Vardag

Hallo!

Idag åkte jag ut typ vid 12 till stallet, mockade, gjorde iordning mat osv till Cocomo och Lillebror! Sen åkte vi och hämta lilla Tuva.
När vi kom tillbaka så tog vi in älskade Zorro som vi precis börjat rida in, vi satte på sadeln idag plus sadelgjord! Sen tog vi ut han i paddocken och kollade hur han reagerade, han ville rulla med en gång men det fick han inte, haha!
Efter det ville Sandra testa att sitta i sadeln på honom så hon hoppade upp, inga problem förutom att han ville rulla sig igen, den hästen är verkligen så lugn och inte gör en fluga! Lugnaste hingsten jag har träffat iallafall!
😍

Vi gick sen in och käkade lite mat, sen kom Marcus hem, efter maten fick vi plåga Marcus lite med rygg/bröst vaxning, haha!
Så kul att se andra plågas, mohaha!!
😂

Natti natti!
😽

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallo!😊
Har inte gjort några inlägg pga av att jag mår så fruktansvärt dåligt när jag har min mens...
Blir psykiskt förstörd och har jätte smärtor!
Så jag är inte mig själv och Arnold & P har fått dom flesta "smällarna" haha!
😇
Har inte hänt något speciellt annars,

Igår pratade jag med Felice i ca 1 timma medan hon gick från där hon bodde till sin pappa, för hon har flyttat dit nu! Synd att vissa människor är såpass blåögda..
Du hade gärna fått bo hos mig Felice! Men just nu går det tyvärr inte!
Håller även på att löser massa annan skit på annat håll, hoppas det verkligen blir som det är tänkt, för då blir jag och många andra väldigt glada!
😁😁

Och min älskling Alice är back in business!!
Älskar dig nått så otroligt mycket!
Vi kommer aldrig skiljas åt, och
ingen kan förstöra mellan oss!<3

  • 34 Readers

Likes

Comments

Vardag

Hello🙂
Har inte gjort några större uppdateringar pga brist av sömn! Har jättesvårt att sova så har tyvärr vänt på dygnet totalt.

Men idag har jag iallafall vart ute i skogen med Mamma, Leo och Lilla Arnold! Han tyckte det va jätte kul att springa runt o leta efter kottar och pinnar! Han har även vant sig fruktansvärt fint med sitt sele, när jag satte på han selet första gången ville han inte gå en meter utanför dörren och försökte klia av den!
😅
Men nu springer han för fullt med selen på!
Då jag inte har kunnat sova så ligger jag och kollar igenom säsongerna av Sveriges Mästerkock och skall snart börja på Sveriges Yngsta Mästerkock!

Önskar även dig Felice all lycka till idag

Likes

Comments

Är det verkligen meningen att du och jag skall vara BFF..?
Så många tankar då vi inte alls är lika tajta, du va mitt allt, jag kunde dö för dig!
Men är det de rätta för mig?
Vaknade alltid med ett leende på läpparna för jag visste att idag skulle jag få prata eller träffa dig, men vad hände? Gnistan försvann...
Du valde en annan plats, en plats som inte är bra för någon. Du hade kunnat välja vilken plats som helst, men du valde den ända som va
fel.
Allt hade vart bättre.
Jag önskar du kunde förstå mig, allt hade blivit mycket enklare...

Du får mig att tänka så mycket tankar..
Som jag vill egentligen skall ta slut.

Vet inte hur jag skall överleva utan dig..?

  • 43 Readers

Likes

Comments

Idag har det vart en väldigt lugn dag, legat och tagit det chill och myst med Arnold hela dagen 🙂
Han börjar bli mer och mer stabil för varje dag som går, han börjar lära sig sina rutiner! Är fruktansvärt förvånad att han redan kan inkallning 100% och verkligen kommer som ett skott när man ropar på han, haha! Han vill verkligen inte vara långt ifrån mig.
Arnold har även börjat lära sig mer o mer att man sitter innan och tittar matte i ögonen innan man får mumsa i sig maten!
Och han börjar bli helt rumsren!
Arnold har även lärt sig att när man kommit in efter promenad så får man godis, och då sitter han på köksmattan och väntar så sött!
😍

Sitter nu och lyssnar på Therése Lindgren - Ibland mår jag inte så bra, på Nextory!
Riktigt bra får jag säga!
👌🏻
Snart kommer även Philip hem från jobbet, sen mellan 16-20 kommer Mat.se hit!
Har köpt lite goda grejer som även Philip kommer gilla!
😏

  • 52 Readers

Likes

Comments

Hallo!
Idag har det vart en lugn dag, va ute på promenad med Arnold tillsammans med Mamma och hunden hon går ut med, dom gick jättebra ihop och lekte & sprang!
Har beställt en fleecejacka och en vinterjacka till Arnold, då han nästan inte har något underhudsfett så fryser han när man går vanliga promenader så han inte anstränger sig så mycket, så hoppas på att dom passar!

Skall fortsätta ta det lugnt nu resten av kvällen och se om man kan fixa någon middag, sen blir det att lägga sig tidigt. Skall upp imorgon igen och promenera med Mamma och Arnold!

  • 73 Readers

Likes

Comments