Den tjugofemte december, här var jag inte 18 men tänkte att jag skulle förfesta med tjejerna och se hur läget var nere på Harrys. Jag kom in på något sätt, men kan inte påstå att det var så roligt som jag hade förväntat mig. Det var alldeles för mycket folk så man hittade inte en kotte som man kände typ.

Trettionde december, äntligen 18 år. Det här firade jag med en fika på Roddys med mamma, sen tårta med pappa och familjen, lite senare kom Johan, Olle och Pippi förbi en snabbis och grattade. Jag fick välja kvällsmat och blev då thai, efter vi hade käkat så träffade jag Felicia och sen mötte vi upp ett tjejgäng på tre torn där vi invigde med första lagliga drinken. Hände inte så mycket mer sen, fick mysigt sovsällskap.

Trettioförsta december, jag hade födelsedags- och nyårsfest sammanslaget. Vi åt middag tillsammans, drack och dansade innan vi begav oss ner mot Harrys för att träffa folk och fira in 2018. Det var en jättebra kväll och vi var ute sent (!!!?) vilket aldrig hänt i Ljungby innan för oss typ. När kvällen ledde mot sitt slut så sov jag, Matilda, Felicia och Emma tillsammans sen började vi 1 januari med att äta BK ;-).

Den sjätte januari, firade vi Alma som blivit 18. Det var jättemysigt med god mat och bra sällskap, en rätt lugn kväll.

Den tionde januari, i förrgår så hade jag sleepover med Nina och Agnes. Vi umgicks bara, hämtade donken och somnade gott till en podd. Fruktansvärt tacksam att jag har alla mina fina vänner och min familj som får en att skratta tills man har kramp i magen, alltid hjälper till och ger råd i alla situationer och också torkar tårarna när man blivit hjärtekrossad för att sen peppa en tills man inser att man faktiskt är värd allt det bästa. TACK

Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjugoandra december idag och det är min fina mammas födelsedag, 38 år. Vi har bara umgåtts och fikat, ätit tacos och gått på stan så inget speciellt alls. Imorgon ska vi till pappa och fira minijulafton och ha uppesittarkväll för att på julafton ska vi vara hos mamma, på julaftons förmiddag så åker vi till Båstad och firar med släkt. MYS

Puss och kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Min dag började med att jag var på Ikea med pappsen, sen byggde jag ihop min byrå till rummet innan jag åkte till Clara. Nu sitter vi här ett gäng tjejer och myser med glögg, väldigt välbehövlig lördag. Snart ska Clara och Nina ut så får se vad som händer då om jag följer med Emma eller om jag åker hem.


Har ingen bild på byrån så slänger upp en bild sen, puss och kram!

Likes

Comments

Dagens Vera

Likes

Comments

Älskade fredag är äntligen här, just nu sitter jag i väntrummet till min kurator och sen ska jag till skolan för att ha två lektioner innan jag slutar. Har religionsprov på sista lektionen så håller tummarna för att jag klarar det. Efter skolan ska jag ut och gå med Harry sen hem & plugga lite.


Det ser rätt lugnt ut ikväll, får se om det händer något men annars så ska jag nog träffa tjejerna imorgon så känner inte att jag måste göra något. Jag och pappa ska nog ut och övningsköra imorgon också för att öva på att köra i slask och snö, lära mig att fickparkera och så.

Hoppas ni får en fantastisk fredag, puss och kram!

Likes

Comments

”I don’t think they realize how sleepless nights can affect you. Or how overthinking slowly kills you. I don’t think they know how it can turn your mind into thoughts you wish weren’t yours.”

Likes

Comments

Torsdag idag och jag har sovmorgon, ska strax bege mig till skolan men kan inte släppa blicken från vampire diaries. Efter skolan blir det bara att plugga för imorgon har jag prov och sen ska jag bara ta det lugnt förhoppningsvis. Hoppas ni har en fin dag!

Puss och kram!

Likes

Comments

Välkomna till min nya blogg!

Man kan ju inte låta bli att bli sugen på att blogga, samtidigt vill man ju inte ha kvar sin gamla blogg med alla gamla inlägg så då gör man en ny, vet inte hur många olika bloggar jag har haft haha..

Idag är det onsdag, samt första skoldagen denna veckan då jag varit hemma i två dagar. Planer är att åka ner till maxi efter skolan och sen hem för att äta till ett vampire diaries avsnitt, eller två.. ;), efter de blir det plugg för har lite inlämningar och ett prov på fredag. När jag har pluggat färdigt lär det väl bli att jag sträckkollar tvd för har verkligen blivit ohälsosamt beroende, är så fruktansvärt bra ju !!

Puss och kram!Likes

Comments