View tracker

Inatt vaknade jag av att jag hade jätteont i magen, hade nästan så ont så det kändes som att jag skulle kräkas. Jag hade oxå ont på morgonen, eller asså det gör ont en stund och sedan försvinner det. Så jag var hemma från skolan idag. Nu känns det mycket bättre magen och det är ju skönt. Men jag vet faktist inte varför jag hade ont eller vad det berodde på. Kanske har ätit för mycket pepparkakor :) Der har jag faktist hahahh.

Jag hoppas jag kan då till skolan imorgon för då har vi nämligen elevens val. Jag tror jag fick Judo på förmiddagen, och typ nån reklamgrej på eftermiddan. Det sa mig kompis till mig iaf på telefon idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag är det måndag igen, klockan är 16:00 och jag kom precis hem från skolan. Jag har haft NO, SO, matte, svenska, spanska, idrott och engelska. Mellan alla lektioner är det max 5 min, förutom på idrotten där man har ca 10 min att byta om. I 6:an hade vi iallafall rast mellan varje lektion och lång lunchrast. Nu i 7:an hinner vi nästan inte ens sitta och äta lugnt. Men aja, man får vänja sig!!

Idag har det varit 1 grad och imorgon ska det regna. Då hoppas jag att det blir minusgrader så det snöar ist :))

Påväg hem tog jag lite bilder på himlen som jag lägger in. Jag älskar när himlen är helt rosa och orange, så det kommer nog flera bilder på det hehe

  • 11 readers

Likes

Comments

View tracker

Både igår och idag har jag vart och köpt massa julklappar i Kungsbacka. Jag har oxå julpyntat lite hemma. Men snart hoppas jag verkligen det blir kallare ute och kommer snö, så man får lite mer julkänsla 🎅🏻

Nu sitter jag på Nello i kungsmässan och precis ätit klart min Caprese, den var jättegod! 👍

  • 12 readers

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Vera och fyller 13 om mindre än en månad (03:a). Jag kommer blogga om olika saker och ska försöka att skriva flera inlägg i veckan.

Likes

Comments