idag kom dagen då vi ska ta förväl av min älskade moster. med mitt i allt det jobbiga så blev jag så glad för det var ett så värdigt slut. hon hade bestämt och det skulle vara efter hennes vilja så därför var det inte lika jobbigt med jobbigt i alla fall. vi samlades hos morbror och kusinerna i Hillerstorp. Det var så skönt att få träffa och krama dom. det var tungt att komma till dom det var så mycket minne. under begravningen så var det ett tal som moster hade skrivit själv till sin familj och anhöriga. så vacker då kom tårarna dom bara rann. jag filma sånger och tal . med så värdig begravning för hon fick som hon villa ha det. min moster älskade havet så hon hade foto med havet som bakgrund. Jag ´gick in efter alla gått ut så gick jag in till kistan igen för att säga det som hon skulle höra bara Ia och Vera-Lucia. Hon har lite samma historia som Jag vi var adopterade och det var en trygghet jag kommer bära med mig. hon förstod saker som inge förstår om man inte själv är adopterad. hon är min förebild.

nu är du fri från all sjukdom och smärta . tack för allt du gav och gett allt år. tack fina familj som respekterad mosters önska! TACK MOSTER INGERGERD MELIN

MINA töser var med, den stor frågade mycket och jag gav henne helt ärliga svar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

170620 idag så går mina tjejer på sommarlov med papsen. mamma får jobba jobba 1 vecka till. jag får sova i fleninge. för jag har öppning på nyponrosen så jag somnade tidigt. mamma hade ammi på besök så vi pratade lite. med var så trött så jag knoppade vis 20 så skönt, var utvilad på morgonen.

sov gott


170621 imorgon är det dag att säga förväl vid kista .. det gör så ont att att se dena fina familj förlorat så fin person. känner att det är jobbaigt när jag vet att jag har 4 dagr kvar på jobb. insåg detta när jag satt i personalrummet med minkollega. tur är att det är nu allt e lite tungt. jag hoppas att det blir bättre snart, vill att morgon dagen ska vara förbi. med det blir bra avslut. känner att kroppen inte får den villa den behöver så jag ska sova på fredag. nu ska jag förbereda inför imorgondagen.

Likes

Comments

Jag älska inte allt att träffa släkten men den är sjukt viktig och påverka mig hela livet.

Vi sitter hopp på ¨något sätt

1) Vad gör du med människor i ditt liv?

Vera svar: jag uppskattar dom jag har fått gåvan att ha i mitt liv. det har kommit många som kommit och gott, men jag har varit den samma.

2) Vad gör du med dina släktingar`?

jag respektera att vi är olika men jag finns för mig släktingar. så klart att vissa är man mer tajt med än andra. jag har en kusin som jag alltid varit tajt med.

3) varför är släkten viktig för dej?

Detta kommer låta gammalmodigt ,men det hat växt fram med åren. fast jag är adopterad så har jag två kulturarv och alla är olika alltså olika kulturer. som ex min moster vad adopterad från Tyskland , så det för samman oss pga vi är adopterad vi hade samma tankar kring livet. jag har mitt biologiska arv som jag inte vet så mycket av men jag har mina systrar som gör mig så stolt. jag får berätta om mina gamla släkttigar och dom som finns kvar! nu när jag har egna barn funder jag på hur jag vill vara som förälder för jag vet att det är vad dom får med dig som vuxna. Jag ska gör en släklt bok för kunna vissa barnen när dom är äldre! mitt sommar projekt. familjens släkt bok

hur kan du påverka dina relationer för att di ska känna att du har gjort ditt? jag vissar att jag bry mig om dom på olika sätt. säger sakern är jag känner att tiden är inne. för det ska inte gå så långt så att dom ska behöva ligga för döden när man säger sakerna man velat säga hela livet.

hur hade du svarat!?

idag när jag kom till bussen då fick jag en kram bakifrån ,såklart funder jag på vem. när jag vände mig om så blev jag super gld när jag såg vilka det var. det var en när syster till mig och vi pratade och han var glad på det åkta sättet igen. då var jag nöjd för då vet ja hon och sambo mår bra. det är dom värda, kommer stötta henne till livet slut.

jag har tänkt mycket på min moster idag fy,

Likes

Comments

idag har jag haft en mysig skön mprgon med barneja.

vi bara myste tillsammans. berättade för barnen var vi skulle hitta på idag och det blev liv i luckan glädje . vi ska till min fadder som jag har fått vi min församling när jag började i församlingen. med hon är det än och är glad för henne. vi kan prata om allt .4

jag var på af för att tala om att jag fått jobb i aug! så fixa med att skicka rapporten med så man slipper den. på kvällen så upptäckte jag något super roligt som jag ska kolla vidare på.

176014-170615 idag ska ja till Laholm med mitt nya jobb . vi ska ja kompetensdagar i Laholm. Fett taggad att träffa mina nya kolleger.

170613

idag kom annonsen som dej älskade moster. nu började sjunka in att du inte kommer tillbaka till os. sjukt jobbigt, med vet att du har det bra nu och smärta är ett minne blott. vill bara vara vid din kista för att kunna gå vidare. det är näs vecka, där din mamma gick före. är så tacksam med fett tomt utan dej. det viktigaste är att du inte lider mer. Förklarade för min stora tjej att mamma moster ia hat blivit en ängel och är hos jesus och sias mamma och pappa. det var som ett spjut rak in i mitt hjärta för då visa jag annansen för henne och då bras allt. fy vad inte detta gjord, för du gick förtidigt bara 60 år. hatar cancer !!! efter jobbet idag ska jag hämta min nya cykel, den är röd och fin.


170614-170615 Idag är det dag att träffa mina nya kolleger. vi ska ha kompetensdagar i Laholm på en lant gård. det är pirit när man kommer och inte känner någon. det var mården och bokalundaskolan som denna chefen har. fett bra att vi får lära känna varandra. då kan man samarbeta på ett annat sätt. vi jobbar i vår arbetslag och jag kommer tillhöra F-3 . det var roliga människor. jag fick möjlighet att sova där när vi hade löst sej med plaster men jag hade redan lovar min stora tjej att jag skulle komma hem på kvällen. alltid bäst att sova hemma sin gen säng. men jag var därtill frullen nästadag för det ville kollegerna, kände att jag får bjuda till så jag känna med dom och 'var med från morgonen. dom välkomna in mig så naturligt så det kännes så bra. jag vill börja jobba där nu. jag är taggad inför höstterminen. det vi pratade om ska jag försöka ta över på min roll som elevassistent. tacksam att jag fick möjlighet att vara med dessa dagar.

170616 idag var det viktoria igen. med det känns så konstigt . känns som jag har gott vidare redan. kommer sakna några av mina fina kolleger med inte alla., med det kommer var jobbigt att säga hejdå men jag kommer hälsa på det kommer du inte undan med hahaha. nu ska jag hen och städ för att fira en vän på lördag. och ska till Ängelholm och tjaoo

170617 idag ska fick vi undan , man kunde inte tro det var vårt hem. då är det städat. jag fixade med maten. så roligt vi hade .

170618 idag så ska vi ta det lugnt.


Likes

Comments

idag så börja jag dagen med  frukost  med mina töser. Vi kollade filmfrukostmaken  fick sova.

Vi har grillat idag så mysigt.
skönt att sitta ute

nu ska jag fixa ned data mina jag ska sova.

ha en bra vecka .

Likes

Comments

morse fick ja  budet som ksg hat väntat på ett positibt sätt för din skull. du led och nu gick du igenom himmelrns portidag älskade moster var det dag för dej att förenas  med  Jesus och han fick ta dej till din mor och far  dom gått förre.
inatt var det dags  för dej.  kommer alltid bara saknad och minne stannar kvar. 
Jag har prata med kusin  och  skickade detta:

Beklaga   sorgen .  Hon är hemma hos  Jesus och förenas  med   Erik och Elsa och Alice.  Hon är hemma. Glädjen ska vi  sprida vidare ❤
fick tillbaka

Tack. Hon har det bra nu. ❤️

vi visste att moster  skulle förlora kampen man var inte beredd ändå.
har varit dämpad idag  och  det är bara tomt på allt.  men tacksam att  fått säga det jag ville innan hon somnade  in.  så ofantligt  saknad.
Jag läste sms hon och jag har skrivit då kom tårarna för det var senaste var i från gårdagen kl16.  ni är allt  borta.  att aldrig kunna prata med denne osv fett tomt.😭😢
Men nu  mår hon bra. ❤❤❤
fest i himlen nu

idagåt  vi mat  ute så mysigt.
barnen var ute  och  lekte med. köpt dockskåp  saker till dotter, och ipad till mig.

kollade film på kvällen Narnia 
där filmerna är så talandeDen handlade om pris Caspian.
lejonet har en  så kristall klar   symbolik. ÄLSKA dessa filmer.

Jag vill alltid  stå vid lejonet sida .
är livet  tryggt.

jag vill alltid lyssna till det  som ger mig glädje och frid. jag vill ju  a sida vid lejonets sida. alltid att hjärtat och tillhöra lejonet.  jag på Lucy för jag vet  att jag ja  men vågar inte alltid. 
Med med lejonet vid  ni  sida  vågar jag allt.

Vad symbolisera  lejonet i ditt liv ?
Vad/vem är lejonet i ditt liv?
Är du redo att lämna  det  som inte behöv?

vill till sist säga tack för ni  fina moster fått komma hem.
Nu r vi  allt hon inte orkade jorden, nu är hon fri..
Du finns i mina tankar  tänder ett ljus .

Likes

Comments

idag är en stor dag för många unga ungdomar. idag är det deras dag  för idag är är det studenten.
glädjens dag.
Vi ska fira 3 stycken  ska bli super kul. Ska fota med idag  så kul.

Nu ska ja hem och  fixa det sista  inför att fira  studenten.

ikväll har jag fått  glädjen att dela den med  flera kompisar och  snackat med dom.  roligt.  jag var så trött     jag gick hemma  efter 21.   När jag kom hem så var det dag för  att  ta det lugnt men bör ha jag med  bilderna . hahaha  ta det lugnt är ett farligt ord.

trevlig helg

Likes

Comments

Hejsan  vaknade   och var  så  trött.
kollade ute och vad var  det för värdet väder  jo  det var regn.
mysigt att  det gör det. gillar det 😴🤣

Jag ska  tänkte ett ljus för dig. tycker så mycket  om dej fatta inte  att det snart  är dags att  sätta stopp.

på jobb idag så jag det varit bra.
Vi har slängt ut våra 6åringar från Viktoria.   detta är det roligast   barnen vet när dom ska slutat.
Det roliga  är att  en Anna avdelning om har  barn som ska sluta . Så det blev  dubbelt  så roligt. även barn som  inte vågade   ville   blir  kastad  på mayy3n. Så roligt att  se deras glädje och stolthet att dom är stora nu.

Jag avslutat  dagen med att bli inbjuden av mina kollegor.
Jag åt enterco  mellan  stekt  så gott.
och drick vila och självklart avsluta  med  te.  tacksam  över min a fina kollegor som är lojala och ärligt.  fy vad jag kommer  att sakna dom så mycket   det finns väntar vissa som är  det extra och m det bara blir..
tacksam  för dom ni vet vilka ni är.❤❤❤❤❤

God och kärlek  i maten

Nu ska jag hem och sov för att jobba i morgon.

va rädd om dej.

Känner mig så lugnt i hela kroppen.
konstigt men skönt.
dela en  sak  som har funderat länge. jag pratade med fadder i Örkelljunga skönt.

Likes

Comments

När jag vaknade  det första man gjort de var att kolla  mobilen  men inget  sms.
Nu är jag på väg till jobb . hade svårt att somna men lyckades till sist..
tungt att vakna idag

idag har jag tänkt på min moster.
jag vet att caner  kommer och ta min fantastiska moster. jag tycker livet är orättvist. min moster har inte hjort något som förtjänar att hon ska behöva gå bort innan man fyllt år.
jag önskar att jag kunde ta hennes plats jag sa likadant till Marie och Katinka
vem ska bestämma när våra liv är slut och när Vet Du att du ska ge upp allt. jag vet att den dagen moster försvinna från jordelivet så kommer det att bli så jobbigt.

när jag skulle åka hem från Helsingborg så ringde Alexandra till mig och fråga vilken buss jag skulle ta. jag tyckte det var mysigt  fast vi inte pratade så mycket

många  tankar snurra

Likes

Comments

idag fick jag det samtalen  som jag väntat på länge  men  inget ha hänt. men det känns so  att det kommer att ta stopp snart.  I morse fick samtalen av min kusin att moster svävade i luften..
Jag visst att det skulle  komma men  var inte  bereddJag hoppas på ett sätt att det går fort  för nu kämpar  hon hot händer som kommer vinna stridenVill inte att hon ska ha ont . önska att hon somnade in  på båten när hon sov.  klart  är det med smärta jag säger det  med  hon  är redo att komma hem  och träffa hennes mamma som väntar på henne. Jag vet att mor.or så och väntar på sin dotter  vid den småländska grunden i himlen. hon kommer länka kvar så mycket tomrum  med hennes kärlek stannar kvar som vi ska förvalta.
Nu orkar jag inte skriva mer... Kommet igen

Varit hos mamma hela dagenbarnen fick leka med sina kusiner.
hade kul. Jag stannade kvar för jag börjar kl 6 på jobbet i morgon.  men jag har  skrivit mina brev  så nu ska jag dela  ut   i morgon. Har skrivit några personliga och några till övriga personal  och till  Annika och Mia.

Jag har  övertala mojan  att hon ska åka och hälsa på sin syster inna det är försent. dom åker i morgon  skönt  för jag vill inte höra att man skulle ha gjort. skönt att hon åket i morgon.  min moster är  det som en smålänning.
Jag besökte   ni  bästa vänner idag där  vid deras gravar. skönt att stanna upp.  dom stod mig så nära så ingen Annan har gjort . men  hitta en väninna 🤓😆❤ som kom  mig så nära  och det  är den jag sökt sedan  Mari och Katinka  försvar,alldess  förtidigt.  😭😢

bästa vänner för evigt ❤

Nu tror ni säker att jag är super nere. men tvärt om  när  jag kommer  i sådana  här situationer så dra jag lärdom av en sak. ta varalivet och din familj, vänner när dom lever.
Det är en gåva  som du får en gång.❤

Nu ska jag försöka sov innan jag ska upp igen. blä bussen  5.26

😴😴😴😴😴😴

Likes

Comments