Jullov, ja vad mer behöver man säga. Skolan är äntligen slut för detta året och om några få dagar är det jul för att inte tala om nyår. Gud vad jag har längtat till lovet när man kan lägga tid på hästen, vara med kompisar och slippa gå upp kl 06.00 varje morgon. Jag unnade mig faktiskt en sovmorgon till kl 11 igår, Uops. På tall om gårdagen så handlade jag mest julklappar hela dagen. Jag skjuter alltid upp på det men nu är det gjort och jag tror att de som får de kommer bli riktigt glada. Våran gran är redan proppfull med klappar.

Nu ska jag springa en runda, för att få plats med julmaten😉

Lite detaljer i mitt rum

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag spenderat nästan hela eftermiddagen på att vara i stan. Har bara myst, shoppat och haft himla trevligt! Sedan kom jag hem och åt pizza och till efterrätt blev det kladdkaka, mums. Jag har även fixat iordning lite på mitt rum och grejat lite.

Nu är planen att jag ska träna "igenom" min kropp då jag inte tränat igår och dagens träning var inställd. Om ni inte vet det så spelar jag handboll och satsar hårt på det. Har kört sen jag var liten och tycker fortfarande det är bland det roligaste jag vet. I alla fall så är tanken idag att träna igenom hela kroppen med fys övningar. Det blir ingen kondition då det är så himla svårt att springa nu när det är snö ute.

Imorgon ska jag rida och förmodligen träffa en kompis. Det ska bli roligt! Ska se om jag kan ta lite bilder på Santina imorgon. Det är väll roligt med lite nya bilder?

På söndag blir det uppstigning kl 06 för att spela två matcher i Eksjö. Blir en heldag och det kräver en del planering med mat osv. Min tanke är att göra en caesarsallad..min favoritmat! Ett plus i kanten med den maten är att det är nyttig och innehåller bra energi i lagom mängd. Toppen!

Likes

Comments

 
Dagen har för det mesta bestått av plugg. Vi har nämligen massa prov och redovisningar de kommande veckorna. Jag har som tur är rätt så lätt för mig i skolan så det löser jag nog trots att jag har fullt upp. Santina gick för övrigt ett superpass igår. Jag jobbade med bommar i galopparbete. Våran svaghet är högergaloppen men det tar sig och blir bara bättre och bättre.

Så otroligt fin är hon!

Likes

Comments

Idag så är det fullt upp och man inte räknar med en sovmorgon. På tal om sovmorgnar så är jag en sådan person som vaknar rätt så tidigt och är även pigg då. Har inga problem med att stiga upp alls.
I alla fall så har jag precis ätit frukost och ska ta mig en tur till vår stuga. Sedan ska jag åka och rida Santina. Har tänkt att rida lite markarbete och lösgörande övningar på ängen. Det blir nog bra:)
Efter det har jag dressyrträning på klubben där jag rider och där är det även storhäst istället. Jag tycker det är väldigt lärorikt att rida på olika hästar och inte bara sin egna. Därför rider jag i en hoppgrupp på KLRK utöver Santina.

En annan sak är att det är så himla fint höstväder där jag bor idag. Man blir nästan lite peppad av det och jag ser fram emot denna dagen:))

Godmorgon!!

Likes

Comments