Idag var den första heldagen på Gotland! Jag har haft det supermysigt och bara umgåtts med Alba.
Idag har vi varit på stan och shoppat lite! Vi var också och åt lunch och så åt vi glass också! Muuuums!!! Nu ikväll så hyrde vi film och nu så ska vi sussa! Goodnight :*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hey guys! Hur mår ni? Jag mår iallafall toppen! Om några timmer så åker jag till min älskade vän på Gotland! Så som jag längtat.

Denna helg har min pappa gift sig! Spännande och väldigt roligt! Jag och några tjejer har också haft en liten överraskningsfest till världens bästa Issa, eftersom att hon flyttar.. Det känns påriktigt förjävligt! Men jag vet att när hon kommer tillbaka så kommer allt att vara som vanligt igen! Men bortsett från det så har det typ inte hänt någonting! Haha.. Jag har egentligen ingenting att skriva om nu heller men jag har saknat att skriva.. Jag tror att jag kommer att vara mer aktiv när skolan börjar! (Fingers crossed)

Nu ska jag packa klart allt sen kanske sätta mig i soffan och titta på lite gamla avsnitt av pll! Jag har faktiskt börjat om att titta från allra första början! För jag hade missat så otroligt många avsnitt så jag kände BA "vafan jag kan lika gärna titta om allt! Och det gjorde jag! Ni förstår inte hur mycket man glömmer bort efter att ha tittat på allt! Sjukt haha! Jaja.. C U :*

Likes

Comments

Just nu mår jag så bra! Otroligt bra faktiskt! Nu i några dagar så har vi varit och hälsat på våra kusiner uppe i Rosvik och vi har badat i havet varje dag. Så otroligt skönt. Jag har också åkt vattenskoter och ring. Super trevligt! Jag ser fram emot så mycket och jag njuter av varje dag! Underbara sommar!

Likes

Comments

Hej allihopa!! Fasen vad jag har saknar att blogga! Min mobil har ju inte fungerat på hur längesen som helst, men nu äntligen har jag fått tillbaka den från reparation! Det känns så otroligt bra. Hur mår ni? Jag mår just nu helt okej! Jag försöker fokusera på det positiva i mitt liv nu istället för allt negativt!

Just nu så ser jag fram emot väldigt mycket som tillexempel: Yran, Gud vad jag längtar till hela yran veckan! För mig så är det den bästa veckan på hela året! Sedan så ser jag också fram emot att min pappa ska snart gifta sig! Vilken känns jättekul det med! Efter det så ska hälsa på min soulmate på Gotland och stanna där i typ en vecka! Och jag ser faktiskt enormt mycket fram emot att börja skolan igen, ny skola & ny klass! Längtar!
Puss på er!

Likes

Comments

Hejhej! Just nu sitter jag i min mommas växthus och äter vattenmelon! Solen skiner rakt på oss och vi bara sitter och tar det lugnt! Kan det bli bättre egentligen? Idag och igår så har jag och Ida hjälpt till med olika sysslor och det har blivit som vårat sommarjobb! Eftersom att ingen av oss fick ett komunjobb. Vi båda jobbar ju på glasskiosken men ingen av oss får några pass så aa.. Men att jobba här är mycket bättre! Nu snart så är det pack to work så ni får ha det så bra! Pok! :*

Likes

Comments

Hey guys! Nu tänkte jag visa lite av det jag shoppade då jag var i huvudstaden! Jag köpte faktiskt inte så mycket men det jag köpte var lite dyrare! Jag köpte mest skönhetsrelaterade saker, men lite kläder också! Jag är väldigt nöjd med det jag köpt! Haha.. Här kommer iallafall lite bilder på vissa av sakerna jag köpte! ;)

Likes

Comments

Hej kära ni! Jag ber som sagt ursäkt igen för otroligt dålig uppdatering men ja.. Jag tänker heller inte lova att försöka bli bättre! Men jag lovar att jag kommer blogga då jag känner för det!

Men nu i början av veckan så har jag varit i Stockholm med min familj! Vi åkte dit och hämtade Ida på Arlanda eftersom hon varit på Rhodos i två veckor! Vi åkte dit i söndags och vi kom precis hem till Östersund igen!
Väl i kära Stockholm så shoppade jag mest men vi var också ute och åt massa gott! Jag kan lägga upp bilder på lite av vad jag köpt senare någon gång!
Ha det bra! Puss hej!

Likes

Comments

Igår var jag ute och träffade världens finaste tjejer!! Vi gick och åt glass och pratade om livet! Sen så gick vi runt på stan och kollade på lite saker! Mår jämt så bra när jag är med Andrea och Sanna! Världens bästa tjejer påriktigt! Är så glad att jag har dom! ❤️

Likes

Comments

Hej allesammans! Igår gick jag alltså ut nian, grundskolan. Det känns så otroligt bra. Är stolt över mig själv att jag klarat av att ta mig igenom dessa år. Bra jobbat Vera! Jag glömde att ta bilder med alla vänner (haha stupid) men men!
Min lillasyster gick också ut femman! Alltså så är jag inte den enda i min familj som ska byta skola till hösten! Grattis till dig Astrid!! Puss hej!

Likes

Comments

Haha hej älsklingar! Idag så gjorde jag äntligen nya naglar!! Jag har inte haft naglarna gjorde på ett väldigt långt tag eftersom att en av dem gick av och det var väldigt illa! Det var liksom halva min egna nagel som var kvar bara. Tror aldrig jag känt en sån smärta på det sättet någonsin faktiskt. Det var hemskt. Men nu så har det ju läkt osv så jag passade på att fixa dem nu till sommaren. Blev så nöjd. Puss hej!

Likes

Comments