Hej Bloggen!

Jag tänkte berätta om min upplevelse jag hade på ett jamboree (för er som inte vet vad det är så är de ett jätte jätte stort scoutläger där flera scouter deltar från olika länder) detta var då på Rinkabyfältet, Kristianstad i Skåne. de häftigaste med lägret tyckte jag var att de kan samlas så himla många scouter på samma plats vid samma tillfälle. de var då cirka 11 000 scouter från över 30 olika nationer.

Nog med häftig heter.....

Vi gjorde massa roliga saker så som att ta 1 dag i Kristianstad, strandhäng bara för utmanare (utmanare är åldersgruppen 15-19?! år) och hade ett eget utmanar häng.

De var dock bara 2 st utmanare totalt i våra scout kår (kår=förening ish) så det var ganska tråkigt för resten av deltagarna från våran kår var 02 och 003, kände mig lite gammal .

träffade dock många nya vänner från andra kårer..

Jag försöker nu satsa på wsj (word scout jamboree) 2019 i usa, vi får se.


kram så länge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen!
Jag tänkte berätta om min underbara kollo period som jag har haft i 2veckor. Jag har varit på ett seglar kollo med ett fartyg (eller egentligen en skuta) som heter S/Y Ellen detta år var mitt 4 men även sista år so. kollo barn vilket kändes sorligt.

Vi kom till Öland, byxelkrog redan dag 4 tror jag.
Vi började med att slussa oss ut in i Mälaren. Och segla där. Och sedan slussa oss ut igen vid Södertälje för att segla i Stockholms skärgård.

Det var ett speciellt kollo för mig. Jag drabbades av för huvudvärk som i sin tur gick över till spännings huvudvärk vilket jag fortfarande har.

För er som inte vet vad spännings huvudvärk är så är de att man har huvudvärk och nackont en lång period och det kommer och går.

När vi var en ö som heter harstena så hade jag så ont så jag började gråta. Jag minns hur de var just där, vi skulle grilla och där vid grillarna stod min kolloledare Jenny  och en annan kollo ungdom och sen började jag gråta när jag hade ont och då gick jag och Jenny ner till kattens hytten  (de är längst bak på båten där många i besättningen sover) och frågade den sjukvårds ansvariga var. Kommer inte ihåg exakt hur det var.

Men sen tror jag att kikki som är en annan ledare ringer mina föräldrar och pratar.
Och när vi har ätit middag så ringer de till vård guiden och ställer sig i kö där. sedan får vi prata med en sjuksköterska och de beslutarngt sätt att jag har spännings huvudvärk vet inte riktigt hur.
det (läs kapten begnt)beslutar  också att jag ska sova i kaptenshytten för att jag skulle lugn och ro.
Tyvärr slutar detta i att jag inte ska få vara med och nattsegla vilket är jätte jätte synd.

Men jag har fått em helt otroligt rolig kollo period.

älskar S/Y Ellen

Kram och ta hand om er❤❤

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag skriva om träning och prestation.

Jag som person har alltid eller sen jag började träna friskis&svettis när jag gick i 6 gillat och tränat. När jag gör de känner jag att jag kan bli mer "fri" framförallt piggare och känner att jag har gjort något den dagen.

Det jag vill komma fram till är att jag på sistone kanske det senaste halvåret har känt att jag mer och mer tränar för typ prestation och känner att jag blir för tjock om jag inte tränar.
De har blivit en jobbig känsla och jag hoppas att de kommer gå över eller att jag inser att jag duger som jag är oavsett om jag tränar eller inte.

Kram kram❤❤💕💕

Likes

Comments

Idag har jag gjort mkt men ändå lite. De började med att jag träffade en kompis/granne som jag inte har sett på 3 veckor vi åt sushi och hade de jätte mysigt. sen på kvällen så gick jag och min familj på parkteater vi såg en pjäs som heter missionären den var lite speciell och seg ibland men bra. Och efter middagen började jag och mamma kolla runt på Ikeas hemsida efter en byrå/skåp till mitt rum och vi hittade lite olika.

Likes

Comments


Jag vet inte riktigt varför jag började blogg just idag tisdagen den 11/7 2017 Men tror de beror att jag blev inspirerad av några jag träffade på språkresa som jag nyss kom hem ifrån

så tänkte försöka bli en bloggare, vi får väl se hur de går

Likes

Comments