Jag har fortfarande svårt att strukturera upp vardagen och planera den så att träningen blir en naturlig del av allt utan att det stör resten av familjen för mycket.

Jag önskar stenhårt att jag var morgonpigg och kunde smyga upp vid 6 tiden på morgonen men jag är såååå segstartad!

Jag kör mina tre dagar enligt proggen men vill få in mer träning!

Hur gör ni?

Idag blev det en lång promenad med hunden på morgonen och i eftermiddag väntar ett CF pass i boxen som ser ut att bjuda på endel flås.

Härligt! 🙂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är dags att gräva djupt efter disciplin och motivation nu!

Det går riktigt segt, flera träningspass i veckan uteblir utan någon "godkänd" ursäkt och ångesten över detta växer.

Jag bannar mig själv riktigt hårt nu och laddar för att ta nya rejäla tag imorgon.

Likes

Comments

Då har jag avverkat en testvecka för att se vart jag ligger i träningen. Döm om min förvåning när jag upptäcker att resultatet är sämre än det var för 29 veckor sedan.


Jo då, i enstaka övningar fick jag ett bättre resultat men överlag - käftsmäll- sämre. Bad beror det på? Att jag utförde alla tester ensam? Ätit dåligt? Dålig motivation?

Jag vet inte, det enda jag vet är att det bara är att ta nya tag!

Imorgon kör jag igång med första passet denna veckan och på det nya programmet.

🙂💪🏼

Likes

Comments

Bild: pixabay

Alltså, min sambo investerade först i en mountainbike för några år sedan, efter ett tag flyttade även en racer in. Det var tydligen stor skillnad på dom och det skulle bli så mycket lättare att cykla landsväg med racern - tex dom 3 milen till jobbet.

Jag har hållt mig på avstånd, äger inte ens en cykel, får ångest över tanken att cykla med barnsadeln på 😖

I söndags var dagen då sambon fick med mig ut på en lite liten cykeltur, jag gjorde inget motstånd- en liten tur kan väl inte skada?

Så jag hoppade i dom där snygga blöjbyxorna och klättrade upp på mountainbiken.

Närmare TVÅ timmar senare kommer vi hem efter att ha avverkat ca 4,5 MIL 😳 till största del i motvind!!!!

Mina sittben är som två gigantiska mosade blåmärken, MEN jag gjorde det, jag överlevde och helt ärligt var det jobbigare att ta sig runt 5km joggandes än detta 😂😂

Och detta kändes i benen igår när jag skulle hitta ett nytt RM i backsquat 😂😂

Idag blir det förhoppningsvis aktiv vila 😊✌🏼️

Likes

Comments

Hej alla fina 🙂


Idag körde jag första dagen på testveckan. Jag har gjort samma test vecka tidigare, jag tror det var i november och självklart hoppas jag på att se stora skillnader men nu har jag knappt rört en vikt på lite över en månad och det känns på mer än ett sätt.

Veckan går i stora drag ut på att hitta aktuella RM och maxreps i olika övningar och jag kände redan idag att det kommer finnas övningar där det inte görs några nya RM på denna vecka men samtidigt har jag blivit starkare på andra sätt och kan nu utföra flera gymnastiska övningar som jag tidigare inte behärskade alls!

Jag med att köra en vägning på en tanitavåg för att få svart på vitt hur det ligger till eftersom vi inte äger någon våg hemma och dom första andra badrumsvågar diffar på flera kilon ibland.

Tanitavågen gav mig ett bättre resultat än väntat oxå , tacka f**n för det! 72 kg som nu siktar på målvikten 65kg M E N som jag sa till min pt, siffrorna är inte viktigast- det är känslan!

Nu måste jag försöka samla ihop lite skönhetssömn oxå 😜🙂

Ta hand om er ❤️


Likes

Comments

Jag kör denna vecka igång och blir coachad online av en superduktig tjej med huvudmålet att gå ned i vikt men även att utvecklas och bli starkare i träningen.

Jag kommer köra med både en träningsprogg samt kostschema och ser verkligen fram emot detta.

Motivationen har fattats mig den senaste månaden och jag känner att nu är det bäst att sparka igång allt även om det tar emot lite. Motivationen får jag hitta på vägen🙈

Denna vecka är en "testvecka" bestående av massa olika test för att se vart jag ligger i träningen. Jag utförde samma tester i höstas så det ska bli kul att se om jag har utvecklats något 😬

Vad har ni för erfarenheter av att kör " pt online" ??

Ha det fint gott folk!! ✌🏼️

Likes

Comments

Nu kör vi, det blir till att ta nya tag i många delar av livet.

Ingen kommer göra sakerna åt mig och inte blir dom gjorda från soffan heller. Imorgon vaknar jag med den självdisciplin och motovation jag saknat de senast veckorna.


Vill du följa mig på min resa mot nya mål?? Ingen skulle bli gladare än jag! 

Likes

Comments