Header

Nya inlägg

LIVSSTIL

Igår var det lite kalas för pojkarna.

Hej! Efter frukost så drog jag och mamma ut på en cykeltur. (Jag har typ inte cyklat på 7 år). Mormor var så snäll och har lånat ut sin cykel till mig. Tanken är att jag ska cykla till skolan. Men eftersom vi bor typ högst upp i hela Göteborg så är det ganska kämpigt på hemvägen. Eller rättare sagt det är askämpigt! Det är som ett träningspass. Men till skolan är det bara att rulla hela vägen ner, vilket är bra eftersom man inte blir svettig.

Idag är tanken att jag ska dra ner till stan och fixa grejer inför skolstarten. Med det menat lite nytt smink och kläder. (haha). Men oftast köper jag typ ingenting när jag åker ner till stan ändå. Så får väll se om jag får med mig något hem.

Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

LIVSSTIL

Bara ett få tal dagar kvar. 2 dygn till dagen kommer du nästan alla ungdomar kommer gå med oron i halsen. Huvudet i högvarv. Kugghjulen där inne som ska sättas på igen men blivit rostiga under sitt uppehåll. Är det nu det börjar? Sömnlösa nätter på grund av oro. Tidiga morgnar.
De där vanliga.

Likes

Comments

Hej! Lite uppdatering här!
Jo nu är jag i Borås och vi har inget internet. Hade tänkt blogga idag men det gick ju inte.Igår möte jag upp mormor och hon följde med mig för att ta hål i öronen. What?! Tog ett nytt hål i båda öronen. Tänkte tagit två i det ena men hon sa att det fanns risk att det blev infekterat. Så jag får gå till baks om någon vecka.
Efter besöket på stan åkte jag hem till min efterlängtade vän. Vi satt bara och snacka i några timmar. Verkligen så behövligt och mysigt.

Gick in på gina en snabbis igår och hittade ringen som jag har på mig ovan. För 20kr på rea. Jag slog på stort och köpte den. Vill verkligen börja använda mer ringar.


Idag har det inte hänt något speciellt. Vart ensam hemma och bara haft det sjukt chill. Verkligen ingen stress. Det var väldigt längesedan jag kände mig så här avslappnad och lugn.

Likes

Comments

CYPERN 2017

Har ni sett någon som äter glass sötare än denna busen?

En massa bilder från resan. Mer kommer! De är otroligt roligt att fota i andra miljöer. Men det är oftast roligare att fota med någon som har samma intresse. Mamma är liksom inte särskilt pigg på det. Meen.... (jag är inte med på en enda semseterbild) SKOJA. Några stycken kanske. När jag bett min lillebror ta kort på mig. Haha, nu ska jag ta och lägga mig. För oj vad ska ta igen min sömn i natt.

Kram.

Likes

Comments

LIVSSTIL

Tjo hej! Ett snabbt inlägg med två snygga bilder från igår. Nu är vi hemma i Sverige. Var framme vid 3 i natt. Sov bara till halv nio så nu har jag en rejäl huvudvärk och yrsel när man rör sig lite för snabbt. Men det stoppar mamma inte från att dra med mig och tvätta, städa osv.

Ska sätta mig och kolla igenom bilderna från resan. Vår dator är inte den bästa så det är otroligt jobbigt att föra över bilder. Men ska se hur det går.

Kram.

Ps. Golvet på bilden är dröm! Vill ha sånt i mitt kök eller badrum in framtiden.

Likes

Comments

CYPERN 2017

Grattis till er båda. Nu har dessa gossar haft sina efterlängtade födelsedagar. Grattis!

Konstigt nog har jag hemlängtan. Jag vet det låter konstigt men jag jag känner att jag är klar här. Rutiner är något som jag gillar när det gäller allt. Och här har man inte riktigt rutiner, vilket gör mig lite, stressad? Jag vill gärna ha kontroll. Detta är ju dock bra för mig eftersom jag kan öva på att inte ha kontroll hela tiden. Men jag vill verkligen hem och umgås med familj och vänner innan skolan
börjar. På måndag natt bär det av hemåt.

Kram!

Likes

Comments

LIVSSTIL

Denna lille busen är verkligen söt på morgonen. Haha.

Likes

Comments

CYPERN 2017

my own fakking body.

Bilder från de senaste dagarna från mobilen. När jag kommer hem får ni fler bilder från kameran.
Kul!

Kram.

Likes

Comments

Instagram@verahamnebo

  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw