Så var äntligen denna långa onsdag över!

Jag slutade klockan 16 men klockan 17 var jag tillbaka på jobbet för då skulle vi ha avdelningsmöte vilket var behövligt men det var inte slut förens vid 19 så jag hann bli riktigt hungrig då jag inte ätit något sedan 11 på förmiddagen. Tur att man jobbar med en nära vän som kom med förslaget att vi skulle äta på bar&burgers. Jag åt som vanligt halumiburgaren där, rekommenderar den verkligen.

Nu ligger jag i min säng och borde väll egentligen både tvätta kläder och busa mig men det finns de ingen ork för idag. Sedan vill jag bara poängtera en sak då jag vet åtminstone två stycken som tyckt till om att jag har en eos lampa då jag är vegetarian och sagt att jag inte är riktig vegetarian hahah .. jag har inte ätit fåglarna som ägt fjädrarna på lampan😅 Vegetarian handlar om vad du äter medans t.ex vegan är mer som en livstil. Att bli vegan är en ganska stor omställning och också något man inte blir på en dag utan något som kanske tar ett ganska bra tag till att fullkomligt bli. Så om jag skulle säga idag att jag bestämt mig för att bli vegan och börjat ändra mitt liv efter det, men fortfarande har duntäcken om en vecka, så kan ju inte någon säga till mig att jag inte är vegan. För det är jag ju då. Jag skulle aldrig säga att någon inte är vegan bara för att den exempelvis har ett skärp gjort på läder. Egentligen så skulle jag väll aldrig säga att någon inte är något den inte är över huvud taget haha för det vet ju inte jag.
Sen är jag självklart väldigt medveten och tänker väldigt mycket på vad jag har för typ utav material på kläder och accessoarer . Jag använder inte djurtestade skönhetsprodukter och jag undviker väll helst möbler och dylikt gjort på dun och läder. Men jag kan inte säga att jag aldrig använt en skönhetsprodukt som varit testad på djur, jag kan inte säga att jag inte har duntäcken och jag kan inte säga att jag inte har någon accessoar som är utav läder för det har jag. Exempelvis mitt skärp. Däremot om vi ska återgå till lampan så har inga fjädrar plockats utav levande gäss, utan fjädrarna är en biprodukt av livsmedelsindustrin. Det har som sagt inget med huruvida jag är vegetarian eller inte😚

Nu ska jag sova! Jag är helt slut. Hoppas att ni haft en bra vecka hittills. Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I måndags var det planeringsdag med jobbet och efter jobbet sov jag bara så där blev det ingen uppdatering. Igår tisdag kände jag mig sjuk och skakade när jag vaknade och kände ett tryck i huvudet. Det blev dock bättre under dagen så efter jobbet åkte vi till Ikea. Jag handlade lite småsaker där men även på Mio och Hemtex. Nästa vecka så kommer äntligen mitt soffbord och nu är min EOS lampa uppe! En till grej jag verkligen behöver införskaffa mig är kuddar till soffan haha det är SÅ SVÅRT att hitta. Dom jag vill ha kostar typ tusen kronor och det känns kanske inte optimalt just nu jag vet inte.

Nu är det iallafall onsdag och klockan är 07.15. Jag har precis ätit frukost även fast jag inte vill men alla säger att det är så viktigt så jag har börjat försöka äta regelbundet nu på senaste tiden. Mår illa av att äta på morgonen men antar att det är en vanesak.

Nu måste jag skynda mig för nu springer klockan iväg. Puss på er hoppas ni får en bra dag! Puss

Likes

Comments

Nu hade jag ju tänkt börja blogga kontinuerligt men jag kunde verkligen inte blogga igår. Jag var HELT förstörd efter utgången i lördags.

Vi förade alltså ett gäng i lördags hos mig innan vi drog iväg till stan för att fira Richard. Det blev som vanligt Collo och som vanligt så hade vi jättekul. Dansade hela natten och skrattade tills man fick ont i magen.

Jag brukar ha svårt för att bli full haha.. alltså jag kan dricka väldigt mycket, speciellt sprit, utan att känna av något. Men jag hade blandat lite för mycket och typ druckit upp en flaska prosecco själv så ahhhh i bilen hem glömde jag typ bort vem jag var. Tur att jag har Linus i mitt liv för han hade hjälpt mig in i lägenheten, hållt upp mitt hår, bäddat in mig i kuddar och filtar på badrumsgolvet och även sovit kvar för att kunna ha koll på mig så jag inte var själv ifall något hände. Ja men ni hör ju? Vilken människa! Jag är så tacksam.

Men annars så var kvällen som sagt riktigt rolig! Däremot kan ni ju föreställa er hur jag mådde igår söndags. Jag som skröt för bara nån vecka sen att jag aldrig blir bakis. Igår ville jag dö. Men det la sig så runt sju på kvällen började jag må bättre och skrattade bara åt mig själv.

Känner mig så larvig som skriver om hur bakis jag varit i helgen haha ba ✌🏼. Senare på kvällen så kom iallafall Richard förbi med pizza och så hyrde vi filmen The Mummy med Tom Cruise. Den var jättebra faktiskt så tips!

Jag hoppas att eran helg varit lite mer produktiv. Även fast man behöver sånna kvällar som jag hade också, inge fel med det såklart. Puss

Likes

Comments

Fredag igen vilket känns skönt då jag känner att det här är första helgen på länge som jag faktiskt kan sova ut både på lördag och söndag.

Dagen gick iallafall fort och jag slutade redan 14.30. Som jag skrivit tidigare så sover jag bara efter jobbet, vilket jag gjorde nu också. Ända till klockan 18 då Therese kom förbi och hängde lite. Vid sju kom även grabbarna hit så lagade vi tacos, lyssnade på musik och hade det trevligt ända fram tills nu.

Imorgon vankas det iallafall lite fest då Richard ville att jag skulle med ut imorgon och fira honom. Så imorgon ska Julia, Emma och troligtvis Maja och Denice komma hit och föra och sedan blir det utgång. Ska bli kul!

På söndag vill jag bara sova ut och jag önskar verkligen att vädret bjuder på sol så man kan ta en promenad. Det hade varit så himla skönt. Hoppas ni också haft en bra början på helgen. Puss

Likes

Comments

Denna vecka har gått väldigt segt men jag kan tänka mig att det beror på att det varit mycket förändringar på jobbet. Jag har bland annat fått börja på en helt ny avdelning med en ny barngrupp och ett nytt arbetslag. Vilket känts superbra! Men jag hann dock bara jobba där i tre dagar innan jag fick reda på att jag var tvungen att gå tillbaka till min gamla avdelning pga personalbrist. Gör ju inte mig något egentligen eftersom jag jobbat på den avdelningen i över ett år. Men jag känner att man kan få mycket nya erfarenheter också av att byta arbetslag och barngrupp ibland. Nya tankekullerbyttor och synsätt. Nya människor och personligheter. Sånt är ju kul. 


Annars då? Annars rullar livet på i sin vanliga ordning. Efter jobbet så sover jag oftast så mina vardagar är inte så intressanta att berätta för er om. Däremot så har jag reflekterat över på sistone att jag måste jag börja ta tag i saker här hemma. Vet ni att jag endast lagat två maträtter i min lägenhet sen jag flyttade hit. Förstår ni hur rutten jag är på det här. Jag behöver någon som kommer och lagar mat åt mig. Jag har noll intresse. Det skulle vara drömmen om man fördelade upp det att jag tvättar och diskar. Personen jag lever med får gå och handla maten och laga maten.

Nu ska jag försöka sova. Puss på er

Likes

Comments

Jag försöker verkligen hitta inspiration till vad jag vill skriva om. Så jag satte mig faktiskt vid datorn. Jag tänkte väll att det skulle bli ett bättre flow om jag skrev härifrån, men så blev självklart inte fallet. Jag försöker reflektera över varför jag ens slutat blogga och jag tror det beror på att jag inte kan vara helt ärlig här längre. Det känns som att jag de två senaste åren levt ett dubbeliv. Jag har mitt vardagliga och öppna liv här på bloggen och utåt till vänner men i själva verket så lever jag ett helt annat liv- vilket låter sjukt när jag skriver det såhär på svart och vitt haha. Men jag är en väldigt sluten person jag pratar sällan om mig själv och tycker det är skönare att bara sköta mitt själv. Bara 2017 har jag blivit kär tre gånger och det är nog mer än vad många vet. Människor har en tendens att alltid lägga sig i och komma med åsikter i hur de tycker att man ska leva sitt liv, och för mig är det helt ointressant. För är det något jag också lärt mig 2017 så är det att även fast man säger att man inte bryr sig om vad andra tycker så tar man ändå tills sig och kan inte undvika att påverkas. Kanske jag inte hade blivit lika hjärtekrossad i början utav året om jag faktiskt hade varit mer hemlig med det. Då hade man ju sluppit påverkas utav vad alla andra sa och tyckte om saken.

Påtal om 2017 så höll jag på att skriva en lång årsresume för nån vecka sen som jag gör varje år. Men eftersom jag egentligen inte hade någon lust att blogga så blev jag inte mer motiverad när appen på mobilen började bugga så att jag var tvungen att skriva om allt flera gånger. Men vad har jag att säga om 2017? För några veckor sen sa jag högt till en nära vän att det här varit det pissigaste året på länge. Men när jag satt och gick igenom året som gått medans jag skrev på min årsresume så ändrade jag mig fort. För vad var det egentligen som var pissigt? Att jag förlorade vänner som egentligen bara var dåliga för mig? Att kärleken sket sig när det ändå aldrig hade fungerat i längden? Mitt 2017 var fan bäst! Jag hade många härliga och festliga nätter med mina vänner och många roliga födelsedagsfiranden. Mycket tid har spenderats med människor som älskar mig, som bryr sig om mig och som jag skulle göra allt för. Många kvällar grabbarna behövt komma hem till mig och sitta på min framsida och kedjeröka med mig för att jag varit ett totalt vrak, vilket kanske inte låter så jävla kul haha men jag har varit omringad utav så otroligt mycket kärlek och stöd. Jag fyllde även 20 år i år. Jag har för första gången i mitt liv typ känt på hur det är att vara singel och inte behövt leva inom några förhållanderamar- utan ramen har varit mig själv och jag har fått måla mitt år precis hur jag vill utan att någon ska ha kommit in och målat över mitt verk. Jag har väll för första året på länge faktiskt, iallafall försökt, sätta mig själv och mitt välmående först. Även fast det varit tufft i vissa stunder.

Jag reste mycket i somras. Min sommar började med den stora årliga festen på Utö, dagen efter så åkte vi till Mallis i två veckor, sedan hem och tillbaka till Spanien till sommarstället i Marbella med mina två bästa vänner på en weekend. Efter Marbella så drog jag och tjejerna till v.29 på Gotland. Efter Gotland så var det dags för Göteborg med ett halvskumt gäng för att se Håkan Hellströms sista konsert på Ullevi. Jag vågade även åka min allra första riktiga berg&dalbana på Liseberg. Jag började våga dejta igen. Jag började våga mig på kärleken igen. Jag satsade hårt på Matte 3B då jag ville ha den matten för den öppnar fler dörrar när jag väll ska börja söka högskola. Jag klarade matten!

Men kanske det största utav allt är väll att jag flyttat hemifrån till en väldigt fin och drömmig lägenhet. Jag är egentligen väldigt blessed över att få möjligheten till ett så fantastiskt liv. Hur kunde jag ens säga att 2017 var det pissligaste året hittills? Man förstår inte vad man har väl i stunden. Man njuter inte tillräckligt av hur bra man faktiskt har det. Tråkigt att man ska inse det i efterhand.

Jag gillar egentligen inte nyårslöften då jag tycker att man ska kunna ändra sin levnadssituation vilken dag på året som helst. Men samtidigt så är det ju alltid i slutet utav året som man sitter och reflekterar över året som varit och det är då man kommer fram till vad man åstadkommit, vad som varit bra och vad som varit dåligt. Vad man vill förändra och vad man inte vill göra om.

Så mina nyårslöften för 2018 är:

- Inte inleda någon relation om jag verkligen inte känner mig redo. Hur nyfiken jag än är.

- Bli mer hälsosam (Träna, äta regelbundet)

- Plugga (strökurser eller söka högskola)

Likes

Comments

Nyår hos Clara med Julia, Emma, Maja och Denice. Vi åt vegetarisk trerätters som Clara styrde ihop. Riktigt gott! Sedan kom Cribba och dom förbi. Sedan drog jag, Julia och Emma till Richard som hade fezt, resten utav tjejerna åkte till sina respektive. Superbra nyår!

Maja har flyttat så vi hade en liten tjejkväll hos henne med bubbel!

Träffade tjejerna nu i helgen så åt vi på rökeriet och sedan tog vi en lång fika på espressohouse som öppnat här i Nynäs. Så kul/mysigt/trevligt att träffa 96 tjejerna. Vi ses inte ofta men varje gång vi ses så har vi så mycket att prata om och jag börjar alltid skratta tills jag gråter.

Har även varit på bio med ka och Linus. Vi såg Jumanji. Trodde jag skulle hata den filmen efter bara de första 3 minuterna. Såg ut som en dålig Disneytöntfilm. Men alltså den var SÅ BRA!!! Alltså verkligen sååå bra haha jag skrattade så himla mycket. Ingen film Kevin Heart är med i är dålig. Även The Rock var med. Så bra om ni vill skratta!

Så ser mitt liv ut just nu, typ. Jag har tappat det här med att blogga lite. Funderar på att skaffa ett sånt där vsco där man bara lägger upp bilder. Men vi får se, jag har bloggat sen jag var 12 år så tror inte jag kommer kunna sluta. Puss på er sålänge iallafall

Likes

Comments

Igår var det fredag. Efter jobbet så sov jag bara men på kvällen så kom grabbarna över på en tacokväll. Det var faktiskt den första riktiga hemlagade middagen i min lägenhet!

Det var jättetrevligt att ha dom över och det var mysigt att börja långhelgen på det sättet!

De drog vid typ elva på kvällen och efter det gick jag och la mig. Hoppas att eran helg började bra också! Puss

Likes

Comments

Nu var det än en gång länge sen jag bloggade sist. Men som ka sa så är detta nog den värsta helgen att flytta på på året. Inte för att jag varit speciellt stressad eller tyckt att det varit jobbigt, tvärtom, så har det varit riktigt kul såklart! Men däremot så har jag inte haft mycket tid till att sätta mig ner och blogg utan flytten har ju såklart varit min prioritering mitt i all julstress.

Jag flyttade 21 december tror jag det var. Men jag flyttade inte helt förens 22. Den 20 var första dagen som jag började packa allt. Vilket kanske var lite för sent haha dagen innan liksom. Men jag blev klar och var redo att flytta dagen efter. Så den 21 December så kom ka, Pontus och Linus hem till mig och vi åkte för första gången till lägenheten och började direkt att montera möbler. Tv, soffa och bord kom upp och dagen efter tog jag och pappa dit sängen och sen dess har jag bott här.

Kan säga att den dagen som jag och pappa tog hit sängen så grät jag i mitt gamla rum över separationsångesten som jag kände kring pappa och huset. Men det har verkligen inte varit några problem alls! Jag och pappa hörs varje dag och jag har inte sovit så bra som jag gör nu på seriöst månader. Jag trodde att det skulle bli läskigt. Men jag har ju larm som är på när jag sover också och sen har jag inte heller behövt sova själv varje natt.

Jag vill aldrig gå härifrån haha. Jag älskar min fina och fräscha lägenhet!! Vill bara strö omkring här och fixa. Nu ska jag dock bo hemma hos pappa i en vecka och ta hand om katterna medans han är i Spanien.

Idag är det den 28 December. Farmor kom över idag på lite fika vilket var mysigt. Hon drog vid typ 14/15 tiden. Sedan dess har jag bara legat i soffan och kollat serier.

Tänkte väll ta lite bilder på lägenheten snart bara för att visa, även fast det inte är mycket som är klart. Jag har inte ens ett soffbord. Det kommer om 2 veckor. Det fick bli marmorbord så känner mig lite basic men tror den kommer passa helt perfekt in här!

Nu har katterna varit inne i över 5h så jag ska röra mig dit strax och släppa ut dom och typ gå och lägga mig direkt. Jag är så fruktansvärt trött. Puss på er

Likes

Comments