Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Lite fina bilder från min födelsedag i tisdags som togs av min underbara kusin Isa. Som jag by the way ska träffa om bara någon minut. Ida ska också med. Ser fram emot det. Har ju bara jobbat de senaste dagarna och när jag kommer hem vid fem är jag inte så taggad på något annat än att låsa in mig på mitt rum, haha.

Läste nyss på Twitter om en hashtag  som heter snubbarsäger. Läste igenom det och jag blev så upprörd. Förstår inte hur folk kan bete sig så. Jag har själv upplevt liknande kommentarer och kan inte begripa att killar fortfarande ska komma och säga att vi tjejer inte blir behandlade sämre än dem! Det var en tjej som sa att hon hade visat hashtaggen för en kille och han hade sagt något i stil med "Va? Kan det vara såhär? Det har jag aldrig blivit utsatt för". Jaså? Undra varför du inte har blivit det? Bara kanske för att du är kille? Jag tycker punkt slut att folk ska börja inse att vårt samhälle inte är jämställt. Det är bättre än på många andra ställen men det är fortfarande inte jämställt!

Likes

Comments

Ska precis sätta på den härliga filmen Once Upon A Song. Maiken sitter bredvid och vi har laddat upp med kuddar och glass. Rullgardinerna är neddragna och mysfaktorn är på högsta nivån. Idag på jobbet har jag nästan spytt, lärt mig köra gräsklippare (en sådan man sitter på alltså) och lärt mig hur det fungerar på lagret. Ni kan dra egna slutsatser till det där med att jag nästan spydde. Men att köra gräsklippare var super kul! Ska övertala farfar att få klippa deras trädgård (de råkar nämligen äga en sådan gräsklippare), hehe.

Nu verkar Maiken vilj sätta på filmen. Så bye, bye!

Likes

Comments

Lite bilder från idag då jag och familjen vandrade runt lite i skogen

Veckan som gått har varit väldigt ointressant. Därav försvann väl lite av lusten att blogga. Jag går upp sex på morgonen, börjar jobba sju och slutar fyra. Jag orkar inte heller med något roligt efteråt. Men jobbet är annars bra och alla är snälla. Jag jobbar tyvärr dock inte riktigt för min egen skull, alltså för att tjäna pengar. Utan det handlar mer om att göra mina föräldrar nöjda. De har nämligen en del förväntningar. Det hela har slutat med att jag ska jobba fem veckor totalt den här sommaren även ifall jag inte behöver pengarna. Men de går ju såklart att spara.

Igår hade jag super roligt! Den bästa midsommaren hittills skulle jag vilja säga. Åkte vid två till ett midsommarfirande i Åmmeberg där jag sålde lotter och hann även smita en liten stund för att dansa runt midsommarstången. Jag kan lova er att jag tänker aldrig bli tråkig och sluta dansa runt midsommarstången. Tycker nog det är roligare än småbarnen, haha! Efter fyra timmar där bar det av på den korta vägen mot min kompis Maja. Även Hanna, Emma och Emilia tog sig dit. Vi satt och bara snackade konstant från klockan sex till halv tre. Har så jäkla kul när jag är med de tjejerna alltså! Vi kan verkligen babbla på i timmar när vi är tillsammans.

Likes

Comments

Här sitter jag och vilar mig. Ungefär det jag gjort under hela den här dagen. Har nämligen fått världens förkylning. Var förkyld sen länge tillbaka men sedan åkte jag till Skara och badade, skrek sönder halsen på discot och sov lite. Ni hör ju själva hur smart det låter. Imorgon är det dags för min första dag på mitt sommarjobb! Lite pirrigt måste jag ändå säga. Dock jobbar pappa där men han kan väl knappast hjälpa mig han måste ju sköta sitt. Men det kommer säkert gå jätte bra. Om det inte gör det vet jag inte vad jag gör för jag ska nämligen vara där i tre veckor, haha! Ska gå upp klockan sex imorgon så det är väl bäst att jag går och lägger mig om en stund också.

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit så fulla med aktiviteter. I onsdags var det brännbollsdag och min klass vann. Vilket var väldigt kul då det var vår sista gång. Sedan på eftermiddagen blev det dags för avslutningsmiddag. Alla var jätte fina och vi åt jättegod mat! Så kul, men också lite sorligt. Det togs många bilder under kvällen men tyvärr inte av mig och jag har inte fått tag på de flesta än, men här är två bilder som Ida tog under kvällen.

Sedan nästa morgon var det dags för att göra sig iordning inför den stora dagen. Vi hade avslutning i kyrkan sedan gick vi tillbaka till vårat klassrum där vi fikade och fick våra betyg. By the way så är jag sjukt nöjd och stolt över mina betyg! Sedan blev det dags för att gå ut på trappan som vi gör här i Askersund och krama alla lärare och säga hej då. Efter lite glädjetårar var det dags att åka lite skrida runt torget. När hela kalaset var över åkte jag som sagt till min mormor och morfar och proppa i mig lite köttbullar (lägg märke till att lite är en underdrift). På kvällen träffade jag en massa folk och hade det super roligt.

På fredagen så åkte jag och ett antal nior från min skola på sista natten mé gänget. Vilket innebär ett arrangemang som hålls på skarasommarland där flera kommuner deltar. Det var super kul. Vi badade en massa och åkte lite karuseller.

Likes

Comments

Gud vad kul det var idag! Fick glädjetårar av allt beröm, hejdå till lärare och mina betyg. Så lycklig! Nu har jag varit och ätit lunch hos mormor med Maiken. Ikväll blir det hänga med kompisar.

Likes

Comments

Jag är så nöjd med det här armbandet! Jag fick det i present av mormor för att jag slutar nian. Det kommer användas väl kan jag lova.

Likes

Comments

Hanna på fyllestafetten, haha.

Tyra och Maiken är så söta utklädda till hippies/flower Power

Oj, oj, oj vilken härlig dag! Vi startade dagen med att städa ur bänkar och skåp. Sorligt :( Sedan vid lunch så blev det dags för tävlingar. Vår klass ska föreställa nyvakna. Dock är de flesta av killarna i klassen så tråkiga att de inte klär ut sig. Lekarna bestod bland annat av spikstafett, ägg kastning och fyllestafett. Haha, Emma fick ett ägg krossat på sig mitt fram på bröstet så det blev ägg på hennes tröja och BH. Och det som faktiskt gjorde dagen mest lyckad var vädret. Det blev jätte fint och jätte varmt.

Under eftermiddagen har jag träffat lite olika personer men Emma och Maja var jag med under hela tiden. Vi har käkat pizza, badat, solat, gått en promenad och pyntat klassens skrinda till avslutningen. En mindre rolig sak med dagen är att jag blödde en massa näsblod :(

Likes

Comments