Hej bloggen!
Den här helgen hade jag först tänkt att följa med en avdelning i min scoutkårs årliga paddling men jag kände att jag behövde vara hemma, hade typ inte haft en hel i princip ledig helg, ​på jätte länge kändes de som.
den här helgen tog jag tillfället i akt att göra lite de jag känner för.

Min helg började istället med att jag på lördagen funderade vad jag ville göra, och jag kom på att onsdag den 4/10 är de kanelbullens dag och då tänkte jag att jag kunde baka bullar, de blev kanel&kardemumma bullar. Känner mig nöjd över de, gjorde de alldeles själv utan ngn hjälp❤. Sen så hade vi även min morbror med familj här översovandes 1 natt för lördagen skulle min morbror och hans tjej springa tjurruset här i sthlm och hade iallafall min mamma lovat och sagt att hon kunde vakta deras 2 barn alltså mina kusiner. Så jag var med de lite. Sen så gjorde jag inte så mkt mer lördagen, Jag och mamma kollade duellen på kvällen.

Och idag söndag har jag och mamma&pappa tagit en cykel tur som vi bestämde igår att vi skulle ta. Men vi planerade aldrig riktigt vart vi skulle de fick vi se. De slutade med att vi cyklade ut Djurgården och runt där och sen hem och tillbaka, allt som allt blev de ca: 2mil så de var duktigt av oss.
Efter lunchenbehövde jag plugga människors miljöer (ett barn&fritids ämne) så jag satte mig ner och gjorde de i drygt 1h.
Resten av eftermiddagen/kvällen  ska jag inte göra så mkt mer, ser fram emot skolan imorgon, hehe är en sån person som gillar skolan/gymnasiet väldigt mkt faktiskt.

Kram på er💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Den här veckan har gått fort som bara den enligt mig. Jag har haft auskultations vecka hela veckan, vilket innebär att man är på en förskola och prövar om man fortfarande är intresserad av att gå barn och fritid. De var jätte kul tycker jag.

Sen efter förskolan har jag hunnit med en del träning vilket är väldigt roligt och skönt, för om 1 månad ska jag och mamma springa ett 7km långt lopp.

I helgen tänkte jag mest vara hemma och kanske fixa lite och chilla, inför de "riktiga" veckorna som börjar igen måndag. både bra och dåligt.

puss och kram

Likes

Comments

Hej bloggen!
Jag har äntligen kunnat börja träna efter min förkylning vilket känns jätte bra.  igårsprang jag utomhus för första gångentyp jätte länge, sprang 1.74km vilket jag är otroligt stolt över. Även idag har jag tränat på gym friskis&svettis med en kompis. De var också skönt.

I helgen ska jag åka ner till min moster som bor i Mantorp för att dels hälsa på men också för att passa lite små kusiner de ska bli väldigt roligt.

De som händer nästa vecka i mitt liv är att jag ska ut auskultation (=pröva på) ute på en förskola hela veckan, de ska bli jätte roligt och lite skönt att ha som en "break" i terminen.

Kramlängehörs vi senare bloggen

Likes

Comments

Hej bloggen.
Tänkte börja med att berätta om min lördag. Vi skulle ha återträff för min språkresa i fryshuset i Stockholm, de kändes väldigt roligt men. Jag mötte 3 kompisar de var Anja,Ida och Emil som hade rest  hit för återträffen. Innan vi skulle till fryshuset så ville vi äta innan. Vi gick till ett hyfsat gott sushi ställe i Skanstull. Men sen när vi väl kom till återträffenkändes de inte lika roligt längre. För 2 personer (vill inte skriva deras namn pga olika anledningar) de känns som om de inte gillar mig, för de ville inte ens ge mig en kram. Men allt annat på återträffen var trevligt och roligt❤💕😙 Över till den här veckan, började jag med en förskylnig, den startade nog redanlördagen. Vilket var segtjag missade en hel och ganska viktigt skoldag med många lektioner. Och för mig när jag är sjuk så blir jag ledsen och arg, de har jag blivit sen jag var liten. De är nog för att jag hatar att missa saker och komma efter. Även om jag är en lyckligt lottad person som är frisk större delen av året men när jag väl är sjukbrukar de vara ganska länge. Nu är jag iallafall så pass frisk att jag kan gå till skolan. Vilket känns jätte bra. De känns segt att jag är lite för täppt för att träna och . Men hoppas att de blir bättre tills nästa vecka.
Stämningen i klassen är super mkt bättre då många har slutat och de här börjat två nya tjejer, de heter Lisa och Alice. De är jätte snälla.
Idag har jag inte gjort alls mkt i skolan vi kollade "flugornas herre" två hela lektioner, efter skolan så åkte jag och mötte mina gullissar vi fikade och mös.

I helgen ska jag jobba ute i ett naturreservat, de låter tråkigt men jag får betalt👌😊.

Hoppas alla har haft en super vecka😙💕💕

//Vera💕💕❤❤

Likes

Comments

Hej bloggen.

De var ett tag sen men jag tänkte försöka göra en come back. Jag har haft en ganska stimmig tid på gymnasiet för de har varit allmänt stök på lektionerna och folk har bytt klass/skola hit och dit.

så jag har varit extremt trött när jag har kommit hem.

De har varit bra saker också och de är att jag har hittat tre fantastiska nya vänner Gabriell, Fanny och Nellie. De är så underbara älskar er. Och så har jag enligt mig väldigt bra mentorer som bryr sig om sina elever och lärarna är bra i de ämmnenera som de undervisar i.

Nu ska jag strax åka iväg till min första lektion.

(förlåt för slarvigt inlägg men ville skriva av mig, hoppas de är ok)

kram
Vera

Likes

Comments

Hej.
idag tänkte jag  berätta om min första skoldag på gymnasiet. 

Jag går i en klass som heter bf17a  alltså barn och fritid 17.

Jag började den 17/8 kl.9 och jag gick/åkte till skolan med väldigt blandade känslor av allt möjligt. Jag var nervös, lite orolig men ändå förväntansfull.

De går fler killar i klassen en vad jag hade trott. De känns som de är fler men de gör de nog bara för att marioriten är väldigt livliga. så egentligen är vi nog kanske fiftififti mellan tjejer och killar.

De vi gjorde i skolan var att typ lära känna varandra får olika information och sånt. Mina mentorer tycker jag verkar super bra, De heter Sanna och Sara.

Efter skolan så åkte jag hem för att typ byta om lite och sedan åka iväg igen r att möta mina kollo kompisar Marre, Selma och Jennifer. vi hälsade en kollo ledare i ett pyssel tält på Stockholms kulturfestival

Vi åt även senare på kvällen på max vid Kungsan de var sååå gott😍. När vi hade umgåtts typ 5h vara alla tvungna att röra sig hemmåt så vi började gå mot t-banan i tc. De var sååå sorligt att säga hejdå❤❤ vi ska ses tisdag igen.

kram💕💕

Likes

Comments

Hej Bloggen!

Jag tänkte berätta om min upplevelse jag hade på ett jamboree (för er som inte vet vad det är så är de ett jätte jätte stort scoutläger där flera scouter deltar från olika länder) detta var då på Rinkabyfältet, Kristianstad i Skåne. de häftigaste med lägret tyckte jag var att de kan samlas så himla många scouter på samma plats vid samma tillfälle. de var då cirka 11 000 scouter från över 30 olika nationer.

Nog med häftig heter.....

Vi gjorde massa roliga saker så som att ta 1 dag i Kristianstad, strandhäng bara för utmanare (utmanare är åldersgruppen 15-19?! år) och hade ett eget utmanar häng.

De var dock bara 2 st utmanare totalt i våra scout kår (kår=förening ish) så det var ganska tråkigt för resten av deltagarna från våran kår var 02 och 003, kände mig lite gammal .

träffade dock många nya vänner från andra kårer..

Jag försöker nu satsa på wsj (word scout jamboree) 2019 i usa, vi får se.


kram så länge

Likes

Comments

Hej igen!
Jag tänkte berätta om min underbara kollo period som jag har haft i 2veckor. Jag har varit på ett seglar kollo med ett fartyg (eller egentligen en skuta) som heter S/Y Ellen detta år var mitt 4 men även sista år so. kollo barn vilket kändes sorligt.

Vi kom till Öland, byxelkrog redan dag 4 tror jag.
Vi började med att slussa oss ut in i Mälaren. Och segla där. Och sedan slussa oss ut igen vid Södertälje för att segla i Stockholms skärgård.

Det var ett speciellt kollo för mig. Jag drabbades av för huvudvärk som i sin tur gick över till spännings huvudvärk vilket jag fortfarande har.

För er som inte vet vad spännings huvudvärk är så är de att man har huvudvärk och nackont en lång period och det kommer och går.

När vi var en ö som heter harstena så hade jag så ont så jag började gråta. Jag minns hur de var just där, vi skulle grilla och där vid grillarna stod min kolloledare Jenny  och en annan kollo ungdom och sen började jag gråta när jag hade ont och då gick jag och Jenny ner till kattens hytten  (de är längst bak på båten där många i besättningen sover) och frågade den sjukvårds ansvariga var. Kommer inte ihåg exakt hur det var.

Men sen tror jag att kikki som är en annan ledare ringer mina föräldrar och pratar.
Och när vi har ätit middag så ringer de till vård guiden och ställer sig i kö där. sedan får vi prata med en sjuksköterska och de beslutarngt sätt att jag har spännings huvudvärk vet inte riktigt hur.
det (läs kapten begnt)beslutar  också att jag ska sova i kaptenshytten för att jag skulle lugn och ro.
Tyvärr slutar detta i att jag inte ska få vara med och nattsegla vilket är jätte jätte synd.

Men jag har fått em helt otroligt rolig kollo period.

älskar S/Y Ellen

Kram och ta hand om er❤❤

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag skriva om träning och prestation.

Jag som person har alltid eller sen jag började träna friskis&svettis när jag gick i 6 gillat och tränat. När jag gör de känner jag att jag kan bli mer "fri" framförallt piggare och känner att jag har gjort något den dagen.

Det jag vill komma fram till är att jag på sistone kanske det senaste halvåret har känt att jag mer och mer tränar för typ prestation och känner att jag blir för tjock om jag inte tränar.
De har blivit en jobbig känsla och jag hoppas att de kommer gå över eller att jag inser att jag duger som jag är oavsett om jag tränar eller inte.

Kram kram❤❤💕💕

Likes

Comments