Vardag

Jag har gått och blivit beroende av en serie igen... Inte bra Winberg... Inte bra. (fast joo ändå lite) Det är Grey´s Anatomy och den är såå bra! Jag tittar knappt på tv längre, istället är det Grey´s. Jag tycker att det är ganska skönt att man kan släppa sin egen verklighet och helt och hållet gå in i en annan för 40 minuter. Det blir som en skön paus i livet!

På tisdag gör jag mitt första arbetspass och då får jag även träffa de andra Per anställt som ska jobba på campingen i sommar, det kommer blir kul! Skönt att få börja jobba igen men samtidigt inte eftersom jag känner mig lite stressad uti allt som har med vardagsrummet att göra. Men det kommer väl bli bra det med. Allt blir bra i mitt liv har jag listat ut, och det är ganska skönt att kunna falla tillbaka på när man har ett nervöst sammanbrott eller två. Utöver jobb så har jag inte så mycket annat för mig i sommar, inget speciellt att se fram emot eller så, utan bara en helt vanlig jobb sommar, vilket jag känner är ganska skönt att bara kunna fokusera på att vara i Älvdalen och fixa o dona hemma o må bra! Jobba, äta, mysa, sova. "repeat"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Jag fick förfrågan av mina chefer om att vara modell för Älvdalens Fiskecenter på företagsmässan här i Älvdalen, (eller det var ingen direkt fråga utan det var mer en liten luring så jag tackade ja innan jag visste vad det var jag tackade ja till). Men det blev bra ändå, jag och en kille gick tillsammans på scenen så jag var inte helt själv, vi visade först en fritidsfiske klädsel sedan en helt ut vadarutstyrsel. Och gud va skönt det var att jag iallafall fick gå i kläder jag kände mig bekväm i! Men så började dagen med att jag åkte till frissan för att fixa en ledig frippa som jag skulle kunna ha under kepsen, det blev en inbakad fläta som började på ena sidan och gick runt huvudet till andra sidan, typ som Katniss Everdeen har i Hungergames, den blev faktiskt jätte fin efter att den hade blivit lite slarvig och ledig. Sen kom nerverna, jag skulle upp på en scen och gå framför 3000 människor (som tur var så var det kanske bara 1000 som kollade på oss när vi gick, men ändå!!) Det var skönt när det var över för då kunde man verkligen känna att man utsatt sig för något som verkligen var utanför sin comfortzone. Så jag är stolt över mig själv!

Likes

Comments

Vardag

ojojoj.. nu snurrar verkligen kugghjulen hårt! Jag ska renovera vardagsrummet hemma och jag har ingen aning om hur man gör, vad man ska tänka på, i vilken ordning man ska göra allt och hur det ska se ut... meeen det kommer nog gå bra! jag är såå sjukt taggad på att börja nu så hela jag skakar i princip! det kommer bli hur kul som helst att få göra detta! och främst att få göra det med Jonas!

Likes

Comments

Vardag

Klickade nyss hem 8 st toppar, och jag hoppas verkligen det blir bra! Jag har inte köpt kläder på hur länge som helst så nu kände jag att det var dags. sommaren kommer mes stormsteg och garderoben känns tunnare än vanligt så det passade ju bra! Här kmr bilder på 3 st.

  • Vardag
  • 23 readers

Likes

Comments

Vardag

Snön börjar smälta, backarna börjar pårla, gogglebrännor börjar synas på alla kollegor, bara en T-shirt under jackan, färre människor åker skidor, säsongen går mot sitt slut. På lördag tar en underbar vintersäsong slut, skidskolan låser igen för att sen öppna igen nästa vinter och jag gör min sista dag på lördag. Detta är så sjukt deprimerande, denna säsong har gått så fort, nästan för fort. Men livet rullar ju på och jag går på en spännande anställning på campingen i Älvdalen för sommaren, men först lite ledig! Och det känns väldigt skönt om jag ska vara ärlig, att man kan vara lite ledig och ta det lugnt emellan de två jobben. Så efter lördag kommer jag åka upp till mitt älskade Dorotea och ta det lugnt, träna lite, och bara mysa. Sedan tillbaka hem till Älvdalen, som nu faktiskt har blivit mitt hem. Än fast jag lämnar vintern med vemod så ser jag verkligen framemot sommaren! Den kommer bli jätte bra tror jag!

Likes

Comments

Vardag

Måste få skryta liite!
Äntligen är jag stolt audi ägare!
I många månader har jag letat efter den perfekta audin som jag verkligen vill ha. Och i veckan hittade Jonas den, så jag ringde direkt och helt plötsligt var det söndag och vi var på väg ner till Växjö för att hämta den! Bästa 120 milen jag åkt på en dag kan jag lova, jag älskar verkligen bilen och tacka gudarna för att Jonas hitta den!

Likes

Comments

Så har v. 9 börjat och för oss som jobbar som skidlärare betyder detta kaos som vi gillar och starkt ogillar! Gillar för att vi lever på turister, de är de som gör så att vi har ett jobb att gå till varje dag, och just v. 9 kryllar det av dom. Men vi starkt ogillar detta för att de blir just kaos, vi snackar barn överallt , föräldrar som vill lite för mycket för sitt barns eget bästa. Irritationer för att vissa saker inte funkar som de ska m.m. Men man måste bara älska det också! Hur underbart är det inte att se att så många människor i Sverige faktiskt tar vara på sportlovet och gör något utav det! Och att så många har det intresset, det är underbart!
Så jag tänker jobba på och bara njuta!

  • 37 readers

Likes

Comments

Vardag

Gud allt jag tänker på om dagarna är inredning hit och inredning dit. Ibland blir det rent utav utmattande eftersom jag inte har en aning om hur jag ska göra för att få allt att gå ihop. Bor ju i ett sånt otroligt vackert, mäktigt, stort gammalt hus som bara skriker efter en liten make over. Bara lite nya tapeter och en färgklick här och där. Vill verkligen behålla den lanliga känslan men ändå göra det lite modernt, men det kommer det ju bli oavsätt hur man gör. Köket är väll de som står närmast till renovering och det lutar mot en beige aktig färg på bröstpanelen, sen måste jag bara hitta en fin tapet och komma på vad det ska bli för färg på köksluckorna eftersom vitt inte är ett alternativ för J och furu inte är ett alternativ för mig.

Lite bilder på fina saker och inspo kommer här.


Likes

Comments

Nu fick jag äntligen första dagen utan pjäxor på fötterna på 13 dagar! Det är väldigt skönt kan jag säga, en ledig dag innan man kör hårt igen! Denna vecka har bestått av kurs kurs kurs, så nu är jag skidlärare steg 2, alltså halvvägs till examen! Skidlärare har jag faktiskt inte tänkt förut att jag skulle bli, utan jag tänkte mest att jag skulle ta steg 2 och jobba en säsong i OG och sedan var det bra med det. Men nu har jag tänkt om! Jag blir nog kvar i OG några säsonger framöver och ska börja min träning iår mot att få gå steg 3. Så jag ska träna så att jag kan få göra uppåket, det är att man ska åka bana på tid sedan är det stora svängar, mellan svängar och korta svängar, det kommer bli kul! Men idag ska jag bara vara ledig och inte göra någonting alls!

  • 45 readers

Likes

Comments

Vardag

Kollade nys igenom min systemkamera och såg att jag hade jätte många fina bilder från när jag och pappa åkte till Lofoten. Det var verkligen en resa jag kan göra om, men kanske på ett annorlunda sätt. Jag och pappa bilade från Dorotea till Kiruna, vidare till Riksgränsen och över till Norge. Där ifrån åkte vi E10 till Svolvaer sedan hela vägen ner till Å. Stannade och sov på vissa ställen som jag inte kommer ihåg vart de var, vi åkte också till världens nordligaste (tror jag) surfingställe, vilket jag tyckte var rätt coolt. Vi gjorde självklart mycket mer också, men det är så svårt att komma ihåg det eftersom det var så länge sedan.

Men till Lofoten ska jag iallafall igen, men då ska jag ta det mycket lugnare och stanna på många fler ställen samt vandra upp på massor med toppar. Sedan skulle jag också stanna och äte på fler fina restauranger och massor mer. Men det hade iallafall varit jätte roligt att åka dit igen med några kompisar eller så. Men iallafall så kommer det massor med oredigeradde bilder nu som ni får njuta av och avundas!

Likes

Comments