Hörni!
Vet nu vad som hände i Lördags..
Jag träffade Gigi Hadid eller såg henne kanske man ska säga Hhahah
De började iallafall att jag och Alma skulle åka till Köpenhamn på en vanlig shopping runda. Men på vägen dit så upptäckte vi att Gigi skulle vara där samtidigt. Vi skojade att vi skulle träffa henne på gatan eller se henne någon gång men tänkte inte att de skulle hända hahh. Men vi började shoppa och åt en jätte god pizza.
Sen såg vi att Tommy Hilfiger va ner stängt och vi frågade en säkerhetsvakt som stod utanför och han sa att hon skulle vara på magasin om 2h så vi gick dit och väntade. Vi fick as bra platser med hjälp av våra fina armbågar hehe. Sen kom hon så naturligt vacker hon är och bara strålade.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ååååå jag ÄLSKAR HÖSTEN. De är de mysigaste som finns. Och här är några fina höst-bilder för de mår ingen dåligt av !

Startade själv upp hösten direkt med lite fina höst-naglar!

Likes

Comments

Fin bild från skolan i fredags. / Sov över med Alma kul kul

Fredagsmys mat. / Min fina hemmagjorda kudde

God lördags lunch! / Mina fina strumpor

Pizza kväll

Likes

Comments

Hejsan svejsan allesammans!
Hoppas alla har haft ett najs lov och bra skolstart! Jag har haft de bra och nästan tyckt att de har varit skönt att skolan ska starta igen. De är bra att komma in rutiner och träffa alla igen!
Dagen innan skolan började (i onsdags) så hade jag och några andra och hade ett pre-school poolparty! Party och party men vi hängde,badade och åt god mat!

Men vi hörs senare tjo!

Likes

Comments

Dagen efter så gick vi upp och åt god hotell frukost. Efter de så checkade vi ut från vårt hotell rum. Och åkte till Liseberg!! Wiho! Vi var där tidigt precis när de öppnade och åkte så mycket som möjligt innan köerna skulle bli längre. Jag vann en katt kudde på hus och hem hjulet #stolt och de blev en bra dag med bra väder!
Hejdå tjo!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!!
Vet att de va längesen hag skrev men bättre sent än aldrig.. Men iallafall så i vecka tis-tor var jag och @AlmaNordstrom i Göteborg!!
Vi började med att sova över mån-tis som blev en minst sagt lyckad kväll. Vi har börjat titta på Harry Potter filmerna och vi har sätt 1an och tittade på 2an sååå braaa! Vi åt popcorn och godis och hade ansiktsmasker på!!
Dagen efter gick vi upp tidigt för att hinna med vårat tåg som gick kl 9. Vi kom fram typ vid 11 tiden då vi bara lämnade våra väskor och gick till nordstan (vårt hotell låg typ 2min bort!) Vi shoppade lite innan vi åt lunch på nått italienskt ställe som var gott!!
Efter maten gick vi ut på stan där värdet var strålande och vi tog glass inne på trägådsföreningen!
I trädgårdsförening fanns ett stort växthus om hette palmhuset där de fanns massa olika exotiska växter och träd m.m sååå fint!!
På kvällen badade vi på hotellets tak innan vi gick och åt på Pinchos. Gott va de. Sen gick vi till hotellet och somnade tillslut!

Likes

Comments