Imorgon bär det av till Stockholm för att träffa mamma, bröderna, morbror och mormor, bara i några dagar och när man väl är där i kräfttider är det väl bara helt befogat att köra en liten kräftskiva också. Som jag längtar, äta gott, dricka gott och bara mysa!

Så ikväll ska jag packa och prova kläder, än fast det är familjen ska man ju klä upp sig lite iallafall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 7 Readers

Likes

Comments

Vardag

Gud är verkligen dålig på att skriva. Jag har tänkt skriva flera gånger men jag har inte haft något att berätta känns det som, vilket är fel.. har hänt super mycket men för mig är det typ vardag. Camping jobbet lider mot sitt slut gör min "sista" dag i receptionen den 3e september vilket ska bli jätte skönt. Efter det åker jag upp till pappa och hjälper han med potatisen och bara myser, längtar hem till högda sjukt mycket faktiskt.

Efter högda blir det att åka hem till dalen packa om för att sen åka till mamma och vidare till mallorca, det om något ser jag fram emot. Har inte solat någonting i sommar dels för att jag inte orkat och dels för att det inte varit någon sol att hänga i julgranen precis. Ska bli så skönt att åka med mamma, vi har samma vilja när det gäller semester så det ska bli super skönt. Och då kan jag äntligen få använda lite sommar kläder!


Likes

Comments

Fick ett fotoinfall när Jonas spelade boll med Sako.


  • 11 Readers

Likes

Comments

Vardag

Denna dagen bjöd på blandade känslor.
Allt började på min 20års dag, jag skulle få en försenad present av Jonas, och försenad blev den!
För några veckor sedan fick jag reda på att jag skulle få presenten den 17e juli och så fick jag reda på nu för några dagar sedan att jag skulle ha på mig mjukiskläder och ha med mig en plastbalja och spadar... sagt o gjort jag tog med mig det och så åkte vi i morse kl 09.00. Vi åkte mot orsa, sen svängde vi av mot tallhed flygplats och så ser jag hur det står prova på fallskärmshoppning på en banderoll o jag flippa ju totalt!
Jonas hade alltså bokat in mig på prova på fallskärmshoppning och det var heelt underbart! Det är definitivt något jag kommer göra igen! Jag blev iklädd en overoll, sele och hjälm o sen helt plötsligt satt jag i ett liitet plan påväg upp till en höjd på 4000m sen skulle jag bara hoppa ut ur de där planet, no biggie liksom... cool som man ä.
bilder kommer här.

Likes

Comments

Vardag

Ja så var det lördag, lördagar är alltid trevliga dagar för de betyder att jag får moffa i mig chips och dip. Men det blev inget sånt idag inte, ne för idag har jag åkt bil och tittat på när Jonas tvättat min bil och sedan kom mamma och Harald på en snabbvisit så där som ett brev på posten, vilket var väldigt roligt för de är ju alltid trevligt att träffa dom.

Jag har haft som en liten minisemester nu och den spenderades uppe i Högda, jag, Jonas och hundarna for upp i onsdags det var trevligt. Det är alltid lika speciellt att ta med sig ngn dit, det är ju som mitt paradis och då vill man ju att den personen man tyck om också ska tycka att det är ett paradis. Och Jonas hade det nog bra! Vi åkte till borga o kolla på hällan trots att det var storm i princip. Sen moijsa vi oss nog mest bara. En bra semester allt som allt.

Likes

Comments

Atm sitter jag på jobbar och bara har tråkigt... och det sliter förvånansvärt mycket på mig att bara sitta och ha tråkigt!
Ibland ställer jag mig och gör lite knäböj o sånt kul men så kan man inte hålla på hela tiden heller så summa summarum så har jag tråkigt.
På onsdag däremot ska jag göra ngt kul, då får jag en liten minisemester så då bär lasset av till högda, självklart tar jag med mig mina vovvar och Jonas o de kommer bli jätte kul att visa lite vart jag kmr ifrån.

  • 16 Readers

Likes

Comments

Nu har för några dagar sedan renoverat klart i vardagsrummet. Det var faktiskt jätte roligt att hålla på med allt och speciellt nu i efterhand då jag kan säga att jag gjort allting själv. Jag har spacklat, slipat, lagat tapet revor, gjort nya hörn, målat tak o målat o målat o målat och nu är jag äntligen färdig med allt! Vi hämtade soffan för ngn vecka sen, sen i söndags for vi till ikea o handlade soffbord o tv möbel och massa mer så jag är verkligen heel nöjd! Ska lägga upp bilder så fort jag tar några fina!

  • 15 Readers

Likes

Comments

Vardag

Jag har gått och blivit beroende av en serie igen... Inte bra Winberg... Inte bra. (fast joo ändå lite) Det är Grey´s Anatomy och den är såå bra! Jag tittar knappt på tv längre, istället är det Grey´s. Jag tycker att det är ganska skönt att man kan släppa sin egen verklighet och helt och hållet gå in i en annan för 40 minuter. Det blir som en skön paus i livet!

På tisdag gör jag mitt första arbetspass och då får jag även träffa de andra Per anställt som ska jobba på campingen i sommar, det kommer blir kul! Skönt att få börja jobba igen men samtidigt inte eftersom jag känner mig lite stressad uti allt som har med vardagsrummet att göra. Men det kommer väl bli bra det med. Allt blir bra i mitt liv har jag listat ut, och det är ganska skönt att kunna falla tillbaka på när man har ett nervöst sammanbrott eller två. Utöver jobb så har jag inte så mycket annat för mig i sommar, inget speciellt att se fram emot eller så, utan bara en helt vanlig jobb sommar, vilket jag känner är ganska skönt att bara kunna fokusera på att vara i Älvdalen och fixa o dona hemma o må bra! Jobba, äta, mysa, sova. "repeat"

Likes

Comments

Vardag

Jag fick förfrågan av mina chefer om att vara modell för Älvdalens Fiskecenter på företagsmässan här i Älvdalen, (eller det var ingen direkt fråga utan det var mer en liten luring så jag tackade ja innan jag visste vad det var jag tackade ja till). Men det blev bra ändå, jag och en kille gick tillsammans på scenen så jag var inte helt själv, vi visade först en fritidsfiske klädsel sedan en helt ut vadarutstyrsel. Och gud va skönt det var att jag iallafall fick gå i kläder jag kände mig bekväm i! Men så började dagen med att jag åkte till frissan för att fixa en ledig frippa som jag skulle kunna ha under kepsen, det blev en inbakad fläta som började på ena sidan och gick runt huvudet till andra sidan, typ som Katniss Everdeen har i Hungergames, den blev faktiskt jätte fin efter att den hade blivit lite slarvig och ledig. Sen kom nerverna, jag skulle upp på en scen och gå framför 3000 människor (som tur var så var det kanske bara 1000 som kollade på oss när vi gick, men ändå!!) Det var skönt när det var över för då kunde man verkligen känna att man utsatt sig för något som verkligen var utanför sin comfortzone. Så jag är stolt över mig själv!

Likes

Comments

Vardag

ojojoj.. nu snurrar verkligen kugghjulen hårt! Jag ska renovera vardagsrummet hemma och jag har ingen aning om hur man gör, vad man ska tänka på, i vilken ordning man ska göra allt och hur det ska se ut... meeen det kommer nog gå bra! jag är såå sjukt taggad på att börja nu så hela jag skakar i princip! det kommer bli hur kul som helst att få göra detta! och främst att få göra det med Jonas!

Likes

Comments