Kan man säga att det är sommar nu? Det kan i alla fall jag för det är just så jag känner. Att sitta och grilla sena sommarkvällar och gå runt i shorts och linne på dagen. Som man har längtat och nu är vi här. Det gäller att ta vara på tiden men ändå göra allt som man kanske inte borde. Om inte annat så lär man sig väll av sina misstag. Igår såg jag filmen allting och ingenting på bio och det är precis vad den handlar om, att våga riskera allt för något som betyder mycket. Det måste man våga för jag tror att kärlek och vilja övervinner allt. Vill man tillräckligt mycket finns det inget som kan stoppa en.

Nu är det dags för mig att ta på mig ridkläder och sedan åka till stallet. Ska rida ett pass på banan tror jag och sedan skritta av ute. Ska se om jag tar några bilder på Santina då ni inte fått se henne här på bloggen. Hon är helt otroligt fin och världens bästa häst i mina ögon.

Ha en fin dag!

XOXO, Vera

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är nog inte första gången ni hör ordet avocado macka. Jag har sett många som äter det och som tycker att det är väldigt gott. Därför beslutade jag mig för att ta och prova själv. Jag är absolut inget avocado fan men det funkar ju. Precis så blev även resultatet på mackan. Det funkar men jag kommer inte att göra det igen. Däremot var det värt att testa.

Nu blir det plugg för min del, tyska och biologi! Kul, eller?..

Passar även på att gratta mig själv på namnsdagen för idag har Vera namnsdag:)) roligt!

Likes

Comments

Idag är det morsdag och som alla andra år firar vi min fantastiska mamma. Det blev bland annat blommor, tårta och en massa kärlek. Idag firar vi lite extra men det är viktigt att visa hur mycket någon betyder för sig alla dagar, glöm inte det!

Jag har i alla fall haft en väldigt bra dag. Det började med att jag steg upp kl 09 för att sedan åka till stallet. Idag var det väldigt varmt så en barbacka tur fick det bli. Jag kom sedan hem och jag & mamma beslutade oss för en promenad. Vi gick 6 km och det var mysigt. Promenera är alltid roligt och speciellt när man har bra sällskap.

Nu taggar jag om till en ny skolvecka. Sista ordentliga veckan där jag har lite arbeten att göra. Men det fixar jag. Får däremot lite smått panik över att det inte är någon riktig träning nu. Man måste ta tag i det själv varje dag och göra tråkiga saker som till exempel löpning. Men det är värt det och imorgon blir det träning innan skolan för att hinna. Så nu blir det sova för mig, haha.

XOXO, Vera

Likes

Comments

Idag var det egen träning som gällde och självklart gjorde jag det. Jag började med intervaller i uppförsbacke och sedan sprang jag 3 km. Efter det avslutade jag likadant med intervallerna. Alltid roligt med träning när det är så himla fint väder som det var idag. Här kommer lite snabba pics:)

XOXO, Vera

Likes

Comments

Godmorgon, en solig söndag som denna. Morgonen börjar för mig med att gå till kyrkan då jag ska konfirmera mig. Efter det blir det lunch och sedan stallet. En lugn och mysig söndag.

Jag har btw blivit helt besatt av att lyssna på musik. Alltid gillat det men nu är det det första jag gör när jag vaknar att sätta på en lista. Oftast är det hov1 som spelas i mina lurar. Dem är ju så sjukt bra!

En bild från vår stuga samt den goda efterrätten igår när det var Eurovision final.

Likes

Comments

Titeln är glad. Varför? Jo, för just nu är jag väldigt glad. Det rullar på och jag är typ lycklig. Tränar varje dag vilket jag mår bra av samt att jag har tid att tänka. I vanliga fall är jag så stressad av skola, handboll och hästarna då det tar hemskt mycket tid och jag vill alltid göra allt så bra som möjligt. Men jag gillar det, kan bara kännas lite stressigt ibland.

Jag kom i alla fall hem från skolan nyss. Slutade en halvtimme tidigare idag vilket var skönt. Nu väntas träning och sedan träffa en kompis.

Ha en bra kväll!

XOXO, Vera

Likes

Comments

Hejsan på er! Hur är läget? Själv har jag precis ätit middag och det var pizza som stod på listan. Väldigt onyttigt så för min del blir det att springa en runda nu. Planerar att jogga en runda som uppvärmning och sedan kör jag backintervaller. Detta gör jag sedan två gånger för bästa resultat.

Efter träningen blir det nog lite allmänt chill för mig, inte så mycket planerat idag men tanken är väll att hänga lite med la familia:))

Ha en bra kväll så hörs vi!

Likes

Comments

Ännu en solig dag vilket inte kan göra någon något annat än på bra humör, eller?

Jag började i alla fall dagen med att stiga upp kl 8 för att sedan träffa en kompis. Vi har haft väldigt roligt och som vanligt har vi tusen saker att berätta för varandra, härligt. Vi kan ses varje dag eller en gång i månaden men våran relation kommer alltid vara den samma. Me like!

Jag kom hem igen runt kl 14 och då vart det dags att äta något till lunch. Det blev stekt ägg med ruccula sallad och gurka på. Jag tog även lite dressing för att smaksätta det lite. Kryddor och sådant är inte min grej men det kanske man får lära sig lite om. Det var i alla fall jätte gott och jag kommer förmodligen att göra det igen.
Nu, plugg!

XOXO, Vera

Likes

Comments

Dagen började med att väcka min lillasyster som fyller 12 år idag. Alltid lika roligt med födelsedagar. Vi väckte henne tidigt, redan vid halv 8 så jag han ta en löprunda innan det var dags att äta lunch. Vi åt lunch på Scandic och för mig blev det Ceasarsallad. Det är verkligen min favoritmat, nyttigt också!

Vi tog även en runda till våran sommarstuga för att ta lite bilder. Blev många bra och ni kommer förmodligen få se mer av dem här. Tror jag kan bjuda på en liten sneak peak. Nu väntar i alla fall en lång promenad i det fina vädret och sedan tårta. Mums!

XOXO , Vera

Likes

Comments