Header

Alonzo

Idag har varit en lång dag, det här med vintertid är jobbigt...

Jag åkte till stallet 13.15 ungefär, började som vanligt att mocka, fylla vatten, påsar och kraft. Sedan provade vi stens gamla sadel på alonzo, den låg faktiskt perfect. Trodde absolut inte det för sten hade en heeelt annan rygg form men på han hade vi en padd också.

Sedan red vi i ridhuset, inte så hård träning nu den första veckan/ veckorna då han har vilat ganska mycket hos sin förra ägare. Jag skrittade för det mesta, 4 varv i trav och 2 i galopp sedan avslutade jag.

Han skötte sig jätte bra för att vara första gången, lite spänd i början dock.

Jag tvättade av benen lite lätt och sedan klippte jag till hans pannlugg lite :) Han fick sova med ett tunt fleece täcke eftersom han är lite frysen av sig..

Jag provade även mitt micklem på honom och det satt perfekt sedan sten hade haft det. Jag ska börja rida Alonzo med ett tredelat bett med fasta D ringar och en mässing ring på när jag börjar använda det andra tränset. Just nu har han ett gammalt tjockt 2 delat, inte det trevligaste att rida med.

Jag måste även banta han en del, fick inte runt min hoppplatta så jag får använda nån gammal sliten sadelgjord medans.


Efter stallet så åkte jag och mamma till rusta, jula och jysk och köpte lite saker till min brors rum.


Jag har även börjat fundera på smeknamn men det går ju sådär... Har tänkt på Alle men det är inte det roligaste. Allzon funkar men vill liksom komma på det perfekta!

har även ett vinter täcke till salu st. 135 organet, en liten reva på ena sidan men inget som stör, 70 kr. ,skriv på ig om ni är intresserade :)


På tisdag- onsdag ska jag och Ella sova på stallet och Maja och nån till kanske också följer med, sååå taggad!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alonzo

Hej, jag har inte uppdaterat på jätte länge... senast var typ ett år sedan men tänkte försöka börja igen.

Sedan jag uppdaterade nyss har jag sålt basse till älvdalen, köpt en D-ponny som hette sten som vi tyvvär böhövde ta bort förra veckan och idag har jag köpt en ny ponny.

Min nya ponny heter FC Alonzo, han är född 06/16- 06. e. minotaurus RP 114 u. first class.

Jag har inte kommit på något bra smeknamn än men det kommer väl snart hoppas jag. Han är iallafal en valack, 148cm och jätte snäll.

Jag har inte hunnit köpt någon sadel än men vi ska prova om min tattersal som jag hade på sten passar.

Just nu har han ett lippo hunter träns men tror jag ska använda mitt micklem ist.


Jag har överfullt med täcken på stallet nu och har liksom ingen plats att ha alla på. men det är väl bra att ha antar jag. Jag tror att vi ska sätta upp lite täckes hyllor i sadelkammaren så vi får lite med förvaring där.

Imorgon ska vi rida första gången hemma, jag är såå taggad!

Vi släppte han tillsammans med Ellas häst parole i ridhuset idag, de blev kompisar direkt och lekte jätte mycket. filmer från det finns på ig- vverasnell.


Ska försöka att uppdatera så ofta jag kan<33

Likes

Comments

övrigt!

Hej, i torsdags var det lag träning (hoppning). Basse var super fin, lite stark ibland men super nöjd❤❤

Telefonen dog i slutet💗😂

När vi bytte varv var han också super fin! Vi höjde räcket lite😂 Jag hoppade räcket men var för otydlig med vägen så basse svängde vänster och jag till höger in i väggen 😂😂 Jag är lite svullen på knät men arnars är det ok med mig💗💗
Har tyvärr ingen video!

Fredag
Jag var hemma från skolan och vid ungefär 4 tiden åkte vi till Ica maxi och handlade inför US tårtbakartävling😍 vi åkte sedan till stallet och fixade och sen sov jag hos Ella för att mamma och pappa var borta❤

Lördag, Jag vaknade av att Ellas kan kom ner till Ellas rum😍
Vi åt sedan frukost och nu ska vi åka till stallet❤
Först ska vi bygga banan till käpphäst/lufthäst km sim börjar 11 tror jag❤
Efter det är det tårtbakartävling och efter det är det slut. Jag är super taggad på att smaka tårtor! Men det var allt för idag, HEJDÅÅ❤


Likes

Comments

övrigt!

Heej

Jag har varit i Åre så att jag har inte bloggat så mycket, jag tor ett litet "lov".

Men idag är det i alla fall tisdag. Jag kom hem från skolan för ungefär 2 timmar sedan. Jag har suttit i min säng och kollat på youtube och jobbat matte på datan ett tag. Nu ska jag gå och äta lite sen mellis. Lite senare ska jag åka och handla och sedan äta lite middag.

Det är tisdags hoppning idag och jag är supertaggad. Vi ska åka till stallet typ kl 17:45 och hoppningen börjar 19:10 men vi börjar rida fram typ 18:30.

det kommer en video från hoppaningen i morgon så kolla ig då -verasnell04 :))

Men vi ses!! hejdåååå<33

Likes

Comments

Skola, övrigt!

Hej . Igår var det tortsag och skola som vanligt. Basess grimma var trasig så vi åkte till XYZ efter skola och köpte en ny.

Jätte fin tycker jag xD

Så vi köpt alltså en ny grimma till honnom:) (bilden är lite suddig)

Det var även lag träning. Vi hade dressyr och vi tränade på att räta fina hört och vi travade även några kavaletti bommar på böjt spår.

Först skrittade vi bara hörnen i båda varven, sedan travade vi hörnen och bommarna i båda varven och sedan körde vi halva sidan i trav och den andra sidan i galopp i båda varven.

Basse var super duktig och gick på tygel mesta dels av lektionen.


FREDAG:)

Idag hade vi frilufts dag så vi började 9 och slutade 13.00:) Nu är det äntligen sport lov!!!

Basse vilar idag för att ridhuset är upptget men vi ska åka dit nu och fixa. Man jag har inget mer att skriva nu så hejdå!!! <33

Likes

Comments

Skola, övrigt!

Heel!

Det har inte häst så mycket på ett tag nu så jag har inte bloggat så mycket men idag kommer det ett inlägg i alla fall. Igår var det tisdag och tisdagshoppning. Vi hoppade en barna och Basse var SÅÅÅÅ duktig och inte springin alls trots 2/3 dagars vila. Min lilla lyckoängel hjälpte väll :). Videon kommer på Instagram snart jag ska redigera den snart:D. Efter hoppningen var det popcorn kväll som vanligt och det var super kul! ;)

Min lilla lyckoängel❤️

Onsdag❤️

Idag har jag inte gjort något speciellt men kände att jag ville blogga ändå. Det är hälsa väcka på skolan så vi går på promenad varje dag :/. Efter skolan pratade jag med nigra kompisar på houseparty och jag ätit lite hot chili mat. Jag kollar på youtube nu och skriver detta inlägg (no chit men aa). Hästarna vilar idag och jag har inte varit dit än. Mamma är på möte och hon kommer hem vig 8/9 ikväll:).

Men det var allt för nu! Jag tänkte försöka blogga varje dag hela veckan i Åre (v.10;)!)


Men heejdååå!! ❤️❤️

Likes

Comments

övrigt!

Heej jag har inte uppdaterat er så mycket på ett tag men ska försöka bättre. Jag har inte så mycket tid över till att blogga nu men ska ändå försöka.

Igår var det Gabby-träning och basse var väldigt stark och Aa. En avramling pga av att jag var lite före😂😂 video😂😂👇🏼👇🏼

Resten av lektionen gick bra men jag tror att Basse blev lite förvånad av att vara ryttarlös ett tag😂❤

Idag var nästa hoppträning och basse var STARK!
Han var jätte fin men jobbig i traven. Han hade träningsvärk från igår men det förstår jag så jag är ändå supernöjd.😄
Videon från idag kommer snart på instagram❤ När jag kom hem från stallet duschade jag och nu ska jag sova så godnatt!❤❤

Likes

Comments

tävling

Hej, imorse vakande jag kl 05:30 och jag var sååå trött. Jag klädde på mig och sedan åkte vi till stallet. Ungefär 06:30 åkte vi mot Sundsvall. På vägen till Sundsvall var jag ganska nervös men på framhoppningen gick det bra. När jag startade LDn var jag inte alls nervös. På tredje hindret sprang basse förbi med det var bara mitt fel. Jag är iallafall supernöjd och det tror jag även att basse är! Vi åkte hem och så tror jag att jag sov ungefär 15 min😹😹 När vi kom till stallet släppte vi ut de i hagen och sedan mockade osv. Jag åkte sedan till pappa och åt och sov där. Nu är det måndag och jag är hos mamma.

(Oklart inlägg😂😂)
💕Veideon Fins på youtube: Vera snell💕
Går ej att ladda upp klippet här sorry😔

Likes

Comments

Nu sitter jag i häst busen på väg till Sundsvall. Det kommer ett längre inlägg sen. Adda min snap vera1922💞💞

Likes

Comments

övrigt!, Skola

Heej💞
Idag hade jag NP i svenska på skolan, jag tyckte att båda delarna idag var lätta men det händer igen på torsdag...

Det var tisdagshoppning idag och basse hade inte hoppat på ett tag p.g.a tanden. Det var ett bra pass med en pigg basse och jag var jgabska trött. Vi hoppade lite tittiga hinder och det blev två avramlingar😂 (inte för mig dock) men som tur gick det bra för båda.

Ev video kommer troligtvis på IG imorgon men här för ni en liten fal från idag😂💞

Hejdåååaaaa!💞

En söt bild bara...😍

Likes

Comments

Instagram@vera.snell