Header

Några bilder från bilfärden hem när jag blev hämtad i Karlstad. Då var jag åtta veckor gammal och hade inte varit så långt från min mamma förut. Jag hade åkt bil några gånger så var inte så skraj för det, sov lite och så stannade vi många gånger så att jag inte skulle kissa i bilen.

Jag hade med mig min rosa mysfilt som jag fick andra gången matte och husse var och hälsade på mig, den luktar som min mamma så jag inte skulle sakna henne alldeles för mycket. Sen fick jag en liten påse med leksaker och mat och sånt som man behöver när man flyttar hemifrån.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När jag var en lien pup brukade jag flyga runt i den här korgen. Jag fick inte gå så långt när mina ben var så korta. Och så kunde jag ta med mina bästa leksaker och min mysfilt, när vi skulle gå på picknick eller åka någonstans. 

Likes

Comments

Tog en promenad i hjortmosseparken. Såg en jätterolig sandlåda som jag så gröna ville springa i men jag fick inte, jag har lite problem med att kontrollera mig själv när jag blir så uppspelt så antagligen därför... Sen råkade jag lukta på en annan hunds bajs, den luktade så äckligt så jag blev alldeles illamående, började dregla och sen spydde jag. När vi kom hem snodde jag lite mat från mattes tallrik som stod på soffbordet, hon hade råkat lämna bordet liiite för nära soffan, så jag nådde precis med frambenen till bordet när bakbenen stod kvar i soffan. Jag fick tag i lite ris och en bit broccoli, det var sååå himla gott så när jag inte fick äta något mer blev jag väldigt sad och satte mig på golvet och gnydde men jag fick inget mer för det.. Hoppas jag har mer tur med husses mat som han lagar just nu. Ska springa och ställa mig under spisen, han brukar spilla mycket! Hejdå!

Likes

Comments

Godmorgon. Blev väckt klockan sju imorse, och var tvungen att gå upp på en gång, fick inte morna mig något. Och så regnade det ute idag också...Nu ska jag äntligen få sova i lugn på soffan när dom andra är i skolan.

​Snart är det dax att börja använda vintertäcket. Det är så kallt om magen att gå på det blöta gräset... 

Likes

Comments

Nu är det dax för mig att sova. Blir så trött av att öva på massa grejer som man måste kunna som hund för att vara lite väluppfostrad. Dom försöker tillexempel lära mig att släppa min leksak efter jag hämtat den och sen backa bak och lägga mig, jag gör det ibland men vill ju såååå gärna leka dragkamp. Mycket mycket roligare. Men får jag en godis så går det bra, och sen inser jag tillslut att dom inte leker med mig förrän jag gör som dom vill, så lika bra att släppa den så dom kastar någon gång. Ibland när jag känner mig lite busig så lägger jag leksaken framför deras ben, så dom tror att jag lämnat den där, men när dom ska ta den så hugger jag tag i den och springer därifrån. Aja, så länge dom inte försöker lära mig att rulla runt igen så går det bra, natti.

Likes

Comments

Dagen började med att jag sov, jag kände på mig att det var regnigt och obehagligt ute så jag tänkte att jag kan sova heeeela dagen. Men sen plötsligt blev jag lite nödig så var tvungen att ta en tur i regnet ändå. Men jag sprang mitt fortaste för att inte bli blöt i pälsen. Efter den turen var jag lite piggare så jag lekte lite med min favoritknut, letade lite godis i kartonger och sen myste ner mig i soffan igen. Jag tror inte att någon kommer få med mig ut på någon längre promenad idag, så jag hoppas att husse och matte kommer leka med mig inomhus ikväll när jag blir pigg igen efter att ha vilat hela dagen. Men nu känner jag lukten av mattes mat, ska sätta mig på golvet bredvid och kolla med mina största puppa eyes och hoppas att jag får ett litet smakprov, önska mig lycka till!

Likes

Comments