Åter igen förlåt för dåligt med inlägg.
Det har verkligen inte hänt något roligt i mitt liv på senaste tiden, så varför skulle någon vilja läsa samma sak om och om igen, hur min dag varit.

Jag minns inte när sista blogg inlägget skrevs och vad jag skrev, men vad som har hänt under den tiden så har jag enbart varit i skolan och pluggat.

Vi har börjat med uf företag på entreprenörskapen nu, superroligt. Däremot så är det riktigt jobbigt och svårt att komma på vad man ska göra, om det ska vara en tjänst eller vara osv.
Min grupp har haft sådana problem med att komma överens om vad vi ska göra, men tror vi har bestämt oss nu!

Imorgon så ska jag, mamma, Tilda och min kusin Sanne springa Tjurruset. Och jag säger bara lycka till! Jag har inte tränat tillräckligt mycket, nästan inget överhuvudtaget faktiskt. Men det ska ändå bli kul, jag gör det ju inte för att tävla och få bäst kul, utan vi har kommit överens om den som är smutsigast när man kommer i mål, den vinner.
Tjurruset går då ut på att springa 1 Mil i uppförsbackar, nedförsbackar, lera och träsk osv. I år hålls det i Flottsbro, som ligger lite nedanför Stockholm, där finns också en skidbacke, som man kanske behöver springa i och så vidare!

Annars har jag inga fler planer för helgen, men riktigt taggad för imorgon är jag ju!

Ha det så bra, och trevlig helg!

Likes

Comments

Vardag, Mat

Äntligen helg! Eller äntligen och äntligen. Herregud vad veckorna går snabbt! Går fyra dagar i skolan, är ledig tre, är inte direkt super ansträngande. Denna veckan har varit superskön!

I måndags började jag vi 10 för vi hade skolfoto, börjar egentligen klockan kvart i 11, så lite tidigare var det då. Jag slutade kvart i tre, fast jag skulle fått sluta tidigare om ju hade vågat lämna in min uppgift... jag är så sjukt rädd över att lämna in uppgifter nuförtiden, vill verkligen inte bli underkänd.
I tisdags slutade jag redan vid halv tolv, eftersom branschkunskapen var inställd.
Onsdag och torsdag slutade jag vid 2, verkligen så skönt vecka!

Idag lyxade jag även till det med en vanilj latte på espresso house, så otroligt gott!

Likes

Comments

Vardag

Well hello there, it's been a while!

Hej och välkommen tillbaka Vera!
Alltså förlååt för min dåliga uppdatering, men jag har verkligen inte haft någon inspiration eller inget direkt roligt har hänt i mitt liv, inget som ni skulle vara intresserade utav.

Men men, now I'm back.

Har inte ens en aning vad jag bloggade om sist, eller hur länge sen det var.
Men vad som har hänt under denna tiden är inget, alltså inget. Lite skola hit och lite sova dit...

Iallafall, jag har hunnit bli gymnastik ledare för en grupp för Uppsala flickorna, skojskoj.

Det var det för ikväll, hörs förhoppningsvis imorgon!

Likes

Comments

Foto, Mat, Vardag

Godmorgon!
Äntligen är det fredag, och jag är ledig!
Idag vaknade jag ändå redan klockan 8, men det är ju inte så konstigt när man somnar 10.

Vid 9 tiden så skulle mamma cykla till jobbet och Tilda till skolan så jag hängde på! Var ute och cyklade till 10.

När jag kom hem slängde jag ihop pannkakssmet och började steka. Alltså, jag ÄLSKAR pannkakor!
När jag fyllde år så fick jag helt klart den bästa födelsedagspresenten, vilket var en kokbok med enbart recept på pannkakor! Kan det bli bättre?
Trotts att det finns alla möjliga olika roliga recept så bestämde jag mig för att köra på vanliga pannkakor, men det vad supergott ändå!

Mitt Pannkaksrecept
ca 10 pannkakor

3 stycken ägg

3 dl Mjöl

6 dl Mjölk

Lite salt 

1 msk vanilj socker (valfritt)

1 tsk vanilj extrakt (valfritt)

Blanda tills smeten är helt slät, lite klumpar gör inget. Stek tills gyllenbrun färg.

Likes

Comments

Vardag

Just nu sitter jag på lunchrast och väntar på att lektionen ska börja igen.
Jag har två lektionen kvar sedan tar jag helg. Så otroligt skönt! Eftersom att fredagar inte är obligatoriska om man inte har röd aktivitet så får man välja om man vill komma eller inte. Sen har vi inte riktigt kommit igång med läxor osv så jag har redan hunnit klart med allt. Därför väljer jag att stanna hemma imorgon.

Så skönt med helg, verkligen!🍾

Likes

Comments

Vardag

Efter dagens middag så bestämde jag, mamma och mormor oss för att ta en kvällspromenad. Vi gick hem till min mormors syster Ewa och hennes man Sten. Det var riktigt mysigt. Sedan sa vi även hejdå till de eftersom att de åker tillsammans med sina barn och mormor och morfar till New York imorgon.

På vägen tillbaka tog jag dessa två bilderna, Uppsala är så fint tycker jag!

Likes

Comments

Vardag

Igår fick jag extrajobb som huvudledare för någon grupp i gf Uppsalaflickorna här i Uppsala. Superkul ska det bli!
Jag mejlade in till de för jag gärna ville fortsätta vara ledare fastän jag flyttade och så såg jag att de sökte både huvudledare och hjälpledare, så det passade perfekt.

Jag ska nu på söndag till Fyrishov där det är någon slags ledarmöte, där kommer jag få träffa alla andra ledare samt mina hjälpledare, så det ska bli roligt.

Sedan börjar träningarna redan nästa vecka! Lite spänd är jag för hur det kommer vara som ny och som huvudledare också dessutom!

Sen den 16 och 17 september så ska jag gå på Baskurs, det ska också bli roligt! Så att jag kan utvecklas som ledare. Jag vill gärna gå på fler utbildningar så jag kan växa liksom.

Likes

Comments

Vardag

Idag klockan två blev lägenheten våran! Mamma var och skrev på papperna vid två tiden och den är officiellt mamma och Thomas som är ägarna. Känns SÅ bra.

Lika impulsiva som vanligt också! Var på andra lägenhetsvisningar i söndags och åkte mest för skojs skull för att titta på en nyproduktion 4:a. Då fanns det visst också en 5:a, inte trodde väl vi att det skulle bli den som blir vårt blivande hem.

Fyrislundsgatan 37C, inflyttning den 25 november!

Likes

Comments

Mat, Vardag

Just nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja. Jag har nämligen 2 timmar och 45 minuters håltimme på tisdagar. Riktigt drygt är det. 

Idag så gick jag och några klasskompisar och lunchade på Cupido, så otroligt gott! Men så mätt man blir. Det är riktigt mycket mat man får och så värt varenda krona. Får se vad jag hittar på här nu i en timme till. Sen har vi branchkunskap i 2 timmar, sen är äntligen dagen slut.

Likes

Comments