Avramling, Basse, övrigt!

Hej, i torsdags var det lag träning (hoppning). Basse var super fin, lite stark ibland men super nöjd❤❤

Telefonen dog i slutet💗😂

När vi bytte varv var han också super fin! Vi höjde räcket lite😂 Jag hoppade räcket men var för otydlig med vägen så basse svängde vänster och jag till höger in i väggen 😂😂 Jag är lite svullen på knät men arnars är det ok med mig💗💗
Har tyvärr ingen video!

Fredag
Jag var hemma från skolan och vid ungefär 4 tiden åkte vi till Ica maxi och handlade inför US tårtbakartävling😍 vi åkte sedan till stallet och fixade och sen sov jag hos Ella för att mamma och pappa var borta❤

Lördag, Jag vaknade av att Ellas kan kom ner till Ellas rum😍
Vi åt sedan frukost och nu ska vi åka till stallet❤
Först ska vi bygga banan till käpphäst/lufthäst km sim börjar 11 tror jag❤
Efter det är det tårtbakartävling och efter det är det slut. Jag är super taggad på att smaka tårtor! Men det var allt för idag, HEJDÅÅ❤


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

övrigt!

Heej

Jag har varit i Åre så att jag har inte bloggat så mycket, jag tor ett litet "lov".

Men idag är det i alla fall tisdag. Jag kom hem från skolan för ungefär 2 timmar sedan. Jag har suttit i min säng och kollat på youtube och jobbat matte på datan ett tag. Nu ska jag gå och äta lite sen mellis. Lite senare ska jag åka och handla och sedan äta lite middag.

Det är tisdags hoppning idag och jag är supertaggad. Vi ska åka till stallet typ kl 17:45 och hoppningen börjar 19:10 men vi börjar rida fram typ 18:30.

det kommer en video från hoppaningen i morgon så kolla ig då -verasnell04 :))

Men vi ses!! hejdåååå<33

Likes

Comments

Basse, Skola, övrigt!

Hej . Igår var det tortsag och skola som vanligt. Basess grimma var trasig så vi åkte till XYZ efter skola och köpte en ny.

Jätte fin tycker jag xD

Så vi köpt alltså en ny grimma till honnom:) (bilden är lite suddig)

Det var även lag träning. Vi hade dressyr och vi tränade på att räta fina hört och vi travade även några kavaletti bommar på böjt spår.

Först skrittade vi bara hörnen i båda varven, sedan travade vi hörnen och bommarna i båda varven och sedan körde vi halva sidan i trav och den andra sidan i galopp i båda varven.

Basse var super duktig och gick på tygel mesta dels av lektionen.


FREDAG:)

Idag hade vi frilufts dag så vi började 9 och slutade 13.00:) Nu är det äntligen sport lov!!!

Basse vilar idag för att ridhuset är upptget men vi ska åka dit nu och fixa. Man jag har inget mer att skriva nu så hejdå!!! <33

Likes

Comments

Basse, Skola, övrigt!

Heel!

Det har inte häst så mycket på ett tag nu så jag har inte bloggat så mycket men idag kommer det ett inlägg i alla fall. Igår var det tisdag och tisdagshoppning. Vi hoppade en barna och Basse var SÅÅÅÅ duktig och inte springin alls trots 2/3 dagars vila. Min lilla lyckoängel hjälpte väll :). Videon kommer på Instagram snart jag ska redigera den snart:D. Efter hoppningen var det popcorn kväll som vanligt och det var super kul! ;)

Min lilla lyckoängel❤️

Onsdag❤️

Idag har jag inte gjort något speciellt men kände att jag ville blogga ändå. Det är hälsa väcka på skolan så vi går på promenad varje dag :/. Efter skolan pratade jag med nigra kompisar på houseparty och jag ätit lite hot chili mat. Jag kollar på youtube nu och skriver detta inlägg (no chit men aa). Hästarna vilar idag och jag har inte varit dit än. Mamma är på möte och hon kommer hem vig 8/9 ikväll:).

Men det var allt för nu! Jag tänkte försöka blogga varje dag hela veckan i Åre (v.10;)!)


Men heejdååå!! ❤️❤️

Likes

Comments

Basse, övrigt!, Avramling

Heej jag har inte uppdaterat er så mycket på ett tag men ska försöka bättre. Jag har inte så mycket tid över till att blogga nu men ska ändå försöka.

Igår var det Gabby-träning och basse var väldigt stark och Aa. En avramling pga av att jag var lite före😂😂 video😂😂👇🏼👇🏼

Resten av lektionen gick bra men jag tror att Basse blev lite förvånad av att vara ryttarlös ett tag😂❤

Idag var nästa hoppträning och basse var STARK!
Han var jätte fin men jobbig i traven. Han hade träningsvärk från igår men det förstår jag så jag är ändå supernöjd.😄
Videon från idag kommer snart på instagram❤ När jag kom hem från stallet duschade jag och nu ska jag sova så godnatt!❤❤

Likes

Comments

Basse, tävling

Hej, imorse vakande jag kl 05:30 och jag var sååå trött. Jag klädde på mig och sedan åkte vi till stallet. Ungefär 06:30 åkte vi mot Sundsvall. På vägen till Sundsvall var jag ganska nervös men på framhoppningen gick det bra. När jag startade LDn var jag inte alls nervös. På tredje hindret sprang basse förbi med det var bara mitt fel. Jag är iallafall supernöjd och det tror jag även att basse är! Vi åkte hem och så tror jag att jag sov ungefär 15 min😹😹 När vi kom till stallet släppte vi ut de i hagen och sedan mockade osv. Jag åkte sedan till pappa och åt och sov där. Nu är det måndag och jag är hos mamma.

(Oklart inlägg😂😂)
💕Veideon Fins på youtube: Vera snell💕
Går ej att ladda upp klippet här sorry😔

Likes

Comments

Nu sitter jag i häst busen på väg till Sundsvall. Det kommer ett längre inlägg sen. Adda min snap vera1922💞💞

Likes

Comments

övrigt!, Basse, Skola

Heej💞
Idag hade jag NP i svenska på skolan, jag tyckte att båda delarna idag var lätta men det händer igen på torsdag...

Det var tisdagshoppning idag och basse hade inte hoppat på ett tag p.g.a tanden. Det var ett bra pass med en pigg basse och jag var jgabska trött. Vi hoppade lite tittiga hinder och det blev två avramlingar😂 (inte för mig dock) men som tur gick det bra för båda.

Ev video kommer troligtvis på IG imorgon men här för ni en liten fal från idag😂💞

Hejdåååaaaa!💞

En söt bild bara...😍

Likes

Comments

Heej!
Jag har inte bloggat på ett tag men tänkte göra ett lite större inlägg idag.

I torsdags var det en vanlig skoldag. Efter skolan åkte jag till stallet och fixade, red och myste💞. Efter stallet åkte jag hem och packade, sedan kom pappa och hämtade mig. Vi åkte först till XYZ och köpte kilar och ev tävlings kavaj💞💞Jag har tyvärr ingen bild nu💞
Sedan åkte vi och köpte mat på en resturang och tog hem till pappa. På kvällen gjorde jag inte så mkt, kollade på youtube och pratade med några på housparty.
I fredags face timade jag med Maja Norberg nästan hela morgonen och sen åt jag frukost. Vi åkte till stallet vid 1 och Basse var supeeeeer fin!!

Efter stallet åkte jag hem.
Vid 7 ungefär kom en kompis. Vi väntade på två till, under tiden åkte vi air bord.

På kvällen kollade vi på Melodifestivalen och bara chillde. Vi spelade kort på kvällen och vi gick och la oss vid 1:30. Vi somnade vid 3:00 typ.

Nu ligger vi bara i sängen och spelar agario.se 😂😂

Men det bar allt för idag, HEJDÅÅÅ😂💞💞

Likes

Comments

Basse, hår, övrigt!

Hejhej.
Jag har inte bloggat på ett tag men jag har inte gjort nått speciellt eller så. Idag red jag basse igen efter hanns tand vila, allt har läkt bra och han var jätte fin!
Jag bytte till mitt gamla bett för att inte börja med ett så skarpt som nytt nya var.

Och, 12/2 ska jag tävla i Sundsvall! Det. Jag ska tävla Lätt D och Hilma Hansback ska hoppa en lätt C på han. Jag är super taggad!


Imorgon e de fredag och jag har som vanligt längtat hela veckan.
Jag ska till pappa imorgon och där finns det bättre internet så då kommer jag att uppdatera mer.

Bild från idag👇🏼💞

Jag ska även färga Ombre snart! Den 16/2 kl 14:30! Är såååå taggad. Jag vill att det ska vara en kall blond i topparna, typ en blandning av de två bildern👇🏼💞

Men det bar allt för idag! Hejdåååå

Likes

Comments