Hej!! Idag har jag haft en rätt seg dag men jag borde inte klaga. Började med spanska, sen hade jag hål i typ 3 h. Då drog jag och en i min klass till centrum och kollade i lite affärer, sen försökte vi plugga lite historia också... gick inte så bra hehe. Sen hade jag engelska och sist psykologi. Nu är jag hemma, eller varit hemma i en timme typ. Har hittills ätit mellis & pluggat jättelite. Imorgon har jag tre lektioner och prov/redovisningar på alla. Tagga!!!

Likes

Comments

Blev en liten powerwalk nu på kvällen. Älskar sånna här kvällar och att va ute när det är varmt och fint. ❤️❤️

Likes

Comments

Tjo alla gäris!! Hehhehe skämta ba. Just nu ligger jag i min säng & scrollar igenom sociala medier om och om igen. Egentligen borde jag väl sova men det går inte när man är jag och lägger sig 12 trots skola.. Haha det är inte ens så sent för många men jag behöver mycket sömn. Har sovit typ 5h/natt de senaste dagarna och varit segare än vanligt, inte så najs. Imorgon har jag en kort och härlig skoldag som vanligt. Efter skolan lär jag plugga sjukt jävla mycket för att inte faila på allt de kommande veckorna. Sen lär jag dra ut och springa också, om vädret tillåter ;) på tal om väder ska det bli riktigt varmt i helgen!!! härligthärligt. Då ska jag antagligen på partaj & sen måste jag passa på och va ute mycket. Godnatt❤️❤️

Likes

Comments

Mina minnen höll mig uppe varje dag, du är som att andas för. Jag gav aldrig upp dig, när du försvann, långa dagar blev till nätter, sen till år.

Likes

Comments