View tracker

Trevlig lördag!

Ovanför ser ni bilder på min favoritkopp och även mitt nya favoritblock som pappa köpt till mig. Tycker det är lite cute när han köpt ett block var det står "wonder woman", "woman super power". Har redan skrivit några fulla sidor med blogginlägg jag ska göra och tankar jag ska ta upp.

Det är så lätt att bloggning blir ytligt och min blogg har nog varit booring en bra stund. Förr var jag mycket mera ärlig med hur jag mådde och tyckte. Jag menar inte att jag inte har varit ärlig här den senaste tiden, men när man inte varit 100% motiverad så blir det inte heller riktigt bra. Så det har verkligen varit välbehövligt med en"paus", för nu är jag så otroligt peppad på att skriva av mina tankar i bild och text. Let´s do this!!!

Likes

Comments

Igårkväll hade jag, Sandra, Josefin, Johanna & Emmy ordnat en överraskning till Ronja före hon far till Afrika. Det gjorde mig så varm att se då Ronja blev så glad och hade verkligen en mysig kväll med dessa härliga flickor.

Vi spelade bland annat "rappa kalja" som är såååå kul!!! Och åt tortillas, pratade och framförallt fick vi alla spendera tid med Ronja före hon far till Swaziland. Jag träffar dock Ronja sista gången imorgon förrän hon far och den ska jag ta vara på till max ❤️. I April kommer hon dock hem en stund så det är ju inte en så lång tid till det. Ni kan inte ana hur stolt jag är över min bästavän som får sin dröm uppfylld.

Likes

Comments

Jag kanske är lite sent ute med att skriva en "lista" om mitt 2016 men varför inte köra igång ändå.

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Det känns som att 2016 var ett annorlunda år, det hände väldigt mycket hela tiden i mitt liv. Många saker jag inte gjort eller upplevt förut. Jag gick ut grundskolan och började gymnasiet på musiklinjen, uppträdde med en nära vän på en skolkonsert (vilket var så himla kul), cyklat omkring i Helsingfors och fått gå flera kilometer i huvudstaden med cykel mitt i natten p.g.a punktering... Jag konfirmerade mig även, såg en av mina största inspirationer i livet - Beyoncé. Fick vara på en pridefestival vilket var så himla fint. Sommarjobbat som someambassadör, varit på vårbal, firat nyår i Spanien.. listan kan göras rätt så lång. Jag tycker det varit ett lyckat år - fast det nog även varit perioder när jag mått sämre. Men sånt är livet!


Har du några nyårslöften?

Brukar inte tänka så mycket på nyårslöften, men att jag ska försöka bry mig mindre vad andra tänker och tycker, njuta mera av livet och inte tänka så himla mycket på framtiden hela tiden. Och såklart alltid vara med dem som får mig att må bra. Sedan har jag även tänkt mig att jag ska börja läsa mera och kolla filmer/serier på engelska. Och har nog lite saker till - men de är lite halvtöntiga hahah..

Vilka länder besökte du?

Spanien och Sverige.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Önskar att jag skulle ha stressat mindre över småsaker och övertänkt mindre - är verkligen en otrolig övertänkare. Men även att jag skulle ha satsat lite mera på ämnen i skolan jag inte är intresserad av. Det är svårt men vet att jag kan bättre.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Absolut! Mina närmaste vänner, familjen och släkten. Även musik har gjort mig glad i så många stunder.

Världens finaste! Två jag spenderat mycket tid med 2016, ääälskar er så mycket. Och i år kommer vi till största delen vara utspridda i världen, men tack och lov finns det skype/facetime när man vill lätta på hjärtat. Vänskapen kommer ju även bli ännu starkare, bästa ni <3

Bästa minnet från 2016?

Det är så himla svårt att säga. Stockholm resan med Sofia var ett himla fint minne, även skribalägret och alla människor jag lärt känna via det - vi har gjort många roliga saker jag inte glömmer. Men det har nog hänt många saker som är fina minnen, alla kvällar/dagar jag fått vara med mina nära vänner eller någon person som betyder himla mycket för mig.

Favorit program på tv?

De flesta kan säkert gissa, eftersom serien varit så populär. Jag pratar såklart om SKAM!


Vad spenderade du mest pengar på?

Cafébesök har jag nog spenderat pengar på.. Men älskar ju att fika som mina vänner vet haha. Har gjort det med många personer men bland annat med Manda min kära kusin (<3) som också är en fikmästare som jag ;).

Även spenderat pengar på kläder, är så himla inspirerad att experimentera med mina kläder nu och ska verkligen bara köra på det jag tycker är snyggt. I det jag känner mig bekväm i och om du någon gång har tvekat på att köpa något p.g.a att du är rädd vad andra ska tycka och tänka - då säger jag bara rock it and fuck the rest!!

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2016?

Oooj, svårt. Men i artistväg definitivt Zara Larsson!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Alltså hur kan jag inte komma ihåg?! Måste riktigt fundera. AAA juste, jag hade födelsedagsbrunch åt några fina vänner på morgonen och på kvällen var jag med Sofia och Julia.

Lärde du känna någon/några nya människor?

Från skolan men framförallt människor från min klass och skriban!

Har verkligen en så bra klass. Denna dag var även sååå rolig, så stolt över alla.

Vår klass var artist ikoner/legender på innebandyturneringen och jag var Ziggy Strardust (David Bowie).

Vad ser du mest framemot med 2017?

Ser framemot sommaren, allt kul som händer när man är ledig. Och Edit kommer även hem då, det längtar jag till!! Och så ser jag sååå framemot en resa jag kanske ska få göra med en av mina bästa vänner. Har inte så mycket planerat för 2017 ännu.

Nu vill jag avsluta detta inlägg med en bild på mig och finaste Malva ♡ Och även två bilder från årets nyår, tyckte året började på ett så bra sätt <3.

Hoppas ni tyckte det var kul att läsa!

Nu ska jag spendera tid med Calle. Ska ta vara på tiden han är hemma förrän han drar tillbaka till Helsingfors, ha det bäst!

Likes

Comments

Min dygnsrytm är verkligen upp och ner och har ingen aning hur jag på måndag ska orka upp på morgonen, men vet ni det "problemet" tar vi sen ;) Jag har haft en riktigt rolig torsdag som jag spenderat med Elin, Sofia och Nathalie. Vi åt sen lunch vid K.achi som är rätt nytt i Vasa. Det var i alla fall gott och stället var fräscht. Mysigt att sitta och tala i alla fall, hade inte sätt Nathalie & Elin under hela jullovet så det var såklart jättekul att se dem igen!

Likes

Comments

Ronjas bild, men tycker den beskriver mitt jullov väldigt bra ;) Jag har sovit ut, och verkligen fått koppla av ordentligt.

Hejsan förresten! Senast jag bloggade var förra året? Hahah men har fått sådan motivation att skriva av mig igen så tänkte att varför inte börja blogga ordentligt den här gången. Äääälskar lov (vem gör inte?) och har verkligen umgåtts med mina favoritpersoner i hela världen. Mina närmaste vänner, familj och släkt. Har även gått omkring med matkoma flera dagar, ni vet juletider. Hade i alla fall en så fin jul med min älskade familj och fammo. Och nyåret var lyckat det med och nu är jag så taggad och förväntansfull för hur 2017 kommer bli.

Likes

Comments

View tracker

Det här med bloggningen går ju inte sådär jättebra, haha. Har iallafall haft riktigt mysiga dagar ifall man bortser från gårdagen då jag låg hemma med magont, men det gick över som tur! Idag har jag haft esemblerytmik i skolan och har det imorgon också. Så har inga vanliga lektioner i skolan vilket är skönt men inte så kul då man missar dock, men det är nog värt det.

Annars då? Fick gymkort igår (SÅ glad!!), ska börja gymma tillsammans med min syster. Var redan idag på ett pass och hahah var rätt död efteråt, men förhoppningsvis kommer ju min kondition bli bättre.

Tänkte bjussa på några bilder, har fikat på ett av Vasas mysigaste cafeér med Ronja, haft en ledig dag pga att Finland hade självständighetsdag vilket var skönt. Har även haft en mysig catch-up med två vänner som står mig så nära hjärtat.Ska snart forstätta läsa i min Humans of New york bok (kan läsa den 100 gånger om), är fast igen. Sen ska jag även facetimea med julia, vi gör det SÅ ofta hahah börjar bli en vana.

PUSS!

Likes

Comments

En drös med bilder från förra veckoslutet och nu är det fredag igen och det ska bli så himla skönt med ledigt!!

Helsingfors hade verkligen gått all in med juldekorationer. Det var verkligen jättemysigt! Det var så välbehövligt att fara och hälsa på Calle och göra saker som man tycker är roligt. Nu är vi redan vid andra december och snart 2017, what? Men jag längtar.

Likes

Comments

Hejsan!

Provveckan är igång och jag har inte gjort så mycket speciellt de senaste dagarna än övat på prov. Jag har skrivit samhällslära och psykologi hittills, och båda ämnena är såna jag skulle kunna tänka mig att läsa många kurser i. Älskar att jag äntligen har börjar hitta ämnen jag faktiskt gillar.

Imorgon är jag ledig (älskar!!!), och ska dessutom till Helsingfors för en weekend med mamma och pappa. Ska hälsa på min älskade bror! Livet är great fast det står prov efter prov nästa vecka. Ska hinna klämma in lite provläsning medan jag får andas lite storstadluft. Nu ska jag äntligen kolla skam och sedan packa och kolla lite på finskan.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Blev tipsad om att börja kolla norska serien skam för några veckor sen och ÄLSKAR det! Är verkligen nu helt fast. Den påminner lite om svenska "portkod".

Ska nu kolla ett till avsnitt hahah, rekomenderar att börja kolla om du inte redan gör det ;)

Likes

Comments

Två personer jag alltid sett upp till. Mamma & mommo ♡

Det är verkligen så viktigt att vara med personer man trivs med. Personer som ger tillbaka lika mycket som man ger till dem. En sak jag verkligen lärt mig, jag ska inte lägga en sekund på någon som inte ger något tillbaka. Har verkligen lagt så mycket tid på det - och från och med nu ska jag alltid ta mitt egna välmående före någon annans.

Likes

Comments