Nu är vi ute på en roadshow på ca 8 dagar eller mer, så just nu skriver jag från västerås. Ligger på rummet efter en kväll i gymmet, poolen och bastun så nu är man så där skönt trött

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 5 Readers

Likes

Comments

Vardag

nu har jag ääntligen hittat en vinterjacka jag vill ha! så den beställde jag, så ja hoppas ja får den innan jag åker till stockholm med jobbet på torsdag.

Likes

Comments

Vardag
Turné Sverige runt är vad som väntar mig 5 veckor framöver. Det ska bli super kul tror jag men samtidigt otroligt krävande, kommer alltså vara hemma typ 8 dagar av de 5 veckorna om jag inte räknat helt galet. Imorgon bär det iväg till Valbo köpcentrum där vi ska hjälpa dom fira 1år för den nybyggda delen, sedan kommer vi jobba oss neråt Stockholm, Örebro, Västerås, Jönköping och sist Göteborg, det ska bli jätte roligt att se så många nya städer!

Likes

Comments

Vardag

nu har jag äntligen hittat en fåtölj jag tror jag vill ha i vardagsrummet. Enda sen renoveringen har ett hörn i vardagsrummet stått tomt för att jag inte hittat någon fåtölj, dom har antingen varit jätte obekväm, för dyr eller inte rätt grå nyans. Men nu så ska jag försöka ta mig till Ikea o titta på den o prov sitta.

Likes

Comments

Vardag

va ett tag sen jag va där men lite fpr man väl lov att skriva. Den resan va en riktig kultur resa eller vad man kallar det, vi åkte till en by som hette Inca som skulle vara lite fin o se, och det var den hände inte så mycket mer än att vi gick runt där, ja vi gjorde en hel del som jag inte var så där super engagerad så de va liksom inte så super speciellt. Det jag tyckte bäst om som var min höjdpunkt var maten, eftersom vi har spanska släktingar så kan ju dom allt o bjöd oss på riktig mallorkinsk mat och det var verkligen super gott önskar man kunde äta sån mat hela tiden.

Likes

Comments

Vardag

Halloween är en högtid som jag verkligen aldrig firat ordentligt och det är lite synd faktiskt för jäklar va kul det ser ut att gå på någon riktig rivig fest där alla gått all in på kostymer och man kommer in i ett sånt riktigt läskigt skräckhus med hur mycket utsmyckning som helst och jaa, det ser sjukt kul ut. Det står nog faktiskt på min to do list, att gå på en helt grym halloween fest. Att få klä ut sig och sminka sig riktigt snyggt och bara äga. Jag tycker ju att det vore så kul att kunna sminka sig så snyggt som så många gör.

Likes

Comments

Vardag

Satt här om dagen och skrev ett fint inlägg men när jag skulle trycka på publicera försvann allt istället och det blev ju otroligt mycket bättre...

Iallafall på torsdag åker jag ner till Stockholm för att jobba på mässa, det ska bli jätte roligt faktiskt, ska bo på hotell, jobba med fina kollegor, träffa Elin som också jobbar på mässa. Men framförallt kommer det bli en ny erfarenhet. Har haft sån ångest över att inte jobba sig framåt, att hela tiden stå still på samma ställe än fast jag inte gör det men jaa.. Det har vart en jobbig känsla att ha men det är skönt nu när man hittat något som man vill hålla på med, alltså något att satsa på, något man vet man kan få ut någonting av. Jag har velat länge fram och tillbaka på om jag ska plugga vidare till något eller hur jag ska göra, men jag har kommit på det att den enda anledningen till att jag velat plugga är för att jag velat ha något att göra året runt. Alltså lite som en ursäkt till att man inte hittat något jobb som man velat ha året runt. Men tillslut förstod jag alltså att jag egentligen inte alls ville plugga utan bara ha något säkert året runt. Och eftersom jag har ett jobb som jag verkligen tycker om och som jag verkligen längtar till så ska man ju ta vara på det så nu satsar jag all in på OG och hoppas på att det går vägen.

Ångest be gone with you!

Bild av Matilda från en legendarisk vandring.

Likes

Comments

Imorgon bär det av till Stockholm för att träffa mamma, bröderna, morbror och mormor, bara i några dagar och när man väl är där i kräfttider är det väl bara helt befogat att köra en liten kräftskiva också. Som jag längtar, äta gott, dricka gott och bara mysa!

Så ikväll ska jag packa och prova kläder, än fast det är familjen ska man ju klä upp sig lite iallafall.

  • 21 Readers

Likes

Comments

Vardag

Gud är verkligen dålig på att skriva. Jag har tänkt skriva flera gånger men jag har inte haft något att berätta känns det som, vilket är fel.. har hänt super mycket men för mig är det typ vardag. Camping jobbet lider mot sitt slut gör min "sista" dag i receptionen den 3e september vilket ska bli jätte skönt. Efter det åker jag upp till pappa och hjälper han med potatisen och bara myser, längtar hem till högda sjukt mycket faktiskt.

Efter högda blir det att åka hem till dalen packa om för att sen åka till mamma och vidare till mallorca, det om något ser jag fram emot. Har inte solat någonting i sommar dels för att jag inte orkat och dels för att det inte varit någon sol att hänga i julgranen precis. Ska bli så skönt att åka med mamma, vi har samma vilja när det gäller semester så det ska bli super skönt. Och då kan jag äntligen få använda lite sommar kläder!


Likes

Comments

Fick ett fotoinfall när Jonas spelade boll med Sako.


  • 26 Readers

Likes

Comments