View tracker

En drös med bilder från förra veckoslutet och nu är det fredag igen och det ska bli så himla skönt med ledigt!!

Helsingfors hade verkligen gått all in med juldekorationer. Det var verkligen jättemysigt! Det var så välbehövligt att fara och hälsa på Calle och göra saker som man tycker är roligt. Nu är vi redan vid andra december och snart 2017, what? Men jag längtar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!

Provveckan är igång och jag har inte gjort så mycket speciellt de senaste dagarna än övat på prov. Jag har skrivit samhällslära och psykologi hittills, och båda ämnena är såna jag skulle kunna tänka mig att läsa många kurser i. Älskar att jag äntligen har börjar hitta ämnen jag faktiskt gillar.

Imorgon är jag ledig (älskar!!!), och ska dessutom till Helsingfors för en weekend med mamma och pappa. Ska hälsa på min älskade bror! Livet är great fast det står prov efter prov nästa vecka. Ska hinna klämma in lite provläsning medan jag får andas lite storstadluft. Nu ska jag äntligen kolla skam och sedan packa och kolla lite på finskan.

Ha det bäst!

Likes

Comments

View tracker

Blev tipsad om att börja kolla norska serien skam för några veckor sen och ÄLSKAR det! Är verkligen nu helt fast. Den påminner lite om svenska "portkod".

Ska nu kolla ett till avsnitt hahah, rekomenderar att börja kolla om du inte redan gör det ;)

Likes

Comments

Två personer jag alltid sett upp till. Mamma & mommo ♡

Det är verkligen så viktigt att vara med personer man trivs med. Personer som ger tillbaka lika mycket som man ger till dem. En sak jag verkligen lärt mig, jag ska inte lägga en sekund på någon som inte ger något tillbaka. Har verkligen lagt så mycket tid på det - och från och med nu ska jag alltid ta mitt egna välmående före någon annans.

Likes

Comments

Haft en cap-obsession sen sommaren, typ. Älskar verkligen och tycker det kan göra så himla mycket till en outfit. Har själv införskaffat några och diggardiggar. Känner att man kan använda kepsar året om! För why notttt liksom.

Likes

Comments

Älskar när det är snö, så fint och mysigt. Hoppas verkligen det är snö på julen!!

Denna dag har inte varit så bra. Haft väldigt mycket tankar i huvudet om allt möjligt. Hade verkligen sett framemot kulturkarnevalen som är redan på torsdag,, men avbokade eftersom det blir så STRESS när provveckan bara är bakom hörnet och jag skulle dessutom missa ett prov. Men jag hoppas innerligt att planerna jag, mamma & pappa har nästa veckas helg blir av. För då har jag något att se framemot. För just nu känns det som att jag skulle göra vad som helt för att komma bort från Vasa en stund.

Likes

Comments

Måndag och jag har varit såå trött idag, vilket jag tror märktes på mitt humör. Efter skolan var jag en stund på stan med kompisar tills jag och Sofia drog hem till henne. Vi fixade ihop en sallad och åt god mat, vi han också catcha upp lite saker. En riktigt bra måndag. Taggar redan att fara och sova men har saker att ta itu med först..ha det bra!

Likes

Comments

Bild tagen precis nyss. Var pappa är mycket - i vardagsrummet lyssnandes på LP skivor.

Igår var det som sagt fardag, jag är verkligen otroligt tacksam att få ha finaste pappa i mitt liv! Tror inte riktigt ord kan beskriva hur mycket han betyder för mig.

Nästan hela söndagen gick som sagt åt skolarbeten, gick så himla många timmar till det så fick inte alls många timmars sömn. Men på dagen var vi i alla fall med släkten hos mommo & moffa och firade alla pappor, jättemysigt.

Likes

Comments

Fredagkvällen var så himla mysig. Ronja hade gjort det så himla mysigt i hennes rum!! Vi satt där och åt godis-sushi. Hade aldrig hört om det förut men det var gott och smått roligt var det ju när man åt med pinnar haha. Det var verkligen kul att få tala om allt och inget. 

Lördagen & söndagen gick åt skolarbete. Första lördagen på flera veckor jag inte gjort något speciellt. Hoppas ni hade ett fint veckoslut!

Likes

Comments

Vaknade upp till ett snötäckt Vasa, vilket ger mig julkänslaaa, nu är det verkligen officiellt att lyssna på julmusik ;)

Efter skolan gick jag och Linnéa spontant till Arnolds då vi väntade på buss/skjuts hem. Myyss! Hade tänkt strejka men klarade int ens en dag, men är det fredag så är det.

Nu måste jag börja fixa ett psykologi projekt och sedan drar jag iväg till Ronja för sleepover. Ser så mycket framemot det. Vi har inte hunnit tala ordentligt ut på en bra stund så ska bli himla härligt att få lätta på hjärta. Ha en bra fredag ♡.

Likes

Comments