Hej, denna veckan har jag än så länge inte haft någon motivation till att gör någonting... jag tänker mycket på vad ska göra för blogginlägg men det är helt tomt i huvudet. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om, hade några idéer men ska vänta med att lägga upp dem just nu. Men iallafall börjar jag skolan på torsdag vilket jag har lite blandade känslor om. Det ska ju blir kul att få lite rutiner igen oså men det ska ju fortfarande bli jobbigt när man kommer en bit in på terminen och alla prov kommer osv. Idag när jag vaknade var jag såååå sugen på godis så när klockan var runt 12 så cyklade jag till hemmakväll men när jag väl kom dit mådde jag ganska illa så jag cyklade hem igen, haha det är verkligen så likt mig att ha beslutsångest. Aja jag hoppas att om ni har börjat skolan att det går bra och om ni snart ska börja hoppas jag er lycka till! nedanför ser ni lite bilder från i sommars när jag var i skärhamn:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEJ, denna helgen har jag och min familj varit i Åre. När vi kom dit på lördag förmiddag åkte vi med gondolen upp till toppen av Åreskutan. Sedan gick vi ner, det var ganska jobbit pga att det mest var nedför vilken var väldigt ansträngande för benen och knäna, det var även jobbigt för att den regnade ungefär hela vägen ned (så mitt humör var ej det bästa). Efter det åkte vi blöta och kalla till hotellet där vi spaade resten av kvällen, vilket var SÅÅ härligt. Vi åt även middag senare på kvällen. På morgonen åt vi frukost sedan spaade lite till och sen åkte vi hemåt. Det har varit en riktig super helg och jag hoppas att ni också har haft en bra helg så ses vi! HADE

Likes

Comments

Hej allihopa, i sommars var jag i Kroatien med min släkt vilket var helt underbart! Kroatien är verkligen en av de finaste platserna jag har varit på. Där hyrde vi våra kompisars hus som låg precis vid vattnet... vilken dröm! Men det känns så tråkigt att sommaren snart är slut :(( Hoppas att du har haft en bra sommar så ses vi

Likes

Comments

Hejsan, idag har jag inte gjort sådär supermycket bortsett från att jag klippte mig! Senaste gången jag klippte mig var i januari så håret var ganska långt. Efter jag hade klippt mig gick jag och min bror (som också klippte sig) till Ica och köpte med oss lunch hem. Men nu har jag precis ätit middag och sitter och tittar på modern family innan träningen. Hoppas ni har en fortsatt bra dag så ses vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej allihopa, jag är en 14 årig tjej som tidigare bodde utanför Göteborg men som nu är bosatt i Sundsvall. Jag älskar att vara med kompisar och om jag får säga det själv är jag nog en ganska social människa som inte är så blyg. Jag älskar även att spela fotboll vilket jag gör runt 3-4 gånger i veckan. Ända sedan några år tillbaka har jag älskat att kolla och läsa andras bloggar och kände just idag att jag ville starta en. På denna blogg kommer ni få läsa om främst mig och mitt liv men även lite om mode och mina åsikter om saker. Men jag hoppas iallafall att du kommer finna intresse i min blogg och vilja läsa den mer så ses vi i nästa inlägg:))

Likes

Comments