Glad midsommar på er! Hoppas att ni har haft en bra dag med mycket blommor och sill ;) haha kanske inte riktigt. Som vanligt på midsommar har det varit dåligt väder. Dock inte lika dåligt som förra. Då regnade det så mycket att det aldrig blev någon midsommarstång :( Idag gjorde vi iallafall en. Som varje år har man höga förväntningar på sin krans. Att det ska bli den bästa. Ja menar vem köper kransar? Nej nej inget för mig. Det är en tradition att göra sin egen. Min blev kanske inte den bästa men den funkade.

Imorgon åker jag på ridläger i en hel vecka. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men det kan bli svårt :( bara så ni vet liksom. Ha en bra fortsatt kväll!

PS. Glöm inte att vara med på min veckans blogg! Snart ska vinnarna utses. Ska försöka göra det så snabbt jag kan men blir svårt eftersom jag år tvungen att mobilblogga närmaste veckan.

Likes

Comments

Smoothie av hallon, banan, mango och vaniljyoghurt tillsammans med lite flingor. Kändes verkligen somrigt. Det är ju midsommar imorgon! Vad är era planer? Skälv ska jag och min familj åka till en annan på landet. Bada bastu, äta mat och bara ha mys ;) Vi åker imorgon så idag ska jag bara ta det lugnt, packa osv. Är sugen på att gå ut och springa eller något. Vaknade så sent vill liksom vakna till.

Jag har en fråga till er. Har ni något tips på bra contour-borste? Jag hade ju en ifrån real techniques men den har försvunnit :( Har letat överallt. Har inte häller tagit med den någon stans. Behöver nämligen en ny men vill inte köpa hela core collection igen :(. Kommentera gärna!

​PS. Glöm inte att vara med i min tävling veckans blogg! Länk till inlägget hittar ni HÄR

Likes

Comments

​Har haft en riktigt bra förmiddag! Nu ska jag cykla till stallet och rida :) Ha en bra dag!

Likes

Comments

Om det blir en varm midsommar!

Om det som vanligt blir en lite kallare och regnigare midsommar.

Glöm inte att vara med i min veckans blogg! :) Inlägget hittar ni HÄR

Likes

Comments

Igår var det måndag. Kändes som första dagen på det riktiga sommarlovet. Jag spenderade den med några av mina närmsta vänner, och vi hade det så mysigt! På förmiddagen var jag hemma och bara tog det lugnt, en skön sovmorgon. Sedan fram mot 12 tiden cyklade jag till kompis. Vi lagade lunch tillsammans vilket inte blev jätte lyckat men det var gott :) Sen droppade det in fler och fler tillust var vi ett litet gäng. Vi badade och solade fram tills klockan var 6. På kvällen  köpte vi alla kebab och åt den vid en brygga. Det var en skön sommarkväll vilket gjorde allt bättre. Några badade också inte jag haha. Jag var inte så sugen på det. Vi fortsatte sedan att cykla runt i området. Alltså en riktigt mysdag med riktiga mys-tjejer.

​Glöm inte att vara me i min veckans blogg! Inlägget hittar ni HÄR

Likes

Comments

Veckans blogg

Tänkte starta upp något som kallas veckans blogg. Kommer på fredag välja ut 2 styckna bloggar och presentera dem här! Det är en bra chans för mindre bloggar att komma fram osv. Reglerna är enkla:

- Följ mig här på nouw eller blogkeen.

- Kommentera att du är med!


Detta kommer pågå under hela veckan! Lycka till :)

​/Både tröjan och shortsen är ifrån HM/

Likes

Comments

Nu är cupen avslutad och vi slutade på en andra plats i a-slutspel. Min kropp är verkligen helt slut. Mer om cupen och en massa bilder kommer ut senare :)

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Instagram @verahjalmarsson