Hejsan!! Har inte riktigt kommit i underfund till vad jag ska göra för inlägg ännu, men tänkte att ni kan få höra hur resten av min vecka ser ut. Den är inte så märkvärdig men man har sådana veckor med då man inte har så mycket bokat och helst vill ta det lugnt!

ONSDAG: imorgon blir en lång dag i skolan, närmare bestämt från 8.30 till 17.00, men det är bara att kämpa igenom. På onsdagar har vi ingen innebandyträning och därför kommer jag ägna kvällen åt massa plugg, inte så jätterolig dag med andra ord.

TORSDAG: som vanligt är det skola och varje torsdag har vi projektdag då vi jobbar i ett eller flera ämnen i grupp. Just denna torsdag har vi matteprojekt och matte är inte min starka sida om man säger så :) Sen blir det skynda hem och plugga till grammatikprov som vi har på fredag. På kvällen är det tidig innebandyträning, vi har i vanliga fall träning 20.00 till 21.30 men på torsdagar kör vi 19.00 till 20.30, yey!!

FREDAG: äntligen fredag!!! Skola och grammatikprov, gud va kul! Dock så älskar jag känslan efter man slutat på fredagar efter en tung vecka och äntligen kan andas ut som vanligt. Direkt efter skolan ska jag möta upp mina vänner som jag inte hinner se så ofta då vi hårnål olika skolor och har olika fritidsintressen, då ska vi nämligen ta en fika och checka in black friday rean!! Jag tänkte kika in på några smycken på Smycka då jag fick presentkort där när jag fyllde år, har Edblad serien men saknar ett halsband, så förhoppningsvis får jag med mig ett sådant. Sedan på kvällen kan det vara så att jag har match hemma i borgen, men det får jag veta på torsdagsträningen. Annars blir det nog bowling med Jesper (min pojkvän) och några av hans vänner.

LÖRDAG: dagen kommer börja med en lååång sovmorgon eller upp tidigt som sjutton för match borta i Uppsala, som sagt får jag veta det på torsdag. Sen på kvällen ska jag fixa lite mys med hemmalagad mat åt mig och Jesper då han kommer till mig efter att han haft bortamatch. Det blir alltså en lugn kväll vilket jag är i behov av, så skönt ändå!

SÖNDAG: morgonpromenad med Burre och sedan lite hockeykik! Sedan kan det komma att bli att mina kusiner kommer över och firar mig i efterskott då de inte kunde vara med på min födelsedag. Annars blir det nog ett besök hos farmor.

Bjuder på denna bild från halloween och höstlovet där jag hade betydligt mer fullbokat än nu! Hoppas att jullovet blir lika fullspäckad och rolig.

Likes

Comments

Fullständigt namn? Vera Maria Rask

Har du något smeknamn? Inget som används ofta, men ibland Veris, Verisen och Rasken

Född? 12 november 2000, alltså är jag 17 år

Bor? Jag bor i Gävle

Linje? Jag går ekonomilinjen men med inriktning på juridik

Hur lång är du? Jag är runt 162 centimeter lång

Ögonfärg? Blåa

Hårfärg? Väldigt blont

Går du på någon sport? Jag spelar innebandy i Strömsbro IF

Vilka ingår i din familj? Min familj består av mamma, pappa, storebror på 21 år och vår labrador Bruno

Vad längtar du efter just nu? Ser verkligen framemot jul och nyår, att umgås med familjen men framförallt att hitta på massa roligheter med vännerna

Vilken parfym använder du? För tillfället är min parfym slut :( men brukar sno några sprut av mammas Light Blue från Dolce & Gabbana, den luktar fräscht och blommigt

Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning innan skolan? Verkligen olika, om jag råkat sova över och väljer att ta lite extra sovmorgon så kan jag göra ordning mig på en halvtimme, annars 45-60 minuter

Beskriv dig själv med 3 ord! Hatar verkligen sådana här frågor haha, men jag får ofta höra att jag är jordnära, oftast glad och omtänksam

Favoritfärg? Tråkigt nog svart, men älskar den här trenden som varit/är med färg, det blir lite mer liv på något sätt

Fest/myskväll? Beror verkligen på mitt humör

Frukost/middag? Jag har verkligen så svårt att äta frukost så middag alla dagar i veckan

Klackar/sneakers? S N E A K E R S !

Tatuering? Vill ha det någon gång, men i så fall något litet. Problemet är att jag aldrig kommer kunna bestämma mig, men det ska vara något betydelsefullt

Höger-eller vänsterhänt? Höger it is

Vem är du på fest? Är nog den som pratar och vill lära känna personer, älskar även att dansa

Nämn tre saker som gör dig riktigt glad! Min älskade vovve och mina nära och kära

Favoritstad? New York, åh älskar den staden galet mycket

Ja hörrni! Det var lite frågor så att ni förhoppningsvis fått en lite bättre uppfattning om mig! Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är det ännu en ny skolvecka som väntar, godnatt och kram!

Likes

Comments

Vad är meningen med denna blogg egentligen? Det har jag själv inte ett riktigt svar på, men jag är i den perioden i livet då jag sakta men säkert börjar bli mer "vuxen" om ni förstår. Jag är sjutton år och har hela livet framför mig, i mina händer ligger min framtid och det skrämmer mig lite granna (läs MYCKET), jag har börjat se över de stora frågorna i livet men vet inte riktigt svaren på dem ännu. På så sätt ska jag använda bloggen till att hitta mig själv mera än vad jag redan gjort, få motivation och inspiration framförallt till mig själv, men så småningom till andra om allt går i vägen. Det kommer självklart handla om mer saker såsom mina intressen, mina dagar och mycket annat. HÅLL UTSKICK!

Detta var en liten kort introduktion och jag hoppas verkligen att det här blir bra, jag tror det iallafall!

Kramar

Likes

Comments