"Det bästa är det man går förbi". Det är sååå sant! Ett café som man knappt ser från utsidan kan vara helt fantastiskt och jättemysigt inuti.Manhattan är full av sånna små ställen, det gäller bara att hitta dem. Två bra exempel är det ni ser på bilden ovanför. Bó Caphe och Cha Cha Matcha är namnen så om ni har svängarna förbi SoHo, Manhattan så passa på att åka dit. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen har kommit, väskorna är packade och även om jag var exalterad på att flytta, när klocka väl ringer klockan halv fem på morgonen är man inte jättepigg på att gå upp. I den stunden hade jag föredragit att avbryta hela flytten för att få sova klart. Det gick inte riktigt att förstå att allt det jag såg runt omkring mig skulle jag inte få se igen på... jag vet inte hur länge. Men samtidigt var jag väldigt taggad för det är ju NEW YORK!!!!, sjukt, eller hur?. Det är världens coolaste stad enligt mig.

Det första jag såg när jag gick ur från flygplatsen Newark i New York var en Starbucks och massor av gula taxibilar. Då kan man ju gissa att man har hamnat rätt. Och jag som tycker att detta är supercoolt (speciellt taxibilarna) måste ju såklart fota, som en riktig turist... jag tror faktiskt att jag kommer att känna mig lite som en turist hela min vistelse här. Det står ju liksom turist skrivet i pannan på mig när jag inte fattar hur trafikljusen fungerar och när jag får fråga folk hur mycket alla mynten är värda, lite pinsamt, men jag klarar mig. 

New York har gjort ett bra första intryck på mig och nu är jag såå taggad på att utforska mer

<3 Vera


Likes

Comments