Alltså fy fan vad trött ja är på vintern. okej om de inte va snö o sånt, det hade iaf kännts mer som våren e på väg då, men nej. de kommer ny hela tiden. så jävla äckligt med allt slask o ja vet itne vad, man kan inte gå normalt och så ska man oroa sig för att få en jävla snö driva över sig från ngt tak. ja:P okej bitter. men hoppas verkligen det blir varmare o så snart, denan vintern tar aldrig slut känns de som ?

vill resa, till Grekland, till Samos, till Carro<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vart på bio idag, med Carro. Hon är ju hemma nu ett tag innan hon flyttar till Grekland:/ De känns ju segt som fan men ska dit i sommar förhoppningsvis. eller måste, kommer sakna henne. Men måste ha jobb då.. Eller skriva in mig på arbetsförmedlingen iaf, måste ha pengar. Bion hette iaf instängd. Konstig och lite b film. Ville inte se den egentligen för gillar inte skräckfilmer, men Carro insisterade typ :P vågade inte kolla på hälften av filmen för jag är en tönt men ah, den var la helt okej. Sen nu har ja bara vart hemma. Skulle träffa min habibi igentligen men blev inte så: ( Imon är de Söndag och sen Måndag,. Vill inte ha skola .. månd och tis är jättesegt, börjar 8 o slutar typ fem.. med massa håltimmar. segt! aja, ska nog sova nu: )

 

Likes

Comments

Älskling mår bättre igen, :) Så ja mår bra nu med. sitter typ o väntar på honom..

Mormor är här med<3 saknat henne. senare kommer pappa o morfar också. trevligt<3

Denna vecka som kommer har jag lov igen, nice. fast onice att alla andra normala skolor har lov veka 7..? ajja.. Ska umgås lite med mormor nu, pusss.

Likes

Comments

Mohammed är jättesjuk och jag är värsta orolig:( hoppas du blir bra snart.. och att dom kan lista ut vare är.. Jag älskar dig så sjukt mycket, om du bara visste.. kan inte beskriva<3 om ngt skulle hända dig skulle jag gå under typ:( saknar dig. idag har vi varit tillsammans 4 månader:)

Likes

Comments

Sitter i skolan, arbetessäkerhetlektion. jätte segt, totalt onödig lektion. Vill hem och sova,är jättetrött:P

Och sen har jag håltimma i hm.., typ 4 timmar:) fettt. Får åka hem, men då är jag rädd att jag kommer somna. jaja, i landsproblem javisst. matte sista lektionen iaf, slutar fem. matte A. har gått om kursen tre gånger(Y) bra där. ajja. får lyssna på syon som e här o snackar om hur man ska gå vidare efter studenten o blabla 

Likes

Comments

... Har varit sjuk för länge. varför bli de aldrig bättre ? kan typ inte sova på nätterna för hostar.. fast det har ifs blivit bättre. men iaf så blir jag så jävla trött på dagarna så skolan går det inte alls bra i. projekt arbetet går åt helvete och inte har jag och Yasmine pluggat någonting med det på lovet.. Det blir inte av, samma sak varje gång. blir så trött på mig själv. nu är det bara 2 månader kvar tills det ska vara klart. jag orkar verkligen inte kämpa för bättre betyg än G, om jag ens får det, och det borde jag ju verkligen göra .. tar ju studenten om typ 5 månader.. jaja. Tur iaf att jag har en snäll lärare som hjälper oss mkt med det.. pallar inte snacka om skolan mer :P 

idag äre ju Söndag.. Har inte gjort en piss under hela helgen(sjuk) . Min bäbis har dock kommit hit lite.. han sov här i går med<3 så det gjorde min helg:) 

älskar dig ! 

Likes

Comments

ibland förstår jag inte hur jag tänker. om jag ens tänker överhuvud taget..? Det sista jag vill är att såra dig. endå lyckas jag göra det om och om igen. jag vet att jag kan bete mig konstigt, och ibland förstår jag inte hur du orkar med mig. Men ja är så glad att du gör det, för klarar mig inte utan dig. jag älskar dig. jag ska försöka bli bättre, för du förtjänar inte sånt hära, du förtjänar det bästa. Jag vill aldrig mer se dig ledsen, vill få dig må så bra som du får mig att må.

du är den enda jag vill vara med, glöm inte det<3

Likes

Comments