  så sjukt fort.   fattar  inte riktigt  att  det  är  fredag.
idag så ska jag hjälpa till på fritids till kl 16.
sedan hem och hålla kväll så skönt

så härlig dag att jobba.
var  på och  hjälpte till det var lite mysigt. i veckan fick jag veta vad hag ska gör efter den 1 okt  när min elev inte har fritids. skönt att veta

nu i helgen ska vi fixa det sista.  sedan  låta  en vän  städa för hon behöver  jobb timmar  då gav ja henne  vår städning  i gamla huset.

trevligt  helg alla

Likes

Comments

idag så vaknade ja 4 .10 sedan kunde jag inte somna om. men rätt  skönt  att ligga vaken helt tyst runt  mig.  idag får vi se vad denna dagen  ger än.

hej jag var tvungen att  skoja   till det idag med  kollega  idag tycker  bra om henne.
jag bra skratta  idag mem mina kollegor    bara kan säga   älska mitt arbetslag.
har alltid roligt med dom, alltid ett skratt runt  hörnet😂🤣

idag  så  gjorde ett barn ett  släkt träd.

Likes

Comments

mysdag  med barnen. lånat böcker och ätit.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på biblioteket ta lite död på tiden Men barnen får leka och kolla backa det är ju pedagogiskt. vi ska om två timmar till laget några vänner i kyrkan och har hemgrupp jag har inte varit med på detta på väldigt länge så ikväll tänkte jag passa på när jag ändå är i byn.

Jag är förvånad att jag sov så gott om nätterna sedan vi flyttade genomsnitt så sover jag på natt cirka 4 till 3 timmar och sedan i lördags ja jag sovit hela nätterna och barnen har sovit i sina sängar och alla är utvilade på dagen efter
Detta känns jättebra för kroppen då .Jag vet att jag orkar med att orka prestera mer på jobb. Jag vill jag beställa för jag vet att jag har mycket att prestera jag att min elev för att han ska klara skolan och vardagen i skolan skolan är tuff så. Därför ville visa att man behöver till alltihop en gång men han kommer glad.

Vad är du rädd för ?
Har du något i livet som blir absolut Vad säger nej till du var inte med på det?

Likes

Comments

godmorgon världen
idag så ska jag ha friidrott. så jag lär vara trött  nör kag kommer  hem.
ska ta   ipad idag.

Hej idag har vi haft fri luft dag.  Nu är jag jättetrött har varit ute hela dagen idag i luften så att klockan inte mer än 10 och jag tänker faktiskt gå och lägga mig. men annars har dagen varit bra fullmakt över typer har filmat och fotat så det blir att göra en film till ett till två så man ser så duktiga de är. detta gör vi tillsammans med en annan skola som var chef också chef över så att vi ska ett samarbete mellan Mården och bokelundaskolan. Men idag var  Mården själva , Men tre till 6 var tillsammans med bokelundskolan.
Jag har fått mail om att den 25 har vi studiedag på Modern och bakgrunder och då ska vi gå igenom media it- så det blir väldigt trevlig dag för mig som är väldigt intresserad av detta .

Jag kan inte med ord beskriva jag tacksam Jag är för att hitta jobbet på mården skolan.

Jag har fått bra kontakt med förälder i levern och har väldigt bra samarbete mellan min chef och mina fina galna kollegor. det är så skönt att kunna skämta i situationer som har varit tuffare bland och det kan jag med mina kollegor. det är skönt att bara släppa ut ibland med andra kollegor som idag när vi kommer tillbaka så satt jag och en annat Lägg av bara asgarva och vi kom fram till att vi hade fått för mycket frisk luft.

Likes

Comments

biöken start.  tänk att få vakna   men natur  utanför  fönstret.   för många  skulle det vara en dröm. det var  första tanken när jag vaknade.  så vaknade jag för utanför sovrums fönstret är det ett stort träd i vårt hus. underbart  att  få vakna så.

älskade  tok dotter

Likes

Comments

flytta dey sista  idag

nu ska man njuta  av att sova i det nya huset. ni har vi ett hem.
vi älskar det

Likes

Comments