Min hverdag

Hej læsere på bloggen, jeg har lige set den første pokemon film og hold da helt op, vidste slet ikke filmene var så gode. De var så gode jeg næsten begyndte at græde da Ash blev til sten og Pikachu begyndte at stortude... kan klart anbefale pokemon filmene, tror faktisk jeg se en mere i skole i morgen.

den første sæson af pokemon serien var okay, men så begyndte det at gå ned af bakke i sæson to og tre, derfor valgte jeg i dag i stedet for at se et nyt afsnit af sæson tre, at se pokemon filmen "Mewtwo strikes back". Jeg tænker jeg vil give et lyn resume:

vi starter under vandet hvor mew den mest sjældne og allerstærkeste pokemon af alle svømmer rundt (Mew er en sød lille pokemon som bare lever livet) pludselig vågner Mewtwo (mewtwo er en klon af mew men bare dobbelt så stærk og ond som mew) mewtwo har et formål og det er så at dræbe denne uskyldige mew, men det sørger vores venner Ash og co. for ikke sker.

undskylder for virkelig dårligt resume og dårligere gramma end normalt, men har kun 5% strøm og gider ikke sætte laderen i #århmaaand

jeg vil smutte i seng nu juhu, så i må have en flækker nøjeren aften/nat


Ugens citat:

"at elske nogen, der ikke elsker dig - er som at vente på et skib i lufthavnen" - Zayn Malik

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Min hverdag

hej bloggen, jeg har lige siden i næsten 3 timer på at lave halvandet minuts fødselsdagsvideo, til en af mine bedstevenner og en af bloggens mest aktive læsere. Det tog sin tid, men hvad gør man ikke for friendz. Gry som hun hedder har tigget om den video i næsten 2 måneder, så jeg tænkte det var på sin plads, at hun selvfølgelig skulle have den video. videoen blev selvfølgelig ret nuller nolleren med noget pokemon indover #yay.

Jeg har som sagt brugt 3 timer på denne video så har desværre ikke set Paradise og har hellere ikke haft tid til skrive afsnit 3, men, men, men... JEG LOVER DET VIL KOMME I MORGEN! Ihvertfald afsnit 3.

jeg virkelig træt efter den video, så jeg vil gå i seng nu #natnat


link til videoen: https://www.youtube.com/watch?v=-YRepQURUT0


Ugens citat:

"at elske nogen, der ikke elsker dig - er som at vente på et skib i lufthavnen" - Zayn Malik


Likes

Comments

jeg har tænkt på noget.. jeg har overvejet om jeg skulle lave en brevkasse herinde på bloggen. det vil selvfølgelig være 100% anonymt, men det er kun hvis i vil have en brevkasse jeg vil lave en, så hvis i vil have jeg laver en så giv dette opslag et like!


Ugens citat:

"at elske nogen, der ikke elsker dig - er som at vente på et skib i lufthavnen" - Zayn Malik


Likes

Comments

Min hverdag

hej bloggen, jeg vil først og fremmest starte med at sige undskyld, da jeg ikke har lagt noget op i weekenden. Grunden til jeg ikke har lagt noget op er, at jeg har haft virkelig travlt, men bare rolig jeg vil ligge noget op hver dag igen. det er nok ikke sidste gang jeg ikke får lagt op i weekenden, da jeg er et meget travlt menneske, meeeen det er jo også det der gør det fedt at have en blog #fedtathaveenblog.

nok om det. i dag har vi haft billedkunst hvor vi skulle male hihi. Gry og jeg var E9 om at vi skulle skabe meningen med livet. Jeg har desværre ikke noget billede af vores maleri, men jeg skal nok ligge et op senere.

PS. Jeg vil ligge 3. afsnit af Paradise op i aften efter fodbold.. eller jeg vil i hvertfald prøve at huske det haha! det er sgu krillet nok det her shit!

Likes

Comments

Min hverdag

hej bloggen, jeg har lavet en facebook fanside for min blog, hvor i kan sige hvad i gerne vil have jeg skriver om, og hvor jeg vil fortælle jer hvornår der nyt på bloggen tjek den ud.

Likes

Comments

Min hverdag

Endelig, blev det fredag, fredag = weekend og party party. Der er bare en dårlig ting ved denne fredag, og det er vores nye skema som vi fik for 5 minutter siden... Det er bare et nuller nederen skema, men sådan er livet nu engang. #surtshow

I aften skal jeg hjem til @emmanielsennn min BFF og chill inden vi skal til FEEEST, der er bare en dårlig ting og det er at jeg skal til træning i slagelse i morgen klokken 9:30, så jeg skal ALT for tidlig op.

Jeg har ikke rigtig andet at sige, MEN FRYGT EJ! der vil selvfølgelig komme Paradise Hotel update inden længe. #chilloutthere


Likes

Comments

Min hverdag

OMG! onani caroline tjekkede ind i går og det første hun gør at bitche over en af de andre er alt for udmoden! se på dig selv din so!!Vred der går ikke engang en aften før soen prøver at få en trekant med Boris og Simone, men fordi de ikke gider, så ligger hun sig til at onanere.. FØJ FOR HELVEDE.

vi fik endelig vores første paradise knald #yay desværre var det bare pølse tyskeren der fik den analt #føj

det var alt for i dag, husk jeg ligger noget op igen i morgenCool


Ugens citat

hvis du tror på dine drømme, kan alt ske - Magwer the kentaur ano. 2k17

Likes

Comments

Min hverdag

Resume

som altid starter vi med at se Rikke der byder os velkommen til en ny sæson af paradise hotel, herefter møder vi så de 5 drenge og 5 piger, heriblandt Fie Laursens bror, Boris som pigerne finder meget interessant. Drengene og pigerne har kun lige mødt hinanden og allerede nu skal de tage en beslutning, der kan påvirke dem resten af deres liv. Da de kommer ned på værelserne ligge der fem jakkesæt og 5 kjoler, de skal nu bestemme hvem der skal giftes. Herkules/anders er hurtig om at sige at gerne vil tage chancen, hos pigerne virker de ikke så glade for at skulle giftes nogen af dem, men det bliver så Tanja (hende der hele tiden siden awesome) dertil sidst tager chancen og gifter sig.

efter Herkules og Tanja er blevet gift, skal tanjas 4 brudepiger vælge den fyr de vil være partner med. Simone får Boris, Shane får Christian, Maja får Lenny på 30 og Nanna får Jonas, så nu har alle fået en partner og der er dømt bryllupsfest på hotellet. Mens hotellets gæster fester og hygger sig kommer der pludselig en høj kvinde gående med slør for ansigtet og drengene har nu chancen for at skifte sin partner ud med denne mystiske kvinde. Om der er nogen der tør dette må vi se i aften.

Mine favoritter og dem jeg hader

personligt synes jeg Lenny virker som en rigtig cool og fed fyr og derfor er han helt klart den jeg bedst kan lide. Jeg synes nu egentlig også Herkules, eller anders som han hedder, virker som en ærlig og nice person og så synes jeg også det er helt vildt fedt, at han tør og lade sig gifte med en han ikke kender.

hvis der er en jeg virkelig ikke kan lide må det nok blive Nanna, det er nok mest fordi jeg synes hun ligner en stor pølsetysker, der er en der mere irriterende end Nanna og det er tanja! Man er jo ved at blive sindssyg af al hendes "awesome" hold da kæft hvor er det skrækkeligt at høre på!

det var alt for i dag, husk jeg ligger noget op igen i morgenCool


Ugens citat

hvis du tror på dine drømme, kan alt ske - Magwer the kentaur ano. 2k17

Likes

Comments

hej bøshoveder, jeg har dårligt nyt, jeg har punkteret både min fars og min egen cykel i dag. den mand er sikkert ikke glad #shiiit.

vores vikar er pisse irriterende og er rødhåret og pædofil. Pigebarnet vil have vi skal læse om tissemænd og tissekoner! er hun ikke bare en klam stodder? #luderoftheyear heldigvis har vi fri om en time #yay

jeg har faktisk ikke rigtig andet jeg vil sige i dag, men håber i vil læse med i morgen, hvor vi har en masse ting vi skal nå. Vi skal til fest i Kalundborg så selvfølgelig vil der komme makeup guide, så skal vi hjem til Emma min BFF og chille inden festen. DET BLIVER FOR vilder rykkeren i morgenVild

lørdag bliver også flækker nøjeren nok, der skal jeg til skolefodbold nede i Gørlev hallen #forventerstoropbakning

søndag der skal jeg til kamp i svendborg #bænken4leif det bliver bisse limset

det var alt for i dag, håber i vil kigge med i weekenden.


Ugens citat

hvis du tror på dine drømme, kan alt ske - Magwer the kentaur ano. 2k17


Likes

Comments

godmorgen bloggenCool

i dag er det Onsdag. Onsdag betyder fri fra fodbold + vi har tidligt fri fra skole, det er vildt nok #frihedtilfolket. Jeg er desværre blevet syg igen og det er bare ikke fed. Selvom jeg er syg, tænkte jeg alligevel jeg ville fodre mine følgere med noget flækker nøjeren læsning. Jeg har i dag opdateret siden, da jeg har fået merchandise. Jeg synes i skal tjekke det ud få der nogle fede ting. jeg vil løbende opdatere min webshop.

det var alt for i dag, jeg vil slappe lidt af og lave ingenting nu #wupwupCool


Ugens citat

hvis du tror på dine drømme, kan alt ske - Magwer the kentaur ano. 2k17

Likes

Comments