VERA GLADER VONASEK

Nu är det efterlängtade jullovet här! Jag tror aldrig att jag har längtat såhär mycket efter ett lov. Jag har varit så trött! Äntligen ska jag bara ligga och vila dag in och dag ut.

Vi brukar alltid köpa gran, men i år åkte vi ute till en kompis och högg en gran i hans skog. Det var jättekul! Det var jättefint väder, soligt och snöigt! Först trodde jag inte att vi skulle hitta en gran, men tycker faktiskt att vi hittade en riktigt fin! En av de bästa sakerna med julen tycker jag är att klä granen. Det är så kul när man tar fram alla julkulorna och när man sätter upp stjärnan. Det är då jag känner att det är jul.

GOD JULDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag heter Vera och jag är 14 år. Här kommer jag skriva om vad jag gör på dagarna. Ni kommer även att få följa mitt tennisliv. Ja, som sagt jag spelar tennis. Spelar en del i veckan, tävlar en del. Älskar att träna, det är görkul! Och som ni kanske märker på mitt ordval så är jag göteborgare. Jag hoppas att det jag skriver kommer att vara läsbart! Puss & kram alla!

Likes

Comments