Vardag

Ja vad ska man skriva? Nytt år med nya möjligheter?

Mitt 2017 var bra, riktigt bra om jag ska tala klar språk. Och jag känner att jag bara går framåt hela tiden så 2018 kommer bli ett grymt år. Med alla de erfarenheterna jag fått med mig från 2017 är jag övertygad om att jag kan ALLT. Finns inget jag inte klarar av, och den känslan är oslagbar. Framför mig har jag 3 veckor med konstant jobb och något av det roligaste jag kommer göra denna vinter, steg 3! Kommer bli super kul att få utveckla sin skidåkning och bli en bättre skidlärare.

Jag har flera roliga saker som kommer hända 2018, bland annat ska jag skaffa hund har jag bestämt mig för, vilket kommer bli ett eget äventyr i sig.

Har också massor med funderingar, bland annat tror jag att jag ska i min framtid gå en kurs i barns utveckling, skidlärare känns som något jag vill jobba som och barn är ju hur roliga som helst, det finns inte en dag som jag inte le på mitt jobb. Får sån otrolig energi av de små liven, att höra deras vilda historier och tankar och att få vara med i dom är otroligt. Igår tillexempel var jag ett mega stort rymdskepp som kunde blåsa bubblor när jag åkte skidor, vem vill inte vara det liksom?!

Likes

Comments

Nu är vi ute på en roadshow på ca 8 dagar eller mer, så just nu skriver jag från västerås. Ligger på rummet efter en kväll i gymmet, poolen och bastun så nu är man så där skönt trött

  • 14 Readers

Likes

Comments

Vardag

nu har jag ääntligen hittat en vinterjacka jag vill ha! så den beställde jag, så ja hoppas ja får den innan jag åker till stockholm med jobbet på torsdag.

Likes

Comments

Vardag
Turné Sverige runt är vad som väntar mig 5 veckor framöver. Det ska bli super kul tror jag men samtidigt otroligt krävande, kommer alltså vara hemma typ 8 dagar av de 5 veckorna om jag inte räknat helt galet. Imorgon bär det iväg till Valbo köpcentrum där vi ska hjälpa dom fira 1år för den nybyggda delen, sedan kommer vi jobba oss neråt Stockholm, Örebro, Västerås, Jönköping och sist Göteborg, det ska bli jätte roligt att se så många nya städer!

Likes

Comments

Vardag

nu har jag äntligen hittat en fåtölj jag tror jag vill ha i vardagsrummet. Enda sen renoveringen har ett hörn i vardagsrummet stått tomt för att jag inte hittat någon fåtölj, dom har antingen varit jätte obekväm, för dyr eller inte rätt grå nyans. Men nu så ska jag försöka ta mig till Ikea o titta på den o prov sitta.

Likes

Comments

Vardag

va ett tag sen jag va där men lite fpr man väl lov att skriva. Den resan va en riktig kultur resa eller vad man kallar det, vi åkte till en by som hette Inca som skulle vara lite fin o se, och det var den hände inte så mycket mer än att vi gick runt där, ja vi gjorde en hel del som jag inte var så där super engagerad så de va liksom inte så super speciellt. Det jag tyckte bäst om som var min höjdpunkt var maten, eftersom vi har spanska släktingar så kan ju dom allt o bjöd oss på riktig mallorkinsk mat och det var verkligen super gott önskar man kunde äta sån mat hela tiden.

Likes

Comments

Vardag

Halloween är en högtid som jag verkligen aldrig firat ordentligt och det är lite synd faktiskt för jäklar va kul det ser ut att gå på någon riktig rivig fest där alla gått all in på kostymer och man kommer in i ett sånt riktigt läskigt skräckhus med hur mycket utsmyckning som helst och jaa, det ser sjukt kul ut. Det står nog faktiskt på min to do list, att gå på en helt grym halloween fest. Att få klä ut sig och sminka sig riktigt snyggt och bara äga. Jag tycker ju att det vore så kul att kunna sminka sig så snyggt som så många gör.

Likes

Comments

Vardag

Satt här om dagen och skrev ett fint inlägg men när jag skulle trycka på publicera försvann allt istället och det blev ju otroligt mycket bättre...

Iallafall på torsdag åker jag ner till Stockholm för att jobba på mässa, det ska bli jätte roligt faktiskt, ska bo på hotell, jobba med fina kollegor, träffa Elin som också jobbar på mässa. Men framförallt kommer det bli en ny erfarenhet. Har haft sån ångest över att inte jobba sig framåt, att hela tiden stå still på samma ställe än fast jag inte gör det men jaa.. Det har vart en jobbig känsla att ha men det är skönt nu när man hittat något som man vill hålla på med, alltså något att satsa på, något man vet man kan få ut någonting av. Jag har velat länge fram och tillbaka på om jag ska plugga vidare till något eller hur jag ska göra, men jag har kommit på det att den enda anledningen till att jag velat plugga är för att jag velat ha något att göra året runt. Alltså lite som en ursäkt till att man inte hittat något jobb som man velat ha året runt. Men tillslut förstod jag alltså att jag egentligen inte alls ville plugga utan bara ha något säkert året runt. Och eftersom jag har ett jobb som jag verkligen tycker om och som jag verkligen längtar till så ska man ju ta vara på det så nu satsar jag all in på OG och hoppas på att det går vägen.

Ångest be gone with you!

Bild av Matilda från en legendarisk vandring.

Likes

Comments

Imorgon bär det av till Stockholm för att träffa mamma, bröderna, morbror och mormor, bara i några dagar och när man väl är där i kräfttider är det väl bara helt befogat att köra en liten kräftskiva också. Som jag längtar, äta gott, dricka gott och bara mysa!

Så ikväll ska jag packa och prova kläder, än fast det är familjen ska man ju klä upp sig lite iallafall.

  • 30 Readers

Likes

Comments